Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

korkunun ecele faydası yok bebeeemm sıskınım mıskınım yokk o gobecık gıdecekkk

ohh ne guzel etmısınız bende gunesın tadını cıkardım ogleyınn cok guzel hava yaa ask kokuyo resmenn

bana gelınce 1 saat yurudum geldım aksama trabzondan mısafır gelıcekmısss yemegee butun yemeklerı ablam bana ıteledıı tam 2 saatte 7 cesıt yemek yapmısım kızlar ıcınde dolmada corbada pılavda ay her bısıy varr cocukları ıcın kofte patates bılemm velhasıll benım hem evlenmem gelmıs hemıde yemekdeyıze katılsam oturur bıde ustune sıgara ıcerım 3 saatın hatta uyurum bılem nenn

trabzondan gelıyo deyınce sankıısadece yemek ıcın gelıyomus gıbı olmus yok burda kayınvalıdelerıne gelmıslerde bıze de gelceklermıs

ben,m y,ne tatlı krizim başladı... azcık çikolaya yedim ama geçmedi... sütlü şekersiz türk kahvesi yaptım inşallah atlatırım biyerlere saldırmadan...

....
make zayiflama mikrobu cöpe..onuda okuyalim..merak ettim..biraz daha motive olalim...

mailbeyaz gülsüüm tebrik ederim ikinizide.....ha gayret..5 li rakamlarida göreceksiniz..

innuk sende üzülme canim..böyle seyler oluryor kilo verme sürecinde...bende 2 hafta icinde aralik ayinda 2 kilo almistim..bende dagitmistim iyice bi kendimi..ama o 2 kilo yeni alindigi icin 1 hafta sonra hemencik gitti..bu ay biterse nerdeyse 5 ay olacak kilo vermeye baslamam.sporda yapiyorum artik..üzülmek kendini harap etmek bi fayda vermiyo..olan olmus..artik caresine bakmaya bak canim..kendini toparla..bak yaza bi kac ay kaldi...ben öncelerden mart-nisan aylarinda kilo vermeye basliyordum cokta zorlaniyordum..ama simdi tam tersine fazla kilolari vermis bi sekilde gireceyim mart-nisan ayina insallah..kilo vermenin anahtari azim ve sabir...ve tabiki saglikli beslenerek kilo vermemiz..ben simdiden cicilerimi hazirliyorum..dün yine kiyafet bakmaya gittim kocisle..gerci istedigim birsey bulamadim ama..esim alismis 42 bedenlere bakmaya..bende ..artik 42 kiyafet bedenlere bakma 38 bedenlere bak canim dedim.
evet artik kiyafet bedenim 38..birazda sporlan sikistirirsam belimi göbisimi 36 beden giyinirim insallah

bizde bu azim olduktan sonra istedigimiz her hedefe ulasiriz..hadi bakalim canim..toparla kendini pes etmek yok..bu bize yakismaz..

buz yiyom ben :26: kalorileri daha düşük
sütlü dondurmalar yüksek kalorili

slm kızlarrrr nasılsınız:26::26:
ben iyice dağıttım 2 gündür misafir vardı bu tatil bana hiç yaramadı cuma hiç tartılmak istemiyorummm:18::18:

kızlar süpersiniz mai..gulsumm.. tebrik ediyorum 2nizide insan çaba sarfedince karşılığını alıyo
ama ben bu hafta çok bişey beklemiyorum

allahım sen sabır ver cok sinirliyim kızlar cok. umre sorunundan dolayı dun annem butun gece yatamadı heycandan bugun yengem öyle diyince özür dilemek için telefon acdı yengem özürü kabahatinden büyük tabi yalanmı soyledım dogruyu söyledim bosuna alınmasın falan ıvır zıvır dedi annemde kızdı gitmiyoruz biz siz hayırlısıyla gidin gelin dedi cok üzüldüm annemın hevesının kırıldıgına ama yapılcak bırsey yok allah ıslah etsın bende ilerde eşimle götürürm annemi kimsenin eline kalmadık babam yok diyede bu kadar ezemez kimse annemide benide

[1] Paykek Kakaolu 30 GRAM 121.8
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[6] Domates Çorbası 0.5 PORSİYON 80.5
[7] Balık Izgara (ızgara balık) 1 PORSİYON 200
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Domates 0.5 ADET 7
[10] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[11] Omlet 50 GRAM 95.5
[12] Gökkuşağı 1 ADET 70
[13] Elma 0.5 ADET 30 30
[14] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[15] Domates 0.5 ADET 7 7
[16] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[17] Beyaz Peynir 10 GRAM 25

Toplam : 982.3 kal.

30 dk yürüyüş
1.5 ltre su
1 bardak yeşilçay
1 lrteye yakın btki çayı

Son düzenleme:

kız bıraz sakın olun yengenın belkı canı sıkkındır ne bılım ıste

baban yok dıye kımse kımseyı ezemezkı ezmemelıde hem onların dusuncesınden once sen bunu bı eksıklık olarak gormemelısın ben de babamı 12 yasımda kaybettım allah rahmet eylesın ama bunu bı ezılme nedenı olarak gormedım aksıne dahada hırslı oldum daha dıkkatlı oldum ama hıc ole hısetmedım hıssetırmedım daha onemlısı sende oyle yap canım

[1] Ayran 1 ADET 92
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[4] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[5] Revani 40 GRAM 94.4
[6] Yürümek (Asfalt) 40 dak 242.56
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Yumurta (haşlanmış) 90 GRAM 142.2
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 671.79 kal.

mısafır vrdıı ama hıc abartmadım oturdum uslu uslu az az yedım bolca slata koydu m tabagıma yemek yemıyeyım dıye habıre kalktım servıs yaptımm veee buyrun kızlarrr

aferını hak ettım galıbaa

afernnn :81:

make tempolu yürüyüş demek dakikada 120-135 adım demekmiş
ve 1 dakkası 5 kalori yakıyomuş tempolu yürüyüş için ama bu değer

afernnn :81:

make tempolu yürüyüş demek dakikada 120-135 adım demekmiş
ve 1 dakkası 5 kalori yakıyomuş tempolu yürüyüş için ama bu değer

neee dakıkada 120 adımmı hadı canım yok daha neler annemmmmmm elvan abeylegesemıyız nennn aboooooooooo elvanınnıye bı derı kemık oldugunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…