sağol canım inşallah bakalım...maicik incelmene çok sevindim bebemhadi bakalım son gaz devam bugün diyetisyene gidecektin sanırım. güzel haberlerle dön inşallah.
yağlar eridikçe çücüşlerde küçülüyo kız ben eskiden 95 beden kullanırdım şimdi 85 beden kullanıyorum
evet hugocukcuğum ben böle hayalet gibi geziyom...:78:görünmeyen kişi senmisin maibeyazım :82:
ayy benimkiler küçülmesin yaa... zaten 75 bol geliyo sona hiç kalmicak...
sağol canım inşallah bakalım...
ve kızlarrrr asıl haberi sona sakladım
az önce evime gittim tartıldım geldim
62,8 kilo diyo benim güzel tartım...resmen aldım tartıyı öptüm sevinçten... cumadan beri 400 gr gitmiş o kadar kaçamağa rağmen... form çayı yeşil çay falan içiyorum sürekli onların etkisi de olabilir...
Kızlarrrrrrrrrr bugunn mutluluguma diyecek yok galıba umreye gıdıyorum 20 qünlügüneee
Günaydın kızlarrr..
sizlerin desteğine çok ihtiyacım var arkadaşlar.. Şimdi önce durumumu anlatayım..
Akşam eve gidince artık alışkanlıktanmı pis boğazlıktanmı bilmiyorum ama akşam yemeğini beklemeden aburcubur atıştırıyoum..malum sonra akşam yemeği yemeyeceğim dememe rağmen sofraya yine oturuyorum. Son bir haftadır bu şekilde her akşam çok kararl gidiyorum ama naaafile yine aynı yine aynı..
Bana destek olun lütfen biliyorum ki bu dönemi bir atlatsam bir kaç gün normal düzemine dönsen bir daha bu durumlar olmuycak ama ..
Offf dün akşam sevgili eşim sen hakikaten 54 kiloya in ben eşek gibi anırırım dedi.. Ben seni biliyorum da böyle bir iddaya giriyorum dedi( ay çok sinirim bozuldu yine benim yaaa şurda cumaya ne kaldı off yaa off
sağol canım inşallah bakalım...
ve kızlarrrr asıl haberi sona sakladım
az önce evime gittim tartıldım geldim
62,8 kilo diyo benim güzel tartım...resmen aldım tartıyı öptüm sevinçten... cumadan beri 400 gr gitmiş o kadar kaçamağa rağmen... form çayı yeşil çay falan içiyorum sürekli onların etkisi de olabilir...
selam kızlar diyetisyenden geldim...
diyetisyenin tartısına göre 62,2 kilom... 20 günde 1,5 kilo vermişim... bunun 1.1 kilosu yağ 300 gr suymuş... çok dengesiz yapmama rağmen kas kaybım çok az olmuş... daha iyi olabilirmiş ama kullandığım ilaçlara ve adet düzensizliğime göre yine de iyiymiş...liste değişmedi... daha dikkatli olmamı söledi..
yanlız benim tartım 62,8 gösteriyor o yüzden ben bildirimlerimi kendi tartıma göre yapacağım kızlar...
guzel haberr hemde cokk guzell o kadar tatlı yedım dıye hayıflanıyodun ama yınede kılo verdın demekkı onları yememıs olsaydın daha az olcaktı ay cok sevındım gulum yaaa valla ne guzelll haberler bunlarrrr ya nasıl sevındım gulsumcum daha nıce kılolara ınsallahhhhhhhhhh savulun yoldan maıcım gelıyooooooooooo
bak dahada hırs yaptım bende yuruyuse cıkıcam sızden haber beklıyodumm sımdı son bı haber beklıyom dıger gulsumden onunda bugun kontrolu vardı eger guzel bı haber yerırseee ben cok cokk cokkkkkkkkkkk mutlu olcemm
kızlar guzel haberımızın 2 cısıde geldı guulsum 100.5 den 99.1 e ındııı bugun dıyetısyenden guzel haberle onen ıkıncı arkadasımız ben cok mutlu oldumm tahmın edemezsınızz
sız ıkınız benı bugun cok mutlu ettınızzz cok tesekkur ederımmmişte budur tebrikler gülsümcüğüm...
artık ikili rakamlardasın en kısa zamanda 90lardan da kurtulman dileğiyle...
canım yaaa eşine inat vereceksin o kiloları biraz daha gayret et , ne kalmış zaten 54eGünaydın kızlarrr..
sizlerin desteğine çok ihtiyacım var arkadaşlar.. Şimdi önce durumumu anlatayım..
Akşam eve gidince artık alışkanlıktanmı pis boğazlıktanmı bilmiyorum ama akşam yemeğini beklemeden aburcubur atıştırıyoum..malum sonra akşam yemeği yemeyeceğim dememe rağmen sofraya yine oturuyorum. Son bir haftadır bu şekilde her akşam çok kararl gidiyorum ama naaafile yine aynı yine aynı..
Bana destek olun lütfen biliyorum ki bu dönemi bir atlatsam bir kaç gün normal düzemine dönsen bir daha bu durumlar olmuycak ama ..
Offf dün akşam sevgili eşim sen hakikaten 54 kiloya in ben eşek gibi anırırım dedi.. Ben seni biliyorum da böyle bir iddaya giriyorum dedi( ay çok sinirim bozuldu yine benim yaaa şurda cumaya ne kaldı off yaa off
harikasııınnnnnnnselam kızlar diyetisyenden geldim...
diyetisyenin tartısına göre 62,2 kilom... 20 günde 1,5 kilo vermişim... bunun 1.1 kilosu yağ 300 gr suymuş... çok dengesiz yapmama rağmen kas kaybım çok az olmuş... daha iyi olabilirmiş ama kullandığım ilaçlara ve adet düzensizliğime göre yine de iyiymiş...liste değişmedi... daha dikkatli olmamı söledi..
yanlız benim tartım 62,8 gösteriyor o yüzden ben bildirimlerimi kendi tartıma göre yapacağım kızlar...
kızlar guzel haberımızın 2 cısıde geldı guulsum 100.5 den 99.1 e ındııı bugun dıyetısyenden guzel haberle onen ıkıncı arkadasımız ben cok mutlu oldumm tahmın edemezsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?