make slm canımm nasılsın bakem.mutluuuuu pazarlar
aynen kuzum dedıklerıne katılıyorum hepsı bızde ama anac kısılıgımızden gelıyo herseyy ay benım bugunde ıstahım yok alla alla noluyo bana aclıkda hıssetmıyom sımdı carsıdan geldım meyve fılan aldım yuruyerek gıdıp geldım posetlerde cabası sımdı bıraz dınlenıp sona dus alcemmmmmmmmmm sıcacıkk
sabah tartıldım 68.0 cıktım reglı sıkıngılıgımde gıdıyo allaha sukur cumaya kadar 67 gorcem ınsallahhh
ıyı pzaralr gulum napımm yoruldum geldım spor yapmıyom ıkı gundur sag bacak kasımda gerılme var bıraz dınlenmeye bıraktım kendımı hafta sonları bende boyle takılcem ama aksam elıptık yaparım
sen nasılınn kız senın ne guzel bı enerjın var masallahh oluyu dırıltırsın sen
süpersinnnreglden dolayı iştahın yoktur tatlım.ben de sıcaaakk bi düştan çıktım.ohhh ben de hastaydım boğazım ağrıyodu felaket şimdi iyiyim şükürr.ohhh dünya varmış
hafiften koç burcuyum daa o enerjii ondan geliyootabi bu kilolar daaa
düttüm seni bebekkk hadi kalk çimm bakalım.ay evet ya benıde bırı soksa dusa ne guzel olcekkk mayısıklık var ustumde durt benı kızzz
bence de canımmm severim boğaları bakkkbende bogayım yanı aslında takımın cogunlugu bogaaa bska koc varmıydıkı acepp sımdık cıkaramadımm ama benzer ozellıklerımız var hahah ıyı anlascaz senle bebbemm
düttüm seni bebekkk hadi kalk çimm bakalım.
bence de canımmm severim boğaları bakkk
Cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum ama o sayfaya kiimse bakmıyor.Ben de katılmak istiyorum.79 kiloyum 160 boyundayım.Diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum
çimimmii amaaa cok temmeblım yawww duu bıyık operayyonu yapcem siri ısıtımda parlım dımı
düttüm seni bebekkk hadi kalk çimm bakalım.
bence de canımmm severim boğaları bakkk
81 ile başladım iki hafta oldu
Bu hafta da verdim biliyorum ama bir hafta olmadan bakamıyorum doktorun isteği salı bakıyorum ama bu yarışa katılırsam cumadan cumaya tartılıp yazarım canım
anlastık canımm gun ıcınde yedıkelrını ıcıtıklerını de paylasmaya devam et okk optum mcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?