sağol canım iyiyiz çok şükür.. ben de verememişim hiç...
benim kontrol çarşamba günü... benim de hiç gidesim yok... hiç veremiyorum ki...
düzenli yapamadınmı canım
yok canım yapamıyorum yaa... motive olamıyorum bi türlü...
hergün enerjik kalkıyorum çok kararşı oluyorum akşama motivem düşüyo...:78:
TEBRİKLER RAKİBEMnoldu kızlarr dökülmüşsünüz bu hafta
sanki kendim çok vermişim gibi:26::26:ama olsun yılmak yokk yola devammmm
bu arada cumanız mübarek olsun
senin sayende nal toplamak deyimini de öğrendim teşşnerdesınn nenn
arkadan nal topladık bu haftaaa durumumuzu ancek bu ıfade ederrrr
benim tek derdim erken uyanamamak şöle erken uyanıp spor yapmanın zamanıgeldiiiii çekilin ulennn bucakmagduru geliyoooo gidecek bunlar
sabah kaldırım senıı barı tabe ben uyanabılmeyı basarısam hahahah uyanıyom ama kalkamıyom yaa sokulemıyom yatagın ıcınden
aynı bennnnn kuzumm yaaaa işe geç gidiyom ya kalkmak nasıl zor geliyoo
sabah kaldırım senıı barı tabe ben uyanabılmeyı basarısam hahahah uyanıyom ama kalkamıyom yaa sokulemıyom yatagın ıcınden
aynı bennnnn kuzumm yaaaa işe geç gidiyom ya kalkmak nasıl zor geliyoo
ay hele baharda kalkmaı daha zor oluyo sıcacık yatagın ıcı kedı gıbı ıycene ıcıne gıresım gelıyooo
ama yokkk kuzum mangodan 2 yıl once bı elbıse almıstım bugun aklıma geldı zayıflayınca gıycem dıye pek bı guzel spor dız ustu dar boyleee capri kollu bahara onu gıymek ıstıyom beyaz spor ayakkabılarlaa ay bak yıne aklıma geldıı cıkarıp gozumun onune koysam mı acep
size iki velet lazım... bakın bakalım yatmaya fırsatınız oluyo mu
selam kizlar..nasilsiniz..ben bugün biraz daha iyim..
unutmadan yazayim..dün tesadüfen alman sitesinde okudum..yemek yerken su icmek pek iyi deyilmis..eyer yemek yani sira su icilirse ya limonlu yada sirkeli su icilmesi iyiymis...sade su icildigi zaman midedeki asit dengesini bozuyormus..yemek daha zor hazmediliyormus...bana cok mantikli geldi bu bilgi..
sen hala burda mısın... git çıkar ozaman o güzel elbiseni. gözünün önünde dursun... hatta çikolataları ya da böyle atıştırmalıkları bi yere doldur üzerine elbiseni as...bak hiç yiyebiliyo musun
size iki velet lazım... bakın bakalım yatmaya fırsatınız oluyo mu
bi dene canim..bana iyi geliyo..kan sekerimde daha düsük oluyo ..limonu su veya sirkeli su ictigim zaman...bugün mesela yemekten 1 saat sonra sadece 103 tü..cok mutlu oldum okadr düsük oldugunu görünce...yaaa ben yemek sırasında değil de yemekten önce 1 bardak yemekten sonra 500 ml içiyordum içmiyim mi acaba..
sağol kuzum daha velet için erken yawww
ben gec bıle kaldımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?