ay bahar gelsede bende yürüsem doya doya kızlar yaaa benim kulağım ağrıyo sağ kulakdan bişey duymuyorum :84: sağır oldum yarın doktora gitcem
ahahah delıı tıkanmıstır acık yutkun agızını acık tut acılırrr allam yaa kız evlenmeden sakata cıkcan basıma elımde kalcannn kendıne ıyı bakk abowww
yok aksamdan beri sallıyom basımı beynim döndü ağzımı falanda açmak bosa kaç zamandır ötüyodu birden duymamaya başladımm doktor benden bıktı ben doktordan valla
kızlar 100.4düm geçen hafta bu hafta 99.1 oldum ama sevincim pek uzun sürmedi morelımın ıcıne ettiler umreye annem ben teyzemın gelini bide onun eşiyle gidecekdik yenge bugun bana bizle gelecekseniz beni verem etmeyeceksen gel dedi cok fazla bozuldum kendımı cok kötü hissediyorum ve gitmek istemiyorumm
allahım sen sabır ver cok sinirliyim kızlar cok. umre sorunundan dolayı dun annem butun gece yatamadı heycandan bugun yengem öyle diyince özür dilemek için telefon acdı yengem özürü kabahatinden büyük tabi yalanmı soyledım dogruyu söyledim bosuna alınmasın falan ıvır zıvır dedi annemde kızdı gitmiyoruz biz siz hayırlısıyla gidin gelin dedi cok üzüldüm annemın hevesının kırıldıgına ama yapılcak bırsey yok allah ıslah etsın bende ilerde eşimle götürürm annemi kimsenin eline kalmadık babam yok diyede bu kadar ezemez kimse annemide benide
inşallah düzelir canım,üzme kendini senMrb kızlar tatilden dolayı bende fazla giremiyorum..pazartesiden itibaren inş.düzenli burdayım..
keyfim berbat..erkek kardeşim boşanıyor..eşi gitti..perişanım 2 gündür..umarım düzelir ama düzeleceğe de benzemiyor ya..
helal olsun ya 2200 kaloriyle ayda 6 kılo maşşslm kızlar...
sabahtan beri kaç kere girdim ama msj yazamadım bi türlü...
nasılsınız... bu gün kızı fiziğe götürdüm benimle beraber diyetisyene giden kız var diyodum ya o 6 kilo vermiş 1 ayda...2200 kalorilik diyetle... 80 den fazla o ama yine de kıskandım hiiç olmazsa 3 kilo falan vereydim ben de...
günaydın kızlarrrrr çok üzgünüm ben yaaaaa:
bekliyodumda bu kadar değil söylemeye utanıyorum amaaaa napıyım korkunun ecele faydası yok
kilommmm.....73. diye yazmanızı rica ediyorum ama haftaya ençok veren ben olacağımın sözü ile inş.aslında biraz daha fazlada tartım dijtal değil tam gr bilemiyorum
günaydın kızlarrrrr çok üzgünüm ben yaaaaa:
bekliyodumda bu kadar değil söylemeye utanıyorum amaaaa napıyım korkunun ecele faydası yok
kilommmm.....73. diye yazmanızı rica ediyorum ama haftaya ençok veren ben olacağımın sözü ile inş.aslında biraz daha fazlada tartım dijtal değil tam gr bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?