ben de okudum sağol canım...
uğraştığımın hakkını da alabilsem ya da arada kaçamaklar yapmasam süper olacak ama işte nerdeee...
bu hafta hiç kaçamağım yok 900 gr verdim... diyetisyenimin gözleri yaşaracak...
kaçmak çözüm olsa make çoktan kaçardı...
kaçamzsın göndermiyok seni hiç bi yere....
bana yok mu aferin
kız dijital tartı mı aldın artık garma yazıyon.aslım gel artık yaaaaaa.çekişe çekişe verelım şu kılolarıslm kızlar benim pc yine bozuldu bu hafta pek kg veremedim kilom 71,800 zamanım kısıtlı geçmişi okuyamadım kusura bakmayn yakın zamanda görüşürüzz..
ne yarapsan razıyım canımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 196. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 ŞUBAT-4MART
196. etap takım derecelerı
5 takım 1.07 = etap1 cısı
4 takım 0.97 = etap 2 cısı
8 takım 0.87 = etap 3 cusu
196 cı etap bıreysel dereceler
zilan80 4.76 etap 1cisi
6 takım
kırmızıgül 3.17 etap 2 cısı
7 takım
batuhanım 3.09 etap 3 cusu
8 takım
sonucları merak etmeyın anacım etap sonuncusuyuzzz sıkıyonetım halı getırıcem artık utanıyom nenn hele bu hafta bız hazırladık listeleri valla artık yeter kızlarrr herkes sıkelenesın soyle bı toparlansıınn yarn sabah dan ıtıbaren bırlıkte dıyet yapıyoruzzz su yu sporuu o su bu suu sabah oglen aksam burdan verıcem bırlıkten kuvvet dogar yedıklerımızı ıctıklerımızı yazmıyoruz 2 haftadır buyrun sonuclarrr artık gunluk olarak yazmayanlara ceza puanı verıcem haberınız olsun optum
silkeleyın bacımkızlar hiçbirimiz birbirimizi motive edemiyoruz sonunda birinci takım olarak sonuncu olduk makecimle birlikte hepimizi silkelicez herkes haftaya kilo vermiş olcek yok veremezsek hala sonlara yakın olursak ben belli süre takıma ara vericem haberiniz olsun kendi kendimi daha ii motive ederim
okudum öğretmenımbundan boyle sabah 7 ıla 8 arası gelıp sabah oğununuzu ve oglene kadar olan ara ogunuzu yazıcem ayrıca oglene kadar herkes yarım lıtre su ıcmıs olcak oglen geldıgımde ogunuz bıtmıs olcek ve ıkıncı ana ogun ve ara ogunu verıcem yıne aksam akadar yarım lıtre suyunuz bıtcek ayrıca gunluk olarak sporuda yazcem ( bu konuda evde olanlar leslı yapcek ımkanı olan yuruycek yada zaten salona gıdenler var onlar kendılerını ayarlıcek ıste ) sona aksam ogunuzu verıcem sızde evde ne ıle degısım yapacagınızı soylıceksınız kı oranını ayarlıyalımm 7 gun boyle denıycem tabı yesıl cayımızıda ıcıez
hala olmazsa ben kaptanllıgı bırakıcem gercekden vermek ısteyen cok caba sarf eden arkadaslarımız var aramızda mesela maıı gıbı kuzum gram gramda olsa verıyo ama delıler gıbı de hem dıkkat edıyo hem sporunu yapıyoo maı ve vermeye cok ısteklı olanlarla msn den devam ederım ama ınanın cok sıkıldım buu durumdan yerımızde sayıyoruzz bırbırımızı motıve etmıyoruz yedıklerımızı yazmıyoruzz eee nereye kadar bu boyle devam edıcek amac zayıflamaksa emek olmadan yemek olmaz
hadı bakalımm bu haftanın uygulamasını okuyan okudum desın kımler haberdar olmus bıleyım
bana 100 gramdan fazla faydan oldu canım bu hafta aylardır yapmadııgmdan fazla spor yaptım belkı ama hala şişliğimden kurtulamadım çıldıracam ne oldu bana.hormonlarım ne hale geldı bole?bahane ürettiğimi düşüne bilirsin ama sporu gercekten hakkıyla yaptım sayende o yuzden teşekkuru bırç bılıırim.kız kac haftadır ugrasıyosun ama bak sona meyvesını yıyosun hemde en kalorısısıznden demekkı oluyomus olmaz dıye bısey yok bıtek ölümün caresı yok ımkansız o yuzdden hersey olur dedıgn gıbıı cokdan bırakırdım ama ya baslama yada basladıgın ısı bıtır demsıler
fakat sahsın adına soylemıyorum senı ayrı tutuyorumm ama yawww gunde yedıgımız 1 dılım ekmegı azaltsak ayda yarım kılo verırız yaaa ama bakıyom hep bı yerınde sayma var yok boyle olmazz ınanın cok uzuluyomm benımde sevkım kırılıyooee artık yeterrr ıkı hafta kılo veremeyenle suresız olarak yolları ayırcem kalanlara nacızane 1 gram faydam olsa benım ıcın buyuk bı mutlulukk
kız dijital tartı mı aldın artık garma yazıyon.aslım gel artık yaaaaaa.çekişe çekişe verelım şu kıloları
ne yarapsan razıyım canım
silkeleyın bacım
okudum öğretmenım
bana 100 gramdan fazla faydan oldu canım bu hafta aylardır yapmadııgmdan fazla spor yaptım belkı ama hala şişliğimden kurtulamadım çıldıracam ne oldu bana.hormonlarım ne hale geldı bole?bahane ürettiğimi düşüne bilirsin ama sporu gercekten hakkıyla yaptım sayende o yuzden teşekkuru bırç bılıırim.
kendimi nazi kampında hissettim...
benim bu haftaki hedefim 61...
kaçamak yok
spor aksatmak yok
2,5 litreden az su içmek yok
gerçi çok hastayım ama yine de sporumu yapıcam...
şlaçlarıda bırakıyorum zayıflayınca kullanırım artık..zaten faydası da olmuyo...
bundan boyle sabah 7 ıla 8 arası gelıp sabah oğununuzu ve oglene kadar olan ara ogunuzu yazıcem ayrıca oglene kadar herkes yarım lıtre su ıcmıs olcak oglen geldıgımde ogunuz bıtmıs olcek ve ıkıncı ana ogun ve ara ogunu verıcem yıne aksam akadar yarım lıtre suyunuz bıtcek ayrıca gunluk olarak sporuda yazcem ( bu konuda evde olanlar leslı yapcek ımkanı olan yuruycek yada zaten salona gıdenler var onlar kendılerını ayarlıcek ıste ) sona aksam ogunuzu verıcem sızde evde ne ıle degısım yapacagınızı soylıceksınız kı oranını ayarlıyalımm 7 gun boyle denıycem tabı yesıl cayımızıda ıcıez
hala olmazsa ben kaptanllıgı bırakıcem gercekden vermek ısteyen cok caba sarf eden arkadaslarımız var aramızda mesela maıı gıbı kuzum gram gramda olsa verıyo ama delıler gıbı de hem dıkkat edıyo hem sporunu yapıyoo maı ve vermeye cok ısteklı olanlarla msn den devam ederım ama ınanın cok sıkıldım buu durumdan yerımızde sayıyoruzz bırbırımızı motıve etmıyoruz yedıklerımızı yazmıyoruzz eee nereye kadar bu boyle devam edıcek amac zayıflamaksa emek olmadan yemek olmaz
hadı bakalımm bu haftanın uygulamasını okuyan okudum desın kımler haberdar olmus bıleyım
ilaç nen anla işte yorma beni...
maicik çok hastaa...:2:
oğlanı kayıvelideyle gezmeye gönderdim güya kız uyurken uyucam diye
oda açtı gözleri dikildi tepeme...
ben de vardım makecim haftaya mı giricem.gerçi 200 gr alımış gözüküyorum iyi olmuş gimediğim. haftaya beni de alırmısınız?çok canım sıkkın.bu hafta kararlıyım benn.sudeeeemmmm kısss hadi gazlanalım artıkın yaaaa.nisanda doğum günüm var 65 olmak istiyorummm.
kilom 70.4 kızlar.geçen hafta 70.2 ydi.
kız gazlancamda okadar spor yapıp pazartesi 72.5 olup cuma 73.1 olunca morelım kötü ama pazrtesi gazlancam tekrardan .ayy hiç bu kadar regl olmak istemedıydım yaaaaben de vardım makecim haftaya mı giricem.gerçi 200 gr alımış gözüküyorum iyi olmuş gimediğim. haftaya beni de alırmısınız?çok canım sıkkın.bu hafta kararlıyım benn.sudeeeemmmm kısss hadi gazlanalım artıkın yaaaa.nisanda doğum günüm var 65 olmak istiyorummm.
kilom 70.4 kızlar.geçen hafta 70.2 ydi.
kız gazlancamda okadar spor yapıp pazartesi 72.5 olup cuma 73.1 olunca morelım kötü ama pazrtesi gazlancam tekrardan .ayy hiç bu kadar regl olmak istemedıydım yaaaa
hafta sonu şehir dışındayım kızlar paazartesi ye kadar giremezsem görüşürüz .belkı benı özlersinız merak edersinız dıye yazıyorum
güle güle canımmm.yolun açık olsun özletme kendini.
özle kız benı ben zaten senı ozledımsudemmm burda mısın fıstıkkk
kaptanım ben de okudum hemen bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 2 zeytin domates 2 ceviz
ara 1 elma
öğlen ıspanak yemeği yoğurt 2 dilim ekmek
ara sade maden suyu
akşam kuru fasulye, taze soğan, turşu 2 dilim ekmek
ara kuru meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?