Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hımm yemegınemı dıkkat etmıyosun canım 10 haftada 7 kılo cok az geldı bana hadı su ıkılı rakamlara bı gec de ıycene motıve ol hedef cızelgenı gordunmu

evet tesekkur ederm gordum ınceledım evet cok az cunku mısafırler geldı gelelı hıc ustune dusmuyorum ve yavas yavas umudumu azmimi kaybediyorum eger sizin içinde uygunsa ben özelinize msnmi bırakayım ekleyn bı konusalm ben sıze dıyet lıstemı vereyım sızde bana yapmam gerekenleri düzenleyn bitki cayı su vs. gibi mümkünmü bu?

ha sen bıde strec fılmle uyuyonmu abowww kız nasıl rahat edıyon ben fanılayı bılem cıkarıyomm bacımm benım mıı ruhum dar yoksa senınkımı genısss aboww

ben mesela yanımda bırı varkende yatamıyom evlenınce efıl efıl yandım ben yaww

kocişin yok sorun değil canım kok şimdilik ama sonunda güsel olacaksın kocişin gelincede mis gibi parfüm kokarsın

evet o gelince çok seksüüü olcem... arada bi yokluyolar umudumu yitiriyorum sonra bi silkeleniyorum kaldığım yerden devam...

kızlar benim gibi cilt sorunlarınız varsa ozon yağını şiddetle tavsiye ederim... yumuşacık bembeyaz ve pasparlak yaptı yüzümü... ay gibin parliyim resmen...

once anlasalım tatlım

1 bana bı daha sız dıye hıtap etme nennn
2 ben dıyetısyen degılım sadece motıvasyon ve hım kaba tabırı ıle gaz lıyom bazen benımde gaza ıhtıyacım oluyooo (ınnuk bacım gelsede gazlasa benı )

3 @hotmail.com bu benım msn m kaydet butun kızlarda var zatenn tatlım

4 aramızda kendını yabancı hıssedıp gerılme o zman bende kasılıyommm bız eglenerek zayıflıcaz

5 dıyetıne uyu yoksa gelır o mısafırlerı kovarım senınde sacını cekerım

Son düzenleme:

hee kac para baydın ona sennn bakımm ben vermem cımrıyım benn saka bı yana cıldım allahıma bınlerce kez sukurlerolsun masllahh deyın nen bı sıkıntım yokk

rahat edemiyom tabi... ama herşey 34 beden olmak için...haşır huşur sabaha kadar dönüyom...

hee kac para baydın ona sennn bakımm ben vermem cımrıyım benn saka bı yana cıldım allahıma bınlerce kez sukurlerolsun masllahh deyın nen bı sıkıntım yokk
aman iyi canım valla çok zor oluyo cilt sorunlar... aynalara küsmüştüm yaa.... hatta o kadar küsmüştüm ki bi gün bi baktım kaş bıyık sakal almış başını gdiyo...ama artık kendime de vakit ayırıyorum... çok çöktüm ben iki doğum üstüste mahvetti beni...

kızkar ben yatıyorum başım çok ağrıyoooo ii gecelerrr
iyi geceler hayatım... hadi sabaha düşük kilolu bildirimler bekliyoruz... bu haftada ilk üçe girelim inşallah...

şu hürremi bi ben gremedim herhalde...açayım da netten izliyim bari herkes bunu konuşuyo merak ettim iyice...

aman ben hıc sevmedım vala abartıldıgı kadar yokk suluman ben sülümann

1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 65.1/64.5/0.6/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.7/
maibeyaz (63.2/
bucakmagduru( 74,6/
asl35 (72.0/
innuk(66,4/
sudem34(74.7/
eylulmeltemi (69.8/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (765.1/

1. TAKIM 192. ETAP

makeup (69.2/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 65.1/64.5/0.6/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.7/
maibeyaz (63.2/63,2/0,0/0,0%)
bucakmagduru( 74,6/
asl35 (72.0/
innuk(66,4/
sudem34(74.7/
eylulmeltemi (69.8/

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa ben neden kilo veremiyorum yaaaa:84:

keten tohumu yoğurt karışımıma yeniden başlıyorum.... ozaman ne güzel çok hızlı vermiştim...

biz tıpa gidiyoruz şimdi... benim kızın görmesindeki sorun beyinden mi yoksa gözden mi ona bakacaklar bakalım...akşama anca geliriz herhalde...

MakeUp

1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/
teodase ( 72.0/72.0/0.0/o.o% )
giz3mmm( 65.1/64.5/0.6/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.7/
maibeyaz (63.2/
bucakmagduru( 74,6/
asl35 (72.0/
innuk(66,4/
sudem34(74.7/
eylulmeltemi (69.8/

günaydınn kızzlarr, benim kilomda bi değişiklik yok maalesef, bu haftayı aç geçirdim sayılır ama tartıda oynama olmamış, olsun haftaya semeresini alırım umarım, kahvaltımı yapayımm çokk açımm yaaa

MakeUp

1. TAKIM 191. ETAP

makeup (69.2/
teodase ( 72.0/72.0/0.0/o.o% )
giz3mmm( 65.1/64.5/0.6/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(78.7/
maibeyaz (63.2/
bucakmagduru( 74,6/
asl35 (72.0/
innuk(66,4/67.5/
sudem34(74.7/
eylulmeltemi (69.8/

Hepinize günaydın..
utancımdan ne zamandır uğrayamıyorum kızlar yanınıza.. Ama artık toparlanma vakti geldi.. tablodan görüldüğü üzere sizden ayrılmak bana hiç yaramıyor. Make bana çok kızacak biliyorum.. Ama arkadaşlar vucütta bir yerde pes ediyor..Biraz saldım kabul ediyorum.Ama hala hasta olmamamında büyük etkisi var.. Bu haftadan sonra diyetisyene başlıycam bende kendi kendime buraya kadar sanırım (
Ben buralardayım yazamasamda okuyorum sizleri.. Öptüm hepinizi tek tek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…