Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tünaydınlarrrr herkese benim güzel takımım hepinizi çok seviyorum
naptınız öyle gece biraz sıcak ortam oluşmuş anlaşılan herkes diyet modundan çıkmış onun gerginliği var
makeeeee.... kaptanlığı bırakmakta nerden çıkti canım lütfen yaa sen biraz sakinleş eminim bizi bırakmazsın vicdanın elvermez valla kendi adıma çok üzülürüm emeğin çok üzerimizde 9 kilo verdim ben bu takımın sayesinde daha verilecek kilom varr
punlamaya gelince kimsenin diskalifiye olmasını istemem biz birbirimize çok alıştık öyle bi durum varsaa baştan başlamalııı benim oyum bu yöndeeee

:18: kızlar carsamba gunu kontrl gunum ınsallah 3 haftadır calısıp basaramadıgım 2 haneli sayılara inmeyı planlıorm sabah 8 veya 8 bucukda kalkıp yürüorm aksam cıkma fırsatm olursa aksamda cıkıorm ama diyetimi tam düzgün yapamıyorum bugun kahvaltıda azcık patates kzartması yedım mesela ya ilk hafta cok ayrıydı sımdı ck daha ayrı nefsime hakim olamıyorum tutamıorm kendımıııı sureklı bısıler atıstırmak istiorum bu istegimi bazen bitki caylarıyla bastırıyorum ınsallah olcak olcak bu hafta olcak make'nin yardımıyla

inşallah 2 haneli rakamları görürsün canım.

inşallah 2 haneli rakamları görürsün canım.

:44: ınsallah ama bunun ıcın cabalamam lazım bugun cok abarttım hakim olamadım kendıme bi görecen sabah kahvaltısında kepcaplı patates öglen yemegnde bı kase corba yerıne patates yemegi tatlııı yogurt . yürüyüşede cıkmadım battım bugun :2:

nen bi gece yok oldum ortalıkdan ortalık karışmıs makecim senin eşref saatin biliyom dün gece konusduk biliyorum sana uğrama demişdim bikaç gün uğrama kuzum kendini topla gel ama bıraktım deme

slm hanımlarrrr haftasonunuz nasıl geçti bakem benim bugünüm düne göre iyiydi 2 profetorolü saymazsak adı bilem alingilli yazdımmı acaba doğru
ama yarın toparlanma zamanı kendime bazı kurallar koydum artık bende 68 i görmek istiyorummmm

yine kimsecikler yok...
ben de bu günkü menümü yazayım
sabah
2 kk peynir
5 zeytin
1 bardak açık şekersiz çay
yarım domates
kepek ekmeğim yoktu yemedim

ara yok

öğle
8 kaşık taze fasulye

ara
4 grisini
1 elma

akşam
8 kaşık tavuk sote
1 büyük kase salata(marul, havuç, kırmızı lahana soğan bol limon tuz sıfır yağ)
2 dilim kepek ekmeği

benim bu günüm süperdi... akşama kadar kocişimle kamerada konuştuk. çabucak geçti ama bu gün... inşallah bundan sonra da bu gün gibi hızlı geçer...

benim bu günüm süperdi... akşama kadar kocişimle kamerada konuştuk. çabucak geçti ama bu gün... inşallah bundan sonra da bu gün gibi hızlı geçer...

ay kuzum kocişinimi gördün ne ii gelmişdir motive olursun işte hadi bakem az kaldı koçişn gelince cıtır görcek seni

canım gözün aydınn inş. tez zamanda yan yanada geliceksiniz sayılı günler çabuk geçer derler tabi geçmesini bekleyene hiç geçmiyo da bende 2 yıllık evliyken ayrılmıştım zorunlu 3 ay amannn hala aklıma gelince o günleri yaşıyorum

takımmmmmmmmmm

enıstenızle kavga ettım butun sınırımı aldım geldımmmmmmmm

heyttt kacamak yapanları ne edım bennn he soyleyınn bakım

ben de kendımle savasıyom sımdı son 1 haftadır gece yemek yıyodum eskıye donuyodum az kalsın bugun kendımle savas halındeyım havıc kemırıyomm

yarın hafta bası ve hızlıcana bu haftayı sag salım eksık kapatcek kılomuzuu

hadın bakım mamalardan ev halkından uzak durunn bızım onlardan fazlamız var ve yaz gelıyo ben artık yazın ordan burdan gobusumun fırlamasını ıstemıyom gıdımın potısı gıbı kucuk potısım olsun ıstıyomm

günaydın kızkar hafta sonu dişçi falan derken düzenim bozuldu malesef ama bugünden itibaren aynen devam spora diyete

ay kuzum kocişinimi gördün ne ii gelmişdir motive olursun işte hadi bakem az kaldı koçişn gelince cıtır görcek seni

sağol canım yaa gerçekten çok iyi geliyo kamerayla görüşmek... allah bilgisayarı bulandan da msn i yazandan da kamerayı çıkaran da razı olsun...
iyi motive oluyorum ama 20 günde 500 gr verdim o moralimi bozuyo.... ama eteklerim hep bol geliyo.. gören noldu sana çok zayıflamışsın diyo ama benim tartıda tık yok anlamadım ben bu işi...

sağol canım... kolay zor geçiyo bi şekilde... ilk günler nasıldım 1 ay ağladım... sonra biraz alıştım... bi şekilde 56 gün geçti 99 gün kaldı... o da geçecek allahın izniyle inşallah... rabbim sizi de ayırmasın bi daha canım...

günaydın kızkar hafta sonu dişçi falan derken düzenim bozuldu malesef ama bugünden itibaren aynen devam spora diyete

canımsın yaaa diş ne zordur kimbilir.. çok geçmiş olsun bebeeemmm iyiki geldin... çok özledim seni... gözlerim hep seni aradı...ben kayınvalidende sanıodum seni nedense aklımda öyle kalmış...:44:

rabbim hekesi senin gazabından korusun...
şaka şaka seni çok seviyom ben samimiyetine güvenerek yazıyom...
ben de kocişim gelene kadar düümdüz bi göbüşüm, yuvarlak sımsıkı potişim, sütun gibi bacaklarım olsun istiyom....çok şey istiyom sanırımm günler azalıyor ama ben hala kilo veremiyorum...

Canlarımm slmmm
Neler olmuş öyllleee okuyuverdim geçmişi. Herkeste bir gerginlik hali var...Herkesi tek tek alıntılıyamadım ama sıradan yazayım..
1. Bucakmağduru canım hayırlı olsun görevin.. Eski kaptanım sen yaparsın bilirim.. Make e en güzel sen destek olursun..
2.Arkadaşlar hepinizden bu hafta kilo alarak listede geri sıralara düşmemize neden olduğum için özür diliyorum. Ama inanın nedeni pis boğazlık değil fizyolojik nedenler.. bu hafatadan sonra normale döneceğim ve hep beraber yine ilk üçde olacağız..
3.Puanlama sisteminde bende ilk okuduğumda kaldığımız yerden devam diyecektim ama kimsenin diskalifiye olmasını istemem iki üç hafta kilo verdik diye kimseyi gözden çıkaramayız. Madem herkeste bir salıvermişlik var hep birlikte bu haftadan itibaren tekrar başlayalım. Kimseye haksızlık olmasın zaten aramıza yeni gelen arkadaşlarımızda var onlarda dahil olacaktır..
4. Make nereeee kuzzuuummm yok öyle bırakırım giderim falan. .Kimse bir yere gitmiyor.. Biz takımız arada sesimizde yükselir sinirimizde bozulur ama takımız sende bizim biricik yegane kaptanımızsın yaww. sensiz birinci takım olabilrimi?? Ama bir konuda çok haklısın hiçbirimiz bugün make i motive edecek ne yapabiliriz diye düşünmüyoruz.
5.Aslında birbirimiz içinde motivasyon amaçlı ne yaparız diye düşünmüyoruz. Gelip birde kaçamak yaptım şunu yedim bunu yedim yazıyoruz. Karşımızdakininde iradesini zayıflatıyoruz. Bundan sonra kaçamak yapan gelip yazmasın bence özelden sana yada varsa rakibine itiraf etsin yada başaka bir çözüm bulalım bilmiyorum.
6.Gizemcim haklısın topic esenin kadar sık uğrayamıyoruz canım ama bununda nedenleri var emin ol. Makede söylemiş zaten bir çoğumuz evliyiz çoluk çocuk ev işi vs. birde hem evli hem çocuklu hemde çalışanlar var aramızda. O yüzden yeteri kadar vakit ayıramıyoruz haklısın ama bu takımı da harcamayız öyle kolay kolay.. 9. takımda yaşadık bunu günlerce bu böyle olmaz nereye kadar vs. dedik, söylendik hatta make ile kavga bile ettik ama ne kadar çabaladıksada 9. takım bir yerde artık çöktü. Bazen söylenmek başkalarınında motivasyonunu bitiriyor.o yüzden birlik olmak şart bak burda kalabalığız ve hergün buraya uğrayan arkadaşlarımız mutlaka oluyor. İsyan etmeyelim tatlım. Bak ne güzel kilo vermeye başladın sende kendini bu şekilde olumsuzluk yükleme şeker..

7. Sudemcim sende mi başladım diyetisyene.. ay bende gitmek istiyom ama bir türlü ayarlayamadım par olsa zaman yok zaman olsa para yok napcam bilmiyorum..Birde idda durumu var biliyorsunuz. Mayısa kadar 13 kilo daha vermem lazım bu hızla zor walla.. Off off

Bu sabah 66yı gördüm... çok morelim bozuk ..

cuma 64.5 kken pazartesi nasıl 66 olabliyorum...

bıktım bu şişkinlikten.. ama reglme daha çok var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…