Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok canım yapamıyorum yaa... motive olamıyorum bi türlü...
hergün enerjik kalkıyorum çok kararşı oluyorum akşama motivem düşüyo...:78:

onun sebebi şu galiba kalabalık ortamda insanın canı çekiyor mesela ben evde rahat yapıyorum kayınvalidemde herkes yiyor sohpet muhabbet canım çekiyor valla. gerçi tatlı şekerli yemiyorum ama yemekleri kaçırdığım oldu ordayken bu ay evde rahataım yanlızım iştahım olmuyor canım istemiyor. kayınvalidedeyken kurufasulye pilav ikilisine dayanamıyorum yaaa dişlerim yapılıyo o yüzden düzen olmuyor yemek saatinde dişlerim yapılıyo oluyo saatler sürüyor eve gelince kayınvalideme kurt gibi aç oluyorum
acaba sen kayınvalidengillerle değilde onlardan ayrımı yesen yemeği canım yanlız yesen mesela. onlar sofradayken başka odaya gitsen veya bişeylerle meşgul olsan görmesen bence daha iyi olur canıım

noldu kızlarr dökülmüşsünüz bu hafta
sanki kendim çok vermişim gibi:26::26:ama olsun yılmak yokk yola devammmm

bu arada cumanız mübarek olsun
TEBRİKLER RAKİBEM
ramızdaki farkı baya açtın yine.
ben de hırslanıyım bari.
off bisiklette sürmüyorum basen yapıyor dıye.
pilates topumu şişirip pilatese başlamalıyım.havalarda düzeldi artık yürüyüş yapmamak için bahanem de kalmıyo.

nerdesınn nenn

arkadan nal topladık bu haftaaa durumumuzu ancek bu ıfade ederrrr
senin sayende nal toplamak deyimini de öğrendim teşş

benim tek derdim erken uyanamamak şöle erken uyanıp spor yapmanın zamanıgeldiiiii çekilin ulennn bucakmagduru geliyoooo gidecek bunlar

aynı bennnnn kuzumm yaaaa işe geç gidiyom ya kalkmak nasıl zor geliyoo

ay hele baharda kalkmaı daha zor oluyo sıcacık yatagın ıcı kedı gıbı ıycene ıcıne gıresım gelıyooo

ama yokkk kuzum mangodan 2 yıl once bı elbıse almıstım bugun aklıma geldı zayıflayınca gıycem dıye pek bı guzel spor dız ustu dar boyleee capri kollu bahara onu gıymek ıstıyom beyaz spor ayakkabılarlaa ay bak yıne aklıma geldıı cıkarıp gozumun onune koysam mı acep

selam kizlar..nasilsiniz..ben bugün biraz daha iyim..

unutmadan yazayim..dün tesadüfen alman sitesinde okudum..yemek yerken su icmek pek iyi deyilmis..eyer yemek yani sira su icilirse ya limonlu yada sirkeli su icilmesi iyiymis...sade su icildigi zaman midedeki asit dengesini bozuyormus..yemek daha zor hazmediliyormus...bana cok mantikli geldi bu bilgi..

sen hala burda mısın... git çıkar ozaman o güzel elbiseni. gözünün önünde dursun... hatta çikolataları ya da böyle atıştırmalıkları bi yere doldur üzerine elbiseni as...bak hiç yiyebiliyo musun

yaaa ben yemek sırasında değil de yemekten önce 1 bardak yemekten sonra 500 ml içiyordum içmiyim mi acaba..

yarın cıkarcam kız cok tatlı bısey hatta o zman ındırımdeydı buu ama bı tek 36 bedenı kalmıstı 38 ı fılan olaydı sırf gıyebılmek ıcın alcektım ama bı o kalmıstıı kedı gıbı etrafından donup donup aldıydımm

bu aralar cok hırslıyım maı cımm sen merak etmeee reglı donemım gecsınn sıslıgım ınsınn bakalım ne kaybetmısım bı gorcemm

evet kizlar ya..bahara az kaldi..artik biraz daha dikkat etsek iyi olur....bende bugün biraz kacamak yaptim...5 kurabiye yedim..hazir kurabiyeleri yemiyorum dayanabiliyorum....ama evde yapildiginda cok zor o mis kokulu kurabiyeleri reddetmek görmemezlikten gelmek....neyse yedim artik..bu hafta sonu dikkat ederim ..

ben cikiyorum kizlar..biraz leslie yapayim..fazla kalorileri yakayim en azindan..

yaaa ben yemek sırasında değil de yemekten önce 1 bardak yemekten sonra 500 ml içiyordum içmiyim mi acaba..
bi dene canim..bana iyi geliyo..kan sekerimde daha düsük oluyo ..limonu su veya sirkeli su ictigim zaman...bugün mesela yemekten 1 saat sonra sadece 103 tü..cok mutlu oldum okadr düsük oldugunu görünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…