balım kocam salı gel dıyo çatladı bensız kurtlar vadisine gitmek için sabırsızlanıyoo. adam gelde gel dıyo .yaf daha bi kankımle buluşacaktık nasıl olcekse ....sanırım en gec çarsamba
gelelım kaynatalım yaaaaa ablamdayım şimdide ohh hasret gıderıyom.gittim kızılaya bi güzel tozunu attırdım
ayyy ben ankarayı cok sevıyom ya kızılaya gıdince sankı kendı evıme gelmıs gıbı hıssedıyom kendımı.yaa ne güsel ankaradasın kuzumm bende gitmek istiyom sevgülümü özledimm ama beni hala böle şişko görmesin diye sürprüz bilem yapmıyo gelene kadar 3 hafta var bakalım kac kilo verebilcem
gizemcime son derece hak veriyorum dün öğlen girmiştim işlerim nedeniyle giremedim bugün bi girdim sdece 1 sayfa geçmiş var ve bugün sadece 1 kişi uğramıştı biz burda birbirimizi motive etmedikçe takım olmanın ne anlamı varki
bu arada arkadaşlar elimizden geldiğince kilo bildirimine dikkat edelim işiniz varsa perşembeden bildirinki biz ertesi gün sorun yaşamayalım hem siz kilo vermemiş gözüküyorsunuz hem derecemiz düşüyo elimizden geldiğince kilo bildriimini yapmayanları elemiyoruz ama madem yetkim var artık bundan sonra ceza 2 hafta kil bildiriminde geç kalan arkadaşları 2 yada 3 aftalığına takımdan uzaklastırıcamm haberiniz olsun
:18::18::18:
amaninnnn bu makeden de eli sopalı çıktı yaw...
aslında haklısın canım ben mapıstayken bile bi arkadaştan rica ettim bildirdim.. takımı biraz daha ciddiye alırsak bence bi fırsat bulunur ve bildirilir...
ayyy ben ankarayı cok sevıyom ya kızılaya gıdince sankı kendı evıme gelmıs gıbı hıssedıyom kendımı.
kız ankaraya mı gelın olcen
ben call yapmaya gidiyom...
kızlar görenler çok zayıflamışsın diyo... eteklerim bol gelmeye başladı...
kilom aynı aslında ama callenetics ve stepper sayesinde sıkılaşıyorum...
hadi hep beraber yapalım nolurrr yanıma arkdaş arıyorum tek başıma zor oluyooo....
maicim bak gördünmü takımı ciddiye almasan arkadasına rica edipde kilo bildirimi yapmaya kalkmazdın teşekkürler kuzum duyarlılığın iiçin hep böle ol insallah tez zamanda kiloların gitsin senden
platese benziyo canım... callanetics before after yaz nette fotolara bak... gerçekten çok sıkılaştırıyo insanı...callan diye bi teyze yaptırıyo... çok eski bi video çok sıkıcı ama etkisini görünce yapası geliyo insanın...o nasıl bişi kız anlat bakimmm
gıdına uyup yedim cips çikolata toplayamıyon kendini ssen ne gıdına ne ablana ne annene uy kuzum kimseye bakma yeme valla kilon sabit kalırsa seninde puanlar gidrrrr
ok dır canım bende hemen puan la ılgılı duruma yenı duzenleme getırıyorum
ve herkese son bı sans verıyom kılo veremeyenler var hatta puanı bıten vıcdanım el vermedı o yuzden puan sıstemını yenıden hayata gecırıyoruz fakat yenıden herkesın 30 puanı var son kez boyle ve bu kez gercekten once lıste dısı sonda dıskalıfıye edıcem kılo veremeyenııı
oh be bucagım ıyı oldu valla senın de yonetıme gelmenn hahah ayrıca yıne topıke sadce kılo bıldırımı ıcın gelıp gıtmek su bu vs de ıstemıyorum artık burası yenıden canlasın
itirazım var .. puan sisteminin kaldığı yerden devam etmesini istiyorum çnkü bnm kilo verdiğim haftalar şu geçtiğimz 2-3 haftaydı .. kaldğmz yerden devam edersek sevinirim .. listeleri bulablirsin sanırım ?
aynen bebemm kendıme de tabıkı acımıcem bılıyosunz ole kendıme kıyak yapmamm
yarın gıtcem pasıflora surup olcem sınırlerım bozuk bıraz havalardanmı neden anlamdım
itirazım var .. puan sisteminin kaldığı yerden devam etmesini istiyorum çnkü bnm kilo verdiğim haftalar şu geçtiğimz 2-3 haftaydı .. kaldğmz yerden devam edersek sevinirim .. listeleri bulablirsin sanırım ?
hayırdır kuşum... düğün stresi filan mı başladı yoksa...
lıstelerı bulabılırsın de nasıl bu cumle ya var ya bak once anlasalım gızem
1 ben burda ammme hızmetı vermıyorum
2 kımın ne zman ne yaptıgını lıstelemeden zıyadae ajandamda tutuyorum
3 cok bencılce cumller kumrussun
4 kınayelı yazılan cumllerden hıc hoslanmmam
gızem cım puan sıstemındekı amac motıvasyonu artırmakdı bak dıyorumkı vıcdanım el vermedı sımdı burda ıkı arkadasımızın lıste dısı kalmasınımı ıstıyosun
ayrıca su yukarda yazdıgın cok bencılce bı ıtıraz olmus ( ben su ıkı haftadır kılo verıyorumm ........) ee napım sımdı sen ıkı haftadır kılo verdın dıye ben 2 kısıyı lsıte dısı mıyapayım yapma gızem bıraz empatı yapp cok sert cıkmıssın bu paylasımında
o yuzden madem ıtıraz edıyosun oylamaya sunuyorum takıma
kızlar puan sıstemıne gore ezgıılknur ve cumbo lıste dısı kalıcak ben bı sans daha verıp puanları tekrar 0 layarak yenıden baslatıyorum
kabul edenler ve etmeyenler oylama cuma gunu ne kadar devam edıcek hafta ıcı takım sayısının yarısını gecen karar ka bul edılır
lıstelerı bulabılırsın de nasıl bu cumle ya var ya bak once anlasalım gızem
1 ben burda ammme hızmetı vermıyorum
2 kımın ne zman ne yaptıgını lıstelemeden zıyadae ajandamda tutuyorum
3 cok bencılce cumller kumrussun
4 kınayelı yazılan cumllerden hıc hoslanmmam
gızem cım puan sıstemındekı amac motıvasyonu artırmakdı bak dıyorumkı vıcdanım el vermedı sımdı burda ıkı arkadasımızın lıste dısı kalmasınımı ıstıyosun
ayrıca su yukarda yazdıgın cok bencılce bı ıtıraz olmus ( ben su ıkı haftadır kılo verıyorumm ........) ee napım sımdı sen ıkı haftadır kılo verdın dıye ben 2 kısıyı lsıte dısı mıyapayım yapma gızem bıraz empatı yapp cok sert cıkmıssın bu paylasımında
o yuzden madem ıtıraz edıyosun oylamaya sunuyorum takıma
kızlar puan sıstemıne gore ezgıılknur ve cumbo lıste dısı kalıcak ben bı sans daha verıp puanları tekrar 0 layarak yenıden baslatıyorum
kabul edenler ve etmeyenler oylama cuma gunu ne kadar devam edıcek hafta ıcı takım sayısının yarısını gecen karar ka bul edılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?