ben de olay kullanıyorum baya memnun kaldım gündüz kremi, temizlem sütü ve göz çevresini kullanıyorum total effect 7 alıcam bir ara
kıssss ben nöbetçiydim hiç yatmadım daha bütün gece ayaktaydım , eve kaçıcam birazdan kuzucuk gelmeden 1-2 saat yatayım bari
öfff regl günü geldi yine sıklıdım yavvv her ay her ay, dilekçe vericem başbakana aybaşını 3 ayda 1 yapsın maaş aybaşısını da 10 günde 1ne güsel olurrrr
inşallah yarın tartıda fazla çıkmam
aynen bende senin gibi düsündüm..ama hala cekiyorum..o yüzden bundan sonra daha dikkatli-disiplinli olacagim..kendime ödül olarak bundan sonra güzel bir giyisi alacagim..ödülüm artik kepab döner cikolata pizza falan olmayacak..inşallah canısı inşallah...
ben başlangıç diye çok üzerine düşmemiştim sanki bi anda kurtuluverecekmişim gibi geldi ama değilmiş yaa... daha dikkatli olacağım ilerlemeden kurtulacağız inşallah...
1 ay sonra o tatlilari düsünmessin bile..1 ay en az 15 gün sabret maiiiiii..canım sıkılıyooo ruhumm daralıyooo
kendimi tatlılara veresim var amaaaaaa vermicem tabiki...
tutcem boğazımı 15 günde 1.5 kilo vercem...
aynen bende senin gibi düsündüm..ama hala cekiyorum..o yüzden bundan sonra daha dikkatli-disiplinli olacagim..kendime ödül olarak bundan sonra güzel bir giyisi alacagim..ödülüm artik kepab döner cikolata pizza falan olmayacak..
ödül olarak kiyafetin yanisira en cok sevdigim brazilya cevizide alacagim..simdilik almiyorum dedigim gibi findik baden ceviz tür cerezlerden ..yedikce yiyesim geliyo..
şimardım şimdisudem vallla sahanesın annemm
zaten ben bastan berı senın azmıne ınancım cok buyuktuu sımdı ıycene pekıstıı aferım kızzz
heheyt1 takımm huuuu kalkın nenn sudemı yatakdan cıkardıkk sız halaaa tembellıkmı yapıyonuzz hepınızı sollayıp geccsınde utanın sızdeee
ay bugün dayanamadım çocukların yediği çikolatalı müsli aldım kellogs un.tadı çok güzelmuslı senı baya tok tutar bugunn canım kan sekerınıde dengede tutar guzel bı baslangıc olmusss butun aferımlerr bugun sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?