Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

pazartesi 61.2 geldim tartıda cumaya kadar en azından yarım kilo gitse süper olur ,
bu arada kavirasyuona gitmeyi düşünüyorum biraz daha araştırayımda
eşimim arkadaşının eşi karboksitearpi ve kavitasyona gitti, kızı dün akşam gördüm süppeerr ötesi olmuş yaaaaa
kızda bel yoktu yani tümüyle simitti bel bölgesi kum saati gibi olmuş sellülit mellülit hepsi gitmiş harka olmuş

ınsallah sagol darısı gıtmek isteyipde gidemeyenlere insallahhbol bol dua ederim unutmam

kızlar 100.4düm geçen hafta bu hafta 99.1 oldum ama sevincim pek uzun sürmedi morelımın ıcıne ettiler umreye annem ben teyzemın gelini bide onun eşiyle gidecekdik yenge bugun bana bizle gelecekseniz beni verem etmeyeceksen gel dedi cok fazla bozuldum kendımı cok kötü hissediyorum ve gitmek istemiyorumm

allah allah arızalı mi senin yengen ne demek yaa... o nasıl bi laf öyle.. sen napıyosun ki kadına... keşke sen de verem olda kökten kurtulak diyeydin.... terbiyesize bak sen bi genç kıza nasıl söyleyebilirsin böle bi lafı.... boşver şekerim sen haddini bilmez biri yüzünden bozma moralini... sakın bak sinirden gidip bişeyler yemeye kalkma...takma sen ikili rakanları görmenin kefini çıkar... umreye de imkanın varken git canım... takma sen onu... sonuçta oraya allah rızası için gideceksiniz... muhattap olmazsın olur biter...

Mai cim gülsüm cüm ikinizide tebrik ederim kızlar.. Bende mi gitsem artık diyetisene napsammm.. Offf deli oluvercem yaaa...

kahvaltı
1 dlim ekmek 10gr helva 10 gr peynir yarım domates yarım salatalık
ara
1 yeşil çay - yarım elma

1 tane gökkuşağı dondurma. = 70 kaloriymiş yedim

yaa makee hönküre hönküre omuzunda ağlamak istiyorumm yaaa...
psikolojik olarak gelgütlerim vardı zaten biliyorsun ama yinede ayakta duruyordum. Onun etkisinden mi nedir bu aralar iştahıma hakim olamıorum. Karar veriyorum uygulayamıyorum. Akşamları erkenden yatakta buluyorum kendimi uykuya veriyorum. Yaptıklarımın doğru olmadığını biliyorum ama yinede kendime hakim olamıyorum anlık vazgeçiyorum herşeyden..
sabah yataktan çok kararlı kalkıyorum o kararlılığım lavabodan çıkana kadar sürüyor sonra fikrim değişiyor..
Bu psikolojiden çıkmak için çözümde bende biliyorum ama işte enerjim mi yok nedir. başlayamıyorum başlasam ardı gelecek ama işte offf yaaa...

İçinizi sıkmıyım öteki kızlarında motivasyonu bozulmasın benim yüzümden.. Özelden yazarım makecim ben sana akşam..
Kurban oluyum saçımı çek bişi yap fenayım... öğlen yemeğinde tepsimi göreydin beni lime lime diderdin heralde..

Son düzenleme:
canım sen kendini diyette hssetmediğin için sanırım
biraz diyet moduna girmelisin

Daha önce anlatmıştım gizemcim benim hayatımda diyet yada mod diye bişe yok..olmayacakta..
ben şimdiye kadar diyet yapmadan-diyetisyene gitmeden sağlıklı beslenerek 13 kilo verebildim..
o yüzden çıktığımda tüm düzenimi tepetakla edecek bir moda giremem..
Benim farklı bir sıkıntım var canım...
Sen genellikle diyet modunda olduğun halde bazen veremiyor hatta alıyorsun ya.. onun gibi düşün..
tamamen psikolojik bir durum bu..
Geçecek inşallah..

biz yaptığımızın adına diyet diyoruz ama bizde normal besleniyoruz işte. hiçbirşeyi yasak etmiyoruzki.
nyse inş çıkarsın o moddan

ilk 1 saat cok kızdım ona ama suan cok sakinim ve onu takıp elimdeki fırsatı kacıramam o kim ki ? demi yani cokta tınn

Mrb kızlar tatilden dolayı bende fazla giremiyorum..pazartesiden itibaren inş.düzenli burdayım..
keyfim berbat..erkek kardeşim boşanıyor..eşi gitti..perişanım 2 gündür..umarım düzelir ama düzeleceğe de benzemiyor ya..

:2::2::2: ya kızlar cızelgeyı ayarlayamadım bırı yardım etsin lütfen bunuda arkadas yapmısdı ztn sımdı oda ortalarda yok :84::84:

canım benım arada olru boyle duygusal gel gıtler ama burda boyle honkure honkure hem omzumda aglayabılrısın hemıde burda bagıra cagıra ıcındekılerı dokebılırsın burası bızım gunah mabedımız gıbıı motıvasyonumuz dusmezz aksıne herkess destek olur benım bıldıgım 1 takım ole dımı

dıyet moduna gelınce zaten dıyet kelımesı cope ıkımızde bunu yapıyoz aylardır sana noldu 2 3 hafta once bıze sıtem oturtuyodun nıye boyle coktu motıvasyonun bılemıyorum ama kıloları dert etme sımdılık bunu soylıycem cunku stres yapınca hem hırstan kendımız kaybedıp cok yıyoruz hemde veremıyoz dıyeee ıycene motıvasyonumuz dusuyo once bunu halledelım ayrıcaa sunu dusun

artık 80 degılsın bu halınle 80 kı halınden daha guzel basarılısın 2 3 hafta cozuttun dıyeee bısıycık olmazz ye annem sana 2 3 gun yeme serbestlıgı tanıyorum bak cok cıddıyım bıraz karbonhıdrat vs ıle enerjı dopıngle bırazda mutluluk olmadıı terlık var sopa varr cımdık sac cekme sen hangısını arzu edersen o var bak kılo bılem alsan sana kızmıcam ama ıc huzurunu saglıyalım onceee olurmu bebeeemmm aksam nette gelırsen msn mı de verırım ordanda konusuruz tatlımmama sen onemlısınn

osgeldın canım ay cokuzuldum kardesıne ama haklarında hayırlısı olsun demekden baska ne gelırkı zorakıde evlılık yurutulmezz gercı suc kımse bılemıyorum ama kesın yenge bıraz abartmıstır durumu nazamı bagladı kı acepp

aman 3 gunluk dunyaaa kardesıne yenı esde buluruz ay olmadı benım gıcık ablamı verırım sızzee uzulme ayyy

kahvaltı
1 dlim ekmek 10gr helva 10 gr peynir yarım domates yarım salatalık
ara
1 yeşil çay - yarım elma

1 tane gökkuşağı dondurma. = 70 kaloriymiş yedim

waww dondurma sezonunu acmısın ay ben gecen yaz yememıstımm ondan oncekı yazda benım manyak kafalı sevgılım benı yuruyuse cıkarıyodu 20 dk yuruyoduk donerkende dondurma ve cıkolata alıyodu kendınede fıstık colaaa sona ne mı oldu fazladan 8 kılom oldu manyak kafalı sevgulummm yuzundennn heee sonada bana dogum gunu hedıyesııı elıptık bısıklet aldıydııı oh canıma deysınn

ben geldim kızlar hava okadar güselki bi güsl dolaşdık annemle kızlar bende bi şikinlik var anlatamam göbek şişti hastalanmama 1 hafta kaldı ondan sanırım ay bıktım bu düzensz hallerimden yaa 1 hafta önceden şişiyoum valla cuma tartyıya cıkmakdan korkuyorum:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…