Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyy ben kıyamam kalimeroma üzülme sen. şimdi diyrt günlüğünü okuyacağım bakiyim yine yaramazlık yapmışmısın

ayy bu çayın tadı çok fenaaaa
3. bardağımı içtim zorla bu gün...
daha 2 bardak kadar var...
1 hafta nasıl içicem ben bunu

ayy kuzum kıyamam ben sana. ben yeşilçayla ödemi hallediyorum. akşamlarıda yoğurduma 1 tatlı kaşığı ketentohumu karıştırıp yiyorum ama ketentohumunu aktarda çektiriyorum yani un gibi oluyo. bu da acayip bağırsaklarımı çalıştırıyor valla çok etkili geliyor bana

canım ben günde 4 bardak yeşil çay içiyorum ama dr fazla dedi... bu gün 2 bardak içtim 1 bardakta az sonra içeceğim...dr çok ödemin var yüzün ellerin şişmiş dedi bu çayı yazdı... ben de iki gündür kaytarıyorum içmemek için bu gün artık fazla çıkınca içmeye karar verdim...
iyi kötü içicem bakalım...
keten tohumu ben de yiyorum arada yoğurduma karıştırıp hem tok tutuyo hem omega 3 ü karşılıyo...

kaptannn nöööörrüüüüüüüüünnnnn aşağıda hiç bişi yazmıyosun...

ay bunasıl bı agrıı alllamm hıc boyle agrımazdııı ben usuttum herhalde bu ay kızlarr ne dersınızz

günaydın nen nerdesiniz bu saat oldu kismecikler yok ortada kızlar benim 1 kilo verdiğime bakmayın haaa su gecen haftaki tuvalet faciamdan dolayı sırf su gitrti benden yağ falan değildir o bende sasırdım 1 kiloyu birden görünce ama dediğim gibi kesin 800 grı sudur onun maicim ondan dolayı üzüntü yapma hepi miz yavas veriyos yani kuzummmm
sabah kahvaltım gene herzamanki gibi 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir 1 bd meyve suyu

dogru söylüyon sana bulaşammak lazım neyse haftaya bulaşıyım

ay bunasıl bı agrıı alllamm hıc boyle agrımazdııı ben usuttum herhalde bu ay kızlarr ne dersınızz
mazejik alsana kız

Kızlar merhaba..
Bugün yediklerime dikkat edicem..
İki haftadıer kalori sepetine girmiyordum yediklerimi bugünden itibaren yine girmeye başlıycam sanırım fazla kaçırıyorum. Yoksa o kadar spora 200 gr az geldi bana birde spor yapmaya başladığımdan beri süper iştehim açıldı. Sizde de oluyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…