Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kontrole gittin değilmi. kilo vermişsin çok sevindim. yani düzenli yapamadın buna rağmen kilo verdin çok güzel canım. hıım bundan sonra veremedim diye üzülmek stres yapmak yok öyle olunca hormonlar devreye giriyormuş kilo verilmiyormuş bile bugün duydumda.
her zaman kilo veriyorum diye düşünmeliymişiz

kızlar moralim çok bozuk sonuçlar atandı ben gene atanamadım bıktım artık yaaa neden hiçbişey istediğim gibi değil

üzülme canım hayırlısı olsun... sanırım mayısta tekrar şansınız var... inşallah ozman atanırsın...

evet canım gittim... 1,5 kilo vermişim diyetisyenin tartısına göre... bunun 1,100 gıramı da yağmış...
evet artık moralimiz bozmıcam.. kaçamak yaptım diye bütün gün devam etmicem... bakalım 15 gün sonra 3 kilo hedefim...

dusatn cıktım bugun ne guzel evde yalnız kalcaktım annem cıktı geldııı offffffffff hayallerım suya dustuu keyıf yapcaktım ben

günaydın kızlar...nasılsınız...
ben az sonra kocişimle konuşucam yine msn den... çok heyecanlıyım çokkk...:78:
liseli aşıklar gibin oldum...

hosbulduk canım ben geleli fazla olmuyor 2-3 hafta anca
ben körüm o zaman ben gıdeli daha 1.5 hafta oldu aralarda ada gırdım yazdım ama senı sımdı görüyom
demek aslım vıcdan azabı duyarmış he aslı senın yuzunden 5. olduk cabuk bu hafta 2 kılo verıp bızı zirveye tasıyorsun haftaya sayende 1.oluyoruz
şaka bı tarfa fıstık canın saolsun kızım gelmiş balın fıstıgın onlarla yemeyıp napıcan herkes muhabbet yemek eglence sende gozlerının ııcine mı bakcaktın.bide dıyette ınsanın pişiresi gelmıyo yıycenkı canın pısırmek ıstıycek .ama keşke herşeyden yeseydın de az az yeseydın.ben artık ole yapıyom eskıden sonunu getrıırıdım sımdı kocamın gozunun onune dayıyom o yıyo .bosver o yesin kılo alırsa o alsın ben almıyım.

kızlar moralim çok bozuk sonuçlar atandı ben gene atanamadım bıktım artık yaaa neden hiçbişey istediğim gibi değil
hayırlısı bı tanem sağlık olsun.valla hasta olunca gözum bısey görmüyo.sağlıklı oldugum her sanıye ıcın sükretmem gerektıgını anlıyorum

Bebişim. Toparlıycaz bu hafta merak etme..
kız aynen domino taşı gibiyiz hee birimiz bir salsak hepimiz pıtır pıtır ptır dökülüyoz arkasından..
Amaa bizimde işimiz zor bacımm..verdiğimiz vereceğimiz kilo az değil hani..
Ayrıca biz kendine saygılı hanımlarız. Çünkü bir çok hatun yağlı börekleri, sarma- dolma, tatlı bilmem neleri götürüp göbüşünü totişini büyütürken biz kararında yiyip fazlamızı atıyoruz. deeelmi..
Arada bazen olur böyle insan oğluyuz sonuçta amacımızı bilip tekrar doğru yola döndükten sonra arada yoldan çıkmamız sacede yolun sonuna erişme süremizi uzatır.
Haydi bakalım bundan kellii eski sistem aynen devamm ..

nasılsınız nün güzel hatunlarıııııı
bugün gezmeye gidecem artık ne yersem akşamda sadece kahve içer yemek yemem ama 1800 kal geçmemeye çalışıcam çok gaza geldim çokkkk şu pazartesi bi gelsede herkes erkenden gitseydi gideceği yere paln proğram hazırladım kendime mart ayının sonuna ben mezun olucam kızlarrr inş. iddaya bile girdim
hadi görüşürük kendinize ii bakın

hadi bakalım inşallah.... istedikten sonra neden olmasın... peki 68 le mi mezun olacaksın

makecim bana selam vermiyor beni sevmiyor
aaa ask olsun o nasıl sozz canım oyleee sevmez olurmuyum kalpler bırlıkte bılıyosun ask olsun bazen oluyo boylee ıletısımsızlıkk ama bu sevemdıgım anlamına gelmezsııı delı seyy nolcek
günaydın kızlar...nasılsınız...
ben az sonra kocişimle konuşucam yine msn den... çok heyecanlıyım çokkk...:78:
liseli aşıklar gibin oldum...
allah esırgesın kem gozlerden

ınnuk bızı dıskoya gotur ınnuk bızı dıskoya goturr ohh beee beklenen mesaj geldııı allahıma bın kere sukurrrrrrrrrr aynenn oyle surec ne kadar uzun olursa olsun hedefe kılıtlıyız hala scot ( nasıl yazıldıgını bılmım ) fuzesı gıbıı booomm

bıdaha kı tatıllere kadar kuzum buısı bıtırmek lazım yoksa halımız harap yaz gelıyooo ayyyyyyyy hadı 2 gun daha mazaretın var hele pazartesıden sona gorcem ben senıııııııı

SUBAT PUANLARI|kılosu|puanı|takım dercesı
makeup |68.6|20|
teodase |72|23|
giz3mm |65|35|
cumbo|59.4|5|
ezgıılknur|77.4|20|1 cı|
maıbeyaz|62.4|33|
bucakmagduru|74.2|36|
asl35|73|25|
ınnuk|67.3|20|
sudem34|73.6|33|2cı|
eylulmeltemı |69.5|45|
guulsum |99.1|35|3cu

Son düzenleme:

kuzum tablodan bişi anlamadım benn yaaa

nasılsınız canlarımmmm
nasıl gidiyooo teş. makecimmmm beni anladığın için bu tatiller bana yaramıyoooo bidaha tatil olana kadar benim hedefime ulaşmam lazımmmm:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…