Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın herkese...
bu gün geç kalktım.. daha kahvaltımı yapmadım...

kahvaltımı yaptım geldim hala kimsecikler yok...
artık yediğim içtiğim herşeyi yazacağım... böylelikle kaçamak yapmayacağım inşallah
sabah kahvaltım
kalkar kalkmaz 4 kuru kayısı yarım yeşil elma 1 bardak ılık su
yaklaşık yarım saat sonra
5 altınbaşak bisküvi( ekmeğim yoktu)
1 yumurta
6 yeşil zeytin
1 avuç maydanoz(tadını hiç sevmezdim sanırım artık damak tadım kalmadı)
2,5 ceviz
1 bardak yeşil çay

bu gün pazar tabi herkes sevgilisiyle kocişiyle arkadaşlarıyla beraber sanırım...
ben yine tek başıma kaldım buralarda...

bu gün pazar tabi herkes sevgilisiyle kocişiyle arkadaşlarıyla beraber sanırım...
ben yine tek başıma kaldım buralarda...

kuzum günaydın kız benim sevgülüm buralarda değil bende tekim ailemleyim sen gene beli gün şafak sayıp kocana kavuşucan biz ne zaman evlenicez hala ?

kuzum günaydın kız benim sevgülüm buralarda değil bende tekim ailemleyim sen gene beli gün şafak sayıp kocana kavuşucan biz ne zaman evlenicez hala ?

ayy canım benim siz de inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda... yaza düşünmüyomusunuz düğünü...

ayy canım benim siz de inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda... yaza düşünmüyomusunuz düğünü...

yok canım ben atanmadan hiçbişey yapamıyoruz yoksam ankarada onun maasıyla hem kira verip hem nasıl geçiniriz e bende hemen nasıl iş bulurum ankarada o yüzden beklliyoruz işte

günaydın kızlar

sabah kahvaltım
yarım kase mercimek çorbası
15 gr kadar peynir
yarım domates salatalık
1 dlim ekmek

gunaydın kızlarrr

kahvaltımı ettım geldım yuruyuse cıkmadan az sıze takılayım dedım

kız maıı bende bucak kuzum gıbı yım ayyy kazın nen bızeeee

yok canım ben atanmadan hiçbişey yapamıyoruz yoksam ankarada onun maasıyla hem kira verip hem nasıl geçiniriz e bende hemen nasıl iş bulurum ankarada o yüzden beklliyoruz işte
hımm anladım ... inşallah mayısta atanırsın canım...

günaydın kızlar

sabah kahvaltım
yarım kase mercimek çorbası
15 gr kadar peynir
yarım domates salatalık
1 dlim ekmek

afiyet olsun canım...
gunaydın kızlarrr

kahvaltımı ettım geldım yuruyuse cıkmadan az sıze takılayım dedım

kız maıı bende bucak kuzum gıbı yım ayyy kazın nen bızeeee

günaydın mı öğlen oldu kız tembel...
kuşum hep dua ediyorum zaten şu make cadısının kiloları gitsin de yaza kuğu gibi gelin olsun da yariyle bi daha hiç ayrılmasın diye...
kazın ne laaa :44:

arada yarım elma 4 lokma patates kavurma 1 bardak açık çay içtim

öğle yemeğim
1 top közlenmiş patlıcan
1 soğan
1 domatesi ocakta közledim
içine 1 kaşık yoğurt kattım
bol nane kekik koydum yiyorum şu anda
yanında 4 altınbaşak bisküvim ve 1 kk peynirim var

hugommmmmmmmmmmm nasılsım kuzummmmmmmmmmm

iyilik yavru kuşum yemekle uğraşıyorum sabahtan beri temizlik yaptım canım çıktı. dün yirmilik dişimi çektirdim çıkmamış diş etinde kalmış valla yardılar diş etimi sonrada dikiş attılar çok zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…