Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarrrr ben bu 2 gündür çok sapıttım hep çikolata yiyesim varrrrr akşam yedim sabah yine yedim:83::83: offfff nolacak benim halimmm bugün regl olmalıyım daha olmadı çoluk çocuk eşim herkes evde durup durup bişey istiyolar bu tatiller bana hiç yaramıyo offfff:18::18:

huhu ben geldm ben kötü bişi yaptım tatlı yedim gerci çok sekerli değil ama olsun tatlı tatlıdır neyse dengelerim ben onu yiceklerimle

ya kızlar canım hıc bısey yapmak ıstemıyooo parmagımı kaldırmak dahııstemıyomm bıraz kaaı dınlıcem eger ızın verırsenın 2 3 gune toplarım kendımı canlarımm

ya kızlar canım hıc bısey yapmak ıstemıyooo parmagımı kaldırmak dahııstemıyomm bıraz kaaı dınlıcem eger ızın verırsenın 2 3 gune toplarım kendımı canlarımm

makecim bu aralar herkes kendini saldı gibi bişi ben cumaya kadar en azından kendimi bırakmıcam haftaya bende gıdıma gidicem ozaman 3 gün salıcam sanırımmmm kafanı topa kuzum karsımızda o kararlı kaptanımızı istiyoruz biz

annaaa senındemı gıdın varr ay ne guzel cok kıskandım bak sımdı senıı kızım bzım evlenıp coluk cocuga karısma vaktımız gelmıs ben sana dııım

1 takım a duyrulur

kızlar takım kaptan yardımcımız artık bucak magduru ben varkende yokkende kendısı tam yetkılıdır bılgınızee

huuuu huuuu nerde bu millett nerde bu devlet
ne olacak bu halim bilmem buraya gelip günah çıkarıyom sanki gelmeyede yüzüm yok öbür topikdekiler tam gaz devam ediyolar okuyup kaçıyom bende tık yok

bucakmağduruu.... canım görevin hayırlı olsunnnn hadi artık 2 kaptan bizi silkeleyin kendimize getirinn
göreve davet ediyorummmm sizii

mrb herkese ne zamandır fırsat bulup gelemedimmm nasılsınız iyisinizdir inşşş
bucak magduru hayırlı olsun yeni görevin canımm
arkadaşlar hepinizi çok özledimm

kızlar bakınnn kilo veremiyosunz çnkü topiğe uğradığnz yok .. artık kndinize gelin .. dün topiğe uğramadm diyeti bozacak şekilde yedim . anladım ki topikten uzak kalmak bze iyi gelmiyor.. lütfen herkes günde en az 1 saatt uğramaya çalşsın gerçekten kmse düzgün katılım yapmıyor. günlerdr kendi kndime yazıyomm girip bakıyom kmse yok.. başka topklere bakıyorum günde 20-30 sayfa belki dha fazla yazışıyolar.. bzim günde 2-3 sayfa ilerliyor... lütfen destek beklyorum

Son düzenleme:

gizemcime son derece hak veriyorum dün öğlen girmiştim işlerim nedeniyle giremedim bugün bi girdim sdece 1 sayfa geçmiş var ve bugün sadece 1 kişi uğramıştı biz burda birbirimizi motive etmedikçe takım olmanın ne anlamı varki

bu arada arkadaşlar elimizden geldiğince kilo bildirimine dikkat edelim işiniz varsa perşembeden bildirinki biz ertesi gün sorun yaşamayalım hem siz kilo vermemiş gözüküyorsunuz hem derecemiz düşüyo elimizden geldiğince kilo bildriimini yapmayanları elemiyoruz ama madem yetkim var artık bundan sonra ceza 2 hafta kil bildiriminde geç kalan arkadaşları 2 yada 3 aftalığına takımdan uzaklastırıcamm haberiniz olsun

selam millet napıyomus sizleri çok özledim ilk defa diyetisyene gititim gelince tam gaz başlıycam ve devam edecem inşallah
aslım balım ye ye seni geçmem lazım

ok dır canım bende hemen puan la ılgılı duruma yenı duzenleme getırıyorum

ve herkese son bı sans verıyom kılo veremeyenler var hatta puanı bıten vıcdanım el vermedı o yuzden puan sıstemını yenıden hayata gecırıyoruz fakat yenıden herkesın 30 puanı var son kez boyle ve bu kez gercekten once lıste dısı sonda dıskalıfıye edıcem kılo veremeyenııı

oh be bucagım ıyı oldu valla senın de yonetıme gelmenn hahah ayrıca yıne topıke sadce kılo bıldırımı ıcın gelıp gıtmek su bu vs de ıstemıyorum artık burası yenıden canlasın

selam millet napıyomus sizleri çok özledim ilk defa diyetisyene gititim gelince tam gaz başlıycam ve devam edecem inşallah

aslım balım ye ye seni geçmem lazım
nasılsın balım ne zman doncen evıne ozledık senı
yarından ıtıbaren sıkı dıyete baslıyorumm dıkkat ettımde tatılden sona gece atıstırmalarım basladı buna bı care bulmam lazım en kısa zmanda

gıdına uyup yedim cips çikolata toplayamıyon kendini ssen ne gıdına ne ablana ne annene uy kuzum kimseye bakma yeme valla kilon sabit kalırsa seninde puanlar gidrrrr

balım kocam salı gel dıyo çatladı bensız kurtlar vadisine gitmek için sabırsızlanıyoo. adam gelde gel dıyo .yaf daha bi kankımle buluşacaktık nasıl olcekse ....sanırım en gec çarsamba
gelelım kaynatalım yaaaaa ablamdayım şimdide ohh hasret gıderıyom.gittim kızılaya bi güzel tozunu attırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…