yok anladım canım ben seni merak etme. hepiciğiniz kelebeklerimsinizistedikten sonra başarılıyormuş atla deve değilmiş herkes veriyormuş. verenin veremeyenden üstün yanı yokmuş demi anladın çok güzel anladın sen onu
benım de sımıtlerım gıttııı bu haftaa 78 ıkenn gıtdıgım kotum vardı onu buyuk bı partı ıle atıcemm yada yakıcemm hahahah bıdaha aynı kılolara cıkmıcamm nasıl olsaaa partı yapcemm buyuk bedenı cope atarken
bende öyleyim :86: sağlıklı beslenme yaşam tarzı bu :86: hafiflikten bulutların üzerinde dans eden kelebekler gibiyim. ayy o kadaan zayıfımki uçuyorum terazinin kefesine sığıyorum ayy inanmıyorsan gel gör beni :86:
atma kız yakında ablana lazım olcek onlar...:86:
benım de sımıtlerım gıttııı bu haftaa 78 ıkenn gıtdıgım kotum vardı onu buyuk bı partı ıle atıcemm yada yakıcemm hahahah bıdaha aynı kılolara cıkmıcamm nasıl olsaaa partı yapcemm buyuk bedenı cope atarken
essak mı ölçtüğü kıyafet hariç?alışveriş merkezlerinde de oluyo bazen... ama çorabını çıkarman lazım...
kız senle mai de de ne çene var ya kız pek komiksiniz yav sayenizde yüzüm gülüyolınkı nerde nen verde gunlukunu karalıyayım senıınn
dürt beni dürt totişimden başla türt meyesudemmmmm kızzz sımdı sıra sende senı durtcemmmmmmm
nen tosbamı oldun sende benım gıbıı
hadı coss nennn cosss yaz gelıyoooo fıldır fıldır elbıseler gıyccezzz
helal sana yavrukuşum yüzün bebek gibi vücudunda öyle olacak artıkın o kotlara ihtiyacın yok canım.
ıyı cek koy fotonu nenn hadı cek koyy ama oyle yandan sagdan soldan oyle cesıtlı acılardan ısterımm
hehe aynı anda iki yapmaya çalışırsan böle olursudem neden bişey yazmıyosun kuşum
yoksa bizi beğenmiyomusunnn
hehe bencedeatma kız yakında ablana lazım olcek onlar...:86:
dusuk bell jeanslerımı gıycemm kucuk bedenlerı epeydır gıymıyomya valla yenı gıbı olcaklarrr epey zman gectıı cunkuu
he yuzum ıcınde OLAY den bıkac urun alcem bugun baktım bı yerde gecen baktıgımla 5 lıra fark var obur yerden alcem
makecim cildinde sorun ne varsa anlat belki yardım ederim ben bitkisel maskeler bakımlar yaparım kendime hep makyaj yapmaya gerek olmuyor bu sayede
essak mı ölçtüğü kıyafet hariç?
kız senle mai de de ne çene var ya kız pek komiksiniz yav sayenizde yüzüm gülüyo
kız make sevgülün çok şanslı senin gibi neşeli bı kıs arkıdesi var.hiç yaşlanmazsın sen
dürt beni dürt totişimden başla türt meye
çekilin ülen make beni kanatları altına aldı yavru kuşunu...he bacım cok sanslııdır kendılerıı bıde yemek yapabıldıgımı kabullenseekırmızı etle yemek yapamyı cok beceremıyomdıye adımı becerıksıze cıkardı essek kafa
cumaya kadar yamacımdan ayrılma temammmıııııı sımdı gazlanma sırası senınn
çekilin ülen make beni kanatları altına aldı yavru kuşunu...
kim tutar beni
ne işe yarıyomuş onlar kuşum yüzüne ne gibi faydaları olacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?