Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

olur canıömm ooooww gelenksel 1 takım gece sohbetlerı baslıcek alt taraf ne kadan kalabalıkk ne o kızlar yarın ne etcez derdındemısınız sız de benım gıbıı

valla göbeğimdeki erimelerden sonra fazla cıkacağımı sanmıyorum ama bakalım tartı ne gösterecek canım yakındır gene durması 2 yada 3 haftadır ii gidiyo ya

hosbulduk cnm sagol ama benim diyetisyenim var o nolcak peki yeemk düzenim degişirse?

yaw netten fatma gulu ızlıyomm yaw bu kerımmm he kerım mustafadan daha mert yaw nerdeyse fatma gulle ıyıkı tecavuz etmısler de kerım karsısına cıkmıs dıyecemm hatta dıyom nennn

kizlar limon suyunda cok etkisi var..öyle ve aksam yemeklerinden birde yatmadan önce icerseniz cok faydasini göreceksiniz..tavsiye ederim......ama herkeze iyi gelmeyebilir mide sorunu olanlar mesela

iyi geceler kızlar...
ben yağlandım paklandım kendimi poşetledim mumya gibin oturuyom şimcik...

hosbulduk cnm sagol ama benim diyetisyenim var o nolcak peki yeemk düzenim degişirse?

ooo daha ıyı bee tatlım bız sana dıyetısyenın verdıgını degıstır demıyoruz kı hemm kucuk ama etkılı dokunuslar yapıyoruz ayrıca lsıten varsa yarından ıtıbaren ona uyucaksın tatlımm ama

su ıcemıyosan ılk once 1,5 lıtre ıle baslıyoz su ıcmeye gunu 3 e boluyoz 500 unu sabah 500 ogleden sona 500 de aksam yanı butun gun su ıcmıs oluyoz

yemek oncesı veya sonası yarım saat bı saat ıcınde yesılcay ıcıyoz

ve mutlaka 30 dk spor leslı vs var gızz3mm sana anlatır yada sokaga cıkıpp yuruyoz

tamamenn bu ama bunu hergun duzenlı yapıyoruz canım

kizlar limon suyunda cok etkisi var..öyle ve aksam yemeklerinden birde yatmadan önce icerseniz cok faydasini göreceksiniz..tavsiye ederim......ama herkeze iyi gelmeyebilir mide sorunu olanlar mesela

hosgeldın canım nasılsın
ay evet lımon lu su da baya etkılı en azından ben ıctıgımde ertesı gun odemım gecmıs oluyoo
ay suan aynısı bendede var erken yemek yedim meyvede yemedim bida nasıl karnım açç anlatamammm kalkıp peynir ekmek yiyesim var tuzlu tuzluuu

ay bende bugun karbonhıdrat yedım ya fena oldumm ne bılımm yaa ama canım cok kotu seyler yapmak ıstıyoo

iyi geceler kızlar...
ben yağlandım paklandım kendimi poşetledim mumya gibin oturuyom şimcik...

ramsesım tutankomanumm oyy mumyam benımm kız ısılık olcen nasıl rahat edıyon posetle ay ben hayatta durmam ıcındee zaten kıcımın uzerınde durmayı zor becerıyom bıde poset abowwwww

ay yazın bende sarıp sarmalıyom yatarken kendimi güsle terletiyoda kısın hergün dusa girmek zor yağlanınca

ben günde 15 dk koşu 10 dk spor 20 dkda yürüyş yapıyorum leslie yapıordum bıraktım :44:

ben günde 15 dk koşu 10 dk spor 20 dkda yürüyş yapıyorum leslie yapıordum bıraktım :44:

hımm yemegınemı dıkkat etmıyosun canım 10 haftada 7 kılo cok az geldı bana hadı su ıkılı rakamlara bı gec de ıycene motıve ol hedef cızelgenı gordunmu

ben her gün yatmadan böyle streç filmle sarıyom kendimi sabaha kadar yatıyom... o acı biber yağı gece öyle bi yakıyo ki sanırsın derini yüzüyolar... ama napayım herşey zayıflamak için belki faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…