Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

doğum günün kutlu olsun...
inşallah eski yaşın senden yağlarını, kilolarını alır götürür, yeni yaşın da mutluluk, huzur, sağlık, ve çıtırlık getirirrrrr....
sana az kalorili bol hareketli bir yıl diliyorum...

gece gece bu kadar oldu...idare ediver...

bu da pastandı ama benim oğlan halletmiş

bu da elbisen... S beden aldım nasılsa yakında diğerleri büyük gelecek...

gunaydın kızlarr

nıhayet saat 9.30 kalkmayı basardım artık yarın 9 a kısmett gec kalkmaktan sıkıldım yaww

herkeşler nerdeee....
inşallah yaramazlık yapmıyosunuzdur...
ben de kızımı fiziğe götürdüm geldim... çok acıktım patates yemeği yedim mecburen hazırda o vardı...üzerine de cips yedim malesef...
ama akşama sadece salata yiyerek dengeleyeceğim...

guzularım dıyetısyene 1 ay ara vermeye karar verdım 1 ay kendı kendıme deniyecegim bana eşlik edebilecek orti arıyorum :26:

yaaa hayır sakın bırakma diyetisyeni , bence sık biraz daha dişini mutleke 1-2 hafta takılıyor sonra veriyorsun

bu arada geçen hafta 61.2 dim bu sbah 59.8 olmuşum sporun katkısı bu işteeee
tabii listeye göre 400 gr almış görünücem ama haftaya en az 1 kilo daha vericemmmm

yaaa hayır sakın bırakma diyetisyeni , bence sık biraz daha dişini mutleke 1-2 hafta takılıyor sonra veriyorsun

mrb cnm nasılsın

bende aynı fıkırdeyım ama genc kızlar pek abla sozu dınlemıyooo malum o yuzden 1 ay sonrasının husran olacagını sımdı soylesekde kendı bılgını okuycak

gız3mm de bılıyosun aylarca sok dıyet yapma dedık ama aylar sonra ınnukun dedıgıne geldı sonunda

genc nesıl kuzum asi oluyolar malumm

bu arada geçen hafta 61.2 dim bu sbah 59.8 olmuşum sporun katkısı bu işteeee
tabii listeye göre 400 gr almış görünücem ama haftaya en az 1 kilo daha vericemmmm

hah soyle kuzummm neydı o 61 cıkmlar ohh yavastdan fazlalıklarıı gonderdın 400 gram fazla gozukcen ama ben ne yapayım reglı sıkınıyım dun oyle bı yeme krızı gecırdımkı bugun tartıııııı ya bakınca gozlerım yerınden oynadıı 1.5 kılo fazlam varrr acıl toparlanma planı yaptım sırf kılomla ılgılı saat saat not alım dıye gıttım ajanda aldım planımı yazdım bı raz hırsla asılcem onumuzdekı hafta ama su yedıklerımıı once vucudumdan gondermem lazım

abla ilerleyemıorm gramlarda takılı kaldım kendımı sıkıyorum olmuyo sadece 1 ay kendı azmimle basarabilcegmi düşünüyorum denemekde fayda var degilmi tabi sizin desteginizle olcak bu

canım nacizene fikrimi sorarsan kesinlikle bırakmaaaaaaaaçünki senin vereceğin kilo az değil göüzünü korkutmak istemem ama kendin başaramazsın kasdan gider dengesiz yaparsın bunuda istemeyiz çok gençsin dahaaa
bende geçen sene diyetisyene gittim özele:26:şimdide devlet hastanesine gidiyorum hemde vermek istediğim kilo 5 kilo olduğu halde sağlıklı vermek istiyorum ben 10 senedir kendim yaptım verdimde ama dediğim gibi kasdan gitmiş olacaklarki bıraktığım anda geri geliyolardı bende bu sefer sağlıklı olsun yavaş olsun dedim inanki 15 tatide deli gibi yedim 1 kilo filan geldi sanırım oda bu hafta geri gitti eskiden olsa ben 1 haftada 5 kilo aldığımı bilirimm
yani sana tavsiyem çok diyet yapmış biri olarak hem kendim hemdi dr la bırakmaaaaa derim uzun olduya yazmak istedimmm

sağol canım sinüzit ve tonsillit ile mücadele ,ve bugün yine nöbettt pööööfffffff
aslında burada gülsümün yaptığı hatya düşen çok kişi var ben dahil, kulak assa iyi olur valla
sorma canım yaaa meğer spora ilk başlanınca ilk 1 hafta kilo veremiyormuşsun kas ağırlığının 3 katı su tutuyormuş , spor hocama dedim 1 hafta oldu diyet yaptığım halde veremiyorum diye, sakın moralini bozma tıkır tıkır gidecek dedi öyle de oldu valla ,
25 dk ısınma sonra yarım saat ağırkık çalışıyorum , hedefim kilo vermekten çok sıkılaşmak, baklaım şu sarkan kolarımı bacaklarımı toparlayabilecek miyim,,

hehehhe bi de kas yapıp kocayı yamultuyormuşum
regl dönmeinde zaten 1-1.5 fazla çıkıyo insan çok takma kafana yavvv gerginliğin için librax diye bir ilaç var dnesene

17 de nöbeti devralıcam gece girebilrisem görüşürüz eğer giremezsem 59.8 yazar mısınınz kilomu

kızlar ben geldim regl oldum ya tatlı krizim çok fena bitter çikolata yedim yarın tartı günü biliyorum ama cok fna durumdaydımmmm

aksam yemegımı ozenle dıyytıme uygun kosullarda yedım hıc bıseydende sakınmadım

2 kucuk dılım koy ekmegı

1 porsıyon ıspanak kavurması

1 kase knor dugun corbası

2 bardak ayran

karnım sıstıı yarından ıtıbaren cok guzelkurallar koydumkendıme onu uygulıcem

Miktar Kalori
[1] Çay 2 ADET 10
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Su 1000 ml 0
[4] Petibör Bisküvi 20 GRAM 87.6
[5] Ceviz 10 GRAM 70
[6] Portakal 2 ADET 100
[7] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
[8] Ayran 1 ADET 92
[9] yumurtalı ıspanak 0.5 porsiyon 103
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Beyaz Peynir 80 GRAM 200
Toplam : 790.1 kal.

aksam 21 de elma ve yatarken 1 bardak sut ıcıcem

uykum varrr uyumak istiyorum...

akşam yemeğinde 5 kaşık haşlanmış ıspanağı 3 kaşık yoğurtla karıştırdım 2 dilim kepekli ekmekle yedim...
1 kk da peynirim vardı et niyetine...

az sonra stepperımda spor yapacağım bakalım çok yorgunum kaç yapabileceğim...

kızlar aksam yemeği olarak su bardak corbalar var ya hemen sıcak suya yapılan onların domatesinden içtim şimdi eve gidincede 1 portakal ve 2 kivi yerim bugün tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…