Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benım de sımıtlerım gıttııı bu haftaa 78 ıkenn gıtdıgım kotum vardı onu buyuk bı partı ıle atıcemm yada yakıcemm hahahah bıdaha aynı kılolara cıkmıcamm nasıl olsaaa partı yapcemm buyuk bedenı cope atarken

atma kız yakında ablana lazım olcek onlar...:86:

ıyı cek koy fotonu nenn hadı cek koyy ama oyle yandan sagdan soldan oyle cesıtlı acılardan ısterımm

helal sana yavrukuşum yüzün bebek gibi vücudunda öyle olacak artıkın o kotlara ihtiyacın yok canım.

alışveriş merkezlerinde de oluyo bazen... ama çorabını çıkarman lazım...
essak mı ölçtüğü kıyafet hariç?

lınkı nerde nen verde gunlukunu karalıyayım senıınn
kız senle mai de de ne çene var ya kız pek komiksiniz yav sayenizde yüzüm gülüyo
kız make sevgülün çok şanslı senin gibi neşeli bı kıs arkıdesi var.hiç yaşlanmazsın sen

sudemmmmm kızzz sımdı sıra sende senı durtcemmmmmmm

nen tosbamı oldun sende benım gıbıı

hadı coss nennn cosss yaz gelıyoooo fıldır fıldır elbıseler gıyccezzz
dürt beni dürt totişimden başla türt meye

helal sana yavrukuşum yüzün bebek gibi vücudunda öyle olacak artıkın o kotlara ihtiyacın yok canım.

dusuk bell jeanslerımı gıycemm kucuk bedenlerı epeydır gıymıyomya valla yenı gıbı olcaklarrr epey zman gectıı cunkuu

he yuzum ıcınde OLAY den bıkac urun alcem bugun baktım bı yerde gecen baktıgımla 5 lıra fark var obur yerden alcem

ıyı cek koy fotonu nenn hadı cek koyy ama oyle yandan sagdan soldan oyle cesıtlı acılardan ısterımm

ahh ahhh kocişim izin verse fotonun alasını gösteremde işte kociş kızıyo. ayy inanmazsan inanma ayol 15 yaşında genç kız sanıyorlar beniii :86: :86:

makecim cildinde sorun ne varsa anlat belki yardım ederim ben bitkisel maskeler bakımlar yaparım kendime hep makyaj yapmaya gerek olmuyor bu sayede

ne işe yarıyomuş onlar kuşum yüzüne ne gibi faydaları olacakmış..

he bacım cok sanslııdır kendılerıı bıde yemek yapabıldıgımı kabullensee kırmızı etle yemek yapamyı cok beceremıyomdıye adımı becerıksıze cıkardı essek kafa

cumaya kadar yamacımdan ayrılma temammmıııııı sımdı gazlanma sırası senınn

kızlar bana diyetisyen kakao verdi. şu pastalara keklere konan kakao varya ondan. bazı markalarınki içilebiliyor onu verdi. süte ekliyorum akşamları içiyorum tadınada bayıldım magnezyum eksikliği içinmiş çok beyendim

çekilin ülen make beni kanatları altına aldı yavru kuşunu...
kim tutar beni

hugocukcuğum diyetisyenin makenesi öyle dimi yanlışım yok dimi...
kıyafet hariç vücuttaki yağı suu kası ölçüyo dimi...
yanlış bilgi vermiyim de...

ne işe yarıyomuş onlar kuşum yüzüne ne gibi faydaları olacakmış..

yaklasık 3 yıldır kullanıyomm antı agıng kremı yaslanmaya karsı 7 faktorle karsı etkılı ben cok memnun kaldım

bı tane gunduz kremı bı tane canlandırıcı tonık temızleme sutu bıde yuz yıkama jelı alcem

tek basına tonık bıle cıldımı cok guzel parlatıyoo canladırıyoo

OLAY total effects 7x dıye netten bak canım tam detay alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…