günaydınnn hanımlarrrrrrr
kahvaltı edicem bu saat oldu ayyy yaaaaa şu pazartesi gelseydi sıkıldımmm tatilden
gulsummm..... canım çokkkkk sevindim senin adına inş. hayırlısıyla gider dönersin ne zaman gidiyosun banadaaaa çokkkk dua etmeni rica ediyorum bende bu sene çok istedimmmm kısmet olmadı kayınvalidemle eltim gidiyolar kısmet bu işlerrr
işte budur tebrikler gülsümcüğüm...
artık ikili rakamlardasın en kısa zamanda 90lardan da kurtulman dileğiyle...
kızlar 100.4düm geçen hafta bu hafta 99.1 oldum ama sevincim pek uzun sürmedi morelımın ıcıne ettiler umreye annem ben teyzemın gelini bide onun eşiyle gidecekdik yenge bugun bana bizle gelecekseniz beni verem etmeyeceksen gel dedi cok fazla bozuldum kendımı cok kötü hissediyorum ve gitmek istemiyorumm
Mai cim gülsüm cüm ikinizide tebrik ederim kızlar.. Bende mi gitsem artık diyetisene napsammm.. Offf deli oluvercem yaaa...
kuzumm sen son zmanlarda nıye cozuttun bana verdın butun enerjınıı kız benım kılo vermeı hızlandırdın sımdı sen nıye aksı yonde hareket edıyonn heee sorun ne nıye boyle oldu once onumu konussak bebemmm
aksam eve gıdınce yemekden once su ıcıyosunn eger bur cubur yersen senınle kuserım en son ne demeıstın once slata ıle baslıyoduk hanıı sen abur cuburr
sen soyle bakım ne degıstııı de boyle oldun azımlı kusum
canım sen kendini diyette hssetmediğin için sanırım
biraz diyet moduna girmelisin
Daha önce anlatmıştım gizemcim benim hayatımda diyet yada mod diye bişe yok..olmayacakta..
ben şimdiye kadar diyet yapmadan-diyetisyene gitmeden sağlıklı beslenerek 13 kilo verebildim..
o yüzden çıktığımda tüm düzenimi tepetakla edecek bir moda giremem..
Benim farklı bir sıkıntım var canım...
Sen genellikle diyet modunda olduğun halde bazen veremiyor hatta alıyorsun ya.. onun gibi düşün..
tamamen psikolojik bir durum bu..
Geçecek inşallah..
allah allah arızalı mi senin yengen ne demek yaa... o nasıl bi laf öyle.. sen napıyosun ki kadına... keşke sen de verem olda kökten kurtulak diyeydin.... terbiyesize bak sen bi genç kıza nasıl söyleyebilirsin böle bi lafı.... boşver şekerim sen haddini bilmez biri yüzünden bozma moralini... sakın bak sinirden gidip bişeyler yemeye kalkma...takma sen ikili rakanları görmenin kefini çıkar... umreye de imkanın varken git canım... takma sen onu... sonuçta oraya allah rızası için gideceksiniz... muhattap olmazsın olur biter...
ilk 1 saat cok kızdım ona ama suan cok sakinim ve onu takıp elimdeki fırsatı kacıramam o kim ki ? demi yani cokta tınn
:2::2::2: ya kızlar cızelgeyı ayarlayamadım bırı yardım etsin lütfen bunuda arkadas yapmısdı ztn sımdı oda ortalarda yok:84::84:
yaa makee hönküre hönküre omuzunda ağlamak istiyorumm yaaa...
psikolojik olarak gelgütlerim vardı zaten biliyorsun ama yinede ayakta duruyordum. Onun etkisinden mi nedir bu aralar iştahıma hakim olamıorum. Karar veriyorum uygulayamıyorum. Akşamları erkenden yatakta buluyorum kendimi uykuya veriyorum. Yaptıklarımın doğru olmadığını biliyorum ama yinede kendime hakim olamıyorum anlık vazgeçiyorum herşeyden..
sabah yataktan çok kararlı kalkıyorum o kararlılığım lavabodan çıkana kadar sürüyor sonra fikrim değişiyor..
Bu psikolojiden çıkmak için çözümde bende biliyorum ama işte enerjim mi yok nedir. başlayamıyorum başlasam ardı gelecek ama işte offf yaaa...
İçinizi sıkmıyım öteki kızlarında motivasyonu bozulmasın benim yüzümden.. Özelden yazarım makecim ben sana akşam..
Kurban oluyum saçımı çek bişi yap fenayım... öğlen yemeğinde tepsimi göreydin beni lime lime diderdin heralde..
Mrb kızlar tatilden dolayı bende fazla giremiyorum..pazartesiden itibaren inş.düzenli burdayım..
keyfim berbat..erkek kardeşim boşanıyor..eşi gitti..perişanım 2 gündür..umarım düzelir ama düzeleceğe de benzemiyor ya..
kahvaltı
1 dlim ekmek 10gr helva 10 gr peynir yarım domates yarım salatalık
ara
1 yeşil çay - yarım elma
1 tane gökkuşağı dondurma. = 70 kaloriymiş yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?