ben geldim kızlar hava okadar güselki bi güsl dolaşdık annemle kızlar bende bi şikinlik var anlatamam göbek şişti hastalanmama 1 hafta kaldı ondan sanırım ay bıktım bu düzensz hallerimden yaa 1 hafta önceden şişiyoum valla cuma tartyıya cıkmakdan korkuyorum:18::18:
bana gelınce 1 saat yurudum geldım aksama trabzondan mısafır gelıcekmısss yemegee butun yemeklerı ablam bana ıteledıı tam 2 saatte 7 cesıt yemek yapmısım kızlar ıcınde dolmada corbada pılavda ay her bısıy varr cocukları ıcın kofte patates bılemm velhasıll benım hem evlenmem gelmıs hemıde yemekdeyıze katılsam oturur bıde ustune sıgara ıcerım 3 saatın hatta uyurum bılem nenn
deliii ne yanlıs anlıcemm banyomda mandofon ınegı olsa keske ama bızım apt ınek beslemek yasak
verdıgım lınkdekı yazılanları ben ılk once ZAYIFLMA MIKROBU COPE 1ve 2 dede okumustumm aslında sana onuda bulabılırım okuman ıcın netten ordada aynsını soylu bıde gecenlerde endokronolojı doktorumda soyledı bıarak kendı halıne ugrasma dedı
bıde makıne gıbı dusunun acıkmayıı ogrenmek lazım vaktı geldı dıyıp tokken yememk lazım yada sofra hazır hanı mutlaka oturmak gerekır ya aksam yemeklerınde toksan oturmıcan acıkmayı beklıcen bak sana ben onuda bulım hatırlat ama bana uykum kactıı sımdı yıne uyucam unuturumm
waww dondurma sezonunu acmısın ay ben gecen yaz yememıstımm ondan oncekı yazda benım manyak kafalı sevgılım benı yuruyuse cıkarıyodu 20 dk yuruyoduk donerkende dondurma ve cıkolata alıyodu kendınede fıstık colaaa sona ne mı oldu fazladan 8 kılom oldu manyak kafalı sevgulummm yuzundennn heee sonada bana dogum gunu hedıyesııı elıptık bısıklet aldıydııı oh canıma deysınn
kızlar pantolonları kaç beden giyyonuz ?( meraktan )
ben 38
mincikkkkot 27
kumaş 36
kotta farkında değilim bedenimde ama kumaş 42
allahım sen sabır ver cok sinirliyim kızlar cok. umre sorunundan dolayı dun annem butun gece yatamadı heycandan bugun yengem öyle diyince özür dilemek için telefon acdı yengem özürü kabahatinden büyük tabi yalanmı soyledım dogruyu söyledim bosuna alınmasın falan ıvır zıvır dedi annemde kızdı gitmiyoruz biz siz hayırlısıyla gidin gelin dedi cok üzüldüm annemın hevesının kırıldıgına ama yapılcak bırsey yok allah ıslah etsın bende ilerde eşimle götürürm annemi kimsenin eline kalmadık babam yok diyede bu kadar ezemez kimse annemide benide
[1] Ayran 1 ADET 92
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[4] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[5] Revani 40 GRAM 94.4
[6] Yürümek (Asfalt) 40 dak 242.56
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Yumurta (haşlanmış) 90 GRAM 142.2
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 671.79 kal.
mısafır vrdıı ama hıc abartmadım oturdum uslu uslu az az yedım bolca slata koydu m tabagıma yemek yemıyeyım dıye habıre kalktım servıs yaptımm veee buyrun kızlarrr
aferını hak ettım galıbaa
afernnn:81:
make tempolu yürüyüş demek dakikada 120-135 adım demekmiş
ve 1 dakkası 5 kalori yakıyomuş tempolu yürüyüş için ama bu değer
neee dakıkada 120 adımmı hadı canım yok daha neler annemmmmmm elvan abeylegesemıyız nennn aboooooooooo elvanınnıye bı derı kemık oldugunu anladım
kız gözüne fazla gelmesin sen 120 atamasanda 100 atılıyo emin olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?