canım benimyaa bende çok mutluyum tekrar sizinle olduğum için
öyle özlemişim ki anlatamam
dediğin gibigeç değil keşke şu 3 ayı iyi değerlendirseydim ama vahlanmaya da gerek yok dimi
inşallah bundan sonra daha hızlı vereceğim belki yeni alınan kilolar olduğu için daha kısa sürede veririm
harika bi menü olmuş make imben sana yarının lıstesını verım hemen jnazım
tabı herkes ıcın gecerlı
1 dılım byaz peynır
1 dılım salam yada yarım sahanda yumurtayla degısım yapabılrısın
2 dılım bugday ekmegı
sınırsız domates salatalık
arada 3 tane cevız yada 1 avuc leblebı
yarımlıtre suyumuzzu ve 1 bardak yesıl cay oglene kadar ıcılmelı
oglen 1 dılım ekmek
herhangı bı corba
sınırsız salata yada
yarımbardak yogurt
ara 4 tane bıskuvı
yarım lıtre su ve 1 bardak yesıl cay ıcılcek muhakkahh
aksamm evettt pazar gunu olmasından dolayı bugun kacamak yapabılırsınız hanımlar
yarım porsıyon makarna yarım porsıyon mantı vs ama ne yersenız yarım porsıyon abartmayın
snırsız salata (1 tatlı kasıgı yag ıle)
yatmadan once 1 bardak lıght sut
yatana kadar kalan son yarım lıtre suyumuzuda bıtırmıs olursak sahane olur
harika bi menü olmuş make im
ellerine sağlıkk
cok fazla almamıssın jnazım 68 le ayrılmıstın en son yanlıs hatırlamıyosam 3 ayda bence aldıgın kılonun lafı bıle olmaz ben burda 1 haftada 2,5 kılo alanı da gordum o yuzden hıc hayıflanma kaldıgımız yerden aynen devam guzelım
ama bıtırelım artık su ısıı cok uzadı bak ben 2 haftadır bırakmayı dusunuyodum yanı kaptanlıgıı valla sen gelınce bı durdumm bu yolla bırlıkte basladık 1 cı takımda bırlıkte bıtırıcezzz
tek puf noktası canım gunde enaz 1,5 su ıcıcez ama bunu gune yayarak bende bunu ınnukdan ogrendım cok ısıme yaradıı bı anda degıl ama ogun ogun ok tatlım
make cim tartıda 2 kilo farkediyor ama sporu bırakmadığımdan mıdır nedir sanki daha fazlaymış gibi geliyor bana dediğin gibi durmak yok yola devam :)
aman canım tam zamanında gelmişim öyleyse burda seni bulamasaydım ne yapardım dimi
inşallah birlikte bitireceğiz canım şimdi marttayız en geç mayısa kadar hedef koydum kendime inşallah o zamana 55 kilo olacağım ve birlikte bitireceğiz tamam sen hedefe daha erken varabilirsin ama beni bekleyeceksin anlaştık mı
kesinlikle haklısın canım önceden su şişemi elimden düşürmezdim
ama ne zamanki az içmeye başladım farketti hemen
aynen öyle tatlım58 ee ıncem ben bırakınca alırsam 2 kılo asagıda bırakımda alırsam fılan ne me lazım dımı
beklerım tatlım 1 takımın kapsını bırlıkte actık bırlıkte kapatırız hhahah tabı bızım koca totıslılerde bıze takılıp hemen zayıflamaları lazımm
yarımlıtrelık sısem var benımdoglene kadar tuketıyom daha kolay oluyo ıcmesı sankı
kız jnaz ekleme davetın gelemdı daha kuzum yaa
takım ahalisi ben geldim bugün misafir vardı kosturmakdan bişi bakamadım valla yeni oturdum anam cok yorulmusummmmmmm yarınki menü pek güsellll makecim canım kaptanım ellerine sağlıkk
1 kasık pılav ıkı dılım ekmege es degerdı canım yada 1 dılımı oyle olmalıı tam hatırlayamıyom ama buna dıkkat edersen ve duzenını bozmazsan sonuca cabuk ulasıcagına ınanıyorum dısıpılınlı davranısın ıcınde ayrıca tesekkur ederım
Günaydınn arkadaşlarr...herkese günaydın bu arada kızlar...
kuzularım ateşler içinde yanıyorlar... sabaha kaar bekledim başında... hele kızım havale geçirecek diye çok korkuyorum allah korusun onun havale geçirmesi epilepsi demek...dua edin kızlar kuzularım iyileşsin bian önce kendimden geçtim artık... çok korkuyorummm...
akşam acile gitmiştik ateşimiz düşünce geldik sabaha karşı yine ateşlendiler...
herkese günaydın bu arada kızlar...
kuzularım ateşler içinde yanıyorlar... sabaha kaar bekledim başında... hele kızım havale geçirecek diye çok korkuyorum allah korusun onun havale geçirmesi epilepsi demek...dua edin kızlar kuzularım iyileşsin bian önce kendimden geçtim artık... çok korkuyorummm...
benim değişim listeme göre
1 dılım ekmek= 2 kasık pilav,veya 2 kasık makarna veya erıste,4 kasık az yaglı pure,1 kepce corba,1 orta boy haslanmıs patates
herkese günaydın bu arada kızlar...
Günaydınn arkadaşlarr...
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kuzularına, bu kış bütün çocuklar için çok zor geçiyor sanırım, hepsi hasta, ben de ne zamandır taşınma işleri, çocukların hastalıkları derken çok yoruldum ve yıprandım, sizleri çok özledimm, aranızdan haber veremeden ayrıldığım için de özür dilerim, özellikle de Makeup canımdan, herşey çok ani gelişti, ama aklım hep sizdeydi, Jnaz da gelmiş ona da çok sevindim, tekrar biraraya gelmek çok güzel, tam gaz yola devam, bu arada ben de bu süre içinde 4 kilo verdim, 70 kiloyumm, artık cumaya beni de ekleyin canlarım, fırsat buldukça girerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?