Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarr sacımı kestırdımcok cıcı mı oldum neeee pek bı kokos hısettım kendımıı ay bıde uykum varr sabah 8 bucukda kalktım yaa uyku duzenımı saglım dıye sımdı cebellenıyommmm

kızlarr sacımı kestırdımcok cıcı mı oldum neeee pek bı kokos hısettım kendımıı ay bıde uykum varr sabah 8 bucukda kalktım yaa uyku duzenımı saglım dıye sımdı cebellenıyommmm
kendını de begenmese çatlarmış:78:

iyi geceler kızlarr
malesef tam bilgisayarım geldi derken nette sorun çıktı o yüzden giremedim bi daha
1 saattir de eşim uğraşıyor anca halloldu tabii yine sorun çıkarmazsa
sabah tartılayım dedim beklenen sonuçla karşılaştım 70.5 olmuşum
bugün yarında regli olucam eli kulağında şu haftayıda atlatayım tekrar listeye gireceğim inşallah tabii hedefim en azından 70 in altına inmek
maicim Allah kavuştursun canım yolu yarılamışsınız darısı başımıza inşallah hoş daha eşimin ne zaman gideceğide belli değil
make cim sıhhatler olsun canım yakışmıştır saçların
yeni gelen arkadaşlarda var sanırım daha doğrusu bu kadar aradan sonra ben onlara yenide gelmiş olabilirim:) zamanla tanışırız inşallahh
şimdi bi geçmişe bakayım ne var ne yok

alıntılarıda yaptım geldim :)
bu arada kızlarr benim oğlan pek hareketlendi gündüzleri nete giremem heralde ama geceleri müsaitim artık:)
gece sohbetlerimiz başlasın artık dimii

innukcum Allah kolaylık versin canım
bende oğlumu emzirmeyi çok istedim ama sıpa istemedi malesef 4 ay anca verebildim oda sağarak
cumbonunda dediği gibi biraz daha sabır

bu saatlerde jnaz bacım gelırdıı
canımıniçii çok istedim gelmeyi ama nette sorun vardı maleseff
ge,r gel,r evde daha bilg olmasına alısamamsdır
canımcım dört gözle bekliyordum valla pc yi :)
hoşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnnn çok özledik seni , bak hala buradayız gidemedik biz deeeee ,
hoşbuldummmmmmmm
bende çok özledim sizi canımyaa
bencillik yapıcam ama iyikide gitmemişsiniz yoksa ne yapardım ben:)
canım benim hoşgeldin özledik seni kız...

iyiyim canım allaha şükür...biraz sorunlarım var... gelince uzun uzun konuşuruz...
tek başıma halledemicem sanırım...
mai hoşbuldumm güzelimmm
bende özledim sizi
eşin Ardahanda mı asker?
ben aslen oralıyım
Manisadayım.Ama Burdur eğitim mezunuyum.
reyhancım sende hoşgelmişsin

tekrar hoşgeldin canım...
yok canım çanakkalede askerde...
artık şafak sayarken plakalara geldik ya şafağın yanına plakasını yazıyoruz...
daha egzantrik oluyo.... egzantrik ne demekse...

sen nasılsın canım görüşmeyeli... özledik seni...
sen kaç kiloydun gitmeden canım... 70,5 bana vermişsin gibi geldi sanki yanlış mı hatırlıyorum...:44:

kendını de begenmese çatlarmış:78:

yakışır benim güzeller güzeli kaptancığımaaaa.... güle güle kullan bebişim... kıskananlar çatlasınnn...

malum yarın tartı günü

hoşbuldum maicim
bu konularda pek cahilim ben ardahanıda görünce atladım hemen:)
bende çok şükür iyiyim canım taşındım taşınalı koşuşturmayla geçiyor oğlumda büyüdü artık bütün gün onun peşindeyim nerdeyse
gitmeden önce 68.7 idim canım malesef almışım 3 aydır leslie yi de yapmayınca göbeğim yine çıktı ortaya
bakalım sizin sayenizde tekrar başlayacağım inşallahh 15 gün sonra oğlum yaşına girecek ben hala hamile kaldığım kiloya daha inemedim 1 sene oldu
sen nasılsın canım bebeklerin nasıl ?
kendi evinde mi kalıyorsun yoksa annenlerde misin?

yatmadan önce bi bakayım dedim size kızlar
inşallah yarın hepiniz kilo vermiş olursunuz
bende tartılacağım ama regli oldum daha da fazla çıkacakmışım gibi geliyor
bana 1 hafta daha müsade makecim inşallah haftaya listedeki yerimi almış olurum

1. TAKIM 196. ETAP

makeup (69.0/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 64.0/
cumbo( 59.5/
maibeyaz (62,9/
bucakmagduru( 74/
asl35 (72.0/
innuk(66.5/
sudem34(73.2/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (613.1/

1. TAKIM 196. ETAP

makeup (69.0/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 64.0/
cumbo( 59.5/
maibeyaz (62,9/
bucakmagduru( 74/74/0/0%)
asl35 (72.0/
innuk(66.5/
sudem34(73.2/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (613.1/

ayy ayy yakışır kaptanımaaa, foto istyerizzzzz

hemencecik inersin eski kilona üzülmeeeee

1. TAKIM 196. ETAP

makeup (69.0/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 64.0/
cumbo( 59.5/59.3/0.2/%0.33
maibeyaz (62,9/
asl35 (72.0/
innuk(66.5/
sudem34(73.2/

1.TAKIM TOPLAM KİLO (613.1

ayy çok zor yaaa.ne kadarlık ki seninki tatlım?

saol canım 16 aylık olcak 5 gün sonra..

cumbocum senin ufaklık ne kadarlık ve sen ne zaman bıraktırdın?
ben dün gece verdim yine dayanamadım verdim gece uyumuyorda uyutmuyorda. Sabah 6 da kalkıp işe gelmek olmasa sorun değil oturalım gece ama eşimde çok sinirli ouyor gece uyanınca direk bana yükleniyor zaten ben kuzumun ağlamasına dayanamıyorum birde eşimle uğraşamam..
Acaba diyorum izin alsam 4-5 gün evde kalsam öyle mi bıraktırsam.Yoksa ailecek harap olcaz..
Birde pedagog ile görüştüm aşamalı bıraktırmamı önerdi yani önce sadece gündüz emzirmeyi kes sonra yavaş yavaş gece bıraktırırsın dedi gündüz zaten işteyim akşam eve gidincede uyuyana kadar oyalanıyor ama uyku vakti gelince aklına düşüyor..
sence aşamalı bırakır mı ne dersin öyle daha kolay gibi görünüyor.Ne biliyim..

yaza daha var canımmm bu yaz hepimiz tiril tiril gezicezzzzz
ay inşallahh ama geçen bir elbise denedim çopok güzeldi elbise ama içine girmeyi denediğimde çok kötü durdu. Mankenin üzerinde çok hoş duruyordu.. Benim resmen simit bölgeme oturdu kaldı iğrençti..

tatlım kaç aylık ki senin oğlan..2 yaşından küçükse kesme yazık ağlatma..zamanla farklı gıdalara başladıkça unutur zaten.işkence çekmeyin annesi hem sana hem tontoşuna yazık
16 aylık canım.. Bende 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyordum ama alerjisi var işte. Ya diyet yapcam ya memeden kescem diyeti zaten 8 ay yaptım. Kesin faydası olacağını bilsem tekrar yaparım ama işte sürekli dışarda besleniyorum domatesi her yemeğe koyuyorlar süt ürünleri de margarin vs. zor olucak artık diyet yapmak dr. Memeden kes artık dedi.. Ondan yanii sağlığı daha önemli..

tatlım çok geçmiş olsun..Allahım tez zamnda şifasını göndersin.amiin..

Amin canım inşallahh..

Canım benim allah bebeklerini sana bağışlasın. Olsun en azından oğluşunu emzirmişsin 5,5 ay birde mecbur kalınca yapacak birşey yok ki..

Kızzz makee çok mu güzel oldun nen..
Yirim ben seni şekeriiiimmm

1. TAKIM 196. ETAP

makeup (69.0/
teodase ( 72.0/
giz3mmm( 64.0/
cumbo( 59.5/59.3/0.2/%0.33
maibeyaz (62,9/
asl35 (72.0/
innuk(66.5/68.0/
sudem34(73.2/

Kızlar üzgüm ama malum dönem şişkinliği ne yazıkki.. Kilo almış gibi görünüyorum ama isterseniz beni geçen haftanın kilosunda yazın takımı aşağılara çekmiyeyim. Bu hafta sporu aksattım sadece1 gün gidebildim ama bu akşamdan itibaren aksatmadan yapıcam söz.. Üzgünüm ama şişkinlik bu yapcak bişe yok maalesef..

1. TAKIM 196. ETAP

makeup (69.0/67.9/1.1/1.59%)
teodase ( 72.0) gerı donemk uzere ayrıldı
giz3mmm( 64.0/
cumbo( 59.5/59.3/0.2/0.33%)
maibeyaz (62,9/
bucakmagduru( 74/74/0.0/0.0%)
asl35 (72.0/
innuk(66.5/68.0/-1.5/-2.25%)
sudem34(73.2/

1. TAKIM 196. ETAP

giz3mmm( 64.0/
maibeyaz (62,9/
asl35 (72.0/
sudem34(73.2/73.1/0.1/

1. TAKIM 196. ETAP

giz3mmm( 64.0/
maibeyaz (62,9/60.0/2.9/4.61%)
asl35 (72.0/
sudem34(73.2/73.1/0.1/0.13%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…