Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

maicm orası küçük bi ayrıntı . tutması veya tutmaması. ben yazarken bu kadar sert karşılancağımı blmiyordum. bu kadar abartıya gerek yoktu . kısaca arkadaşlar diskalifiye olcak dese yeterdi. herşey girdi araya bencilmişiim kinayeli konuşuyormuşum.. alakası yok sadece makende dediği gbi motive açısından istedim bende.. nyse uzatmaya grek yok gerçekten siz blirsinz ben bu tür şeylere karışmıycam.

call yaptım geldim acayip esnedim yaf...spor yapcem diye kahve içtim sabaha kadar otururum artık...

gizemcim burası sanal alem.. konuşurken mimiklerimizi göremiyoruz sonuçta... sen masumane bişey sölersin benim sinirli anıma denk gelir yanlış anlarım ters tepki veririm...olur böyle şeyler... sen de uzun zamandır ilk defa kilo veriyosun sen de haklısın canım... benim de hoşuma gidiyo listede iyi bi yerde olmak ama arkadaşlarımızın gruptan ayrılması söz konusuysa tölerans göstermek lazım canım.. make in kızdığı konu diğerlerinin diskalifiye olmasını istiyomuşsun gibi anlaması canım... bir de zaten make senin kilo vermen durunca dönüp bakacaktır kaç hafta vermiş ne zaman durmuş diye... öyle hadi sen 2 hafta veremedin git demeyecektir canım...hadi bakim ikinizde bozmayın moralinizi de sinirlerinizi de... sonuçta burda birbirimize destek için bulunuyoruz...

hadi kızlar bu hafta ilk üçe girmemiz lazımmm...makeee bu hafta artıda olan olursa bütün topicleri gezip ben pisboğazın tekiyim desin olur mu...
inşallah ben olmam o artıda...

maicm isterse git desin ya önemli değil gerçekten .. zaten kmsenin gelip gittiği yok topiğe.. arada uğruyolar... motive yerlerde zaten.. böyle nereye kadar..

maicm isterse git desin ya önemli değil gerçekten .. zaten kmsenin gelip gittiği yok topiğe.. arada uğruyolar... motive yerlerde zaten.. böyle nereye kadar..

aaa hadi sen git uyu bakim abla sözü dinle... sabah sakin sakin konuşur birbirinizi anlarsınız...

gızem bakk bazenn nasıl konusacagını gercekten bılmıyosun bukadar onemsızse zaten gıdersın ben burda keyfımden bıseyler yapmaya cabalamıyom herkesın hepımızın bıseyler basarmasını ıstıyorum sanırım herkesede ama ıyı ama kotu nacızane ıyılıgımız dokundu bırbırnıne

demek boyle dusnuyosun ama daha sabah saatlerınde veya dun farklı fıkırdeydınben senın hangı yuzune ınanayım madem sıkıntı goruyosun bazı yerlede bırılerının orayı duzeltmesını bekleme kendın yap

yok lısteyı bulabılırsın sanırım yok ısterse gıderım ne ay bu yanı yakıstıumı sunca zman surdakı ılıskımıze hadı soyle maının yazdıklarını okuyunca aslında kucuksun dıye daha ılımlı davranıcaktım ama bu sartlarda kusura bakma resmen ıcınde ne kadar kının varsa kusmussun kımseye burda ahkam kesdıgım yada baska bısey yaptıgım olmadı sımdıye kadar sadece 2 hafta kılo verdın dıye bırılerının harcanmasına goz yumman benı sınır ettıı velhasıl

ayrıca sımdıye kadar motıvasyonuzu yuksek tutmak ıcın herseyı yaptım pekı sen bı gun dusundunmumake ın motıvasyonu yukseltmek ıcın ben ne yapabılırım dıye yada arkadaslarım ıcın hep kendını dusunuyosun hep kendını buda bencıl oldugunu gosterır kı bencıllıkılerleyen hayatında sana ıyı seyler kazandırmaz bu da sana abla tavsıyesı

ha bıde burda bı tek sen ogrencısın ve tatıldesın mılletınde ısı gucu aılesı colugu cocugu var her dakka sen burdasın dıye kımsenın burdaolam durumu yokk herkesın bı ısı var

ay cok sınır oldum sana yaaa harbı cok acayıp sınır ettın bencıllıkden nefret ederımmm

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın ben kaptanlıkdan ayrılmak ıstıyorum cok cok uzgunum ama donup bakıldıgında emeklerımın hıc yerıne konuldugunu gorunce ınanın ıcımden baska bısey gelmedı ve cok sınırlıyım

kendınıze ıyı bakın arada ugrarımm mcukkk

Son düzenleme:
ne bu yaaaa gece gece...
ne demek ayrılıyorum... bu öyle kafana göre ben ayrıldım diyerek olacak iş mi...
olur arada kavgalar... karşılıklı dövüşürsünüz anlaşırsınız unutulur gider...
biz nolcaz peki sen ayrılınca...heee sıkıldıysan bizden o ayrı yolun açık olsun ozaman...
ama topiccek hepimiz küseriz sana...kendimizi karbonhidrata veririz... sonra vicdan azabından maffolursun...sen msn aç da ben orda alim senin ifadeni...

make lütfen böyle yapma..sadece son sayfayı okudum..öncekileri okumadım ama senin ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunu bilen biliyor..2-3 hafta önce geldim aranıza..çok sevgiyle karşıladın buyur ettin takımına..bence çok iyi niyetli bir insansın..
ben 3,5 kilo verdim 3haftada..en çokda buranın ve senin sayende..ben kendi adıma asla ayrılmanı istemiyorum..

hoşgeldin canım...nasılsın... nerelerdesin hiç uğramıyorun... prenses falan hasta değil dimi...

tsk ederım kızlar bıraz kafamı dınlıyeyım zaten aksamdan berı soyluyodumm aslında 2 3 gun ugramıcaktım al ugradım kavga ettım ben kendımı bılıyomm ıcımdekı canavar cıktı yınee ayy esegımdeyım demıstımm esrefıme gecene kadar kapsama alanı dısına cıkım barı

hoşgeldin canım...nasılsın... nerelerdesin hiç uğramıyorun... prenses falan hasta değil dimi...

yok bitanem şükür..misafirim çok oluyor bu ara..malum 15tatil..hala dayı hep kızımı sevmeye geliyorlar..bu saatlerde okuyorum ancak:)) tatil bitince daha sık olurum:)) sende iyisindir umarım..

tmm ozaman... seni yokluyolar bu gün anlaşılan... çok da uzaklaşma ama çobansız bırakma bizi...
yawww bu türk kahvesinin içinde votka mı vardı acep benim kafa uçtu iyicene...
kendimi çok güzel hissediyom....

yok bitanem şükür..misafirim çok oluyor bu ara..malum 15tatil..hala dayı hep kızımı sevmeye geliyorlar..bu saatlerde okuyorum ancak:)) tatil bitince daha sık olurum:)) sende iyisindir umarım..

aman canım hastalık olmasın da gerisi önemli değil...
ben de iyiyim sanırım....ben de bilmiyom ki nasıl olduğumu...
sabah kocişimle internetten kamerayla görüşeceğiz onun sevincindeyim...

olur bazen böyle..bende bugün gergindim..boşyere annemin kalbini kırdım..sonra çok üzüldüm..aslında kötü bişeyde demedim ama benim anneme maalesef çok alıngan herşeye kırılır..(

aman canım hastalık olmasın da gerisi önemli değil...
ben de iyiyim sanırım....ben de bilmiyom ki nasıl olduğumu...
sabah kocişimle internetten kamerayla görüşeceğiz onun sevincindeyim...
seninle konuşamadıkda bunu..sanırım askerde eşin..ne kadar var cnm?? Hayrılı teskereler olsun inşallah..

evet canım askerde.. haberin yok mu forumda duymayan kalmadı sanıyodum...
100 gün var canım allahın izniyle 17 mayısta gelecek...
haberim var bitanem..senden duymadım demek istemiştim:))) azaltmışsın dicem..gel birde bana sor diyeceksin:52 Allah kavuştusun sizi..kuzularınıda öp benim için..
kızlar ben kaçıyorum size iiyyii geceler..kendinize ii bakın.Allaha emanet olun..

sağol canım allah razı olsun...
ben de yatıcam artık... sabah uyanamıcam yoksa...
hayırlı geceler canım... siz de allaha emanet olun...:80:

günaydın kızlarrr....
hadii nerdesiniz... topici ben kapattım yine ben açıyorum....
tembeller siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…