1. TAKIM 196.ETAP
makeup (69.0/67.9/1.1/1.59%)
teodase ( 72.0) gerı donemk uzere ayrıldı
giz3mmm( 64.0/64.0/0.0/0.0%)
cumbo( 59.5/59.3/0.2/0.33%)
maibeyaz (62,9/60.0/2.9/4.61%)
bucakmagduru( 74/74/0.0/0.0%)
asl35 (72.0/72.0/0.0/0.0%)
innuk(66.5/68.0/-1.5/-2.25%)
sudem34(73.2/73.1/0.1/0.13%)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (541.1/538.3/2.8/0.52%)
canın 22 aylıkken bıraktık, aklı erince daha zor olur diyordu annem öyle de oldu,, aşamalı bırakmayı öneriyorlar zaten ,ama ben de senin gibi gündüz işte oluyorum sadece gece emiyordu, bi de nöbete kalıyorum 36 saat yokum, düşün 36 saat emmiyor sonra yapışıyor memeye,saol canım 16 aylık olcak 5 gün sonra..
cumbocum senin ufaklık ne kadarlık ve sen ne zaman bıraktırdın?
ben dün gece verdim yine dayanamadım verdim gece uyumuyorda uyutmuyorda. Sabah 6 da kalkıp işe gelmek olmasa sorun değil oturalım gece ama eşimde çok sinirli ouyor gece uyanınca direk bana yükleniyor zaten ben kuzumun ağlamasına dayanamıyorum birde eşimle uğraşamam..
Acaba diyorum izin alsam 4-5 gün evde kalsam öyle mi bıraktırsam.Yoksa ailecek harap olcaz..
Birde pedagog ile görüştüm aşamalı bıraktırmamı önerdi yani önce sadece gündüz emzirmeyi kes sonra yavaş yavaş gece bıraktırırsın dedi gündüz zaten işteyim akşam eve gidincede uyuyana kadar oyalanıyor ama uyku vakti gelince aklına düşüyor..
sence aşamalı bırakır mı ne dersin öyle daha kolay gibi görünüyor.Ne biliyim..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 1
sonucları merak etmeyın anacım etap sonuncusuyuzzz sıkıyonetım halı getırıcem artık utanıyom nenn hele bu hafta bız hazırladık listeleri valla artık yeter kızlarrr herkes sıkelenesın soyle bı toparlansıınn yarn sabah dan ıtıbaren bırlıkte dıyet yapıyoruzzz su yu sporuu o su bu suu sabah oglen aksam burdan verıcem bırlıkten kuvvet dogar yedıklerımızı ıctıklerımızı yazmıyoruz 2 haftadır buyrun sonuclarrr artık gunluk olarak yazmayanlara ceza puanı verıcem haberınız olsun optum
ben okudummbundan boyle sabah 7 ıla 8 arası gelıp sabah oğununuzu ve oglene kadar olan ara ogunuzu yazıcem ayrıca oglene kadar herkes yarım lıtre su ıcmıs olcak oglen geldıgımde ogunuz bıtmıs olcek ve ıkıncı ana ogun ve ara ogunu verıcem yıne aksam akadar yarım lıtre suyunuz bıtcek ayrıca gunluk olarak sporuda yazcem ( bu konuda evde olanlar leslı yapcek ımkanı olan yuruycek yada zaten salona gıdenler var onlar kendılerını ayarlıcek ıste ) sona aksam ogunuzu verıcem sızde evde ne ıle degısım yapacagınızı soylıceksınız kı oranını ayarlıyalımm 7 gun boyle denıycem tabı yesıl cayımızıda ıcıez
hala olmazsa ben kaptanllıgı bırakıcem gercekden vermek ısteyen cok caba sarf eden arkadaslarımız var aramızda mesela maıı gıbı kuzum gram gramda olsa verıyo ama delıler gıbı de hem dıkkat edıyo hem sporunu yapıyoo maı ve vermeye cok ısteklı olanlarla msn den devam ederım ama ınanın cok sıkıldım buu durumdan yerımızde sayıyoruzz bırbırımızı motıve etmıyoruz yedıklerımızı yazmıyoruzz eee nereye kadar bu boyle devam edıcek amac zayıflamaksa emek olmadan yemek olmaz
hadı bakalımm bu haftanın uygulamasını okuyan okudum desın kımler haberdar olmus bıleyım
Ben deneme aşamasındayım ama kilomu yazmak istyorum çünkü çooooomutluyum. Kiloooom 77,4.VAZGEÇMEYECEĞİM
kızlar hiçbirimiz birbirimizi motive edemiyoruz sonunda birinci takım olarak sonuncu olduk makecimle birlikte hepimizi silkelicez herkes haftaya kilo vermiş olcek yok veremezsek hala sonlara yakın olursak ben belli süre takıma ara vericem haberiniz olsun kendi kendimi daha ii motive ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?