tamam canımmm hazırla sen listeni ben sana güsel bi foto cekinip yollarım sana
olur canıömm ooooww gelenksel 1 takım gece sohbetlerı baslıcek alt taraf ne kadan kalabalıkk ne o kızlar yarın ne etcez derdındemısınız sız de benım gıbıı
kızlarrr hepimiz buralardayız 8 kişiyiz suan masallaaaaahhhhhhhhhhhhhh
make yazdım ama yüzdelik hesaplamayı bmiyomm
gülsüm canım make güzel bi çzelge çıkarmış senin için. buraya sık sık gel canım. bu senin için byük bi motivasyon olacaktır. elimizden geldiğinden fazla destek olcaz sana. gün içinde napıyorsan yaz bizde sana doğruları ve bize göre yanlşarı söylycez. sende aynı şekilde bize yorum yapacaksn.
yarın make daha iyi anlatır ama bizim sistem şuanlık şöyle
günde 1.5 lt kesin su içeceksin canım
günde 3 ana 3 ara olarak 6 öğün yiyeceksin..
cuma günleri kilonu yazacaksın.. takıma uğrayıp menülerini yazarsın canım
ayrıca istersen kalori sistemi yaparsın.. mesela biz make ile 1000 kaloriyi geçmiyoruz
sende 1500 den başşlarsın.. kilo verdikçe 1400- 1300 -1200- 1100 -1000 kaloriye kadar inersin canım.. bunları kalorisepeti.com dan yedklerini hesaplayablrsin. bunları yarın daha iyi anlatırız cnım yeterki umudunu ytirme.
istanbuldaymışsın .. bana yakınsan görüşürz bile. yüzyüze konuçmakta iyi gelecektir. keşke yakın olsak beraber yürüyüş bile yapardıkk canımm çok ısındım sana ayyy
tekrar hoşgeldinnn
tamam nen yarın hesaplarım nennn delı etmeyın benı nen canım kacamak yapmak ıstıyooo nennn hemde cok fanaa
hosbulduk cnm sagol ama benim diyetisyenim var o nolcak peki yeemk düzenim degişirse?
hosbulduk cnm sagol ama benim diyetisyenim var o nolcak peki yeemk düzenim degişirse?
iyi geceler kızlar...
ben yağlandım paklandım kendimi poşetledim mumya gibin oturuyom şimcik...
kizlar limon suyunda cok etkisi var..öyle ve aksam yemeklerinden birde yatmadan önce icerseniz cok faydasini göreceksiniz..tavsiye ederim......ama herkeze iyi gelmeyebilir mide sorunu olanlar mesela
ay suan aynısı bendede var erken yemek yedim meyvede yemedim bida nasıl karnım açç anlatamammm kalkıp peynir ekmek yiyesim var tuzlu tuzluuu
iyi geceler kızlar...
ben yağlandım paklandım kendimi poşetledim mumya gibin oturuyom şimcik...
hosgeldın canım nasılsın
ay evet lımon lu su da baya etkılı en azından ben ıctıgımde ertesı gun odemım gecmıs oluyoo
ay bende bugun karbonhıdrat yedım ya fena oldumm ne bılımm yaa ama canım cok kotu seyler yapmak ıstıyoo
ramsesım tutankomanumm oyy mumyam benımm kız ısılık olcen nasıl rahat edıyon posetle ay ben hayatta durmam ıcındee zaten kıcımın uzerınde durmayı zor becerıyom bıde poset abowwwww
ooo daha ıyı bee tatlım bız sana dıyetısyenın verdıgını degıstır demıyoruz kı hemm kucuk ama etkılı dokunuslar yapıyoruz ayrıca lsıten varsa yarından ıtıbaren ona uyucaksın tatlımm ama
su ıcemıyosan ılk once 1,5 lıtre ıle baslıyoz su ıcmeye gunu 3 e boluyoz 500 unu sabah 500 ogleden sona 500 de aksam yanı butun gun su ıcmıs oluyoz
yemek oncesı veya sonası yarım saat bı saat ıcınde yesılcay ıcıyoz
ve mutlaka 30 dk spor leslı vs var gızz3mm sana anlatır yada sokaga cıkıpp yuruyoz
tamamenn bu ama bunu hergun duzenlı yapıyoruz canım
ben günde 15 dk koşu 10 dk spor 20 dkda yürüyş yapıyorum leslie yapıordum bıraktım :44:
yüzüme ozon yağı sürdüm, ellerime badem yağı, göbüşüme potişime acı biber yağı,hayırdır maicim ne yağı sürdün
ben her gün yatmadan böyle streç filmle sarıyom kendimi sabaha kadar yatıyom... o acı biber yağı gece öyle bi yakıyo ki sanırsın derini yüzüyolar... ama napayım herşey zayıflamak için belki faydası olur...hosgeldın canım nasılsın
ay evet lımon lu su da baya etkılı en azından ben ıctıgımde ertesı gun odemım gecmıs oluyoo
ay bende bugun karbonhıdrat yedım ya fena oldumm ne bılımm yaa ama canım cok kotu seyler yapmak ıstıyoo
ramsesım tutankomanumm oyy mumyam benımm kız ısılık olcen nasıl rahat edıyon posetle ay ben hayatta durmam ıcındee zaten kıcımın uzerınde durmayı zor becerıyom bıde poset abowwwww
yüzüme ozon yağı sürdüm, ellerime badem yağı, göbüşüme potişime acı biber yağı,
hepsinin kokusu karıştı şu an çok pis kokimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?