Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

şuanda karnını elle bakiyim yumuşakmı sertmi sarkma varmı.

makecim ben kilo verince sporu düzenli yapsamda göbeğim yumuşadı. 1 ay düzenli pilatesle süpwr toplandı eskiye göre daha az gözüküyor meğer yumuşamadan ötürü fazlaymış gibi gözüküyormuş toplanınca azcık kaldı. bazen gevşeme yumuşama yağlı gibi gösteriyor o yüzden böyle durum varsa pilatesi muhakkak yapmalısın bence bende çok etkili oldu bırakamıyorum sonuçları gördükçe

kız bende 2 tane plates topu var bırı 55 bırı 65 cm lık bı ara yaptımda ben anladımkı ben narız nazık spor yapamıyom haldır huldur olcekkk benım spor normaldede yerınde duramayan bı tıpım kı yatıp mekık cekmekden bıle sıkılıyomm sız yapınn guzel oluyo platess yapan vucudlar ama benn delı kafaaa ıllla haldur huldur yapabılıyomm

valla sevinirim canım bizede fikir olur
olur canim..hangisini beyeniyorsan söyle türkcesini yazarim tarifin...tatlandiricida okadar iyi sayilmaz ama böyle pastalarada ancak tatlandirici olur sanirim..zaten özel günlerde yapilir bu pastalar öyle hergün yemeyeceyimize göre bence sorun olmaz...

Son düzenleme:
tatlım işin gücün çok senin psikolojik olarak yorulmuşsundur canım kolay değilki
olabilir canim..birde cok düzensiz uyku saatlerim..son günlerde sabahlari spor yapamiyorum mesela...cagla prensesimiz iyice dagitti düzenimizi cani sagolsun..ama cok tatli cadi..cok seviyorum prensesimi herseye ragmen...

turbo jam veya zumba yap ozaman sen de...
pek paldır küldür geldi bana onlar...
hele zumba kıpır kıpır harikaaa

birde bazi arastirmacilara göre diyabet hastalarina süt,,,findik fistik ceviz iyi deyil diyorlar...bazilarida iyi diyo..bu arastirmacilar cok karistiriyo insanin kafasini..biri öyle diyo biri baska diyo

o malum tatlilardan vazgecerimde sütten findik fistik tür cerezlerden vazgecemem..yine bir bilgiye göre findik fistik türü kuruyemisler mutluluk hormonu salgliyormus vicüda..ve kolestrolü dengeliyormus..saglikli yag icerdigi icin fazla yenmedigi sürece cok faydaliymis

valla ne faydalı ne zararlı bilemedim ben...
benim şekerim başlangıç aşamasında aslında çok ileri değil ama öğleyin yediğim patates beni mahvetti... şekerim yükseldi gözlerim karardı elim ayağım titredi, beynim bile bi tuhaf oldu daha yeni yeni kendime geliyorum vallahi... bi daha yemem artık...

ben geldim herkes çıktı... ben de gideyim en iyisi...
hayırlı geceler herkese...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…