demekki en iyi biz kendimize ne iyi gelip gelmedigini bilmemiz lazim..banada iyi gelmiyo patates..yesem bile cok az yiyorum..valla ne faydalı ne zararlı bilemedim ben...
benim şekerim başlangıç aşamasında aslında çok ileri değil ama öğleyin yediğim patates beni mahvetti... şekerim yükseldi gözlerim karardı elim ayağım titredi, beynim bile bi tuhaf oldu daha yeni yeni kendime geliyorum vallahi... bi daha yemem artık...
kızlar dokuzuncu olmusuz
ıkı tane reglı zede olarakdan ve 1100 ter attım ama yokk yıne 9 cu olduk dedım ya nal topluyoz dıyeee
durum vahım bu hafta gercekten soyle bı bakıcem maıcım sen sureklı takımdasın guzum teknık kaptan yrd olarakdan ve kaptan yrd olaraktan bucakmagdurum bu hafta takımla alakası olmayan ve zayıflamaya nıyetı olmayanlarıı elıycem
bırımızın motıvasyon dusuklugu hepımızı etkılıyo gerıye kalanlarla ene azından daha yakından ılgılenır daha cok motıve oluruz
sahsım adına motıve doluyken boyle bı karar aldım yorumlarınızı beklıyorum
ben anlamam canım öyle şeylerden.. sen daha iyi bilirsin...
bu arada ben teknik kaptan yardımcısı mı oluyorum... heç haberim yok ne zaman atadın beniii
kızlar dokuzuncu olmusuz
bu sefer benim suçum yokkkkdöküldük iyice neden hanımlarrr tatiller bitti artık bi mazeret kalmadı
sizi bilmem ama ben çok motiveyim bu günlerde haydi sizde canlanınnnn
buda bugünki yediklerim vee gün bitti benim için belki yarım yağlı süt içerim yatmadan
[1] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[2] Sütaş Lor Peyniri 5 GRAM 5.9
[3] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[4] Yayla Çorbası 2 PORSİYON 230
[5] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[7] pınar light süt 1 100 ml 35
[8] Çikolatalı Gofret 1 Adet 192
[9] Maydanoz 10 gr 4
[10] Sütaş Lor Peyniri 10 GRAM 11.8
[11] Kaşar Peyniri 0.25 DİLİM 31.25
[12] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[13] Portakal 1 ADET 50
[14] Süzme bal 15 GRAM 48.9
[15] Zeytin (yeşil) 3 GRAM 4.32
[16] Zeytin (Siyah) 3 GRAM 6.21
[17] Sütaş Lor Peyniri 15 GRAM 17.7
[18] Sütaş Örgü Peyniri 30 GRAM 104.7
[19] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1274.78 kal.
not:sporlarımı hesaplatmadım sabah elimde şişelerle leslie 3 mil yaptım ama çok yoruldum
sonrada 2 saat alışveriş için dolaştım poşetlerle yürüdüm anam sırf spor olsun diye hepsini ben taşıdım
karabatak gibisin bi varsın bi yok kızz
böyle daha güzel görün artık. iyiyim napayım salı günü kontrole gidicem bu ay düzenli yapamadım bakalım ne olacak :18:
çocuklar nasıl iyilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?