Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

makecim sen günlük 1000 kalorilikmi besleniyorsun az geldi bana sporunda var metabolizman yavaşlamasın. birde boyun kaçtı canım şimdi kaç kilosun

iyiyşm canım. biara 60-69 topiğndeydin yanılmıyorsam değilmi yazışıyoduk o zaman. sonra yok oldun. demek buradaydın canım. artık bende buradayım
evet canım bi ara gelmiştim oralara yazıştık sonraa ben yokişş çok sevindimmm burda olmana artıkkk sık sıkk görüşecegiz desenee

heee canım sabah erkenden düşerim buraya artık arkadaşlarımda geldiler. nugya devrimci ebruli geldiler onlarda

1 portakal 1 küçük boy muz yedim. regl oldum muz yediğimde tatlı isteğini yokediyo. şimdide sütlü türk kahvesi içicem şekersiz. süte kahve koyup pişiriyorum 1 bardak çok güzel oluyo herkese tavsiye ederim hem çok tok tutuyo hemde şeker tatlı istemiyosun. makecim işin yoksa pişirip iç canım

afiyet olsun canımm denemek lazımmm çok güzel önerilerin çokkk tşklerr

heee canım sabah erkenden düşerim buraya artık arkadaşlarımda geldiler. nugya devrimci ebruli geldiler onlarda
ohh ne güzelll canımmm bende yarın erken gelemem ama arada ugrarımm ohhhhh ne güzelll hoşgelmişşlerrrr
hoşgeldinzi kıslarrr nasılsınızzzz bakalımmmm

sütlü kahveyi gidip bende deniyorum bakalım bende dehşet verici tatlı isteğini alır umarım..ezgilknur sende hoşgeldin cnm
kaptanım tatlıya dayanmışsın tebrik ederim valla seni...

ben sabah 6 da kalkıyorum kocişimin sütünü içirip işe yolluyorum. 4 tane muhabbet kuşum var ve hergün salık oluyorlar bu yüzden her sabah oturma oamı silip havalandırıyorum. eşim gittikten sonra bidaha uyumuyorum

oooooo maşallah canım erkencisin eşini gönderincede uyumuyomışsun süperr valla yaa ben gönderdim mi koşa koşa yataga atlıyomm valla yaaa

ohh ne güzelll canımmm bende yarın erken gelemem ama arada ugrarımm ohhhhh ne güzelll hoşgelmişşlerrrr
hoşgeldinzi kıslarrr nasılsınızzzz bakalımmmm
iyim canim...burayi cok sevdim..insallah güzel eylenceli kilolar veririz..benim hedefim 55 kilo olmak..ama esim istemiyo okadar kilo vermemi..bende diyorum 55 olursam daha iyi dengede tutarim.. hem ideal kilomda okadarmis benim..bakalim kismet..bu arada boyum 163

oooooo maşallah canım erkencisin eşini gönderincede uyumuyomışsun süperr valla yaa ben gönderdim mi koşa koşa yataga atlıyomm valla yaaa

eskiden kuşlar yokken bende öyleydim ama onlar bağırıorlar çıkmak istiyorlar o yüzden evi onlar uyanmadan havaa aydınlanmadan temizlemek zorunda kalıyorum mecburen canım

kızlar bu arada devrimci şeker hastası ayrıldığımız topikte öve öve tatlı anlatıldı yapmayın dedik arkadaşımız etkilenebilir dedik yapıldı resim bile konuldu tatlı resimleri. biz o yüzden ayrıldık arkadaşım etkileniyordu o yüzden bende çıktım başka sebeplerde vardı ama bu bardağı taşırdı. herkes rahat diyet yapamıyo arkadaşımın zaten çoluk çocuk yorucu hayatı var ufak bebeği var üstelik şeker hastası kolay diyet yapamıyor ama bu şartlarda yapıyo emek veriyo doğru dürüst kendine ayıracak vakti yokken üstelik buna saygı duyulmalıydı

a.i.v canımmm sevv canımmm sev her zaman gell ne güzelll 50 lerdesinn maşallahhhh bende bi 60 rakamları görsemmm nasıl rahatlıcamm hımmm 55 ne güzell ideal kilona az kalmışş inşş ulaşırsın canımm 55 iyi olur 163 boya bence bende 165 şim idealim 56 diyo site ama eşim 60 olsan yeter diyoo bak bakk ben burda hepberaber idealimiz kavuşcagız mezun olacagızz verirsin canımm
eskiden kuşlar yokken bende öyleydim ama onlar bağırıorlar çıkmak istiyorlar o yüzden evi onlar uyanmadan havaa aydınlanmadan temizlemek zorunda kalıyorum mecburen canım
anladımm canımmm allah kolaylık versinn çok tatlı oluyo kuşş biizmde vardı bi tane ama öldü nasıl oldu neden oldu anlamadık ama gene düşünüyoruz bakalım ne zaman alcaz

kızlar bende bazen hiçbişey yapamıyorsam dans ediyorum oynuyorum tempolu çok hızlı değil ama. o da yağ yakıyomuş hiçbişey yapamasam veya bazen değişiklik istesem açıyorum mezdeki

makecim sen günlük 1000 kalorilikmi besleniyorsun az geldi bana sporunda var metabolizman yavaşlamasın. birde boyun kaçtı canım şimdi kaç kilosun

canım spor yaptıgımda yedıklerım 1200 ve ustu oluyo ama bu aralar sehır dısındayım ya o yuzden spor yapamıyorum 1000 cıvarı beslenıyorum ha bazen 600 700 de oldugu oluyo ama kalorı dusuk beslenmıs oluyorum bunda kasıtlı yapmıyorum sadce canımne ısterse yıyorum tabı tatlı harıcınde vucudumun neye ıhtıyacı oldugunu yıne vucudum bılır demıstı doktorum o yuzden canın ne ısterse onu yemelısın bılkı ona ıhtıyacın vardır demıstı

acikladigin icin sagol hugocugum...sanmiyorum burda öyle seyler yasansin..burdaki arkadaslar anlayisli arkadaslara benziyo..biz saglikli yasamktan yanayiz...diyetimiz bitsin biz o tatlilardan daha nefis pastalar kekler tartlar yapacagiz..bugün ebru salli cok güzel kabakli tart yapti..onu mutlaka yapacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…