buda akşam
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
ara
[5] Elma 1 ADET 60
öğlen
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[10] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.6 LİTRE 246
ara
[11] Ceviz 7 GRAM 48.3
[12] Portakal 1 ADET 50
kahvaltım
[13] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[14] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[15] Sütaş Örgü Peyniri 15 GRAM 52.35
[16] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[17] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
Toplam : 1596.03 kal.
yatmadan belki bi meyve ve sütlü şekersiz kahve içerim
hugocukkk.... nasıl bu günüm listeme göre daha 1800 kal doldurmam lazım ben böyle kilo verebilecekmiyim ne dersin:18::18::18:
bu listeyi ilk uyguladığımda verdim sonra hiç veremedim ama dr inatla eksiltmiyo aynen devam ediceksin dedi ama günde 1 saat sporuda şart koştu ben buaralar yapamıyorum o yüzden kafama göre 200 kal eksilttim
sabahtan hesap yapmaya başlayınca akşam üste geldi öğlene yemeğim yoktu işim aceleydi o yüzden 2 yumurta yedim yoksa ya 3 köfte kadar et yada kurubaklagil yemeği var
ya ben bu tarz şeyler yazıyorum ama makecim kızmaz değilmi. size faydam olur diye yazıyorum kilo başa dert adamı hayattan soğutuyo bende çok sorun yaşadığım için faydam olsun istiyorum insanlara. makecim kızmaz inşallah. siz yediklerinizi çekinmeden yazın kızlar ben size doğruyu yanlışı gösteririm iştahınızı kontrol altına alırsınız zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor merak etmeyin az dikkat az bilgi gerisi kolay bir bakmışsınız kilolar gitmiş.
ben bu ara kallori hesabıyla besleniyorum . inşallah yaza kadar hepimiz çıtır olcaz. 10-13 kilo daha versem yetecek inşallah :)iyidir sağol canım, aile boyu hastaydık yeni yeni kendimize geldik, ayy bir an önce tatilin gelmesini bekliyorum, izin kullanıp dinlenicem bol bol, buraya da daha sık takılırım artık, sen neler yapıyon canım, çıtır olmana az kalmış maşaallah
evet göbeği var malesef. benm üst kısm var zaten
göbeğim 90 cm
kalçam 95 cm
basen 55 cm
bel 79 cm
göğüs 100 falan( yani en çok üst bölgem var . hele kalçam hiç yok. göğüste küçülmediğine göre sırt ve göbeğin gtmesini istiyorum en çok
aynıymışız canım bende üst bölgemden şikayetçiydim. göbek ve sırt vardı. canım şekeri ve tatlıyı tamamen bıraktım canım sadece meyve yedim 5 ay tatlı olarak. yapay tatlandırıcılı şeylerde yasaktı canım direk göbeğim eridi. şimdi pekmez yiyorum o da günde 1 tatlı kaşığı oluyor. 13 kilo verince biraz vitamin eksikliğim falan oldu ondan başladım. arı polenide kullanıyorum tavsiye ederim halsizliğe diyette özellikle sporla falan çok oluyo halsizlik falan bunlara çok iyi geliyor. grip geçirmiştim 2 haftada toparlanamadım spor yapcak halim yoktu diyetide bıraktım ama tatlı şekerli şeyler yemedim normal yemek yedim ama yok yani bir türlü toparlanamadım malesef azcık iş yapıyorum halsiz kalıyodum gözlerimin altı çöktü. herkes korktu çok kilo verdim bişey olacak diye. tavsiye üzerine başladım çok iyi geldi 1 günde farkı anlaşılıyo çok iyi. arı poleni ve keçiboynuzu yani harnup pekmezi kullanıyorum. pekmezi tahinle karıştırıyorum iyi geldi canım.
sen şimdilik tatlıyı bırak ama asla yasak deme. sadece geçici bir süre olsun. cola veya light içecek ve bisküvileride bırak canım. 3 öğün beslen. bir öğünde sebze diğer öğünde et olsun. yemeklerini yağsız veya 1 kaşık yağlı pişir. beyaz un ve beyaz unlu mamullerden uzak dur. kızartmayı bırak. patatesi ve pirinci şimdilik bırak canım. bulgur ye. patatesi ise çok seviyosan kızartma değilde canım baharatlayıp fırınla çok lezzetli oluyo inan. ben bu sayede vazgeçtim patates kızartmasından. baharatla fırınla çok lezzetli oluyor. hergün 1 bardak süte türk kahvesi ekle pişir şeker koyma canın tatlı istedikçe bunu iç çok faydası oluyo tatlı yemek istemiyorsun canım. böyle böyle inan göbek kalmıyor. benim valla 95 üzeriydi göbek şimdi 80 oldu. belim kalın en kalın yeri 80. ve göbeğimde az kaldı yağ. eskisi gibi değil. eşim çok kızar sorun çıkardı aramızda o da sustu artık memnun. işte ben böyle verdim yağlarımı. 13 kilo verdim 10 kilosu yağdı canım. 3 kiloda ödem gitti kas vermedim hiç üstelik kas miktarımda artma oldu. şimdi yağ oranım yüzde 24 yani artık normal değerlerde. yüzde 20 ile 28 arası normal sağlıklı sayılır. spora gelince asla çok yüklenme bende eskiden çok yüklenirdim hataymış zayıflamak için çok spor vermiyorlar. gün aşırı canım en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüsen veya dans veya lesle veya bisiklet yapsan yani yağ yakan kardiyo sporu yapsan yağların erir. zaten önemli olan yağdır kas verdikten sonra kıymeti yoktur. göbeğin eridikten sonra toplanmak içinde pilates yapsan birgün pilates birgün yürüyüş bitti gitti işte. ben 83 kiloydum 5 ay önce şimdi ise 70. boyumda 170 olduğundan şimdi yani 5 kilo versem yeter yağım çok değil
o zamn ben elimden geldiğince tatlı yemycem artık madem göbek bu yüzden oluyor . en iyisi kesmek . şu bikaçgündür cnm istiyodu regl oldğğm içn ama artık yememeye çalşcam zaten tatlı delisi değilim.
benmde 82 kiloyken göbeğim 103 cmdi cnm şimdi 89-90 lara indim inşallah dahada inicem . teşekkürler yazdıkların için :)
aa okumamıs olayım ne kızması aksıne hepımız mutlu oluruz canım
ben bu ara kallori hesabıyla besleniyorum . inşallah yaza kadar hepimiz çıtır olcaz. 10-13 kilo daha versem yetecek inşallah :)
o zamn ben elimden geldiğince tatlı yemycem artık madem göbek bu yüzden oluyor . en iyisi kesmek . şu bikaçgündür cnm istiyodu regl oldğğm içn ama artık yememeye çalşcam zaten tatlı delisi değilim.
benmde 82 kiloyken göbeğim 103 cmdi cnm şimdi 89-90 lara indim inşallah dahada inicem . teşekkürler yazdıkların için :)
sen çok kilo vermişsinne kadar zamanda verdin canım boyun kaç 52 kilo çok az değilmi. ben 65 olsam rahatlıcam. en az 62 olabilirmişim
ben bu ara kallori hesabıyla besleniyorum . inşallah yaza kadar hepimiz çıtır olcaz. 10-13 kilo daha versem yetecek inşallah :)
sen çok kilo vermişsinne kadar zamanda verdin canım boyun kaç 52 kilo çok az değilmi. ben 65 olsam rahatlıcam. en az 62 olabilirmişim
canım senin boyun 170 miş. bnmki 159-160 falan o yüzden hedefim düşük.
5-6 aydır dyetteyim canım . yazın sonlarına doğru başladım 79-80 kilo ile
sanada maşallah cnm sende çok vermişsin
canım senin boyun 170 miş. bnmki 159-160 falan o yüzden hedefim düşük.
5-6 aydır dyetteyim canım . yazın sonlarına doğru başladım 79-80 kilo ile
sanada maşallah cnm sende çok vermişsin
avatarındaki senmisin canımçok güzel kilo vermişsin çok vermişsin bence 60 sana iyi olur sporunda varsa
maşallah hiç iştah açacak bişey yokhugocuk tatlı konusunda tespitlerin çok doğru cnm..tatlı yemenin sonu yok maalesef..ne kadar yersen o kadar istek artyor..ben dün yediğim didodan sonra bugün hiç tatlı yemedim ve cumaya az kaldı..bugün ve yarın kendimi tutmam gerek..
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[2] Karışık Salata 1 PORSİYON 123 123
[3] Akdeniz Salata 1 ADET 129 129
[4] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116 116
[5] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225 225
[6] Portakal 1 ADET 50 50
[7] Elma 1 ADET 60 60
[8] pınar light süt 1 100 ml 35 35
[9] Cornflakes 30 gr 111 111
[10] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
[11] Dil Peyniri 20 GRAM 58 58
[12] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70 70
[13] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 1161 kal. umarım dahada bişey yemem
slmm arkadaşlar nasılsınız bakalımmm kusura bakmayın bayadır gelemiyorummmm:26::26::26::26: ama telafi edecegim inşş benim diyet spor çok olmasada idare eder bugun 2 buçuk saat dısardaydım yürüyüş orta hızda az öncede 2 mil lesilei yaptım yatmadanda 100 mekikle bitircem yediklerimide azalttım sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içiyorumm
buarada hugocuk hoşgeldin canımm nasılsın
diger arkadaşlarımmm nasıl özledim yaaa geşipte iki lafın belini kırmayı inşş artık sık sık gelcemmmm
tamam canım kaptan sensinnasılsa
döndümmm döndümmmmm nasılsınnn gıdın nasılll çok özledimm buralarııııııı ama geldimkacak dondunmu aramıza kocısıne artık kızmaya baslamıstım yaw
iyiyşm canım. biara 60-69 topiğndeydin yanılmıyorsam değilmi yazışıyoduk o zaman. sonra yok oldun. demek buradaydın canım. artık bende buradayımslmm arkadaşlar nasılsınız bakalımmm kusura bakmayın bayadır gelemiyorummmm:26::26::26::26: ama telafi edecegim inşş benim diyet spor çok olmasada idare eder bugun 2 buçuk saat dısardaydım yürüyüş orta hızda az öncede 2 mil lesilei yaptım yatmadanda 100 mekikle bitircem yediklerimide azalttım sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içiyorumm
buarada hugocuk hoşgeldin canımm nasılsın
diger arkadaşlarımmm nasıl özledim yaaa geşipte iki lafın belini kırmayı inşş artık sık sık gelcemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?