ayy ben orasını anlamamışım canım yaa... sen de hemen kızıyon canımmm...:18:
gizemcim ajanda tutmuyorum dememiş ki ajandamda tutyorum demiş sanki... yanlış anlıyosun canım... bak eğer bizim istediğimiz gibi olursa kızlar diskalifiye olacakmış...sen de atladın sanırım orayı...
maicm isterse git desin ya önemli değil gerçekten .. zaten kmsenin gelip gittiği yok topiğe.. arada uğruyolar... motive yerlerde zaten.. böyle nereye kadar..
maicm isterse git desin ya önemli değil gerçekten .. zaten kmsenin gelip gittiği yok topiğe.. arada uğruyolar... motive yerlerde zaten.. böyle nereye kadar..
make lütfen böyle yapma..sadece son sayfayı okudum..öncekileri okumadım ama senin ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunu bilen biliyor..2-3 hafta önce geldim aranıza..çok sevgiyle karşıladın buyur ettin takımına..bence çok iyi niyetli bir insansın..kızlar kusura bakmayın ben kaptanlıkdan ayrılmak ıstıyorum cok cok uzgunum ama donup bakıldıgında emeklerımın hıc yerıne konuldugunu gorunce ınanın ıcımden baska bısey gelmedı ve cok sınırlıyım
kendınıze ıyı bakın arada ugrarımm mcukkk
hoşgeldin canım...nasılsın... nerelerdesin hiç uğramıyorun... prenses falan hasta değil dimi...make lütfen böyle yapma..sadece son sayfayı okudum..öncekileri okumadım ama senin ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunu bilen biliyor..2-3 hafta önce geldim aranıza..çok sevgiyle karşıladın buyur ettin takımına..bence çok iyi niyetli bir insansın..
ben 3,5 kilo verdim 3haftada..en çokda buranın ve senin sayende..ben kendi adıma asla ayrılmanı istemiyorum..
hoşgeldin canım...nasılsın... nerelerdesin hiç uğramıyorun... prenses falan hasta değil dimi...
tmm ozaman... seni yokluyolar bu gün anlaşılan... çok da uzaklaşma ama çobansız bırakma bizi...tsk ederım kızlar bıraz kafamı dınlıyeyım zaten aksamdan berı soyluyodumm aslında 2 3 gun ugramıcaktım al ugradım kavga ettım ben kendımı bılıyomm ıcımdekı canavar cıktı yınee ayy esegımdeyım demıstımm esrefıme gecene kadar kapsama alanı dısına cıkım barı
yok bitanem şükür..misafirim çok oluyor bu ara..malum 15tatil..hala dayı hep kızımı sevmeye geliyorlar..bu saatlerde okuyorum ancak:)) tatil bitince daha sık olurum:)) sende iyisindir umarım..
olur bazen böyle..bende bugün gergindim..boşyere annemin kalbini kırdım..sonra çok üzüldüm..aslında kötü bişeyde demedim ama benim anneme maalesef çok alıngan herşeye kırılır..tsk ederım kızlar bıraz kafamı dınlıyeyım zaten aksamdan berı soyluyodumm aslında 2 3 gun ugramıcaktım al ugradım kavga ettım ben kendımı bılıyomm ıcımdekı canavar cıktı yınee ayy esegımdeyım demıstımm esrefıme gecene kadar kapsama alanı dısına cıkım barı
seninle konuşamadıkda bunu..sanırım askerde eşin..ne kadar var cnm?? Hayrılı teskereler olsun inşallah..aman canım hastalık olmasın da gerisi önemli değil...
ben de iyiyim sanırım....ben de bilmiyom ki nasıl olduğumu...
sabah kocişimle internetten kamerayla görüşeceğiz onun sevincindeyim...
seninle konuşamadıkda bunu..sanırım askerde eşin..ne kadar var cnm?? Hayrılı teskereler olsun inşallah..
haberim var bitanem..senden duymadım demek istemiştim:))) azaltmışsın dicem..gel birde bana sor diyeceksinevet canım askerde.. haberin yok mu forumda duymayan kalmadı sanıyodum...
100 gün var canım allahın izniyle 17 mayısta gelecek...
haberim var bitanem..senden duymadım demek istemiştim:))) azaltmışsın dicem..gel birde bana sor diyeceksin:52 Allah kavuştusun sizi..kuzularınıda öp benim için..
kızlar ben kaçıyorum size iiyyii geceler..kendinize ii bakın.Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?