Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bende erken kalkıp spor yapınca acaip mutlu oluyom sürekli gülesim geliyo.acaip enerjim oluyo.iştahım açılıyo

günaydın kızlar..
günaydın makeee
evde nete bağlanamıyorum yokluğunz çok feciiii cafeye geldim biraz bakayım size diyeee

kızlar aramıza yenı bır arkadaşımız katılıyor
make bılıyo zaten ismi shryvz
kendisi 10 kıloya yakın vermiş
biizmle birlikta daha güzel kılolar verecek inşallah
bizede motıvasyonunu ,enerjısını,neşeli yönünü yansıtacak
hadi bakalım bu hafta coşsun 1. takım

çok uyumak bana yaramıyo yaa
make haklıymışsın balım
bi uyuşukluk var
üstümde
erkenden
kalkıp gezmelre gıdecektım havda soguk bı yere gıdesım yok
ama gitmem lazım
leslie bacımıda ındııryom bı yandan
kocamı da gazladım sözünü tutarsa oda lesli yapacak

inş canımm sizlerin desteğiyle gisin kilolarr

inş canımm sizlerin desteğiyle gisin kilolarr

gitcek tabi nen sıkysa gitmesin okurum onalrın canına
hafta sonu diye abartma haaaaaa
sona sopamı alır döverim seni

Son düzenleme:
herkese merhaba kızzlar.ben aranıza katılmak istiyorum.kilom 70.2 boyum 1.67 yaşım da 26.

Cnm hoş geldinn hayde bakalım berabercene verelim kilolarıı.. Bende verdim şimdiye kadar 12 kilo kadar ama artık yavaşladı bundan sonrası zor gibi görünüyor..
İnşallah verebiliriz beraber..
Sen nasıl verdin şimdiye kadar bu 10 kiloyun anlatırmısın biraz..

hade ınnukumm ha gayrettt cok saldın son zamnalrda topla soyle bacım ıste beklenen ve ozlenen ınnukkkkk

aranılan kan bulunduu zaten artıkk 75 ve ustuu takımda olmıycak kılolar gıttıkce bu rakamda kuculcek herkes tam bı motıvasyon halındeee devam etcekkk

ohh be sızı boyle azımlı gormek ne hossss

benım bugun yuruyesım yok karnım agrıyoo havada cok soguk ondn oturcam evde ders calıscam ısın tuaf yanııı canım hıc bısey ıstemıyoo

make
geç kalkmak heç iyi değilmiş yaaa
gulum majezik içsene ne ağrı çekiyo
kızlar mai nerde kocasıyla mı görüşüyo,uyudu mu yoksa?
ben kaçar pazara gidecem,kuaföre gitcem...

hayırdır tatlımm ay ben yuruyuse cıkıcam yoksa bu abalmala sac saca bas basa kavga etcezzz cok sınırıme dokunuyoo allam havada sogukk

odamamı kapansam aceppp off yaaa

benimde içimde bi kasvet var... sabahtan beri sürekli ağlıyorum...
daraldım böylee çok kötüyümmm...

gitcek tabi nen sıkysa gitmesin okurum onalrın canına
hafta sonu diye abartma haaaaaa
sona sopamı alır döverim seni
tamam canım abartmıorum ufak bikaçamağım oldu ama bu tempoyla kalmamıştır o.temizlik ,4 çeşit yemek bebişime bana kocişime,bebiş kucaktan inmiyo zaten bebiş diyorum ama 14 aylık

hos geldın canımm sudem bahsetmıstı senden

senı burda gormek cok hosss 10 kılo vermısıın darısıı kalan 10 kılonu basınna
teşekkürler canlar.aranıza katılmaktan mutluyum ben de.canlarım öncelikle 80 den başladım ya da daha fazladır.hamilelik doğum emzirme tahin pekmez tulumba tatlıları derkeeeeennn kendimi u halde buldum.sonra emzirirken tatlıyı bıraktım ve rezene ve ısırgan otu içtim.78-77 arası oldum.sonra 15 gün seminerim vardı 75 e düştüm.tabi bu arada lesli ile yürüdüm evde.aslında ramazanda 73 olmuştum ev falan taşıdım ama sonra geri aldım bebiş tam 1 yaşına bastı doğum gününde ben diyete başladım.yediklerime çok dikkat ettim yani elimden geldiğince.bi de tam gazişe başladım böylece 70 oldum kızlar.aslında çoookkk bilinçlice vermedim kaçamklarım çok oldu.ve süre de.çok uzun aslında.emziriyorum diye ağırdım aldım aslında.kızar sonra da kilo verilir ama emzirilmez demi bu çocuğumun hakkı diye düşünüyorm ben.
hayırdır tatlımm ay ben yuruyuse cıkıcam yoksa bu abalmala sac saca bas basa kavga etcezzz cok sınırıme dokunuyoo allam havada sogukk

odamamı kapansam aceppp off yaaa

benimde içimde bi kasvet var... sabahtan beri sürekli ağlıyorum...
daraldım böylee çok kötüyümmm...

aaa kızlar tamam hava kötü ama iyice kasvetlenmişsiniz.bi kalkın ayağa nefes alın verin.çıkın dışarı yürüyüş yapın.olmaz böyle.:90:

hıc ıstahım yok zorla 2 tane dolma yedım ama kucuckk ama o kadar ıstahım yokkı sadce bıskuvı ıstıyo canımm neyse sıcak sut yaptım sımdıı kendıme onu ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…