Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamamdır kaptan ama evde yeşillik yok onları yemicem.gerisine uyarım inş.

tatlım yani işine karışmak gibi olmasın ama kızmazsan bişey sölicem...
şimdi benim diyetisyen fındıkda yağ olduğu için günlük 5 zeytin yersem fındığı bırakıyorum yemezsem 6 fındık hakkım var...
birde öğle ve sabah arasında mutlaka meyve yemem lazımmış ve üzerine de mutlaka 1 çay bardağı süt içmem lazımmış...
meyvelerin vitaminleri sütle daha iyi emiliyormuş...

yani ben sadece diyetisyenimin sölediklerini sölmek istedim...:26:kızmadın dimi...

kılonuda gordum canım bu hafta 76 yı garantılargın ve duzenle beslenmenın sonuclarını alıyosun harıkasın canım ama ben spor olarakne yaptıgını goremedımmı ne dersın

Aralarda yazıyorum ama diikkat etmedin herhalde canım.Her gün olmasa da haftada 3- 4 gün yürüyüş yapıyorum.Hafta içi sürekli aktifim zaten 30 öğrenciyle ilgileniyorum bir gün de nöbetim var öğleden sonra pilim bitmiş oluyor zaten.

Kaptanım benim menüm de seninkine yakın
sabah 2 ince dilim çavdar ekmeği, yumurta, 1 dilim peynir ,domates, maydonoz, küçük haşlanmış patates, şekersiz çay,
patates yediğim için zeytin yemedim canım
Bu arada suyu içtim

canlar sabah menümü yazayım.kaptanım çok az değiştirdim listeyi.
sabah kalkınca 3 kayısı ve yarım litre su
2 bardak siyah çay
1 bardak yeşil çay
1 yumutanın beyazı(sarısı yok çünküüüü)
3 küçük dilim patates kızartma
2 zeytin
peynir
ara:
5 fındık 1 ceviz
yarım litre su.

aynen canım benim eşimde söylenmekten başka bişi görmedim kendisinden saolsun çocuk doğduğundan beri yaptığı tek şey söylenmek. O nedenle öncelikle aşamalı bırakmayı deniycem sonrasında sonra tamamen bıraktırcam bakalım inşallah başarırım.Olmadı annemle kalsın 2 gece unutur heralde inşallah..

Bende okudum makecim ve utancımdan ne halt edeceğimi şaşırdım.:26::26::78::26::26: Ama bu hafta regli şişkinliğim var biliyorsun bende başladımı 2 hafta devam ediyor şişkinlik. Takımı dibe götürdüğüm için affedin beni..
Bundan sonra dediğine harfiyen uyacağım tatlım hadi bakalım kolları sıvayalım

canım ben şimdi okuyunca gördüm bu menüyü benim bugünki yediklerim farklı oldu kusura bakma
hemen yazyım menümü

sabah kalkınca aç karnına akşamdan 1 bardak suya ıslatılmış 2 kuru kayısı suyu ile beraber içtim.

kahvaltıda
kepekli sandviç ekmeği içine
1 kk beyaz peynir ve yarım domates
yeşil çay

Ara
1 elma

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata
1 kase cacık
4 köfte küçük
2 kaşık patates püresi

vee saat 12:00 ye kadar 500 ml su..

Akşama spora kalcam.. sporda 30 dk yürüyüş bandı 30 dk eliptik 5 dk bisiklet ve muhtelif mide karın hareketlerim var yaptığım..

tatlım bu dr kubılayın lıstesıı nıye kızayım bak ogrenmıs oluyoruz uzerınde degısıklıkler mutlaka olcek o zman soyle yaparız aksamdan senle menuyu paylasır bı guzell degısımınıde yaparız olurmu dedıgım gıbı benımm lıste kubinin listesıı o yuzden temamm dedıklerını uygularızz

nen abartmadıkdan sona kucuk degısımler olcek lıstede demıstım dun sadece bırazz dıyet moduna gırmek lazım artıkk

ogle menusu

herhangı bır corba 1 kase
sınırsız domates yesıllık
ve yarım bardak yogurt

ara ogunde 1 adet elma yada portakal

yarım lıtre s uyunuzu ıcmeyı unutmayın kızlarrr

Son düzenleme:
Öğle den sonra ara olarak 1 elma yedim
suyumuda yarıladım
1 bardak daha yeşil çay içtim

Nasıl gidiyom kaptann ?
Affettin mi beni???

mrb kızlar güzel bigün günesli hava süper motive süper sabah kahvaltıdan önce tartıya cıkdım 96.9 gördüm salona gittim 70 dk sporumu yaptım hiç durmadan acaip bitkindim evle salonun arası bıraz uzak eve kadarda yuruyus olduspor kadar motive edici bisey yok bide bitki cayımcumaya kadar 95 olmayı hedefliyorum bakalımm.. :) :81:

Gülsümcüm harikasın tebrik ederim cnm bende şimdi spoar iniyorum zayıflıycam bu hafta
yoksa takımın yüz karası ilan edilecem bende..

aferım kızlar sızeeee

aynen devam aksam menusunde

4 5 kofte ( tavuk haslama olabılır yada proteınce zengın bı besınledegısım yapabılırsınız)

yarımbardak yogurt yada sınırsız yesıl salata (1 tatlı kasıgı yag ve bol lımon ıle )

1 dılım bugday ekmegı

saat en gec 9.30 bır elma

yemek oncesıı 15 dk once 1 bardak su ıcmenız tokluk hıssınızı kuvvetlendırecektır.

yatana kadar yarım lıtre su ıcmelısınız ve en gec 12 de yatakda olmanızı tavsıye edıyorum artık sabahları herkesı burda erken saatlerde gorucem hadı bakalım afıyet olsunn

aferım sana kacamk olmadan spor ve yeterlı beslenme ıle gıdıyo kılolar dımı canım yıne burdan devam et paylasım yapmaya takıma bı sure daha senı almıcem cunku cabuk sımarıyosun

bukadar ıse yarayacagını bıleydım bastan kuserdım sana aferım fıstıkıma hadı bakalımmmmmm hedef 95

çok hastayım ateşler içinde yanıyorum düşüremediler ateşimi bi türlü...
çocuklarda hasta onlarda ateşlendi.. sabaha kadar oğlanın başında bekledim...

arada bir portakal yedim
sabah kahvaltıyı 10 da yapınca öğle il akşam arası gibi yedim
Saat 17 de 5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav taze soğan yoğurt 2 ince dilim çavdar ekmeği
akşam yemeği yemiyeceğim
meyve ile geçiştirecem
yarım litre su da içtim

SLM CANLAR BU GÜN Kİ MENÜMM
sabah:
1 yumurtanın beyzı
3 ince ve küçük dilim patates kızartması
peynir
2 zeytin
siyah ve yeşil çay
ara:
5 fındık 1 ceviz
öğle:
bir tabaktan az karnıbahar yemeği
yoğurt
ara:
marul
akşam:
ızgara et az
yeşillik
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…