Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy cok zor olur o bısturı ıle acmıslardır ay kıyam cok gecmıs olsunn ayy dıscıden nefret edıyom yawwwwwwwwwww benımde bı dolgum var yapırcam ooo valla cesaret edemıyom sen ıyı cesaret etmısın bıde oo 20lıkler cıkdıkca ondekı dıslerı ıtıp yamuklastıryomus ıyı etmısın kuzum cok gecmıs olsun

sağol canım şimdi 2 tane yirmilik kaldı. altlar bitti üstler kaldı onlarıda aldıracağım. zaten çoğu dişim porselen

canlarım merhaba nasılsınız bakiiiimmm , yyaaaan giremedim bir türlü netee, neyseki hallolmuş
kuzucum çooookkkk hasta ve ben nöbetteyim ne kadar sinir bozucu anlatamam , çocuğun anneye ihtiyacı var ama anne yookkk
bu arada dökülüyorum biri beni toplasın lütfen kaptanım 61 kilo olmuşum ve boğazımı tutamıyoruummmmmmmmmmmmm
allah beni davul etsin kaptanımı da tokmak , vura vura zayıflatsın beni ,
ama toparlanıcam bu hafta kaçarı yok, spora başladım zaten ikis birarada olacak bu iş
mart sonunda mezun olucam karralıyım (diyorum diyorum kime diyorum , sıkıldım bu kilolardan)

kızlar zumba yaptım şimdi... ne kdar eğlenceliymiş bayıldım yaa... inşallah faydası da olur valla hem spor yaptım hem stres attım süper oldu...

canım beraber call yapacaktık noldu.. benim call 20 oldu + hot jel+stepperla beraber 7 cm inceldim... gözüm de arkada cumbocum gelecek diye... hadi gel artık beraber yapalım...

bebeciğine de çok geçmiş olsun bu arada canım.. çabucak iyileşir inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar zumba yaptım şimdi... ne kdar eğlenceliymiş bayıldım yaa... inşallah faydası da olur valla hem spor yaptım hem stres attım süper oldu...

hee dımı cok eglencelı benım yarım dar odam kucuk ondan yapamıyom ama ıkıncı yuruyuse cıkcam sımdıı ay hava cok guzellll ahh sevgılımdeolsa kolunu omzuma atsada yurusek keskemmmaskım depresıyoooooooo herıfım uyuyo halaa gavurun memleketınde

kız sopa kesmez senıı valla sabıt gectım kılonu yoksam puan sıstemınden lıste dısı olcaktın potısını kaldır kuzumm yaz geldıııı koca gobecıklımı olcen yazın

oy kıyamam kuzunada cok gecmıs olsunn havalrın gecıs donemlerınde kuzular hep hazta oluyo yaaa oyy cok gecmıs olsun

hoşgeldin maibeyazım nasılsın canım oğlan napıyo kızın nasıl iyimi yavrukuşum

sağol canım iyiyiz allaha şükür... oğlan yaramzlık peşinde kıza da gözlük verdi dr gözlük takacağız diye uğraşıyoruz bırakınca hoppp çıkarıyo gözlüğü...
sen nasılsın... geçmiş olsun dişlerinle uğraşıyomuşsun hala...zor olur diş yaa allah yardımcın olsun canım...

[/B]
ehehe senin oğlana bayılıyorum çok yaramaz haylaz bişey çokta tatlı resimin koymuşsun görmüştüm.
evet canım hala daha dişlerle uğraşıyorum. valla kesilmedik biçilmedik diş kalmadı ağzımda. çarşamba günü yine gideceğim 3 tane dişim kaldı kesilecek 2 tanede yirmilik var alınacak sonra bitiyo.
ama bende bittim gerçektende
kızın süreklimi takacakmış gözlük canım. inşallah faydası olur

sağol canım inşallah rabbim sana da daha tatlısını ama az yaramazını nasip eder...
allah yardımcın olsun canım valla ben birine dolgu yaptırmaya korkuyorum...tekrar geçmiş olsun....
kızın gözlüğü için uyanıkken genelde takması lazım ama biz takamıyoruz malesef sürekli ellerini tutmak lazım ozamanda sıkılıyo bakalım takabildiğimiz kadar takacağız... inşallah bi süre sonra alışır da çıkartmaz...

inşallah yavrukuşum inşallah alışır kuzucuğun ve takarsınız. valla canım ben senin oğlana bayılıyorum sebebi ise çok tatlı hazırcevap heer yaptığı beni güldürüyor yaramazın allah sana her zaman kolaylık versin bebem

şimdiki çocuklar hep öyle anacım dil bi karış ....maşallah hepsi birbirinden zeki ...
rabbim uzun ömür versin hepsine...

bu gün öğleden sonra abarttım sanki bi bakın bakalım çok mu abartmışım
öğle yemeğimi yazmıştım
ara
yarım dilim kek
4 altınbaşak bisküvi
10 kadar fındık belki de fazla
1 kk peynir
1 grisini
6 bebe bisküvi

neden bilmiyorum ama canım unlu şeyler çekiyo... özellikle bebe bisküvi

akşamı da hafif geçmeye çalıştım
4 kaşık yağsız tuzsuz haşlama nohut
1 köz patlıcan
1 kase sarımsaklı yoğurt
hepsini karıştırdım bol nane ile yedim...

arada bir de yeşil çayım vardı... toplamda 3 bardak yeşilçay 1 bardak kayısılı form çayı içtim...
1,5 litrede su içtim bu gün...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
yakaladım seniiii sudemmm...:86:
aşaıda gördülerimi eklicem buraya msj yazmadan çıkarsas kaptana şikayet edicem

sağol canım inşallah çabuk iyileşir
calleneticse başlayamadım bir türlü ,ama spora başladım yarından itibaren calle de başlıycam, aha da size söz veriyorum, 61 olmuşum yaaaaa manyamışım beeennnn
sağl kaptanım
valla sopa mopa kar etmiyor taş kafama , am bu hafta 1 kilo vericem cumaya 60 olucam

ufak çocukta gözlük çok zor oluyor benim kardeşimde vardı hatırlıyorum bantlardı annem resmen
allah kolaylık versin canım sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…