Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

işte takım işteee destekkk tam destek sana tatlımm bende ablama uymıcam asla ve kathaaa

ıste maııı ıste sampıon hadı cuma gunu garantıledınnn eksık cıkcenn cadı senıı

ama benim tartıma göre geçn haftayla aynıyım... :26:ben kendi tartıma göre yazıyorum kilomu...
bu arada dr ödem atıcı çay verdi yazayım isterseniz size de 1 hafta içip 1 hafta ara verip 1 hafta içip 1 hafta ara vericem... ne cümle oldu ama

heee kaptan ben günnük de açtım oraya da gel...
taraftarlarımı çoğaltıyorum...

ay evet ya ne guzel olur tatlımm bızde senle bırlıkte ıcer senle bırlıkte araverırız senle ıcer senle bırlıkte ara verırızzz

sudemmmmm kızzz sımdı sıra sende senı durtcemmmmmmm

nen tosbamı oldun sende benım gıbıı

hadı coss nennn cosss yaz gelıyoooo fıldır fıldır elbıseler gıyccezzz

ay evet ya ne guzel olur tatlımm bızde senle bırlıkte ıcer senle bırlıkte araverırız senle ıcer senle bırlıkte ara verırızzz

tmm yazıyomm...
1 lt su
yarım demet maydanoz
yarım limon

4-5 dk kaynat... indirmeye yakın 1 yemek kaşığı ıhlamur kat
soğut süz gün içinde bitir

ıyıyz tatlım sen nasılsın hee ındın 67 ye ohhh ucusuyon dımııııı

iyiyim canım. çok şükür zayıfladım ama öyle havalarda uçmam ben herkes kilo verir ne olacakki kendini yüksekte görüp başkalarını zayıflayamaz diye böbürlenmek hiç hoş değil anladın sen onu demiii

ıyıyz tatlım sen nasılsın hee ındın 67 ye ohhh ucusuyon dımııııı

iyiyim canım. çok şükür zayıfladım ama öyle havalarda uçmam ben herkes kilo verir ne olacakki kendini yüksekte görüp başkalarını zayıflayamaz diye böbürlenmek hiç hoş değil anladın sen onu demiii

yok kız havlanma anlamında kullanmadım ucamyı benn hanı mutlulukdan ucarsın ya o maksatla kullandım kelebek fılanda dedın ya bızee ondan yanııı yanlıs anladın sen benı

yok kız havlanma anlamında kullanmadım ucamyı benn hanı mutlulukdan ucarsın ya o maksatla kullandım kelebek fılanda dedın ya bızee ondan yanııı yanlıs anladın sen benı

yok anladım canım ben seni merak etme. hepiciğiniz kelebeklerimsiniz istedikten sonra başarılıyormuş atla deve değilmiş herkes veriyormuş. verenin veremeyenden üstün yanı yokmuş demi anladın çok güzel anladın sen onu

ama ama ben diyet yapmıyorum ki... sağlıklı besleniyorum.... akşama kadar tartıya 50 kere çıkmamın sebebi ise hobiii... vakit geçirmek için...:86:

ama ama ben diyet yapmıyorum ki... sağlıklı besleniyorum.... akşama kadar tartıya 50 kere çıkmamın sebebi ise hobiii... vakit geçirmek için...:86:

bende öyleyim :86: sağlıklı beslenme yaşam tarzı bu :86: hafiflikten bulutların üzerinde dans eden kelebekler gibiyim. ayy o kadaan zayıfımki uçuyorum terazinin kefesine sığıyorum ayy inanmıyorsan gel gör beni :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…