Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebrik ederim canım.. demekki istey,nce oluyor bu işler... hadi bakalım aynı başarıyı gelecek haftalarda da bekliyoruz...

makecim listeyi ben düzenliyoum ama kızmazsın inşallah...

ellerıne kollarına saglık tatlımm olurmu oyle seyyy cok cokk cok tesekkur ederım ben azık oglen uykusuna yatmıstım saatı gorunce kalktım cok saol tatlım benım

Kızlar hava o kadar güzelki 2 kere yürüyüşe cıkdım hiç durmadan yürümek istiyorum günesli hava cok huzur veriyor carsamba gunu 97.8 görmek istiyorum

1. TAKIM 192. ETAP

makeup (69.2/68.6/0,6/0,87%)
teodase ( 72.0/72.0 /0.0/0.0%)
giz3mmm( 64.5/65/-0.5/-0,77%)
cumbo( 59.4/59.4/0.0/0.0%)
ezgıılknur(78.7/77,4/1,3/1,65%)
maibeyaz (63.2/62,4/0,8/1,27%)
bucakmagduru( 74,2/74.2/0.0/0.0%)
asl35 (72.0/73.0/-1,0/-1,39%)
innuk(67.5/67.3/0,2/0,30%)
sudem34(74.7/73.6/1.1/1,48%)
eylulmeltemi (69.5/69.5/0.0/0.0%)
guulsum (100.5/99.1/1.4/1.39%) yenı uye

1.TAKIM TOPLAM KİLO (865.4/861.5/3.9/0.45%)

Son düzenleme:
saol fıstık ya midem küçüldü heralde oturunca tıkına basa yıyemıyom eskısı gıbı doyuyorum hemen sonrada hemen acıkıyorum.tatılde bana bakan pek olmadı yaa.ee bakanların yemeklerını de azar yedim.o yüzden kılo almadım benimde işime geldi tabi

sağol amonracım... 5. takımla kardeş mi olduk...
şu takıma en çok takılan benim herşeyden en son benim haberim oluyo...
senden sonrası da var canım.hakkımızda hayırlı olsun,cocuklugumda ugurlu rakamım 5 ti.

maşallahın var rakibemmm çok güzel tatile gittin ve kilo vererek döndün valla bravoo artık beni geçtin sen:26::26:
ama bu hafta benim haftam olacak inş.
saol fıstık eee ne de olsa senle ben mehter takımıyız 2ılerı bı geri yıne yaklastık carsamda 73.3 u de gormustumde bakma sen

gözün aydın canım kirada oturmak zor tabi.

Kızlar hava o kadar güzelki 2 kere yürüyüşe cıkdım hiç durmadan yürümek istiyorum günesli hava cok huzur veriyor carsamba gunu 97.8 görmek istiyorum
aramıza hoşgeldin ya eccük gidiyom neler oluyor sen ne zaman geldin fıstık?

hosbulduk canım ben geleli fazla olmuyor 2-3 hafta anca

ınnuk kuzumm nasıl oldun kac gundur dek gelemıyoz az toparlandımı bebeemm

Hee minnoşum toplarlanma girişiminde bulundum. Dün yediklerimi yeniden yazmaya başladım. Bugünde spora başlıyorum. Haftaya en az 1-1,5 kilo vermem lazım..
Akşamları girebilsem nete görüşürüzde akşam evde feleğim şaşıyo.. Birde psikozdanmı nedir akşamları 9-10 gibi uyuyom.. düzeltmeye çalışıyom işte kuzum..
sen yaz ben okuyom buralardayım yani..

canımm ozelden msj atım dedım msj kutun doluymus tatlım bı el atıver ona

benımde bugun uzerıme bı umutsuzluk coktuuu yuruyuse cıktım o bıle fayda etmedııı velhasıl hadı kuzum toplan benım hakkımdan sen gelıyosunn

ama ıcımden aynı cumleyı tekrarlıyom ayda yarım kılo bıle olsa ben erıycem ısterse 10 sene sursun bu azap yolu ama boyle kalmıycamm bu gobekle bu bacakla buuu potısle kalmıycam dıyeee ıcımden habıre soyluyorumm

aaa yazmak ıyı geldı sankı bı an

2 gundur bogazımı bende tutamıyodum o yuzden bugun gıttım etı form un lıght muslısını aldım ( marka gectım ama maı kızma bana yafff) 2 3 gun muslı dıyetı yapıcam ay suda ıcemıyon ınnukkk nazar deydı bıze kuzum aksam gelde kursun dokelım bacım

kızlar ben geldim dün doktora falan gittim kulağım iltihaplanmıs tekrar grip oldum derken günüm şaştı ben bugünü perşembe sandım ve kilo bildirimi yapmayı unuttum aklıma geldiğindede evde değildim ve bildirim yapmaya giremedim sanırım veremedimde kilo yarın sabah görücem verip veremediğimi özür dilerim kızlar tekrardan

kuzucuklarımmm çok çok üzgünüm belkide benim yüzümden ilk 3 giremedik 5. olmuşuz ahhhhh şu piss boğazımı tutamadım bu tatilleri çıkaranı varya....
neyse size söz haftaya ençok ben vericem ahanda buraya yazdımmmm

olsun canım olur arada hıc onemlı degıll cok gecmıs olsun canım
ay bı toparlanma daha lazım bıze bı mucıze daha lutfennn ayy bende cok halsızımmmmmmmmmmmmm

kız kendini suççlama bende günleri şaşırdım kilo bildiriminde bulunamadım

ah canım benım napalım oldu artık haftayada senın sayende 1 cı oluruzz olmazmııı

ay napsak kursunmu doktursek asl cımm

olsun canım olur arada hıc onemlı degıll cok gecmıs olsun canım
ay bı toparlanma daha lazım bıze bı mucıze daha lutfennn ayy bende cok halsızımmmmmmmmmmmmm

bende yoruldum artık böyle sürekli yeidiklerim kaç kalori ay sundanda az yiyim demekten ben ürüyüş yapsam belki şevk gelecek ama nisandan önce yürüyüş zor bizim buralarda ıssız oluyo sahil neyse yaza haziran ayına kesinlikle ve kesinlikle şişko girmicem

maibeyaz senmisin

nasıl canım anlamadım...:44:
sen okudun mu bakim benim çarşamba yazdıklarımı... ben göremedim yorumları...

ayy iyicene psikopata bağladı kız bizi...neydi o sahlepin markası...

bacım sizin umutsuzlupa çökme hakkınız yok bikerem... ite kaka gidecek bu kilolar... aaa gelinliğini düşün bakim... incecik kuğu gibi güzeller güzeli gelin olacaksın...40 beden bi gelinlik istemezsin dimi...

imam böle yaparsa .......
şaka şaka geçmiş olsun hayatım... çabucak iyileş inşallah... önce sağlık herzaman... dikkat et kendine

ehee ehee ben de bunu kopyaladım yapıştırdım bi kenara haftaya veremezsen dökecem ortaya..

ben de hesap yaptım nisanın ortasında kavuşuyorum istediğim kiloya... hadi bakalım gitsin yağlar yaza hep beraber çıtır olarak gireceğizzzzz

kızlar moralim çok bozuk sonuçlar atandı ben gene atanamadım bıktım artık yaaa neden hiçbişey istediğim gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…