ıyıkı dogdun bucakmagdurem ıyıkı bızımlesın ıyıkı senı tanıdık daha nıce yaslara gulummmmmmm mcukkkk
guzularım dıyetısyene 1 ay ara vermeye karar verdım 1 ay kendı kendıme deniyecegim bana eşlik edebilecek orti arıyorum :26:
yaaa hayır sakın bırakma diyetisyeni , bence sık biraz daha dişini mutleke 1-2 hafta takılıyor sonra veriyorsun
bu arada geçen hafta 61.2 dim bu sbah 59.8 olmuşum sporun katkısı bu işteeee
tabii listeye göre 400 gr almış görünücem ama haftaya en az 1 kilo daha vericemmmm
abla ilerleyemıorm gramlarda takılı kaldım kendımı sıkıyorum olmuyo sadece 1 ay kendı azmimle basarabilcegmi düşünüyorum denemekde fayda var degilmi tabi sizin desteginizle olcak bu
sağol canım sinüzit ve tonsillit ile mücadele ,ve bugün yine nöbettt pööööfffffffmrb cnm nasılsın
bende aynı fıkırdeyım ama genc kızlar pek abla sozu dınlemıyooo malum o yuzden 1 ay sonrasının husran olacagını sımdı soylesekde kendı bılgını okuycak
gız3mm de bılıyosun aylarca sok dıyet yapma dedık ama aylar sonra ınnukun dedıgıne geldı sonunda
genc nesıl kuzum asi oluyolar malumm
sorma canım yaaa meğer spora ilk başlanınca ilk 1 hafta kilo veremiyormuşsun kas ağırlığının 3 katı su tutuyormuş , spor hocama dedim 1 hafta oldu diyet yaptığım halde veremiyorum diye, sakın moralini bozma tıkır tıkır gidecek dedi öyle de oldu valla ,hah soyle kuzummm neydı o 61 cıkmlar ohh yavastdan fazlalıklarıı gonderdın 400 gram fazla gozukcen ama ben ne yapayım reglı sıkınıyım dun oyle bı yeme krızı gecırdımkı bugun tartıııııı ya bakınca gozlerım yerınden oynadıı1.5 kılo fazlam varrr acıl toparlanma planı yaptım sırf kılomla ılgılı saat saat not alım dıye gıttım ajanda aldım planımı yazdım bı raz hırsla asılcem onumuzdekı hafta ama su yedıklerımıı once vucudumdan gondermem lazım
yaaa hayır sakın bırakma diyetisyeni , bence sık biraz daha dişini mutleke 1-2 hafta takılıyor sonra veriyorsun
[/SIZE] maicim burdamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?