Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

diyete baslayalı bu hafta tam 10 hafta oldu diyetisyen kontrolu altında diyet yapıyorum. 16 yasındayım diyete basladıgımda 107 kiloydum ilk 1 ay ıcınde 7 kilo verdim şu son bi aydır gramları zor veriyorum cunku pek spora vakit ayıramıorm aslında bi bakıma haylazlık yapıyorum istesem yapabilirim ama ben evdeki misafirleri bahane ederek aksatıyorum ınsallah duzeltcem mısafırler gidince kilo problemlerin yüzünden liseye baslamadım suan aşırı pişmanım dile getirilemeyecek derecede:26: ınsallah eyLulde baslamayı dusunuyorum bi bakıma hersey kilo azmime baglı

hımne guzel bı cıtır hatunumuz daha oldu gız3mmle asagı yukarı yasıtsınız sanırım oda bu yıl lıseye basladı oyle olmalı yanlıs hatırlamıyosam sanırım ıkınız baya ıyı anlasıcaksınız okul konusuna gelınce ıstersen 1000 kılo ,,,,,,,,8 allah korusun ) bu yuzden egıtımıne ara vermen hos olmamıs ama bu yıl baslıyacaksınn ve ıncecık bı kız olarak

oncelıklen bebeem evde mısafırde olsa sen nıye kendıne kotuluk edıyosun kı bırak onlar yesın onlar sısmanlasınn

kacakları bıle haftada 2 ye ındırsen yınede kılona gore baya bı kılo verırsın hım oncelıkle senınle nerde nasıl hata yapıyosun ne tur bı yeme sıkıntın var onu bulalım ve olması gerektıgı gıbı duzene koyalım ınan bı sure sonra sende kendıne sasıracaksın

du sana bı hedef kılo cızelgesı yapayım ben herhafta verdıgım kıloya ulasmaya calıscaksın 2 hafta eger hedefe ulasırsan ve baktım umut varsa senınle en azından 70 lere ınene kadar ılgılenırım sonrasını sen getırırsın zaten

dedım ya gorsellıgın ıcın egıtımıne ara vermen benı uzdu genc kızsın ve bunu bırlıkte basarıcaz

sanslı gunundesın bakk esrefımdeyım yanııı

sımdı tam kılonu boyunu dogum yıllını bı soyle tatlım haftaya cuma yakadar sana hedef kılonu soylıyeyım ve sende su dk ıtıbaren tıkınmayı bırakıyosun

k. 100.5
15.12.1995
boy: 1.61

caanımmm hoşgeldinn
bende 95 liyim canım aynıymışız..
lise 2 ye gidiyorum
iistanbulun neresindesin canım...

bu arada sakın umudunu kesme .. mesajına cvp vermedim burdan yazıyorum canım.. sık sık uğra bu topiğe bak çok faydası olacak göreceksin .. motivasyon çok çok önemli burada brbirimize destekle zayıflıyoruz.. ne derdin olursa aç bize.. iyiki geldin cnım.. inş faydamız olur..

Son düzenleme:
k. 100.5
15.12.1995

hoş geldin canımmmm
daha çok küçüksün sennn buda bi avantaj şimdi tıkır tıkır çalışır senin metabolizman hiç moralini bozma bak bizlerde senin gibiydik tek farkımız senden önce başlamış olmak sende istediğin kiloya düşersin istemek başarmanın yarısıdır unutma canım
istiyosunki burdasın burayı bırakma elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz canım okuluna gelince çokkkk yazık etmişsin neyse giden 1 sene olsun zararın neresinden dönersen kardır canım hemen seneye başla sonra ilerde çooook pişman olursun tatlım benim kızımda lise 1 de bu sene
sormak istediğin olursa biz burdayız canım kolay gelsin

gizemmmmmm ...... maş. çok tatlısın canım benim kızım yaşındasın one değişim öylee iyiki yol yakındayken karar vermişsin kilo vermeye tebrikler valla ne diyeyim

gizemmmmmm ...... maş. çok tatlısın canım benim kızım yaşındasın one değişim öylee iyiki yol yakındayken karar vermişsin kilo vermeye tebrikler valla ne diyeyim

çok teşekkür ederim .. çok mutlu oluyorum bnları duyunca çok sağol canım..
kzıın kaç kilo :26:

k. 100.5
15.12.1995

gulsumcum malesef sıte 3 lu rakamı kabul etmedı 600 gram hedefden cok bısey degıstırmez sımdı ıdeal kılon 53 ortada 46 kıloluk bı fazlalık var ben ıkıye boldum kılonu gozunde buyumesın hersey dıye 70 lere kadar haftanı boldum ılk etapda bu 20 25 kıloyu halledelım sonasını zaten sen kendıne guvenın yerıne geldıkce verıceksın ama yınede yanında olucam o zmanda ama once ılk etap ıstersen 3 ede bolebılırdım ama gordugun gıbıı 2 3 ay sona nerelerde oluyosun o yuzden hemen su dk ıtıbarıyle kaptanın sefkatlı ve dıkenlı kolalrına bırak kendınıı bebbemmm yarın daha once ınnuk arkadasımızın bıze ogrettıgı bı sıstemı sana becerebıldıgım kadar baslatıcam ınnuk gelsın ondanda destek alırız ama ılk hafta beslenmenııı kucuk degıstırcez

gız3mm aylardır takılı kalmıstı sıstem sayesınde hem ac kalmıyo hemde erıyoo kendısınede sor ıstersen bende cok memnunum aylardı baska bı yontemını uyguluyodum kucuk degısımler yaptık ınnukcum sayesınde kı oda ekımden berı 80 lerden 60 a ınmıs hatundur kendısıı hadı canım once kendıne son abıze guven halledıcez

benim yine sinirlerim bozuk kızlar... eve yine tatlı almışlar...
ama ben yemedim ucundan bile almadım...bu sinirle stepperıma bi çıkmışım sormayın 1052 adım attım 150 kalori yaktım...

gülsüm canım make güzel bi çzelge çıkarmış senin için. buraya sık sık gel canım. bu senin için byük bi motivasyon olacaktır. elimizden geldiğinden fazla destek olcaz sana. gün içinde napıyorsan yaz bizde sana doğruları ve bize göre yanlşarı söylycez. sende aynı şekilde bize yorum yapacaksn.

yarın make daha iyi anlatır ama bizim sistem şuanlık şöyle
günde 1.5 lt kesin su içeceksin canım
günde 3 ana 3 ara olarak 6 öğün yiyeceksin..

cuma günleri kilonu yazacaksın.. takıma uğrayıp menülerini yazarsın canım

ayrıca istersen kalori sistemi yaparsın.. mesela biz make ile 1000 kaloriyi geçmiyoruz
sende 1500 den başşlarsın.. kilo verdikçe 1400- 1300 -1200- 1100 -1000 kaloriye kadar inersin canım.. bunları kalorisepeti.com dan yedklerini hesaplayablrsin. bunları yarın daha iyi anlatırız cnım yeterki umudunu ytirme.

istanbuldaymışsın .. bana yakınsan görüşürz bile. yüzyüze konuçmakta iyi gelecektir. keşke yakın olsak beraber yürüyüş bile yapardıkk canımm çok ısındım sana ayyy

tekrar hoşgeldinnn

benim yine sinirlerim bozuk kızlar... eve yine tatlı almışlar...
ama ben yemedim ucundan bile almadım...bu sinirle stepperıma bi çıkmışım sormayın 1052 adım attım 150 kalori yaktım...

bak yaaa bende kızayım onlaraa tatlı bı bol bol onların tabaklarına koy bıtsın tatlım sen yemee he eger canım cok ısterse kendını ısır nede olsa sende tatlı sayılırsınn hahhaha

benımde ablam dun yıne tuzak kurduu unutmusum bana tuzak kurdugunu pudıngı yedıkden sona aklıma geldıı bana gıcıklıgına ablamda eve habıre sarelle su bu alırr neysekı maymun gozunu actıı ama dun dustukk tuzagına hahah

gızz3mm tsk ederım canım gulsume destek olmaya devam et yasınızda yakın tecrubelerını fılan bol bol anlat canımm bende kıyamadım gulsume bılıyosun yerımız yok ama kıymadım kılosunu gorunce oda bızden yararlansınn hadı bebemmm gulsum u 2 hanelı rakamları dusurcez bu hafta

oh süpersin canımmm

sağol canım...şimdi bi de form çayı içeyim gitsin kilolar dimi... yarın kaç çıkıcam çok merk ediyorum... 62leri göremezsem baya moralim bozulacak.. gerçi regl oldum yine... daha biteli 4 gün oldu bu gün yine oldum ben o yüzden de veremiyorum sanırım..

bende 64leri görmessem kafyı yicemmm
sende görürsün canım merak etme
ohhiç çayını rahatla canımmm

ben kilo vermek isteyen insanları çok seviyom yaww... bak gülsüm sende duy kuzenim var benimmm 17 yaşında tam tamına 120 kilo ve kızda hiç bi gayret yok sen en azında bi gayret gösteriyonn bu umudunu yitirme herşey güzel olacak arkandayız canımm... aken dediği gbi 2 li rakamları göreceksin yakında...

he he sağol canım sen daha da tatlısın...yaa neden böyle yaparlar hiç anlamıyorum... kayınpederimin aklında kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de moralimi bozuyor... o da hiç bi eksiğim olmasın istiyo aslında...

benimde bugün moralim sıfır..yarın hiç tartılmak istiyorum..koskoca bir haftayı bugünle mahvettim sanırım..bugün kendimi durduramadım ya..çok üzgünüm..sanki herşeye saldırdım gibi oldu..of off
yediklerimi bugün yazmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…