enımde 1000 kalorı kızlar bugn lıstemde sabah tatlı oldugu ıcın ekleyemedım gercı ıkı 3 gundur lıstemde kotu mamalar var ya neyse
aksam enıstemde gıtmıs tatlı almıs yemedım valla elımı bılem surmedım daha verecek kılomuz var hem dedım arkadaslarım yemıyo benımbogazımdannasıl geccsın oturdum elma kemırdım hahah
evet canım bi ara gelmiştim oralara yazıştık sonraa ben yokişşiyiyşm canım. biara 60-69 topiğndeydin yanılmıyorsam değilmi yazışıyoduk o zaman. sonra yok oldun. demek buradaydın canım. artık bende buradayım
afiyet olsun canımm denemek lazımmm çok güzel önerilerin çokkk tşklerr1 portakal 1 küçük boy muz yedim. regl oldum muz yediğimde tatlı isteğini yokediyo. şimdide sütlü türk kahvesi içicem şekersiz. süte kahve koyup pişiriyorum 1 bardak çok güzel oluyo herkese tavsiye ederim hem çok tok tutuyo hemde şeker tatlı istemiyosun. makecim işin yoksa pişirip iç canım
ohh ne güzelll canımmm bende yarın erken gelemem ama arada ugrarımmheee canım sabah erkenden düşerim buraya artıkarkadaşlarımda geldiler. nugya devrimci ebruli geldiler onlarda
dene canımmm afiyetlede iç hoşbuldumm canım nasılsın nasıl gidiyo diyettsütlü kahveyi gidip bende deniyorumbakalım bende dehşet verici tatlı isteğini alır umarım..ezgilknur sende hoşgeldin cnm
kaptanım tatlıya dayanmışsın tebrik ederim valla seni...
oooooo maşallah canım erkencisin eşini gönderincede uyumuyomışsun süperr valla yaa ben gönderdim mi koşa koşa yataga atlıyomm valla yaaaben sabah 6 da kalkıyorum kocişimin sütünü içirip işe yolluyorum. 4 tane muhabbet kuşum var ve hergün salık oluyorlar bu yüzden her sabah oturma oamı silip havalandırıyorum. eşim gittikten sonra bidaha uyumuyorum
dene canımmm afiyetlede iç hoşbuldumm canım nasılsın nasıl gidiyo diyett[/QUOTE
saol cnm..iyiyim bende bitanem..ufak tefek kaçamaklar dışında bozmadım ..sende toparlanmışsın..sık gelirsen daha güzel olur inş.
benim çok fazla spor yapma imkanım olmuyor..sadece dietle halletmeye çalışıyorum işte
iyim canim...burayi cok sevdim..insallah güzel eylenceli kilolar veririz..benim hedefim 55 kilo olmak..ama esim istemiyo okadar kilo vermemi..bende diyorum 55 olursam daha iyi dengede tutarim.. hem ideal kilomda okadarmis benim..bakalim kismet..bu arada boyum 163ohh ne güzelll canımmm bende yarın erken gelemem ama arada ugrarımmohhhhh ne güzelll hoşgelmişşlerrrr
hoşgeldinzi kıslarrr nasılsınızzzz bakalımmmm
oooooo maşallah canım erkencisin eşini gönderincede uyumuyomışsun süperr valla yaa ben gönderdim mi koşa koşa yataga atlıyomm valla yaaa
a.i.v canımm hımm kaçamaksız olmuyo ki illa azda olsa oluyoodene canımmm afiyetlede iç hoşbuldumm canım nasılsın nasıl gidiyo diyett[/QUOTE
saol cnm..iyiyim bende bitanem..ufak tefek kaçamaklar dışında bozmadım ..sende toparlanmışsın..sık gelirsen daha güzel olur inş.
benim çok fazla spor yapma imkanım olmuyor..sadece dietle halletmeye çalışıyorum iştemaşallah canım bozma valla yaza bişi kalmadıı zayıf olmamız lazımmm evet canım sükür toparlanıyorumm sık sık gelcemm eski günlerimi özledimm çıkmazdım bu topikten inşş öyle olur gene yaa spor yapamıyomusun yapsan süper olur canımm yaaaa neyse diyetlede veriyosan sorun olmaz canım ama ben spor yapmadım mı hayatta veremem hatta diyetle kilo bile alıyom desem yeriii
a.i.v canımmm sevv canımmm sev her zaman gell ne güzelll 50 lerdesinn maşallahhhh bende bi 60 rakamları görsemmm nasıl rahatlıcamm hımmm 55 ne güzell ideal kilona az kalmışş inşş ulaşırsın canımm 55 iyi olur 163 boya bence bende 165 şim idealim 56 diyo siteiyim canim...burayi cok sevdim..insallah güzel eylenceli kilolar veririz..benim hedefim 55 kilo olmak..ama esim istemiyo okadar kilo vermemi..bende diyorum 55 olursam daha iyi dengede tutarim.. hem ideal kilomda okadarmis benim..bakalim kismet..bu arada boyum 163
anladımm canımmm allah kolaylık versinn çok tatlı oluyo kuşş biizmde vardı bi tane ama öldüeskiden kuşlar yokken bende öyleydim ama onlar bağırıorlar çıkmak istiyorlar o yüzden evi onlar uyanmadan havaa aydınlanmadan temizlemek zorunda kalıyorum mecburen canım
makecim sen günlük 1000 kalorilikmi besleniyorsun az geldi bana sporunda var metabolizman yavaşlamasın. birde boyun kaçtı canım şimdi kaç kilosun
acikladigin icin sagol hugocugum.kızlar bu arada devrimci şeker hastası ayrıldığımız topikte öve öve tatlı anlatıldı yapmayın dedik arkadaşımız etkilenebilir dedik yapıldı resim bile konuldu tatlı resimleri. biz o yüzden ayrıldık arkadaşım etkileniyordu o yüzden bende çıktım başka sebeplerde vardı ama bu bardağı taşırdı. herkes rahat diyet yapamıyo arkadaşımın zaten çoluk çocuk yorucu hayatı var ufak bebeği var üstelik şeker hastası kolay diyet yapamıyor ama bu şartlarda yapıyo emek veriyo doğru dürüst kendine ayıracak vakti yokken üstelik buna saygı duyulmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?