yüzüme ozon yağı sürdüm, ellerime badem yağı, göbüşüme potişime acı biber yağı,
hepsinin kokusu karıştı şu an çok pis kokimmm
hımm yemegınemı dıkkat etmıyosun canım 10 haftada 7 kılo cok az geldı bana hadı su ıkılı rakamlara bı gec de ıycene motıve ol hedef cızelgenı gordunmu
ay tahmın edebılıyommm nasıl koktugunuusanırım burayada geldııı
ben her gün yatmadan böyle streç filmle sarıyom kendimi sabaha kadar yatıyom... o acı biber yağı gece öyle bi yakıyo ki sanırsın derini yüzüyolar... ama napayım herşey zayıflamak için belki faydası olur...
kocişin yok sorun değil canım kok şimdilik ama sonunda güsel olacaksın kocişin gelincede mis gibi parfüm kokarsın
evet tesekkur ederm gordum ınceledım evet cok az cunku mısafırler geldı gelelı hıc ustune dusmuyorum ve yavas yavas umudumu azmimi kaybediyorum eger sizin içinde uygunsa ben özelinize msnmi bırakayım ekleyn bı konusalm ben sıze dıyet lıstemı vereyım sızde bana yapmam gerekenleri düzenleyn bitki cayı su vs. gibi mümkünmü bu?
evet o gelince çok seksüüü olcem...arada bi yokluyolar umudumu yitiriyorum sonra bi silkeleniyorum kaldığım yerden devam...
kızlar benim gibi cilt sorunlarınız varsa ozon yağını şiddetle tavsiye ederim... yumuşacık bembeyaz ve pasparlak yaptı yüzümü... ay gibin parliyim resmen...
ha sen bıde strec fılmle uyuyonmu abowww kız nasıl rahat edıyon ben fanılayı bılem cıkarıyomm bacımm benım mıı ruhum dar yoksa senınkımı genısss aboww
ben mesela yanımda bırı varkende yatamıyom evlenınce efıl efıl yandım ben yaww
kızkar ben yatıyorum başım çok ağrıyoooo ii gecelerrr
aman iyi canım valla çok zor oluyo cilt sorunlar... aynalara küsmüştüm yaa.... hatta o kadar küsmüştüm ki bi gün bi baktım kaş bıyık sakal almış başını gdiyo...hee kac para baydın ona sennn bakımmben vermem cımrıyım benn saka bı yana cıldım allahıma bınlerce kez sukurlerolsun masllahh deyın nen bı sıkıntım yokk
iyi geceler hayatım... hadi sabaha düşük kilolu bildirimler bekliyoruz... bu haftada ilk üçe girelim inşallah...kızkar ben yatıyorum başım çok ağrıyoooo ii gecelerrr
iyi geceler hayatım... hadi sabaha düşük kilolu bildirimler bekliyoruz... bu haftada ilk üçe girelim inşallah...
şu hürremi bi ben gremedim herhalde...açayım da netten izliyim bari herkes bunu konuşuyo merak ettim iyice...
biz tıpa gidiyoruz şimdi... benim kızın görmesindeki sorun beyinden mi yoksa gözden mi ona bakacaklar bakalım...akşama anca geliriz herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?