Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

temiz kalplisinde ondan ben sadece hayatta kibirli kendini beyenmiş kendini herkesten üstün tutan kıskançlığına engel olamayan malıyla mülküyle övünen inadına yapan insanları hiç sevmem hemde hiç ve böyle tiplerle arkadaşta olmam asla. laf dolandırmayı küçük numaraları yapmam direk açık açık derim hiç çekinmem. haa şu da var bazen tanıdığımı sanıp yanıldığımda olur o zamanda özür dileyip kusura bakma ben seni şöyle sanıyordum ama değilmişsin derim yani :81: özür dileyecek kadarda yücelirim yeri gelince.
ehehe ammada edebiyat yaptım gece gece. neyse sen anladın oniii

canım bir seferde en az 45 en fazla 1 saat yap yağ yakmak için. 10 dakika sadece ısınmadır. geri kalan zamanda vücudun soğur. canım sen daha önce diyetisyene gittin orda ölçüm yapmışlardır sana kaç kalorilik diyet vermişti biliyormusun benimki 1600 kalorilik daha altında alınca kilo veremiyorum metabolizmam yavaşlıyor çünkü.

anladım anlmamm mı kuzum

ben herkesı duzeltmeye calısmayı cok oldu bırakalı ne yapıyosam ama ıyılık ama kotuluk kendıme yatırım kendım ıcın yapıyorum o yuzden ama

hayat bos durma koşşş dıyesım geldı yawwww

yok gulumoyle degıl ben sabah yurucem 1 saat sona 30 dk elıptık calıscam sonrakı saat baslarında 10 dk yapsam hem hızlanmıs olan metobolızmam dusmez dıye dusundumm de nasıl dusundum bılemedımm

ne yazıkki var diye biliyorum yandık make dünkü gibi sağım solum önüm arkam sobe saklanmayan ebe sana

cıddımıı du saat 12 ye yaklassıın ay en yuksek noktasına bı cıksın bak kopek dıslerım nasıl buyucek bırazdann

hahahahahahh desdere make olcemmm hahahahhahah ( kotu kadın gulusu yaptım )

kızlarrrr ben gidiyommm sıcak soba basında mayısdımmm azcık ders calısamda yatam makecim bosuna yollamadın o kitapları yutmam lazım demi

yok gulumoyle degıl ben sabah yurucem 1 saat sona 30 dk elıptık calıscam sonrakı saat baslarında 10 dk yapsam hem hızlanmıs olan metobolızmam dusmez dıye dusundumm de nasıl dusundum bılemedımm

tatlım bence sen kalori miktarını az alıyorsun yani 1500 kalori al bence çünkü hergün sporun var canım. yediklerin az gelirse sporunda epey var kas kaybın olur canım. bizim topikte yeni oldu. arkadaş ideal kilosuna indi sporda hep yaptı sonra bakalım durumum ne diye diyetisyene gitmiş meğer kas kaybı olmuş yağ oranı yüksek çıkmış şimdi yeniden diyete başladı daha yüksek kalorili diyete başladı

kızlarrrr ben gidiyommm sıcak soba basında mayısdımmm azcık ders calısamda yatam makecim bosuna yollamadın o kitapları yutmam lazım demi

lafı bılem olmaz guzelım vızeden yuksek al fınalde cok rahat etcennn kuzum bu vıze sınavınnınmı ne bırın % sı fazla olması lazım

hadı hadı calıs sona son 15 gun kala onlıne sınav yapcem sana hhaha

ben aksama kadar bı konu bıtırdım calısmadan yorulmadan hıc bısey olmuyo mcukk
ıyı geceler tatlım

birde makecim birgün yürüyüş yapsan diğer gün eliptik çalışsan yani ikisinide herzaman beraber yapmasan daha etkili olur çünkü devamlı bu şekilde olursa metabolizmanda alışır benim alıştı kilo vermedimya geçen ay yani sporda vardı diyette 1 gram gitmemiş nen

kız zaten 1000 1200 oluyo kesın sporu dusunce azalıyoo ondan sıze az gelıyo bıda lısteme zaten sporumu eklemıcemm o zman cok az gozukuyo yaaa oysa oo neler yıyom
hele dunn aboo bı kırız gecırmısım kıı ay neysee mıgdem ben burdayım dedııı susım bu konuyu kapatım ben kendı ıcımde

beni yanlış anlama makecim uzmanlardan duyduklarımı söylüyorum sana biizat kendi uyguladığım şeyler yani. çok sıkılmadan yorulmadan zayıflamanı istiyorum moral bo<ukluğu yaşamadan

artık 65 olmak ıstıyom hugocumm cok fena oldum gecende gıydıgım jeans ı gıyemk ve dolasmak ıstıyom onunun kapanmasını ıstıyommm yuzumun acıkdaha kuzulmesını ısıtıyom

sona tum bunlar oldukdan sona sacıma model verıdrcem boyatcam ama bu model ıcın bıraz daha cıtı pıtı olmam lazımm

ay ben artıkk eskısı gıbı cımcıme hallerımı ıstıyom ay ben cok sey ıstıyommm

heee anladım o zaman damam bende çok az kalorisi diyordum meğer ondanmış. yürüyüşte azcık tempoyu yükselt veya eliptikte yükselt azcık değişiklik yap birinde. valla tavsiyem zaten sana pilates eğer göbeğin varsa ve yürüyüş veya eliptiktir farketmez. pilates mühtiş bişey çok topluyo eritoy karnı çok faydası oluyiii

beni yanlış anlama makecim uzmanlardan duyduklarımı söylüyorum sana biizat kendi uyguladığım şeyler yani. çok sıkılmadan yorulmadan zayıflamanı istiyorum moral bo<ukluğu yaşamadan

hugocum bakma sen ben plan yaptım ama kac gun uygulıcem bakalımmmmmm

zaten bılgıne guvendıgımıcın sordum sana ne yanlsı anlıcem delıı

ama dogum gunume ınce cıtı pıtı gırmem lazım o zmanda kesın 60 olmam gerekıyoo
kendıme en buyuk armagan bu olcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…