canım bende erken kalkıp spor yapınca acaip mutlu oluyom sürekli gülesim geliyo.acaip enerjim oluyo.iştahım açılıyoKızlar merhaba..
Bugün yediklerime dikkat edicem..
İki haftadıer kalori sepetine girmiyordum yediklerimi bugünden itibaren yine girmeye başlıycam sanırım fazla kaçırıyorum. Yoksa o kadar spora 200 gr az geldi bana birde spor yapmaya başladığımdan beri süper iştehim açıldı. Sizde de oluyormu ?
kız sen bu gazla bana yetişcen gibime geldihaftasonu diye herkes saldıbakıyorumda herkes iştimaya cabukkkkk
kızlar aramıza yenı bır arkadaşımız katılıyor
make bılıyo zaten ismi shryvz
kendisi 10 kıloya yakın vermiş
biizmle birlikta daha güzel kılolar verecek inşallah
bizede motıvasyonunu ,enerjısını,neşeli yönünü yansıtacak
hadi bakalım bu hafta coşsun 1. takım
çok uyumak bana yaramıyo yaa
make haklıymışsın balım
bi uyuşukluk var
üstümde
erkenden
kalkıp gezmelre gıdecektım havda soguk bı yere gıdesım yok
ama gitmem lazım
leslie bacımıda ındııryom bı yandan
kocamı da gazladım sözünü tutarsa oda lesli yapacak
gitcek tabi nen sıkysa gitmesin okurum onalrın canınainş canımm sizlerin desteğiyle gisin kilolarr
herkese merhaba kızzlar.ben aranıza katılmak istiyorum.kilom 70.2 boyum 1.67 yaşım da 26.
herkese merhaba kızzlar.ben aranıza katılmak istiyorum.kilom 70.2 boyum 1.67 yaşım da 26.
Cnm hoş geldinn hayde bakalım berabercene verelim kilolarıı.. Bende verdim şimdiye kadar 12 kilo kadar ama artık yavaşladı bundan sonrası zor gibi görünüyor..
İnşallah verebiliriz beraber..
Sen nasıl verdin şimdiye kadar bu 10 kiloyun anlatırmısın biraz..
aranılan kan bulunduu zaten artıkk 75 ve ustuu takımda olmıycak kılolar gıttıkce bu rakamda kuculcek herkes tam bı motıvasyon halındeee devam etcekkkkızlar aramıza yenı bır arkadaşımız katılıyor
make bılıyo zaten ismi shryvz
kendisi 10 kıloya yakın vermiş
biizmle birlikta daha güzel kılolar verecek inşallah
bizede motıvasyonunu ,enerjısını,neşeli yönünü yansıtacak
hadi bakalım bu hafta coşsun 1. takım
makearanılan kan bulunduu zaten artıkk 75 ve ustuu takımda olmıycak kılolar gıttıkce bu rakamda kuculcek herkes tam bı motıvasyon halındeee devam etcekkk
ohh be sızı boyle azımlı gormek ne hossss
benım bugun yuruyesım yok karnım agrıyoo havada cok soguk ondn oturcam evde ders calıscam ısın tuaf yanııı canım hıc bısey ıstemıyoo
make
geç kalkmak heç iyi değilmiş yaaa
gulum majezik içsene ne ağrı çekiyo
kızlar mai nerde kocasıyla mı görüşüyo,uyudu mu yoksa?
ben kaçar pazara gidecem,kuaföre gitcem...
depresyondaaaa
hayırdır tatlımm ay ben yuruyuse cıkıcam yoksa bu abalmala sac saca bas basa kavga etcezzz cok sınırıme dokunuyoo allam havada sogukk
odamamı kapansam aceppp off yaaa
tamam canım abartmıorum ufak bikaçamağım oldu ama bu tempoyla kalmamıştır o.temizlik ,4 çeşit yemek bebişime bana kocişimegitcek tabi nen sıkysa gitmesin okurum onalrın canına
hafta sonu diye abartma haaaaaa
sona sopamı alır döverim seni
Cnm hoş geldinn hayde bakalım berabercene verelim kilolarıı.. Bende verdim şimdiye kadar 12 kilo kadar ama artık yavaşladı bundan sonrası zor gibi görünüyor..
İnşallah verebiliriz beraber..
Sen nasıl verdin şimdiye kadar bu 10 kiloyun anlatırmısın biraz..
teşekkürler canlar.aranıza katılmaktan mutluyum ben de.canlarım öncelikle 80 den başladım ya da daha fazladır.hamilelik doğum emzirme tahin pekmez tulumba tatlıları derkeeeeennn kendimi u halde buldum.sonra emzirirken tatlıyı bıraktım ve rezene ve ısırgan otu içtim.78-77 arası oldum.sonra 15 gün seminerim vardı 75 e düştüm.tabi bu arada lesli ile yürüdüm evde.aslında ramazanda 73 olmuştum ev falan taşıdım ama sonra geri aldımhos geldın canımm sudem bahsetmıstı senden
senı burda gormek cok hosss 10 kılo vermısıın darısıı kalan 10 kılonu basınna
hayırdır tatlımm ay ben yuruyuse cıkıcam yoksa bu abalmala sac saca bas basa kavga etcezzz cok sınırıme dokunuyoo allam havada sogukk
odamamı kapansam aceppp off yaaa
benimde içimde bi kasvet var... sabahtan beri sürekli ağlıyorum...
daraldım böylee çok kötüyümmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?