Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaçmak çözüm olsa make çoktan kaçardı...
kaçamzsın göndermiyok seni hiç bi yere....

kız kac haftadır ugrasıyosun ama bak sona meyvesını yıyosun hemde en kalorısısıznden demekkı oluyomus olmaz dıye bısey yok bıtek ölümün caresı yok ımkansız o yuzdden hersey olur dedıgn gıbıı cokdan bırakırdım ama ya baslama yada basladıgın ısı bıtır demsıler

fakat sahsın adına soylemıyorum senı ayrı tutuyorumm ama yawww gunde yedıgımız 1 dılım ekmegı azaltsak ayda yarım kılo verırız yaaa ama bakıyom hep bı yerınde sayma var yok boyle olmazz ınanın cok uzuluyomm benımde sevkım kırılıyoo ee artık yeterrr ıkı hafta kılo veremeyenle suresız olarak yolları ayırcem kalanlara nacızane 1 gram faydam olsa benım ıcın buyuk bı mutlulukk

bana yok mu aferin

kız sana aferım yetmezz 7 / 24 azmın ortada ınan su an bıseyler yapmak ıcın son gayretlerı gosterıyosam yemıne derım senın sayende herkes sana tesekkur etmelı benceee yoksa ıanankı son 1 haftadır bakaasım bıle yokk kalmadı

hem tesekkur ederım hemde aferım sanaaa akıllı kuzu

slm kızlar benim pc yine bozuldu bu hafta pek kg veremedim kilom 71,800 zamanım kısıtlı geçmişi okuyamadım kusura bakmayn yakın zamanda görüşürüzz..
kız dijital tartı mı aldın artık garma yazıyon.aslım gel artık yaaaaaa.çekişe çekişe verelım şu kıloları
ne yarapsan razıyım canım

silkeleyın bacım
okudum öğretmenım

bana 100 gramdan fazla faydan oldu canım bu hafta aylardır yapmadııgmdan fazla spor yaptım belkı ama hala şişliğimden kurtulamadım çıldıracam ne oldu bana.hormonlarım ne hale geldı bole?bahane ürettiğimi düşüne bilirsin ama sporu gercekten hakkıyla yaptım sayende o yuzden teşekkuru bırç bılıırim.

gulum senın reglı haftan o yuzden sporunun sonuclarını tam olarak alamaıs olabılrısın hatta oyle bıraz daha duzene sokucaz o kadar artık sabahdan aksama kadar topıcıkde durmaya calıscam bıyandanda derslere yogunlasırım bı yandan da yazarım duzennıı sagladıkmıı hersey kolay olcekkk sadece bıraz dıkkat ve ozen ıstıyoo bu merek yaglardan kurtulmamız

ya aynaya bakınca bıle kendınızı degısmıs fresh hıssedıceksınızzz bıraz gayret sabır lazım hıcbırınız ıradesız degılsınız ırade meselesı demıycem bukılo sorununa sadece gevseklıkk den yapamıyoz aman bı lokmadan nolcekkk dedıgımızden o yuzdenn sıkı yonetımm halı var bu hafta bu topıcıkde

benim bu haftaki hedefim 61...
kaçamak yok
spor aksatmak yok
2,5 litreden az su içmek yok
gerçi çok hastayım ama yine de sporumu yapıcam...
şlaçlarıda bırakıyorum zayıflayınca kullanırım artık..zaten faydası da olmuyo...

slaclar ne kızzz

ilaç nen anla işte yorma beni...
maicik çok hastaa...:2:
oğlanı kayıvelideyle gezmeye gönderdim güya kız uyurken uyucam diye
oda açtı gözleri dikildi tepeme...

ben de vardım makecim haftaya mı giricem.gerçi 200 gr alımış gözüküyorum iyi olmuş gimediğim. haftaya beni de alırmısınız?çok canım sıkkın.bu hafta kararlıyım benn.sudeeeemmmm kısss hadi gazlanalım artıkın yaaaa.nisanda doğum günüm var 65 olmak istiyorummm.
kilom 70.4 kızlar.geçen hafta 70.2 ydi.

ilaç nen anla işte yorma beni...
maicik çok hastaa...:2:
oğlanı kayıvelideyle gezmeye gönderdim güya kız uyurken uyucam diye
oda açtı gözleri dikildi tepeme...

hısettı herhalde senın kızzz senın kı dakka rahat etcegını ondan uyandı deseneee

neyın var nen hemen sok seans uygulayalımm sana

lısteye reyhan ve senı alcem canım o yuzden yoktun sen canını sıkma

kız gazlancamda okadar spor yapıp pazartesi 72.5 olup cuma 73.1 olunca morelım kötü ama pazrtesi gazlancam tekrardan .ayy hiç bu kadar regl olmak istemedıydım yaaaa
hafta sonu şehir dışındayım kızlar paazartesi ye kadar giremezsem görüşürüz .belkı benı özlersinız merak edersinız dıye yazıyorum

çok saygıdeğer kaptanım örtmenim okudum tırstım uygulamaya geçicemm amma biliyon işteyimm sen benim adıma burdan takip edersin herseyii

güle güle canımmm.yolun açık olsun özletme kendini.

kaptanım ben de okudum hemen bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 2 zeytin domates 2 ceviz
ara 1 elma
öğlen ıspanak yemeği yoğurt 2 dilim ekmek
ara sade maden suyu
akşam kuru fasulye, taze soğan, turşu 2 dilim ekmek
ara kuru meyve

kılonuda gordum canım bu hafta 76 yı garantılargın ve duzenle beslenmenın sonuclarını alıyosun harıkasın canım ama ben spor olarakne yaptıgını goremedımmı ne dersın

gunaydın hanımlar oglene kadar kı menunuz yazıyorum geceden lutfen saat 12 ye kadar bıtmıs olsun

sabah ogunuz

4 5 zeytın
1 yumurta ( haslanmıs)
1dılım bugday ekmegı
marul maydonoz domates ( sınırsız)
sekersız olmak kaydı ıle sınırsız cay

ara ogunde 7 -8 tane fındık ,ya da badem ,ya da cevız ( abartmıyoruz 7 ,8 tane )

oglene kadar yarım lıtre ( 3 bardak)suyunuzu ıcmeyı bır bardak yesıl cay ıcmeyı ıhmal etmıyosunuz spor yapmaya zamanınız var ıse sabak saaatlerınde 3 mılleslı bacım yapmanız sıddetle tavısye edılır

gunuz guzel olsun olglen menusune kadar baska bısey yersenız sacınızı cekerımm

uygulanıp uygulanmadıgını msj alıntılayarak belırtelım lutfen cuma gunu geldıgındeee goruscez cunkuu koca totıslıler sızzıı ele gune madara olduk 3 haftadır once 8 cı sona 9 cu en sonundada 10 cu olduk yanı sonuncuu bu hafta 1 cılık olmazsanız sacınızı basınızı cekerım sızın
:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…