tamam canım abartmıorum ufak bikaçamağım oldu ama bu tempoyla kalmamıştır o.temizlik ,4 çeşit yemek bebişime bana kocişime,bebiş kucaktan inmiyo zaten bebiş diyorum ama 14 aylık
teşekkürler canlar.aranıza katılmaktan mutluyum ben de.canlarım öncelikle 80 den başladım ya da daha fazladır.hamilelik doğum emzirme tahin pekmez tulumba tatlıları derkeeeeennn kendimi u halde buldum.sonra emzirirken tatlıyı bıraktım ve rezene ve ısırgan otu içtim.78-77 arası oldum.sonra 15 gün seminerim vardı 75 e düştüm.tabi bu arada lesli ile yürüdüm evde.aslında ramazanda 73 olmuştum ev falan taşıdım ama sonra geri aldımbebiş tam 1 yaşına bastı doğum gününde ben diyete başladım.yediklerime çok dikkat ettim yani elimden geldiğince.bi de tam gazişe başladım böylece 70 oldum kızlar.aslında çoookkk bilinçlice vermedim kaçamklarım çok oldu.ve süre de.çok uzun aslında.emziriyorum diye ağırdım aldım aslında.kızar sonra da kilo verilir ama emzirilmez demi bu çocuğumun hakkı diye düşünüyorm ben.
aaa kızlar tamam hava kötü ama iyice kasvetlenmişsiniz.bi kalkın ayağa nefes alın verin.çıkın dışarı yürüyüş yapın.olmaz böyle.:90:
benimde içimde bi kasvet var... sabahtan beri sürekli ağlıyorum...
daraldım böylee çok kötüyümmm...
sen tam bızlıkmıssın be annemm nerlerdeydın sennn ay vall aoyle kolay kanım ısınmaz ama sana ısındııı bak hemenn
kız senın depresyonunu yerim bendepresyondaaaa
make yol ablanın saçın ı başını zaten regl sın yol gitsinhayırdır tatlımm ay ben yuruyuse cıkıcam yoksa bu abalmala sac saca bas basa kavga etcezzz cok sınırıme dokunuyoo allam havada sogukk
odamamı kapansam aceppp off yaaa
ağla anam rahatla ben duygusuzlaştım iyice ağlanılacak şeye gülüyorum aptal aptal şarkı sölüyombenimde içimde bi kasvet var... sabahtan beri sürekli ağlıyorum...
daraldım böylee çok kötüyümmm...
fıstık iiyki geldin aramıza hoşgeldın ya bizim topık kalabalıktı yer yoktu yer açılınca ılk aklıma sen geldın ıyıkı gelmişin kaynatırız bı güzel lafın belini kırarız ohhhtamam canım abartmıorum ufak bikaçamağım oldu ama bu tempoyla kalmamıştır o.temizlik ,4 çeşit yemek bebişime bana kocişime,bebiş kucaktan inmiyo zaten bebiş diyorum ama 14 aylık
teşekkürler canlar.aranıza katılmaktan mutluyum ben de.canlarım öncelikle 80 den başladım ya da daha fazladır.hamilelik doğum emzirme tahin pekmez tulumba tatlıları derkeeeeennn kendimi u halde buldum.sonra emzirirken tatlıyı bıraktım ve rezene ve ısırgan otu içtim.78-77 arası oldum.sonra 15 gün seminerim vardı 75 e düştüm.tabi bu arada lesli ile yürüdüm evde.aslında ramazanda 73 olmuştum ev falan taşıdım ama sonra geri aldımbebiş tam 1 yaşına bastı doğum gününde ben diyete başladım.yediklerime çok dikkat ettim yani elimden geldiğince.bi de tam gazişe başladım böylece 70 oldum kızlar.aslında çoookkk bilinçlice vermedim kaçamklarım çok oldu.ve süre de.çok uzun aslında.emziriyorum diye ağırdım aldım aslında.kızar sonra da kilo verilir ama emzirilmez demi bu çocuğumun hakkı diye düşünüyorm ben.
aaa kızlar tamam hava kötü ama iyice kasvetlenmişsiniz.bi kalkın ayağa nefes alın verin.çıkın dışarı yürüyüş yapın.olmaz böyle.:90:
kuzum gelım ben sana bakıyımhıc ıstahım yok zorla 2 tane dolma yedım ama kucuckk ama o kadar ıstahım yokkı sadce bıskuvı ıstıyo canımm neyse sıcak sut yaptım sımdıı kendıme onu ıcıyorum
ben geldım hemde leslie ıle 2 mıl yürüdüm de geldımayyy her yer ne kadar sakin sayfa kımıldamıyo topiklerde.bu hafta sonları bir ben evdeyim heralde.boğazım ağrıyoooooooo
kız senın depresyonunu yerim ben
make yol ablanın saçın ı başını zaten regl sın yol gitsin
ağla anam rahatla ben duygusuzlaştım iyice ağlanılacak şeye gülüyorum aptal aptal şarkı sölüyom
fıstık iiyki geldin aramıza hoşgeldın ya bizim topık kalabalıktı yer yoktu yer açılınca ılk aklıma sen geldın ıyıkı gelmişin kaynatırız bı güzel lafın belini kırarız ohhh
kızlar bi iyi bi kötü haberım var
arkadasımın 5 yıllık evlı 3 senedır bebgı olmuyodu tüp bebk yaptırdı tutmuş
annem katarakt olmuş bu hafta ameliyat olcakmış
kuzum gelım ben sana bakıyım
ben geldım hemde leslie ıle 2 mıl yürüdüm de geldım
anaaammm niye duygusuzlaştın kııı ğla gitsin yeri geldikçe ağlamak da gerek de mi amavalla iyiki gelmişim bacım kaynatalım da kimse yok ortada topikte ıssız ıssız dolanıyorum.anneeee korktum yaaa kimse yok karanlık bi de akşam bi haber izledim korkunççççç hadi gelin gariiiii.
canımcım iyi haberine çok sevindim inş 9 ay sonra bebekini sağsağlim kucağına alır.annene de geçmiş olsun tatlımmmm iyi bi hastanede ameliyat olsun.sen aksaraylıydın de mi?bak kayseri de olabilir.nasıl lesliyle yüremeksüper demi..
sabah 5 te yattım 9 da kalktım...
günaydın herkese
günaydınnn çokk az uyumuşsun tatlım hala atamadın mı dünkü sıkıntıyı.
gunaydınn sekerrr
gunaydın maıııı
gunaydın kızlarrr
gunaydın yenı gunn ohhhhhhhhh bee reglımın 3 gunuu ve ben artık rahatladımm daha fresh hıssedıyom kendımı artık sopalarınızı saklamanıza gerek yok kızlarrr sonund abu ayıda atlattık hahahhahh
zaıyat yok allama sukurler olsun
günaydin kizlar....bende bugün uykumu alamadim..cocuklar mahvetti beni..ama cok sükür tekrar 57 olmusum....mart ayina 57 kiloyalan girmek istiyordum...cok sükür 57 kiloyaln gireceyim...mart ayindada 2 kiloyu verdikten sonra mezun oluyorum..oley..
make diplomami hazirla simdiden..
günaydın fıstıkkkk.geçmişler olsun zor kısss bu dönemlerr.amaaannn bayan olmak başlı başına zor da anacım regl bizde doğum bizde yemek bizde bulaşık bizde temizlik bizde bizde bizde bizde bizdeeee ....biri beni durdursuuuuuuunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?