Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa ne güsel ankaradasın kuzumm bende gitmek istiyom sevgülümü özledimm ama beni hala böle şişko görmesin diye sürprüz bilem yapmıyo gelene kadar 3 hafta var bakalım kac kilo verebilcem

yaa ne güsel ankaradasın kuzumm bende gitmek istiyom sevgülümü özledimm ama beni hala böle şişko görmesin diye sürprüz bilem yapmıyo gelene kadar 3 hafta var bakalım kac kilo verebilcem
ayyy ben ankarayı cok sevıyom ya kızılaya gıdince sankı kendı evıme gelmıs gıbı hıssedıyom kendımı.
kız ankaraya mı gelın olcen

:18::18::18:

amaninnnn bu makeden de eli sopalı çıktı yaw...

aslında haklısın canım ben mapıstayken bile bi arkadaştan rica ettim bildirdim.. takımı biraz daha ciddiye alırsak bence bi fırsat bulunur ve bildirilir...

maicim bak gördünmü takımı ciddiye almasan arkadasına rica edipde kilo bildirimi yapmaya kalkmazdın teşekkürler kuzum duyarlılığın iiçin hep böle ol insallah tez zamanda kiloların gitsin senden

ben call yapmaya gidiyom...
kızlar görenler çok zayıflamışsın diyo... eteklerim bol gelmeye başladı...
kilom aynı aslında ama callenetics ve stepper sayesinde sıkılaşıyorum...
hadi hep beraber yapalım nolurrr yanıma arkdaş arıyorum tek başıma zor oluyooo....

o nasıl bişi kız anlat bakimmm

maicim bak gördünmü takımı ciddiye almasan arkadasına rica edipde kilo bildirimi yapmaya kalkmazdın teşekkürler kuzum duyarlılığın iiçin hep böle ol insallah tez zamanda kiloların gitsin senden

inşallah canım... şafak 100.. zaman daralıyo...
kociş gelene kadar 55 olmam lazım...

o nasıl bişi kız anlat bakimmm
platese benziyo canım... callanetics before after yaz nette fotolara bak... gerçekten çok sıkılaştırıyo insanı...callan diye bi teyze yaptırıyo... çok eski bi video çok sıkıcı ama etkisini görünce yapası geliyo insanın...

uyku bastırdı gittim kendime sütlü şekersiz türk kahvesi yaptım onu içiyorum...
uykum açılsın da sporun ortasında uyuyup kalmıyım....

gıdına uyup yedim cips çikolata toplayamıyon kendini ssen ne gıdına ne ablana ne annene uy kuzum kimseye bakma yeme valla kilon sabit kalırsa seninde puanlar gidrrrr

aynen bebemm kendıme de tabıkı acımıcem bılıyosunz ole kendıme kıyak yapmamm

yarın gıtcem pasıflora surup olcem sınırlerım bozuk bıraz havalardanmı neden anlamdım

itirazım var .. puan sisteminin kaldığı yerden devam etmesini istiyorum çnkü bnm kilo verdiğim haftalar şu geçtiğimz 2-3 haftaydı .. kaldğmz yerden devam edersek sevinirim .. listeleri bulablirsin sanırım ?

itirazım var .. puan sisteminin kaldığı yerden devam etmesini istiyorum çnkü bnm kilo verdiğim haftalar şu geçtiğimz 2-3 haftaydı .. kaldğmz yerden devam edersek sevinirim .. listeleri bulablirsin sanırım ?

bencedeeeee...
ben de 1,5 kilo verdim listeden sonra...
bi daha kimbilir ne zaman vercem 1,5 kilo...

aynen bebemm kendıme de tabıkı acımıcem bılıyosunz ole kendıme kıyak yapmamm

yarın gıtcem pasıflora surup olcem sınırlerım bozuk bıraz havalardanmı neden anlamdım

hayırdır kuşum... düğün stresi filan mı başladı yoksa...

lıstelerı bulabılırsın de nasıl bu cumle ya var ya bak once anlasalım gızem

1 ben burda ammme hızmetı vermıyorum
2 kımın ne zman ne yaptıgını lıstelemeden zıyadae ajandamda tutuyorum
3 cok bencılce cumller kumrussun
4 kınayelı yazılan cumllerden hıc hoslanmmam

gızem cım puan sıstemındekı amac motıvasyonu artırmakdı bak dıyorumkı vıcdanım el vermedı sımdı burda ıkı arkadasımızın lıste dısı kalmasınımı ıstıyosun

ayrıca su yukarda yazdıgın cok bencılce bı ıtıraz olmus ( ben su ıkı haftadır kılo verıyorumm ........) ee napım sımdı sen ıkı haftadır kılo verdın dıye ben 2 kısıyı lsıte dısı mıyapayım yapma gızem bıraz empatı yapp cok sert cıkmıssın bu paylasımında

o yuzden madem ıtıraz edıyosun oylamaya sunuyorum takıma

kızlar puan sıstemıne gore ezgıılknur ve cumbo lıste dısı kalıcak ben bı sans daha verıp puanları tekrar 0 layarak yenıden baslatıyorum

kabul edenler ve etmeyenler oylama cuma gunu ne kadar devam edıcek hafta ıcı takım sayısının yarısını gecen karar ka bul edılır

hizmet vermiyorum veya ajanda tutmuyorum ne demek .. sen bu takımın kaptanısın ve biz seni zorlamadık ki böyle bi sistemde ilerliyelim diye .. sen kendin dedin bu sistemi.. yne sorunlar çıkacak bence hiç başlama bu sistme

ayy ben orasını anlamamışım canım yaa... sen de hemen kızıyon canımmm...:18:

gizemcim ajanda tutmuyorum dememiş ki ajandamda tutyorum demiş sanki... yanlış anlıyosun canım... bak eğer bizim istediğimiz gibi olursa kızlar diskalifiye olacakmış...sen de atladın sanırım orayı...

ayrıca bencillikle alakası yok ben cumbo ve ezgiilknurun o kadar düştüklerini bile bilmiyordum. onlara karşı bi art niyetim yok ayrıca çok seviyorum onları

şöyle birşey var ben 2-3 kilo verdikten sonra bikaç hafta kilo veremiyorum ve bu hafta yarım kilo verdiğime göre (hatta bugün tartı yarım kilo fazla gösterdi) haftaya vereblceğimi sanmıyorum ve benim bu durumu atlatmam bikaç haftayı buluyo bnu btün takım bliyor kaç ay 68 de kaldım..

yani şunu demek istiyorumki eğer şuan başlarsak bende diskalifiye olabilirm .. ama olsun sorun değil diskalifiye olsamda. karışmıyorum ben nasıl isterseniz öyle devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…