Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sen tam bızlıkmıssın be annemm nerlerdeydın sennn ay vall aoyle kolay kanım ısınmaz ama sana ısındııı bak hemenn

sen tam bızlıkmıssın be annemm nerlerdeydın sennn ay vall aoyle kolay kanım ısınmaz ama sana ısındııı bak hemenn

sağoll canımmm karşılıklı.ben hep buralardaydım daaaa kilolarımdan memnun mutlu mesut yaşıyorken sizi bulamamlışm tabi dadlummm

ayyy her yer ne kadar sakin sayfa kımıldamıyo topiklerde.bu hafta sonları bir ben evdeyim heralde.boğazım ağrıyoooooooo

kız senın depresyonunu yerim ben

hayırdır tatlımm ay ben yuruyuse cıkıcam yoksa bu abalmala sac saca bas basa kavga etcezzz cok sınırıme dokunuyoo allam havada sogukk

odamamı kapansam aceppp off yaaa
make yol ablanın saçın ı başını zaten regl sın yol gitsin

benimde içimde bi kasvet var... sabahtan beri sürekli ağlıyorum...
daraldım böylee çok kötüyümmm...
ağla anam rahatla ben duygusuzlaştım iyice ağlanılacak şeye gülüyorum aptal aptal şarkı sölüyom

fıstık iiyki geldin aramıza hoşgeldın ya bizim topık kalabalıktı yer yoktu yer açılınca ılk aklıma sen geldın ıyıkı gelmişin kaynatırız bı güzel lafın belini kırarız ohhh

kızlar bi iyi bi kötü haberım var
arkadasımın 5 yıllık evlı 3 senedır bebgı olmuyodu tüp bebk yaptırdı tutmuş
annem katarakt olmuş bu hafta ameliyat olcakmış

hıc ıstahım yok zorla 2 tane dolma yedım ama kucuckk ama o kadar ıstahım yokkı sadce bıskuvı ıstıyo canımm neyse sıcak sut yaptım sımdıı kendıme onu ıcıyorum
kuzum gelım ben sana bakıyım
ayyy her yer ne kadar sakin sayfa kımıldamıyo topiklerde.bu hafta sonları bir ben evdeyim heralde.boğazım ağrıyoooooooo
ben geldım hemde leslie ıle 2 mıl yürüdüm de geldım

anaaammm niye duygusuzlaştın kııı ğla gitsin yeri geldikçe ağlamak da gerek de mi amavalla iyiki gelmişim bacım kaynatalım da kimse yok ortada topikte ıssız ıssız dolanıyorum.anneeee korktum yaaa kimse yok karanlık bi de akşam bi haber izledim korkunççççç hadi gelin gariiiii.
canımcım iyi haberine çok sevindim inş 9 ay sonra bebekini sağsağlim kucağına alır.annene de geçmiş olsun tatlımmmm iyi bi hastanede ameliyat olsun.sen aksaraylıydın de mi?bak kayseri de olabilir.nasıl lesliyle yüremeksüper demi..

yokluğum nasıl belli oluyo... aynı sayfada duruyonuz sabahtan beri...
neyse ben kendimi toparladım makeciğimin sayesinde yarın bomba gibi dönüyorumm...

gelıyoz gelıyoz kımse yok bı zgıdıyoz sız gelıyonuz

Son düzenleme:
günaydınnn çokk az uyumuşsun tatlım hala atamadın mı dünkü sıkıntıyı.

gunaydınn sekerrr

gunaydın maıııı

gunaydın kızlarrr

gunaydın yenı gunn ohhhhhhhhh bee reglımın 3 gunuu ve ben artık rahatladımm daha fresh hıssedıyom kendımı artık sopalarınızı saklamanıza gerek yok kızlarrr sonund abu ayıda atlattık hahahhahh

zaıyat yok allama sukurler olsun

günaydın fıstıkkkk.geçmişler olsun zor kısss bu dönemlerr.amaaannn bayan olmak başlı başına zor da anacım regl bizde doğum bizde yemek bizde bulaşık bizde temizlik bizde bizde bizde bizde bizdeeee ....biri beni durdursuuuuuuunnnnnnn

ben geldim kismecikler yok bugün pazar olcek okadar anam hava cok soğuk burda çarsı pazar bile dolaşasım yok böyle denize karsı elimde cayım yada sıcak çikolatam oturmak istiyorum bütün günnn bugün beni elleşmeyin romantik takılıcem denize karsı

günaydin kizlar....bende bugün uykumu alamadim..cocuklar mahvetti beni..ama cok sükür tekrar 57 olmusum....mart ayina 57 kiloyalan girmek istiyordum...cok sükür 57 kiloyaln gireceyim...mart ayindada 2 kiloyu verdikten sonra mezun oluyorum..oley..

make diplomami hazirla simdiden..

kizalr koruma programi nasil oluyo aceba..ayni sekildemi yemeklerimizi yicez yine devam olarak cok merak ediyorum..

maiiiiiiiii özeline bak canim..

süpersin canım yaaa.ben de görecekmiyim acepo günlerii.en son üniversite 1 de 55 timm.aaaahh ah eski yadedilesi günler..

aynen kuzum dedıklerıne katılıyorum hepsı bızde ama anac kısılıgımızden gelıyo herseyy ay benım bugunde ıstahım yok alla alla noluyo bana aclıkda hıssetmıyom sımdı carsıdan geldım meyve fılan aldım yuruyerek gıdıp geldım posetlerde cabası sımdı bıraz dınlenıp sona dus alcemmmmmmmmmm sıcacıkk

sabah tartıldım 68.0 cıktım reglı sıkıngılıgımde gıdıyo allaha sukur cumaya kadar 67 gorcem ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…