nugya hosgeldın canım topıkımızde herkese yer var oh ne guzelolmus burası hugocum sen gelınce renklı renklı
gıdım yuzunden hepınıze tek tek yazamıyorum ama musaıt olunca tek tek cvp verıcem kuzularım
bu arada ben bugunsabah 4 de kalkıp bılıncısızce pudıng ve elma yedım neden oyle oldu bende anlamadım uyur yermıyım acep
nugya hosgeldın canım topıkımızde herkese yer var oh ne guzelolmus burası hugocum sen gelınce renklı renklı
gıdım yuzunden hepınıze tek tek yazamıyorum ama musaıt olunca tek tek cvp verıcem kuzularım
bu arada ben bugunsabah 4 de kalkıp bılıncısızce pudıng ve elma yedım neden oyle oldu bende anlamadım uyur yermıyım acep
hugocuk polen iştah açmıyormu..bende kızım için kullanıyorumda..iştahını açmak için aldım..v egerçekten iştahı açıldı kilo almaya başladı????ara öğünümü yazayım ama gülmeyin1 tatlı kaşığı arı poleni, 1 şişe demir solisyonu 1 tane çinko hapı bol su, 1 şişe madensuyu, 1 kuru kayısı ve 5 badem nasılım çok bilimsel besleniyo gördüm kendimi
hugocuk polen iştah açmıyormu..bende kızım için kullanıyorumda..iştahını açmak için aldım..v egerçekten iştahı açıldı kilo almaya başladı????
anladım cnm..sen iradeli davranıyosun..diyetsiz yapılırsa açar canım ama diyet yapıyorum tatlı şeker falan yok sağlıklı besleniyorum o zaman etkilemiyo ama diyetten sonra kullanmam. araştırdım diyette kullanmayı tavsiye etmiş diyetisyen ender s.r.ç o yüzden aldım çok halsiz kaldım diyet yapamayacaktım bi türlü toparlanamdım canım o yüzden kullanıyorum. listemede uyunca sorun olmuyor üstelik demir eksikliği için demir solisyonuda içiyorum o da iştah açıyo ama listeme uyuyorum sorun olmuyo. sabahtan gün içinde yiyeceğim şeyler belli oluyo sorun olmuyo
birde kızlar biz düzenli yediklerimizi paylaşıyoruz hergün böylece birbirimize hatalarını eksiklerinide söylüyoruz böylece sağlıklı besleniyoruz birbirimizden etkilenerek buradada yazsak olurmu
anladım cnm..sen iradeli davranıyosun..
gerçi polen kuranda da mucizesinden bahsedilen bir nimet..bağışıklık sistemini güçlendiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?