Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya ben bu tarz şeyler yazıyorum ama makecim kızmaz değilmi. size faydam olur diye yazıyorum kilo başa dert adamı hayattan soğutuyo bende çok sorun yaşadığım için faydam olsun istiyorum insanlara. makecim kızmaz inşallah. siz yediklerinizi çekinmeden yazın kızlar ben size doğruyu yanlışı gösteririm iştahınızı kontrol altına alırsınız zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor merak etmeyin az dikkat az bilgi gerisi kolay bir bakmışsınız kilolar gitmiş.

[FO yepisyeni listem
canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak

09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin

12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur

15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem

18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek

21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi NT="Arial Black"] [/FONT]

buda akşam
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
ara
[5] Elma 1 ADET 60
öğlen
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[10] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.6 LİTRE 246
ara
[11] Ceviz 7 GRAM 48.3
[12] Portakal 1 ADET 50

kahvaltım
[13] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[14] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[15] Sütaş Örgü Peyniri 15 GRAM 52.35
[16] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[17] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
Toplam : 1596.03 kal.

yatmadan belki bi meyve ve sütlü şekersiz kahve içerim

hugocukkk.... nasıl bu günüm listeme göre daha 1800 kal doldurmam lazım ben böyle kilo verebilecekmiyim ne dersin:18::18::18:

bu listeyi ilk uyguladığımda verdim sonra hiç veremedim ama dr inatla eksiltmiyo aynen devam ediceksin dedi ama günde 1 saat sporuda şart koştu ben buaralar yapamıyorum o yüzden kafama göre 200 kal eksilttim

sabahtan hesap yapmaya başlayınca akşam üste geldi öğlene yemeğim yoktu işim aceleydi o yüzden 2 yumurta yedim yoksa ya 3 köfte kadar et yada kurubaklagil yemeği var

Son düzenleme:

listende iştah açacak bişey yok canım bunu diyetisyenmi verdi sana.

aa okumamıs olayım ne kızması aksıne hepımız mutlu oluruz canım

ben bu ara kallori hesabıyla besleniyorum . inşallah yaza kadar hepimiz çıtır olcaz. 10-13 kilo daha versem yetecek inşallah :)

hugocuk tatlı konusunda tespitlerin çok doğru cnm..tatlı yemenin sonu yok maalesef..ne kadar yersen o kadar istek artyor..ben dün yediğim didodan sonra bugün hiç tatlı yemedim ve cumaya az kaldı..bugün ve yarın kendimi tutmam gerek..
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[2] Karışık Salata 1 PORSİYON 123 123
[3] Akdeniz Salata 1 ADET 129 129
[4] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116 116
[5] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225 225
[6] Portakal 1 ADET 50 50
[7] Elma 1 ADET 60 60
[8] pınar light süt 1 100 ml 35 35
[9] Cornflakes 30 gr 111 111
[10] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
[11] Dil Peyniri 20 GRAM 58 58
[12] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70 70
[13] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 1161 kal. umarım dahada bişey yemem

ya akdeniz salatada girmiş yanlışlıkla onu çıkarıyorum..1000 cal.kalıyor..ama sanki meyveyle falan 1200 kapatırım

slmm arkadaşlar nasılsınız bakalımmm kusura bakmayın bayadır gelemiyorummmm:26::26::26::26: ama telafi edecegim inşş benim diyet spor çok olmasada idare eder bugun 2 buçuk saat dısardaydım yürüyüş orta hızda az öncede 2 mil lesilei yaptım yatmadanda 100 mekikle bitircem yediklerimide azalttım sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içiyorumm
buarada hugocuk hoşgeldin canımm nasılsın
diger arkadaşlarımmm nasıl özledim yaaa geşipte iki lafın belini kırmayı inşş artık sık sık gelcemmmm

maşallah hiç iştah açacak bişey yok

enımde 1000 kalorı kızlar bugn lıstemde sabah tatlı oldugu ıcın ekleyemedım gercı ıkı 3 gundur lıstemde kotu mamalar var ya neyse

aksam enıstemde gıtmıs tatlı almıs yemedım valla elımı bılem surmedım daha verecek kılomuz var hem dedım arkadaslarım yemıyo benımbogazımdannasıl geccsın oturdum elma kemırdım hahah

kacak dondunmu aramıza kocısıne artık kızmaya baslamıstım yaw

tamam canım kaptan sensin nasılsa

he evet ali kaptan olur benden olsa olsa

bu hafta puan lama sıtemımız vardı uygulayamadık benım sehır dısında olmamdan kaynaklı sımdık sızde geldınız her hafta puanlama yaparız artık o mısler gıbıı kılo verırızz

iyiyşm canım. biara 60-69 topiğndeydin yanılmıyorsam değilmi yazışıyoduk o zaman. sonra yok oldun. demek buradaydın canım. artık bende buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…