temm canım kaslarım ttulmusss annem cok feanayımmmake puan sistemini devam ettirmeni rica ediyorummm
ya kızlar canım hıc bısey yapmak ıstemıyooo parmagımı kaldırmak dahııstemıyomm bıraz kaaı dınlıcem eger ızın verırsenın 2 3 gune toplarım kendımı canlarımm
makecim bu aralar herkes kendini saldı gibi bişi ben cumaya kadar en azından kendimi bırakmıcam haftaya bende gıdıma gidicem ozaman 3 gün salıcam sanırımmmm kafanı topa kuzum karsımızda o kararlı kaptanımızı istiyoruz biz
1 takım a duyrulur
kızlar takım kaptan yardımcımız artık bucak magduru ben varkende yokkende kendısı tam yetkılıdır bılgınızee
mrb herkese ne zamandır fırsat bulup gelemedimmm nasılsınız iyisinizdir inşşş
bucak magduru hayırlı olsun yeni görevin canımm
arkadaşlar hepinizi çok özledimm
kızlar bakınnn kilo veremiyosunz çnkü topiğe uğradığnz yok .. artık kndinize gelin .. dün topiğe uğramadm diyeti bozacak şekilde yedim . anladım ki topikten uzak kalmak bze iyi gelmiyor.. lütfen herkes günde en az 1 saatt uğramaya çalşsın gerçekten kmse düzgün katılım yapmıyor. günlerdr kendi kndime yazıyomm girip bakıyom kmse yok.. başka topklere bakıyorum günde 20-30 sayfa belki dha fazla yazışıyolar.. bzim günde 2-3 sayfa ilerliyor... lütfen destek beklyorum
aslım balım ye ye seni geçmem lazımhuuuu huuuu nerde bu millett nerde bu devlet
ne olacak bu halim bilmem buraya gelip günah çıkarıyom sanki gelmeyede yüzüm yok öbür topikdekiler tam gaz devam ediyolar okuyup kaçıyom bende tık yok
bucakmağduruu.... canım görevin hayırlı olsunnnn hadi artık 2 kaptan bizi silkeleyin kendimize getirinn
göreve davet ediyorummmm sizii
gizemcime son derece hak veriyorum dün öğlen girmiştim işlerim nedeniyle giremedim bugün bi girdim sdece 1 sayfa geçmiş var ve bugün sadece 1 kişi uğramıştı biz burda birbirimizi motive etmedikçe takım olmanın ne anlamı varki
bu arada arkadaşlar elimizden geldiğince kilo bildirimine dikkat edelim işiniz varsa perşembeden bildirinki biz ertesi gün sorun yaşamayalım hem siz kilo vermemiş gözüküyorsunuz hem derecemiz düşüyo elimizden geldiğince kilo bildriimini yapmayanları elemiyoruz ama madem yetkim var artık bundan sonra ceza 2 hafta kil bildiriminde geç kalan arkadaşları 2 yada 3 aftalığına takımdan uzaklastırıcamm haberiniz olsun
nasılsın balım ne zman doncen evıne ozledık senıselam millet napıyomus sizleri çok özledim ilk defa diyetisyene gititim gelince tam gaz başlıycam ve devam edecem inşallah
aslım balım ye ye seni geçmem lazım
nasılsın balım ne zman doncen evıne ozledık senı
yarından ıtıbaren sıkı dıyete baslıyorumm dıkkat ettımde tatılden sona gece atıstırmalarım basladı buna bı care bulmam lazım en kısa zmanda
balım kocam salı gel dıyo çatladı bensız kurtlar vadisine gitmek için sabırsızlanıyoo. adam gelde gel dıyo .yaf daha bi kankımle buluşacaktık nasıl olcekse ....sanırım en gec çarsambanasılsın balım ne zman doncen evıne ozledık senı
yarından ıtıbaren sıkı dıyete baslıyorumm dıkkat ettımde tatılden sona gece atıstırmalarım basladı buna bı care bulmam lazım en kısa zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?