ben burdayım olmas mııı
olur tabikide. mai gözükmüyorya o yüzden 2 üye yazıyordu mai var diye dedim. nasılsınız iyimisiniz
makecim nasılsın bebik özledim seni
idare ederim canım yarın tartı günüm kara kara düşünüyom regl oldumda fazla cıkıcam kesin
kızlar şimdiden diyim ben kesin fazla cıkıcam simdiden affedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::26::26:
reglı magduresı mı olduk kuzumm ay ne halt etcez yarınn kesın sınuncu olcezz
aboooooooowww herkesler gelmıss ne guzel ne guzell hosgeldınız nenn gece sutumu ıcıyom 22 ara ogunum yerıneee sekersız be tarcınlı sıcacıkkkkkk
bilmiyom canım yaaa fena bişi bu regl sürekli bi tatlı yiyeim var ki aksam bitter yedimmm
aboooooooowww herkesler gelmıss ne guzel ne guzell hosgeldınız nenn gece sutumu ıcıyom 22 ara ogunum yerıneee sekersız be tarcınlı sıcacıkkkkkk
ben daha olmadımda sısme ve gerılme donemındeyım annem cicularım bılem acıyoo ay camasırım bılem rahatsız edıyoo gecen ay marasa gıderken olmustum ayın 20 sınde yanı ben kac gun daha sısıcemm boyleee yaaa
iyiyim makecim sizi özledimde geleyim dedim
ıyı ettın kız benım ne zman aklımdan gecsen o gun mutlaka bulusuyoz 6 hıslerımmı kuvvetlı yoksam ben ermısmıyım bılemedımm
dun gecede ruyamda sevmedıgımbı kız vardı hıc alakası olmayan bı ruyada onu gordumm dısarı cıkmıstım geldı tam masamızın karsısına oturdu yuh dedım hanı gormeyelı 5 6 yıloluyo dusun yanı ak sakallı dede de gormedım amaaa:26:
1 hafta önceden sismeye baslıyom ben ondan sonrada 1 hafta olduğumda sis oluyom son 2 güne yakın balon gibi sönmeye baslıyom
temiz kalpli arkadasım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?