kendını de begenmese çatlarmış:78:kızlarr sacımı kestırdımcok cıcı mı oldum neeee pek bı kokos hısettım kendımıı ay bıde uykum varr sabah 8 bucukda kalktım yaa uyku duzenımı saglım dıye sımdı cebellenıyommmm
innukcum Allah kolaylık versin canımKızlar hepinize slmm..
3 gündür oğlanla uğraşmaktan yazamadım size.. Hele dün gece hiç uyuyamadık..
Dr. memeden kes artık dedi..
vee dün ilk deneme günümüzdü gce feryat figan geçti.. Bugünde moralim alt üst durumda..
Destek olun bana ltf..
canımıniçii çok istedim gelmeyi ama nette sorun vardı maleseffbu saatlerde jnaz bacım gelırdıı
canımcım dört gözle bekliyordum valla pc yi :)ge,r gel,r evde daha bilg olmasına alısamamsdır
hoşbuldummmmmmmmhoşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnnn çok özledik seni, bak hala buradayız gidemedik biz deeeee ,
mai hoşbuldumm güzelimmmcanım benim hoşgeldin özledik seni kız...
iyiyim canım allaha şükür...biraz sorunlarım var... gelince uzun uzun konuşuruz...
tek başıma halledemicem sanırım...
reyhancım sende hoşgelmişsinManisadayım.Ama Burdur eğitim mezunuyum.
alıntılarıda yaptım geldim :)
bu arada kızlarr benim oğlan pek hareketlendi gündüzleri nete giremem heralde ama geceleri müsaitim artık:)
gece sohbetlerimiz başlasın artık dimii
innukcum Allah kolaylık versin canım
bende oğlumu emzirmeyi çok istedim ama sıpa istemedi malesef 4 ay anca verebildim oda sağarak
cumbonunda dediği gibi biraz daha sabır
canımıniçii çok istedim gelmeyi ama nette sorun vardı maleseff
canımcım dört gözle bekliyordum valla pc yi :)
hoşbuldummmmmmmm
bende çok özledim sizi canımyaa
bencillik yapıcam ama iyikide gitmemişsiniz yoksa ne yapardım ben:)
mai hoşbuldumm güzelimmm
bende özledim sizi
eşin Ardahanda mı asker?
ben aslen oralıyım
reyhancım sende hoşgelmişsin
kendını de begenmese çatlarmış:78:
kızlarr sacımı kestırdımcok cıcı mı oldum neeee pek bı kokos hısettım kendımıı ay bıde uykum varr sabah 8 bucukda kalktım yaa uyku duzenımı saglım dıye sımdı cebellenıyommmm
hoşbuldum maicimtekrar hoşgeldin canım...
yok canım çanakkalede askerde...
artık şafak sayarken plakalara geldik ya şafağın yanına plakasını yazıyoruz...
daha egzantrik oluyo.... egzantrik ne demekse...
sen nasılsın canım görüşmeyeli... özledik seni...
sen kaç kiloydun gitmeden canım... 70,5 bana vermişsin gibi geldi sanki yanlış mı hatırlıyorum...:44:
ayy ayy yakışır kaptanımaaa, foto istyerizzzzzkızlarr sacımı kestırdımcok cıcı mı oldum neeee pek bı kokos hısettım kendımıı ay bıde uykum varr sabah 8 bucukda kalktım yaa uyku duzenımı saglım dıye sımdı cebellenıyommmm
iyi geceler kızlarr
malesef tam bilgisayarım geldi derken nette sorun çıktı o yüzden giremedim bi daha
1 saattir de eşim uğraşıyor anca halloldu tabii yine sorun çıkarmazsa
sabah tartılayım dedim beklenen sonuçla karşılaştım 70.5 olmuşum
bugün yarında regli olucam eli kulağında şu haftayıda atlatayım tekrar listeye gireceğim inşallah tabii hedefim en azından 70 in altına inmek
maicim Allah kavuştursun canım yolu yarılamışsınız darısı başımıza inşallah hoş daha eşimin ne zaman gideceğide belli değil
make cim sıhhatler olsun canım yakışmıştır saçların
yeni gelen arkadaşlarda var sanırım daha doğrusu bu kadar aradan sonra ben onlara yenide gelmiş olabilirim:) zamanla tanışırız inşallahh
şimdi bi geçmişe bakayım ne var ne yok
ayy çok zor yaaa.ne kadarlık ki seninki tatlım?
canım benim yaaa biliyorum çok zor geçiyor özellikle de ilk hafta zor geçer
ben daha zoruna hazırlamıştım kendimi , memeye limon sürdüm kurumasını bekeldim , isteyince mem hasta olmuş acı olmuş dedim ağladı emmek istedi verdim tabii görünürde bişey yok ama tadı acı , bak gördünmü acı olmuş dedim ağladı tabii ama ağzına almadı bi daha , esas sorun gece başladı , normalde gece boyunca mem ağzında olan çocuğa meme yok diyosun bir yandan uykusu var bir yandan emmek istiyor, uyandırıp oyun oynadık televizyon seyrettik, ağlamalar devam , 3-4 gece arabada gezdik arabada sabahladık neredeyse , uyumakta çok zorlandı ,ama hepitopu 10 gün sürdü sıkıntı ,şimdi gece uyanmıyor, yemek yiyor , ben de rahatım ,o da ..
en önemlisi senin dayanman , bundan önce de denedim ben, beraber ağladık dayanamdım verdim o zaman ,ama ikinci de tuttum kendimi 2 -3 gün ağlar geçer dedim
bi de insan kendine de acıyor , seninle bebek arasında bir bağmış da onu koparıyor gibi hissediyoerdsun, ama öyle olmuyor daha da bağlanıyor çocuk sana
birkaç gün dayan herşey yoluna girer, sakın çocuğa veya kendine kızma, meme aklına düşünce başka şeye yönlendir, biz oyun oynadık arabayla gezdik, göbeğimi, ısrmasına bile izin verdim
bu aralar yine aç aç diye açtırıyor memeleri kokluyor öpüyor, üşümüşler diyorum yerine koyuyor,
ay inşallahh ama geçen bir elbise denedim çopok güzeldi elbise ama içine girmeyi denediğimde çok kötü durdu. Mankenin üzerinde çok hoş duruyordu.. Benim resmen simit bölgeme oturdu kaldı iğrençti..yaza daha var canımmm bu yaz hepimiz tiril tiril gezicezzzzz
16 aylık canım.. Bende 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyordum ama alerjisi var işte. Ya diyet yapcam ya memeden kescem diyeti zaten 8 ay yaptım. Kesin faydası olacağını bilsem tekrar yaparım ama işte sürekli dışarda besleniyorum domatesi her yemeğe koyuyorlar süt ürünleri de margarin vs. zor olucak artık diyet yapmak dr. Memeden kes artık dedi.. Ondan yanii sağlığı daha önemli..tatlım kaç aylık ki senin oğlan..2 yaşından küçükse kesme yazık ağlatma..zamanla farklı gıdalara başladıkça unutur zaten.işkence çekmeyin annesi hem sana hem tontoşuna yazık
tatlım çok geçmiş olsun..Allahım tez zamnda şifasını göndersin.amiin..
ahh ahh benim de aklıma oğlanı kestiğim günler geldi...
daha 5,5 aylıktı sütün zehirler bu güne kadar bişey yapmamış olabilir ama bundan sonra kesinlikle verme dediler...
çocuk biberon bilmiyo başka şey yiyemiyo... o ağlar ben ağlarım eşim ağlar... 15 gün ağladık biz...
ama innukcum seninki büyüdü artık en azından başka şeyler yiyebiliyor... inşallah çabucak ve kolay atlatırsınız...babaya çok iş düşüyo bu durumda... gece uyandığı zamanlar sen gitme seni görmesin baba gitsin biberonunu versin... o biberonu aldıktan sonra git sen... kolay gelsin canım...
ama benim hep hayalimdi 2 yaşına kadar emzirmek... gezsin gelsin ben emcem desin...
ama malesef iki bebeğimdeed nasip olmadı... kızımı hiç emziremedim zaten emzirme pozisyonuna geçip göğsümü hissedince çığlıklar atardı sanırsın dövüyosun...
kızlarr sacımı kestırdımcok cıcı mı oldum neeee pek bı kokos hısettım kendımıı ay bıde uykum varr sabah 8 bucukda kalktım yaa uyku duzenımı saglım dıye sımdı cebellenıyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?