ayyy kocem çarşıya çıkmış haberim yoktu... aşkımı görücemmmm
maicimmm canım benimde motivasyonum hat safhada
kahvaltım
yarım lavaş.kal. 50 bu arada:)
yarım dil. kaşar
1 tatlı kaş. lor
ve maydanoz yedim
toplam 200 kal filan
hadi bakalım kızlarrrrr sizde gelin arkamızdan tabi yakalayabilirsenizzz
maicim bu arada arada yeiklerin çok çok değilmi 2 meyve listendemi öyle :26::26:
ohhh sevindim canım senin adına çok zor ama canı sağ olsun inş. tez zamanda kavuşacaksın
selam kızlar yürüyüşden geldim hava hafif yagmurlu cok hoşşş
Öglen: 1 kase Çorba,8 yemek kaşıgı sebze yemeği(bezelye),3 dilim k. ekmek,3kasık yoğurt^^
yemegimi tam 4 dkda yedım cok hızlı yemek yiyorum belkide yediklerimi eritemiyorum nasıl kurtulcam bu huydan bilmiyorum alıskanlık gibi
maşşgittim spor salonuna yazıldım bazı belgeler lazım onlarıda tamamlayım pazartesı baslıcam sabah 8'den 3'e kadar yaza ericem çoşcam sevdicegimle haha bugun hep beraber motive deposu gibiyiz allah bozmasınnnnn
geçmiş olsun mağdursun da mağdursun yanimağdureniz çok hasta sabahdan beri yedğim tek şey çubuk kraker kemirmek
merhaba sudecim seninle tanısmadık mai'ylede tanısamadım gözümden kacmadı hıh sevmio o beni :2:
anaaaa allah kuru iftiradan korusun... kız ilk geldiğin gün adaşım gelmiş hoşgeldin yazdım yaa...
kırmızı halı mı beliiidin onu da sererim gülüm ben sana
anaaaa allah kuru iftiradan korusun... kız ilk geldiğin gün adaşım gelmiş hoşgeldin yazdım yaa...
kırmızı halı mı beliiidin onu da sererim gülüm ben sana
evet bennde hatrlıyorum :)))
bende hatırlıyommmmmmmmmmmmmmm
[1] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[4] Beyaz Peynir 100 GRAM 250
[5] Köy Ekmeği 3 DİLİM 170.25
Toplam : 744.95 kal.
maı bacımm oglen ıctıgım corbayla bak 750 kalorı aldım aksam adaha varr 700 daha alırım aksam yemegı yatmadan once meyve sut bak sozumu tutuyomm afelım banaaa
sev oksa benııı
ama tam 1.,5 saat yurudumm eheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?