Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kıymamm oda gelınıne ıyı bakmak bı eksıgını olmasını ıstemıyo allah razı olsun ondan ee ama desen kı baba tatlıyı her aksam almak yerıne haftada bı alsan de vs seklınde kırmadan soylesen olmazmıı tatlımm hem dua et bak senınkınde kotu nıyet yok benımkı dırekk saldırıı agızma muzlu cıkolata sokuyodu hatırladın dımıı yaa ben daha fenalardayım bebbemm

canım ne zmandır karsılasamıyoz nasılsın hayırdır senın neyın var ay noldu takımcak depresyonamı gırdık ne bu hal ayyy ne yedıysen yaz bakımyaz ve utan kendındenn

kıslarr noluyonus bakimmm ben bu hafta ümitliyim kendimden okadar yememe rağmen okadar tempolu yasama gitmişdir en az 500 gr bide arkadaslar tuvalete cıkamayanlarımız varsa ebegümeci diye bi bitki var annem herhafta alıp pişiriyo bana sürekli tuvaletteyim içimde ister istemez bişi kalmıyo valla

Evt karşılaşamıyoruz kaptanım..ay ne bilim bugün uçtum ben..ama yarından itibaren söz utancam kendimden nolur motive olalım yine..birazdan yazarım yediklerimi utana sıkıla

ya bende tam öyle bişey arıyorum ya..kabızlık baş belam..nerden alıyorsun canım bu bitkiyi..ben ne pazarda ne markette görmedim

500 gram 500 grdır canm nasılsın bakımm

ebegumecı hem cok faydalıı ve lezzetlı ay cok severım ben bıde yesılıklerın hepsı nerdeyse bagırsakları ıyı calıstıryoo mesela bende cok yesıl cay ıcıncce ooo ertesı gunn 3 4 defa wc ye cıkıyom

iyiyim benim canım kaptanımmm valla haklısın tüm yeşillikler bağırsak çalısmasında etkilide benim baırsaklarım artık yeşil çaya karsı tepki göstermiyo içiyom içiyom boşuna böle işte annem pişirip yiyince faydasını görüyorummm

[1] Çay 2 ADET 10
[2] Su 1000 ml 0
[3] Portakal 2 ADET 100
[4] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[5] Yufka 100 GRAM 152
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Yufka 300 GRAM 456
[8] Su 250 ml 0
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 20 dak 86.526
[11] Çay 3 ADET 15
[12] Su 250 ml 0
[13] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[14] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[15] Elma 1 ADET 60
[16] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
Toplam : 1042.774 kal.

yufka ıle evde yagsız gozleme yaptık ısırgan otu ıle ben gramı fazladan gırdım haberınız olsun kızlarr ıcıne gıren malzeme vs var cunku

ay ne bılım bende ablamlara gıdınce fark ettımm bu durumuu yesılcaydan kaynaklandıgını

bende bugun ılk kez su elma sırkelı ballı formulle basladım ablam yuzun sısmıs dedı uzuldum yarın kılom fazla cıkcakk galıbaaa nıye sıtım ben yaww

yağ sürmediysen cok sorun yok şekerim yarın 15 dk fazla spor yap telafi edersin

aman sudur o bakma sen ablana yağlı yemiyonki yağ olsun ben sirke içemiyom gastritim var ama su hugocuğun verdiği çayı yapcam 1 hafta içicem metebolizmam hızlansın

yok bebegım surmedımm zaten tam 1000 olmus kalorım ama daha az yıyebılırdım sankı ama olsun hala 1000 gecmedım ohhh ohhh yandanyandann

sen napıyosun bakalım ıs guc nasılgıdıyoo

ay nolsun sözde 15 tatil ama belediye calısanı gözükünce bedava para vermicekler ya hergün bi seminer koymuslar merkezde 100 öğretmen toplanıp sacma saçma vakit geciriyoruz yarın tatil uyucam dinelnicem bu aradakendini beğeniyo demeyin bugün hocalarımız beni hürrem sultana benzettilerrrr çok mutlu oldummmm daha hırslandım daha cok zayıflıcam

aaaaaaaaaaaaaaaa evett sahıden benzıyon kız camdekı goruntunu hatırladımda valla benzıyonn masllahh evet evet zayıfla hurremden daha guzel olll sülümann dersın sevgılınede

aaaaaaaaaaaaaaaa evett sahıden benzıyon kız camdekı goruntunu hatırladımda valla benzıyonn masllahh evet evet zayıfla hurremden daha guzel olll sülümann dersın sevgılınede

buldurcun isticem bende simdi bide yesil lens taktım canım bide saçları boyadım onun rengine daha yakın oldu bidaha görmen lazım beni camda

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim .. çok mutlu oluyorum bnları duyunca çok sağol canım..
kzıın kaç kilo :26:

ahh canım sormaa anasına çekmiş boyu 165 kilosuda 65 aynısınız yani hemen hemen habirede tıkınıyo bilmiyoki sonra vermesi çok zor

hadi kızlarr iyi gecelerrrr yarın tartının yüzümüzü güldürmesi dileğiyleeee

Son düzenleme:
1. TAKIM 192. ETAP

makeup (69.2/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 65.1/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.7/
maibeyaz (63.2/
bucakmagduru( 74,6/
asl35 (72.0/
innuk(66,4/
sudem34(74.7/
eylulmeltemi (69.8/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (765.1/

Son düzenleme:
1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 65.1/64.5/0.6/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.7/
maibeyaz (63.2/
bucakmagduru( 74,6/
asl35 (72.0/
innuk(66,4/
sudem34(74.7/
eylulmeltemi (69.8/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (765.1/

make yazdım ama yüzdelik hesaplamayı bmiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…