amannn yok geç meç değil 30 a kadar yolu var annene bakma sen
kız oyle deme ben cocuk manyagı olarakdan soyle allah ımkan verırse 3 4 tane coluk cocuk ıstıyom ne yalan soylım aılenın tadı tuzu cocuklar
maı m msn gelsene tatlım
mai gitmiş yokk duymuyooo
maıııı tık tıkkk ey ruhh sesımı duyuyosan karsılık verr
geldim nen burdayımmm...
öcüüüüüüü
beni de kaldırsanabenim tek derdim erken uyanamamak şöle erken uyanıp spor yapmanın zamanıgeldiiiii çekilin ulennn bucakmagduru geliyoooo gidecek bunlar
ben desabah kaldırım senıı barı tabe ben uyanabılmeyı basarısam hahahah uyanıyom ama kalkamıyom yaa sokulemıyom yatagın ıcınden
hehe tatlım senınkılerını misafir göndersene. sen de bi hafta uyu.size iki velet lazım... bakın bakalım yatmaya fırsatınız oluyo mu
beni de kaldırsana
ben de
hehe tatlım senınkılerını misafir göndersene. sen de bi hafta uyu.
mai sen niye kırmızı oldun?fısıtık nasılsın?
beni de kaldırsana
ben de
hehe tatlım senınkılerını misafir göndersene. sen de bi hafta uyu.
mai sen niye kırmızı oldun?fısıtık nasılsın?
ne iyi olur... siz de erken kalkmaya alışırsınız...
nasıl kırmızı canım anlamadım...
eskıdenn hayalettın sımdıı adın altta kırmızı cıkıyo yaa ondan dıyoo
gönder anam gönder make ile bucak a benım koca çocuktan beter zaten haftasonu bıle erkenden kaldırıyo da.hafta içi onu işe ugurladıktan sonra yatıyom hahane iyi olur... siz de erken kalkmaya alışırsınız...
nasıl kırmızı canım anlamadım...
gel bacımhasretlık cekenlere ozel bı uygulama bu temam ruyana gelırım senınn bak nasılkalkarsınn o zman
saol make benı anladıneskıdenn hayalettın sımdıı adın altta kırmızı cıkıyo yaa ondan dıyoo
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 avuç maydanoz
1 avuç kuzu kulak diye bi ot
5 zeytin
1 bardak yeşil çay
500 ml su içtim şimdiye kadar
devamı gelecek beni izlemeye devam edin
gunayıdn cnmm ıste bu beklenen maı ıste sahnelerımızın yıldıızı olmaya hazırlannan maı demek kuzu kulagı yedınn hımm eksı eksıı ayy canm cektııı afıyet olsun kahvaltın super olmusss canmm
kocısı gelne kadar maının degısımıne sahıt olucez savulun ulen maı gelıyoo
Gunaydınnnn kızlarrrrr
Kalkınca 3 kayısı 4 badem ve ballı ılık su ıcdım kahvaltım 10daydı bırazcık gecikdim salata fln yapcam diye 10:20dede kahvaltımı yaptım (ayran-bi dilim k. ekmek-haslama yumurta-salata-1 k.k peynır)
sımdıde yuruyuse cıkcam sabah yuruyusu iyi geliyor diyetisyene ara verme konusundada maicim sana hak verdim dogru olmaz bu benim tek basıma üstesinden gelebilcegim kadar az degil kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?