hugocum bakma sen ben plan yaptım ama kac gun uygulıcem bakalımmmmmm
zaten bılgıne guvendıgımıcın sordum sana ne yanlsı anlıcem delıı
ama dogum gunume ınce cıtı pıtı gırmem lazım o zmanda kesın 60 olmam gerekıyoo
kendıme en buyuk armagan bu olcekkk
kizlar su pastalarin güzelligine bakin...
Rezept mit Bild: Zitronen - Joghurt - Torte | Torten Rezepte
hayirrr bunlar sagliksiz agir pastalar deyil..diabet hastalarina özel...
tatlandiriciylan tatlandirmislar..ama sorun deyil tarifini isteyen arkadaslar olursa tercüme ederim..almancam yok anlamıyorum neyle tatlandırmışlar acep bunları güzel gözüküyor
tatlandiriciylan tatlandirmislar..ama sorun deyil tarifini isteyen arkadaslar olursa tercüme ederim..
kizlar son günlerde hic keyfim yok..sanirim depresyondayim..:84:
bana sormayin nedenini bende tam olarak bilmiyorum..
kizlar son günlerde hic keyfim yok..sanirim depresyondayim..:84:
bana sormayin nedenini bende tam olarak bilmiyorum..
makecim ben kilo verince sporu düzenli yapsamda göbeğim yumuşadı. 1 ay düzenli pilatesle süpwr toplandı eskiye göre daha az gözüküyor meğer yumuşamadan ötürü fazlaymış gibi gözüküyormuştoplanınca azcık kaldı. bazen gevşeme yumuşama yağlı gibi gösteriyor o yüzden böyle durum varsa pilatesi muhakkak yapmalısın bence bende çok etkili oldu bırakamıyorum sonuçları gördükçe
olur canim..hangisini beyeniyorsan söyle türkcesini yazarim tarifin...tatlandiricida okadar iyi sayilmaz ama böyle pastalarada ancak tatlandirici olur sanirim..zaten özel günlerde yapilir bu pastalar öyle hergün yemeyeceyimize göre bence sorun olmaz...valla sevinirim canım bizede fikir olur
olabilir canim..birde cok düzensiz uyku saatlerim..son günlerde sabahlari spor yapamiyorum mesela...cagla prensesimiz iyice dagitti düzenimizi cani sagolsun..ama cok tatli cadi..cok seviyorum prensesimi herseye ragmen.tatlım işin gücün çok senin psikolojik olarak yorulmuşsundur canım kolay değilki
kız bende 2 tane plates topu var bırı 55 bırı 65 cm lık bı ara yaptımda ben anladımkı ben narız nazık spor yapamıyom haldır huldur olcekkk benım spor normaldede yerınde duramayan bı tıpım kı yatıp mekık cekmekden bıle sıkılıyomm sız yapınn guzel oluyo platess yapan vucudlar ama benn delı kafaaa ıllla haldur huldur yapabılıyomm
birde bazi arastirmacilara göre diyabet hastalarina süt,,,findik fistik ceviz iyi deyil diyorlar...bazilarida iyi diyo..bu arastirmacilar cok karistiriyo insanin kafasini..biri öyle diyo biri baska diyo
o malum tatlilardan vazgecerimde sütten findik fistik tür cerezlerden vazgecemem..yine bir bilgiye göre findik fistik türü kuruyemisler mutluluk hormonu salgliyormus vicüda..ve kolestrolü dengeliyormus..saglikli yag icerdigi icin fazla yenmedigi sürece cok faydaliymis
ben geldimmm
turbo jam veya zumba yap ozaman sen de...
pek paldır küldür geldi bana onlar...
hele zumba kıpır kıpır harikaaa
hoşbulduk şekerim sen burdamıydın kimse yok diye çıkıyordum ben de...hos geldın tatlım :82:
ben geldim herkes çıktı... ben de gideyim en iyisi...
hayırlı geceler herkese...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?