işte takım işteee destekkk tam destek sana tatlımm bende ablama uymıcam asla ve kathaaa
ıste maııı ıste sampıon hadı cuma gunu garantıledınnn eksık cıkcenn cadı senıı
ama benim tartıma göre geçn haftayla aynıyım... :26:ben kendi tartıma göre yazıyorum kilomu...
bu arada dr ödem atıcı çay verdi yazayım isterseniz size de 1 hafta içip 1 hafta ara verip 1 hafta içip 1 hafta ara vericem...ne cümle oldu ama
heee kaptan ben günnük de açtım oraya da gel...
taraftarlarımı çoğaltıyorum...
ay evet ya ne guzel olur tatlımm bızde senle bırlıkte ıcer senle bırlıkte araverırız senle ıcer senle bırlıkte ara verırızzz
tmm yazıyomm...
1 lt su
yarım demet maydanoz
yarım limon
4-5 dk kaynat... indirmeye yakın 1 yemek kaşığı ıhlamur kat
soğut süz gün içinde bitir
nabiyonuz bakiyim kelebekleröpüyorum yanacıklarıınızdan
ıyıyz tatlım sen nasılsın hee ındın 67 ye ohhh ucusuyon dımııııı
ıyıyz tatlım sen nasılsın hee ındın 67 ye ohhh ucusuyon dımııııı
iyiyim canım. çok şükür zayıfladım ama öyle havalarda uçmam ben herkes kilo verir ne olacakki kendini yüksekte görüp başkalarını zayıflayamaz diye böbürlenmek hiç hoş değilanladın sen onu demiii
yok kız havlanma anlamında kullanmadım ucamyı benn hanı mutlulukdan ucarsın ya o maksatla kullandım kelebek fılanda dedın ya bızee ondan yanıııyanlıs anladın sen benı
maicim dünkü avatarına bayıldım onu kullansana
istediğin avatarr olsun nen al sana kalimeroooooo
yok anladım canım ben seni merak etme. hepiciğiniz kelebeklerimsinizistedikten sonra başarılıyormuş atla deve değilmiş herkes veriyormuş. verenin veremeyenden üstün yanı yokmuş demi anladın çok güzel anladın sen onu
ayyy bayıldım nen çok tatlısın
ama ama ben diyet yapmıyorum ki... sağlıklı besleniyorum.... akşama kadar tartıya 50 kere çıkmamın sebebi ise hobiii... vakit geçirmek için...:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?