Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kimsecikler yok yine...
menümü yazayım

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su 4 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
5-6 yaprak marul...
her gün aynı menüyü yemekten de yazmaktan da sıkıldım... inşallah kontrole gidince biraz değiştirir menümü....

arada 1 greyfurt çeyrek portakal yedim

öğle yemeğinde 8 kaşık patlıcan yemeği
2 köfte byüklüğünde haşlama tavuk eti yicem...

eyvah eyvahh allah kolaylık versın bacımm mıllet durur duruuur butun sınırını sırketın ıszden cıkarır

Anladım cnm..Allah kolaylık versin sana..insanlarla uğraşmak en zoru gerçekten dediğin gibi..aslına bakarsan kolay işde yokya zaten..

Saolasınız kızlar.. Alıştık artık 3 yıl oldu.. ama melteminde dediği gibi kolay iş yok.. İş iyi olmasada sirketten memnunum olanakları çok iyi birde şimdi çocuktan sonra hiç gözüm yemiyo tekrardan iş aramayı...Yuvarlanıııııpp gidiyoz işte.. Ama bu iş adamı hasta edermi eder... Sizden ricam nolu müşteri hizmetlerini arayınca karşınızdakine normal davranın olar mı... ( iyi davranmanıza gerek yok normal davranın yeter)

Kız sen daha yeni mi kahvaltı yapıyonn ben öğle yemeğinden geldim şindi...

canım saatlerine uyman lazım... her öğünü saaitnde yemelisin... ben bu gün tartıldım regl olmama rağmen 300 gr vermişim...

Tebrik ederim... Demekkiiii yiyerekte zayıflamak mümkünmüşş deeeeel miii....
aramıza hoşgeldinnnn açlık bitti artık iyi kilo vermelerrrr...

kıslar ben geldimmm kahvaltımı edinceee doğruuu annemle alısverişe gittik zayıflamaya başlamanın verdiği enerjiyle bikaç yeni cici aldım kendime ve çeyizime 1 aya kadar sevgülüm tekrar yanıma geliyo o gelene kadar daha fazla kilo vermem lasımmm

kıyamam kuzuma ben yaaaaaa

burdakı tartı 1 kılo fazla gosterıyo yaa bucagım neyse sporda yapamıyprum kızım bırakmıyo zaten bak sımdı bıle uzerımde uyuyo yavrum ne yuruyebılıyom ne sokaga cıkabılıyom yaff ama neyse beslenmeme dıkkat edıyom en azından bıde bolca evcılık oynuyoruzz

1] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[2] kinder pane cioc 1 adet 127
[3] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[4] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[5] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50

Toplam : 1215.75 kal
mrb kızlar benim bugün yediklerimde bunlar..nohut yemeği ne çok kaloriliymiş ya..şaştım kaldım..makarna bile bundan iyi

sudem ve maibeyaz kızlar çok özür dilerim sizden ya( inanın görmedim nasıl okuyup geçtiysem,msjlarada bakmadım..çok tşk ederim yardımınız için..öptüm sizi kocaman:))

ben bu hafta geçen haftaki kadar azimli değilim kızlar..umarım haftayı güzel kapatırız hepimiz..
bu hafta da 1 kilo vermek istiyorum..

gunaydın kızlar canım kahvaltı yapmakıstemıyo ama acım napcem bılmıyorum tartı bugun 1 kılo fazla gostermesıne ragmen yıne 69 .9 gosterdıı off ya neyse eve gıdınce gercek kılomu gorucem ınsalahh

maı arkadasımız 5 gun mapısa dustuu daha once benımde aynıkısı tarafından mapısa dustugum dusunulurse yazık oldu maı ye v hugocuga ama neyse 5 gun yoklar aramızda sımdık ben acık carsıya cıkıcamm tayt alcem kendımeee ahahah

slm kızlarr nasılsınız ben fenayım bi kırgınlık ve öksürük var yaa diyetimede dikkat edemiyom nolcak benim bu halimm
bana yardım edin kızlarrrr:18::18::18::18::18::18:

[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275
[4] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216

Toplam : 196 kal. şuana kadar bunları yedim kızlarr :)

pazartesi raporunu veriyorum :)
64.7 olmuşummm :))

Merhaba arkadaşlarr, 10 güne yakın bir zamandır diyetime çok dikkat etmeme rağmen tartıda gram eksilmiyodu , sabah tartıldım 72 gösteriyordum, çok sevindimm , 65 rakamını görene kadar ne kadar süre geçer bilemiyorum artık

süper canım 72 yi görmüşsünn :)
bende 64.7 yi gördüm şükür :)

mrb kızlar bende yediklerimi yazayım
1] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[2] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] dereotu 10 gr 22
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[7] pınar light süt 1 100 ml 35
[8] Cornflakes 30 gr 111
Toplam : 450.8 kal.
aslı çok geçmiş olsun sana..umarım en kısa zamanda iyi olursun..
teodesa ve gizem sizede tebrikler..ne güzel kilo vermişsiniz..ben tartılmıyorum kızlar..cumadan cumaya..:))
make tayt alcakmışsın..giy gez bakalım iyi yapmışsın valla cnm..bende dün kızı babasına bıraktım alışverişe çıktım..henüz 2 kilo verdim ama moral olsun diye gittim kendime hafif dar bir elbise aldım..onun içine gireceğim inş.en geç2-3haftaya

Slm kızlar nasılsınzı hızlıca bir bakıp çıkıyım dedim..
Baktım bir gevşeme söz konusun sankimm takımda.. bende bu sahab tartıda 67 falan gördüm gerçi malum dönem gecikti yine belki ondandır. Çünkü hiçç aşmadım 1200 cal i bu hafta..

Hadi kızlar toaprlanalam az kaldı cumayaa

kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum
akşam yemeğim

kıymalı karnıbahar 1 por.
2 küçük dolma
yarım kase yoğurt
salata

1 saat sonra 1 meyve ve ayran

günaydın hanımlarrr huuuuuuuuuuuuu nerdesiniz yoksa hedefinizden vazmı geçtiniz ben sizden destek beklerken olmuyo amaaa
yazın tiril tiril kıyafetlerin altından pörtlemiş etlerin ne kadar kötü duracağını düşünün bi öyle birini görünce nasıl acıyarak baktığınızı düşünün
kendimize gelelim lütfen diyorummmmm ve kahvaltımı sunuyorum
2 dil. ekmek
peynir 30 gr kadar
5 zeytin
az yeşillik 1 tatlı kaş. bal
ve yeşilçay
bugün güne çok iyi başladım listeme aynen uymayada inş. dr bu liste ile ayda 4 kilo vereceğimi söyledi bende öyle istiyorum zaten görüşürüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…