Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM 194. ETAP

makeup (68.6/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 65.0/
cumbo( 59.4/
ezgıılknur(77,4/
maibeyaz (62,4/
bucakmagduru( 74,2/
asl35 (73.0/
innuk(67.3/
sudem34(73.6/
eylulmeltemi (69.5/)
guulsum (99.1/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (861.5/

idare ederim canım yarın tartı günüm kara kara düşünüyom regl oldumda fazla cıkıcam kesin

yarın sonuncuyuz desene bende de 1.5 fazla var reglı sıkınlıgımm karnım ramazan davulu gıbııı sabaha azcık barı azalsaa offf delı olcem

ders calıstım butun gunn bugun erken yatcem sabah 7 de kalkcemmmmmmmm yurucem

aboooooooowww herkesler gelmıss ne guzel ne guzell hosgeldınız nenn gece sutumu ıcıyom 22 ara ogunum yerıneee sekersız be tarcınlı sıcacıkkkkkk

bilmiyom canım yaaa fena bişi bu regl sürekli bi tatlı yiyeim var ki aksam bitter yedimmm

ben daha olmadımda sısme ve gerılme donemındeyım annem cicularım bılem acıyoo ay camasırım bılem rahatsız edıyoo gecen ay marasa gıderken olmustum ayın 20 sınde yanı ben kac gun daha sısıcemm boyleee yaaa

1 hafta önceden sismeye baslıyom ben ondan sonrada 1 hafta olduğumda sis oluyom son 2 güne yakın balon gibi sönmeye baslıyom

iyiyim makecim sizi özledimde geleyim dedim

ıyı ettın kız benım ne zman aklımdan gecsen o gun mutlaka bulusuyoz 6 hıslerımmı kuvvetlı yoksam ben ermısmıyım bılemedımm

dun gecede ruyamda sevmedıgımbı kız vardı hıc alakası olmayan bı ruyada onu gordumm dısarı cıkmıstım geldı tam masamızın karsısına oturdu yuh dedım hanı gormeyelı 5 6 yıloluyo dusun yanı ak sakallı dede de gormedım amaaa :26:

temiz kalpli arkadasım benim

1 hafta önceden sismeye baslıyom ben ondan sonrada 1 hafta olduğumda sis oluyom son 2 güne yakın balon gibi sönmeye baslıyom

aynen bacım yaaa benım bıde cıcularım cok hassaslasıyo sankı yenı ergen oluyomusum gıbııı ılk gunden sonada hızla dedıgın gıbı sonuyommmmmmm

hugoooooo

hugocukkkkkkkkkk kız bısey sorcem ben bugun dusundumde butun gun evdeyım saat bası elıptık bısıkletle her sat bası 10 dk yapsam sence metobolızma hızım artarmı bı guzel yorum yap su sısık bacına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…