Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok memnun kalırsın ondan da ben kullandıgım hıc bıseyden bu kadar memnun kalmamıstımmm ne yaglanma ne tuzlanma bebek gıbı oluyo cıldımm

ay ben bu ay kendılerını beklemekden sıkıldım beklemıcem gorcek gunuu ne halı varsaaa yeter daaa

tartıda fazla cıkmım ıdyee 2 saat yurudumm barı su mu ne var sa gıtsın delı olcam yaaa

canım sıkılıyooo ruhumm daralıyooo
kendimi tatlılara veresim var amaaaaaa vermicem tabiki...
tutcem boğazımı 15 günde 1.5 kilo vercem...

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen bende senin gibi düsündüm..ama hala cekiyorum..o yüzden bundan sonra daha dikkatli-disiplinli olacagim..kendime ödül olarak bundan sonra güzel bir giyisi alacagim..ödülüm artik kepab döner cikolata pizza falan olmayacak..

ödül olarak kiyafetin yanisira en cok sevdigim brazilya cevizide alacagim..simdilik almiyorum dedigim gibi findik baden ceviz tür cerezlerden ..yedikce yiyesim geliyo..

ben de öyle yapayım olmazsa... çok beğendiğim bi gömlek vardı zayıflıyım da onu alayım...

ödül olarak kiyafetin yanisira en cok sevdigim brazilya cevizide alacagim..simdilik almiyorum dedigim gibi findik baden ceviz tür cerezlerden ..yedikce yiyesim geliyo..

bende de fındık aynı etkiyi yaptı... yedikçe yiyesimgeliyo... ben de yemicem bundan sonra... zayıflıyım ozaman günde 3-4 tane yerim artık...

sorunsuz ve kacamaksız bı gun gecerdım ama sanırım spora biraz ara vermem lazım bacaklarımdakı kaslar cok agrıyooo kas gevsetıcı aldımmm yenıden ama bugun sadece yurudum elıptıge bıraz ara verıcemmmmmmm

canlarım selam...
evdenet yok kusura bakmayın giremiyorum..
yarın giremeyebilirim kilomu şimdiden yazayım
kilom 64..
regl haftasındayım tatlılardan kendimi alamadımmm
ama ynede kilo almadım dikkat ediyorum aynı şekilde
hepinizi öptüm kızlarrr

kızlar ben geldimmm 2 gündür işyerinde kafamı kasıyamıyom ve aksam yemeği olarak döner sandviç yiyorum sabah evden erken cıktığım için yemek hazırlayamadım kendime aksamlarıda yorgunum aksamdanda koyamadım neyse yarın normal saatimde gelicemde biraz düzelicem insallah ama umutluyum genede sabah tartıda kilolu cıkmıcammmmm

sudem vallla sahanesın annemm

zaten ben bastan berı senın azmıne ınancım cok buyuktuu sımdı ıycene pekıstıı aferım kızzz
şimardım şimdi

1 takımm huuuu kalkın nenn sudemı yatakdan cıkardıkk sız halaaa tembellıkmı yapıyonuzz hepınızı sollayıp geccsınde utanın sızdeee
heheyt

muslı senı baya tok tutar bugunn canım kan sekerınıde dengede tutar guzel bı baslangıc olmusss butun aferımlerr bugun sanaaaa
ay bugün dayanamadım çocukların yediği çikolatalı müsli aldım kellogs un.tadı çok güzel

1. takım 195.etap

makeup (69.0/
teodase ( 72.0/72.0/0.0/0.0%)
giz3mmm( 64,5/64.0
cumbo( 59.8/
ezgıılknur(77.0/
maibeyaz (62,4/
bucakmagduru( 75.0/
asl35 (72.0/
innuk(66.7/
sudem34(73.9/
eylulmeltemi (69.5/
guulsum (99.1/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (860.9/

kızlar cok yedim gibi geliyo ama yediklerimi hesaplayınca 1430 kalori ettişükür ay sabbah tartıdaki sonuc ne cıkacak merak ediyorummm

içerde kimse yok dimi tükkanı kapatıyom bak..
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar...:80:

sizi uykucular siziiiiiiiiiiii
ben 3 mil yürüyüp geldim siz hala yatıyonuz...
tembeller siziiiii
ben zayıflıcam mezun olcam siz kalcaksınız burda
henüz tartılmadım inşallah benim tartıda 61 li bişey gösterir..:26:

Kızlar Günaydınnlarrr

Geliyom gidiyom ama bir türlü yazamıyorum beni unutup dışlamamışsınızdır inşallah..
bu aralar yine iştahım açıldı manda gibi yiyorum ama sporada devam ettiğim için almamışım çok şükür..

Kızlar sizi çok özledim yaww.. siz olmadan olmuyor bunu fark ettim. Ama çok yoğunum çokk iki satır yazmak için vakit bulamıyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum inanın.. Hatta geçen akşam Asl mezun olmuş gelmişim bakmışım ki asl mezun oldu diye konuşuluyor.. nasıl bir sevinç ile karışık üzüntü anlatamam..

Makee beni bu hafta eline al. saçımı çek süpürge ile kovala naparsan yapp. artık yol almam lazım o kadar spor yapıyorum boşa gidiyor walla..Karar verdim artk günde 3 defa en az burdayım.. sabah -öğlen- akşam.

1. takım 195.etap

makeup (69.0/
giz3mmm( 64,5/64.0
cumbo( 59.8/59.5/0.3/%0.50)
ezgıılknur(77.0/
maibeyaz (62,4/
bucakmagduru( 75.0/
asl35 (72.0/
innuk(66.7/
sudem34(73.9/
eylulmeltemi (69.5/
guulsum (99.1/

1. takım 195.etap

makeup (69.0/
giz3mmm( 64,5/64.0
cumbo( 59.8/59.5/0.3/%0.50)
ezgıılknur(77.0/
maibeyaz (62,4/
bucakmagduru( 75.0/74/1.0/1,33%)
asl35 (72.0/
innuk(66.7/
sudem34(73.9/
eylulmeltemi (69.5/
guulsum (99.1/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…