:18: kızlar carsamba gunu kontrl gunum ınsallah 3 haftadır calısıp basaramadıgım 2 haneli sayılara inmeyı planlıorm sabah 8 veya 8 bucukda kalkıp yürüorm aksam cıkma fırsatm olursa aksamda cıkıorm ama diyetimi tam düzgün yapamıyorum bugun kahvaltıda azcık patates kzartması yedım meselaya ilk hafta cok ayrıydı sımdı ck daha ayrı nefsime hakim olamıyorum tutamıorm kendımıııı sureklı bısıler atıstırmak istiorum bu istegimi bazen bitki caylarıyla bastırıyorum ınsallah olcak olcak bu hafta olcak make'nin yardımıyla
inşallah 2 haneli rakamları görürsün canım.
benim bu günüm süperdi... akşama kadar kocişimle kamerada konuştuk.slm hanımlarrrr haftasonunuz nasıl geçti bakem benim bugünüm düne göre iyiydi 2 profetorolü saymazsak adı bilem alingilli yazdımmı acaba doğru
ama yarın toparlanma zamanı kendime bazı kurallar koydum artık bende 68 i görmek istiyorummmm
benim bu günüm süperdi... akşama kadar kocişimle kamerada konuştuk.çabucak geçti ama bu gün... inşallah bundan sonra da bu gün gibi hızlı geçer...
benim bu günüm süperdi... akşama kadar kocişimle kamerada konuştuk.çabucak geçti ama bu gün... inşallah bundan sonra da bu gün gibi hızlı geçer...
ay kuzum kocişinimi gördün ne ii gelmişdir motive olursun işte hadi bakem az kaldı koçişn gelince cıtır görcek seni
sağol canım... kolay zor geçiyo bi şekilde... ilk günler nasıldım 1 ay ağladım... sonra biraz alıştım... bi şekilde 56 gün geçti 99 gün kaldı... o da geçecek allahın izniyle inşallah... rabbim sizi de ayırmasın bi daha canım...canım gözün aydınn inş. tez zamanda yan yanada geliceksiniz sayılı günler çabuk geçer derler tabi geçmesini bekleyene hiç geçmiyo dabende 2 yıllık evliyken ayrılmıştım zorunlu 3 ay amannn hala aklıma gelince o günleri yaşıyorum
günaydın kızkarhafta sonu dişçi falan derken düzenim bozuldu malesef ama bugünden itibaren aynen devam spora diyete
takımmmmmmmmmm
enıstenızle kavga ettım butun sınırımı aldım geldımmmmmmmm
heyttt kacamak yapanları ne edım bennn he soyleyınn bakım
ben de kendımle savasıyom sımdı son 1 haftadır gece yemek yıyodum eskıye donuyodum az kalsın bugun kendımle savas halındeyım havıc kemırıyomm
yarın hafta bası ve hızlıcana bu haftayı sag salım eksık kapatcek kılomuzuu
hadın bakım mamalardan ev halkından uzak durunn bızım onlardan fazlamız var ve yaz gelıyo ben artık yazın ordan burdan gobusumun fırlamasını ıstemıyom gıdımın potısı gıbı kucuk potısım olsun ıstıyomm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html
kızlar yukardakı lınkde yazanları okumanızı ıstıryoum aylardır hep soyledıgımzı seyı kız ne guzel anlatmıs ve 42 kılo vermıs
Bu sabah 66yı gördüm... çok morelim bozuk ..
cuma 64.5 kken pazartesi nasıl 66 olabliyorum...
bıktım bu şişkinlikten.. ama reglme daha çok var..
Bu sabah 66yı gördüm... çok morelim bozuk ..
cuma 64.5 kken pazartesi nasıl 66 olabliyorum...
bıktım bu şişkinlikten.. ama reglme daha çok var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?