temızlıkden mı bılemm ama bıldıgım guzel bı ata sozu var durumla ılgılı
apdalla malum olur hahahahah
abdal lmak güsel bişi bence
ıyı ettın kız benım ne zman aklımdan gecsen o gun mutlaka bulusuyoz 6 hıslerımmı kuvvetlı yoksam ben ermısmıyım bılemedımm
dun gecede ruyamda sevmedıgımbı kız vardı hıc alakası olmayan bı ruyada onu gordumm dısarı cıkmıstım geldı tam masamızın karsısına oturdu yuh dedım hanı gormeyelı 5 6 yıloluyo dusun yanı ak sakallı dede de gormedım amaaa:26:
ben ıcın sakıncası yok bebemm ama cıddı boyle bı psışik durumum varttyawww hahahah psişikim ulennnnnnnnnnnnnnn
pişşt fazla psişik olma tırsıyommmmmmmmmm:18:
hugoooooo
hugocukkkkkkkkkk kız bısey sorcem ben bugun dusundumde butun gun evdeyım saat bası elıptık bısıkletle her sat bası 10 dk yapsam sence metobolızma hızım artarmı bı guzel yorum yap su sısık bacına
temiz kalplisinde ondan ben sadece hayatta kibirli kendini beyenmiş kendini herkesten üstün tutan kıskançlığına engel olamayan malıyla mülküyle övünen inadına yapan insanları hiç sevmem hemde hiç ve böyle tiplerle arkadaşta olmam asla. laf dolandırmayı küçük numaraları yapmam direk açık açık derim hiç çekinmem. haa şu da var bazen tanıdığımı sanıp yanıldığımda olur o zamanda özür dileyip kusura bakma ben seni şöyle sanıyordum ama değilmişsin derim yani :81: özür dileyecek kadarda yücelirim yeri gelince.
ehehe ammada edebiyat yaptım gece gece. neyse sen anladın oniii
tırsın tabee e reglı donemındeyım kolaymı dengesızım psişikimm dolunay varmııı havada onu bılmıyomm ama bak dolunay varsaa o zman daha fecii
canım bir seferde en az 45 en fazla 1 saat yap yağ yakmak için. 10 dakika sadece ısınmadır. geri kalan zamanda vücudun soğur. canım sen daha önce diyetisyene gittin orda ölçüm yapmışlardır sana kaç kalorilik diyet vermişti biliyormusun benimki 1600 kalorilik daha altında alınca kilo veremiyorum metabolizmam yavaşlıyor çünkü.
ne yazıkki var diye biliyorum yandık make dünkü gibi sağım solum önüm arkam sobe saklanmayan ebe sana
yok gulumoyle degıl ben sabah yurucem 1 saat sona 30 dk elıptık calıscam sonrakı saat baslarında 10 dk yapsam hem hızlanmıs olan metobolızmam dusmez dıye dusundumm de nasıl dusundum bılemedımm
kızlarrrr ben gidiyommm sıcak soba basında mayısdımmm azcık ders calısamda yatam makecim bosuna yollamadın o kitapları yutmam lazım demi
tatlım bence sen kalori miktarını az alıyorsun yani 1500 kalori al bence çünkü hergün sporun var canım. yediklerin az gelirse sporunda epey var kas kaybın olur canım. bizim topikte yeni oldu. arkadaş ideal kilosuna indi sporda hep yaptı sonra bakalım durumum ne diye diyetisyene gitmiş meğer kas kaybı olmuş yağ oranı yüksek çıkmış şimdi yeniden diyete başladı daha yüksek kalorili diyete başladı
birde makecim birgün yürüyüş yapsan diğer gün eliptik çalışsan yani ikisinide herzaman beraber yapmasan daha etkili olur çünkü devamlı bu şekilde olursa metabolizmanda alışır benim alıştı kilo vermedimya geçen ay yani sporda vardı diyette 1 gram gitmemiş nen
kız zaten 1000 1200 oluyo kesın sporu dusunce azalıyoo ondan sıze az gelıyo bıda lısteme zaten sporumu eklemıcemm o zman cok az gozukuyo yaaa oysa oo neler yıyom
hele dunn aboo bı kırız gecırmısım kıı ay neysee mıgdem ben burdayım dedııı susım bu konuyu kapatım ben kendı ıcımde
beni yanlış anlama makecim uzmanlardan duyduklarımı söylüyorum sana biizat kendi uyguladığım şeyler yani. çok sıkılmadan yorulmadan zayıflamanı istiyorum moral bo<ukluğu yaşamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?