ayyy canımmm çok geçmişş olsunnnn evet çok haklısın canımm yapılan çok saygısızlıkk yapılmaması gereken davranışlar üzülme devrimci canımmm allah kolaylık versin çoluk çoçukla zor sartşlarla diyet zor oluyoo motive lazım morel bozmak degillllkızlar bu arada devrimci şeker hastası ayrıldığımız topikte öve öve tatlı anlatıldı yapmayın dedik arkadaşımız etkilenebilir dedik yapıldı resim bile konuldu tatlı resimleri. biz o yüzden ayrıldık arkadaşım etkileniyordu o yüzden bende çıktım başka sebeplerde vardı ama bu bardağı taşırdı. herkes rahat diyet yapamıyo arkadaşımın zaten çoluk çocuk yorucu hayatı var ufak bebeği var üstelik şeker hastası kolay diyet yapamıyor ama bu şartlarda yapıyo emek veriyo doğru dürüst kendine ayıracak vakti yokken üstelik buna saygı duyulmalıydı
kızlar bu arada devrimci şeker hastası ayrıldığımız topikte öve öve tatlı anlatıldı yapmayın dedik arkadaşımız etkilenebilir dedik yapıldı resim bile konuldu tatlı resimleri. biz o yüzden ayrıldık arkadaşım etkileniyordu o yüzden bende çıktım başka sebeplerde vardı ama bu bardağı taşırdı. herkes rahat diyet yapamıyo arkadaşımın zaten çoluk çocuk yorucu hayatı var ufak bebeği var üstelik şeker hastası kolay diyet yapamıyor ama bu şartlarda yapıyo emek veriyo doğru dürüst kendine ayıracak vakti yokken üstelik buna saygı duyulmalıydı
acikladigin icin sagol hugocugum...sanmiyorum burda öyle seyler yasansin..burdaki arkadaslar anlayisli arkadaslara benziyo..biz saglikli yasamktan yanayiz.. .diyetimiz bitsin biz o tatlilardan daha nefis pastalar kekler tartlar yapacagiz..bugün ebru salli cok güzel kabakli tart yapti..onu mutlaka yapacagim...
ohhh ne güzell canımm en iyisi bende yapayım aradakızlar bende bazen hiçbişey yapamıyorsam dans ediyorum oynuyorum tempolu çok hızlı değil ama. o da yağ yakıyomuş hiçbişey yapamasam veya bazen değişiklik istesem açıyorum mezdeki
sen merak etme kuzum bız oyle datlı yedıkmı utanıyo:26:z yaptıgımızdan ar damarımız catlamadı yanııondan yazarken kemkum edıyoz hahah
canım spor yaptıgımda yedıklerım 1200 ve ustu oluyo ama bu aralar sehır dısındayım ya o yuzden spor yapamıyorum 1000 cıvarı beslenıyorum ha bazen 600 700 de oldugu oluyo ama kalorı dusuk beslenmıs oluyorum bunda kasıtlı yapmıyorum sadce canımne ısterse yıyorum tabı tatlı harıcınde vucudumun neye ıhtıyacı oldugunu yıne vucudum bılır demıstı doktorum o yuzden canın ne ısterse onu yemelısın bılkı ona ıhtıyacın vardır demıstı
oyyyy kıyamam kuzuyaaaa bennn nasıl ayrılcakkk yaa sendeeenn çok üzülürrrben pazartesı evıme doneyım yıne soyle sporuma beslenmeme dıkkat etcemm ama gıdımı nasıl bırakcam ay az once kocaman ınsan gıbı demezmı
annesıyle kavga ettı annesı kızdı gıdıma bende aldım kucagıma kızlar sarıldı sen olmasan ben ne yapardım demezmı ay ben bu gızı ne edımm ıcıme sokasım var allahım uzun omur versın
ben pazartesı evıme doneyım yıne soyle sporuma beslenmeme dıkkat etcemm ama gıdımı nasıl bırakcam ay az once kocaman ınsan gıbı demezmı
annesıyle kavga ettı annesı kızdı gıdıma bende aldım kucagıma kızlar sarıldı sen olmasan ben ne yapardım demezmı ay ben bu gızı ne edımm ıcıme sokasım var allahım uzun omur versın
anladım canım. doktorun güzel demiş ama tatlı işini istersen dediğim gibi kek yap dene çünkü vücut meyveden alıyo şeker ihtiyacını ilave şekere gerek yok hem insülin direnci muhabbeti varya bizde baş belası ondan dedim
makecim gıdın kimki
sagolun kizlar desteyiniz icin ..sizlerinde yardimiyla üstesinden geleceyim insallah bu illetin...ayyy canımmm çok geçmişş olsunnnn evet çok haklısın canımm yapılan çok saygısızlıkk yapılmaması gereken davranışlar üzülme devrimci canımmm allah kolaylık versin çoluk çoçukla zor sartşlarla diyet zor oluyoo motive lazım morel bozmak degillllhep buralara gel beraber gzüelliklerle verelimm fazlalıklarımızı inşş
ayyy ne güzel olur canımm heyecanla bekliyorumm tarifitatli krizleri icin bir cok kücük tariflerimiz var..ileriki günlerde onlarida paylasiriz..simdi sütlü türk kahvemi yapim..
ayyyy canımm benimmm aminnn canımm kimse yaşamasınnn hepberaber incelim saglıklı yasayarak koruyalımm sen üzülme canım sen iyi niyetli yaşadıklarını paylaşıyosunnburaya veya başka yere yazdıklarım ne kadar bilgili olduğumu ispatlamak bilmişlik yapmak için değil sadece insanlara faydalı olmayı seviyorum çünkü kilo konusunda çok çektim ben hayattan soğudum allah kimseye yaşattıklarımı yaşatmasın. yalanı sevmiyorum evliliğimde kilom yüzünden çok ağladım çok üzüldüm. 3 yıllık evliyim ve 3 yılım boşu boşuna ağlamakla geçti. diyet yapamıyordum 1 hafta yapıp bozuyodum dayanamıyordum çünkü böyle geçti 3 yılım. sebebi bu insülin direnciymiş atlatınca şimdi rahat yapıyorum. allah kimseye yaşadıklarımı yaşatmasın. çok ağladım o yüzden kilo konusunda herkese elimden geldiği kadar yardımcı olayım bildiklerimi anlatayım diyorum. zayıflayabilmek için 3 yıl okudum araştırdım okumadığım bilmediğim bişey kalmadı. faydam olursa çok sevinirim. kadınlar kilosu yüzünden üzülmesin hayattan soğumasın istediğini giysin incecik olsunlar
hoşbuldum canımmmm nasılsınn iyisindir inşşş artıkk buralardayımmm sudemmm nerelerde yok muu:26::26: inşş hasta falan degildirrrslm kızlar nasılsınız ohhh ohhh bayağı şenlendi topiğimiz gidenlerde gelmeye başlamış ezgiilknur.... hoş geldin canım sudem34... nerelerde acabaa:26::26:rakibem benim
bende tatlıyı çok seviyorum kızlarr amaa 2 haftadır ağzıma koymadım demekki dayanabiliyormuşum
ben bazen bol kepekli yağsız bol kuş üzüm ve tadlandırıcıyla kek yapıyorum özellikle ikindi sütlü kahveyle çok süper oluyo tavsiye ederim
hugocukkk.. listemi beğendiğine sevindim canım geçmişte alıntılıyamadım ama evt diyetisyen verdi listemi canım bende ona göre değişim uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?