Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çekilin ülen make beni kanatları altına aldı yavru kuşunu...
kim tutar beni

gel kusumm gellll ucarken bol boll kalorı yakıcezz sen merak etmeee uzun zaman oldu senle baya ılgılenmedımm bıraz durtum senıı cımdık atım kendıne gell ılk haftalar ne guzel dı sasırtmıstın benıı

ben geldimm kıslaarrr gün boyu okadar kosusturmaca halindeydimki ne yediğim belliydi ne su içebildim neyseee bigünlük olay beni caydıramaz tam tersine deli gibi hızlandırır yaz geliyo canlanınn huuuuuuuuuuu

ama bu sefer hiç kaçamak yapmıcam çok dikkat edicem her harfine uyucam listenin veeee 1,5 kilo yağ vericem...
sende bendensin..:13: bende artik daha disiplinli olacagim..tatli kacamgi hamur isi kacamaklari yok artik...o bize yasak yiyecekler istahimizi aciyo..1 parca bile yesem arkasi geliyo...frenleyemiyorum kendimi.. 1 kilo almisim tekrar su an 58 kiloyum..

neyse kuşum önemli olan hatayı farkedebilmek.. bizde hatalarımızın farkındaız.. verirsin yine önemli değil...
bozma moralini...
kız günnüğümede gel olur mu.... görmemişin günnüğü olmuş...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flama-seruveni-basliyorrr-2.html#post17822798

baktim simdi canim..orayada takilirim artik..favorilerime ekledim..nasil olsa ayni derdi paylasiyoruz..birbirimize destekle atlatacagiz insallah o dertten kurtulacagiz..

kıslar günaydın gözümden uyku akıyo yaaaaa
maim makem uyuonusmu kalkın kıs

kıslar günaydın gözümden uyku akıyo yaaaaa
maim makem uyuonusmu kalkın kıs

amaninnnnnnnnnnn kimleri görüyorummm...
sudem benden erken kalkmış....bravoooooo
ben gece uyuyamadım da yeni kalkabildim...
şimdi 4 kayısı 1 bardak ılık su 1 çay bardağı ballı sirkeli suyumu içicem...

baktim simdi canim..orayada takilirim artik..favorilerime ekledim..nasil olsa ayni derdi paylasiyoruz..birbirimize destekle atlatacagiz insallah o dertten kurtulacagiz..

inşallah canısı inşallah...
ben başlangıç diye çok üzerine düşmemiştim sanki bi anda kurtuluverecekmişim gibi geldi ama değilmiş yaa... daha dikkatli olacağım ilerlemeden kurtulacağız inşallah...

ben dememdımmı sabah asayısıne cıkıyom dıyee aferım ulennnn sızeeee

maı sudemı bıraz daha durtsek 1 ayda vercek butun kıloları ben sana dımmııı

he valla dürtülmeye ihtiyacı varmış...dürtelimde mart sonu 60 lara düşsün hadi...

amaninnnnnnnnnnn kimleri görüyorummm...
sudem benden erken kalkmış....bravoooooo
ben gece uyuyamadım da yeni kalkabildim...
şimdi 4 kayısı 1 bardak ılık su 1 çay bardağı ballı sirkeli suyumu içicem...
he türtün beni
kocamda görsün gününü

kıs sen nasıl kalktın o saatte yatıp hadi ben dosyaları nete grcem dıye kalktım

he valla dürtülmeye ihtiyacı varmış...dürtelimde mart sonu 60 lara düşsün hadi...
alın sopayı elınıse dövün beni

bu arad kahvaltım
8.00 bi çay bardağı vişne suyu
1 kase yoğurtlu müsli
saat 11 de tarhana çorbası içmeyi düşünüyom tanesi az bol sulu.sıvı tüketmiyom ne zamandır

kız saat 9 benim için öğle saati...
ben en geç 7 de kalkarım o da namaza kalkmazsam...

sudem vallla sahanesın annemm

zaten ben bastan berı senın azmıne ınancım cok buyuktuu sımdı ıycene pekıstıı aferım kızzz

1 takımm huuuu kalkın nenn sudemı yatakdan cıkardıkk sız halaaa tembellıkmı yapıyonuzz hepınızı sollayıp geccsınde utanın sızdeee

muslı senı baya tok tutar bugunn canım kan sekerınıde dengede tutar guzel bı baslangıc olmusss butun aferımlerr bugun sanaaaa

ben çıkıyorum kızlar.. öğleden sonra gelrim...
arada günnüşüme de uğrayıb yanlız bırakmayın olur mu

ben de olay kullanıyorum baya memnun kaldım gündüz kremi, temizlem sütü ve göz çevresini kullanıyorum total effect 7 alıcam bir ara
1 takımm huuuu kalkın nenn sudemı yatakdan cıkardıkk sız halaaa tembellıkmı yapıyonuzz hepınızı sollayıp geccsınde utanın sızdeee
kıssss ben nöbetçiydim hiç yatmadım daha bütün gece ayaktaydım , eve kaçıcam birazdan kuzucuk gelmeden 1-2 saat yatayım bari

öfff regl günü geldi yine sıklıdım yavvv her ay her ay, dilekçe vericem başbakana aybaşını 3 ayda 1 yapsın maaş aybaşısını da 10 günde 1 ne güsel olurrrr
inşallah yarın tartıda fazla çıkmam

yine kimsecikler yok... cumbocum şükret haline benim 3 günde bi geliyo... yıl 365 ve ben 300 gübü reglim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…