Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok fazla almamıssın jnazım 68 le ayrılmıstın en son yanlıs hatırlamıyosam 3 ayda bence aldıgın kılonun lafı bıle olmaz ben burda 1 haftada 2,5 kılo alanı da gordum o yuzden hıc hayıflanma kaldıgımız yerden aynen devam guzelım

ama bıtırelım artık su ısıı cok uzadı bak ben 2 haftadır bırakmayı dusunuyodum yanı kaptanlıgıı valla sen gelınce bı durdumm bu yolla bırlıkte basladık 1 cı takımda bırlıkte bıtırıcezzz

harika bi menü olmuş make im
ellerine sağlıkk

make cim tartıda 2 kilo farkediyor ama sporu bırakmadığımdan mıdır nedir sanki daha fazlaymış gibi geliyor bana dediğin gibi durmak yok yola devam :)
aman canım tam zamanında gelmişim öyleyse burda seni bulamasaydım ne yapardım dimi
inşallah birlikte bitireceğiz canım şimdi marttayız en geç mayısa kadar hedef koydum kendime inşallah o zamana 55 kilo olacağım ve birlikte bitireceğiz tamam sen hedefe daha erken varabilirsin ama beni bekleyeceksin anlaştık mı

tek puf noktası canım gunde enaz 1,5 su ıcıcez ama bunu gune yayarak bende bunu ınnukdan ogrendım cok ısıme yaradıı bı anda degıl ama ogun ogun ok tatlım

kesinlikle haklısın canım önceden su şişemi elimden düşürmezdim
ama ne zamanki az içmeye başladım farketti hemen

58 ee ıncem ben bırakınca alırsam 2 kılo asagıda bırakımda alırsam fılan ne me lazım dımı

beklerım tatlım 1 takımın kapsını bırlıkte actık bırlıkte kapatırız hhahah tabı bızım koca totıslılerde bıze takılıp hemen zayıflamaları lazımm

kesinlikle haklısın canım önceden su şişemi elimden düşürmezdim
ama ne zamanki az içmeye başladım farketti hemen

yarımlıtrelık sısem var benımdoglene kadar tuketıyom daha kolay oluyo ıcmesı sankı
kız jnaz ekleme davetın gelemdı daha kuzum yaa

aynen öyle tatlım
merak etme hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan
yarımlıtrelık sısem var benımdoglene kadar tuketıyom daha kolay oluyo ıcmesı sankı
kız jnaz ekleme davetın gelemdı daha kuzum yaa

çoktan ekledim tatlım dur bi daha bakayım

takım ahalisi ben geldim bugün misafir vardı kosturmakdan bişi bakamadım valla yeni oturdum anam cok yorulmusummmmmmm yarınki menü pek güsellll makecim canım kaptanım ellerine sağlıkk

takım ahalisi ben geldim bugün misafir vardı kosturmakdan bişi bakamadım valla yeni oturdum anam cok yorulmusummmmmmm yarınki menü pek güsellll makecim canım kaptanım ellerine sağlıkk

afıyet olsun haftada ıkı kez kacamak yapcez ama abartmadan sende bu hafta 73 olcen sacını cekerım senınn haberın olsunn

benim değişim listeme göre
1 dılım ekmek= 2 kasık pilav,veya 2 kasık makarna veya erıste,4 kasık az yaglı pure,1 kepce corba,1 orta boy haslanmıs patates

herkese günaydın bu arada kızlar...
kuzularım ateşler içinde yanıyorlar... sabaha kaar bekledim başında... hele kızım havale geçirecek diye çok korkuyorum allah korusun onun havale geçirmesi epilepsi demek...dua edin kızlar kuzularım iyileşsin bian önce kendimden geçtim artık... çok korkuyorummm...
akşam acile gitmiştik ateşimiz düşünce geldik sabaha karşı yine ateşlendiler...

Günaydınn arkadaşlarr...
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kuzularına, bu kış bütün çocuklar için çok zor geçiyor sanırım, hepsi hasta , ben de ne zamandır taşınma işleri, çocukların hastalıkları derken çok yoruldum ve yıprandım, sizleri çok özledimm, aranızdan haber veremeden ayrıldığım için de özür dilerim, özellikle de Makeup canımdan, herşey çok ani gelişti, ama aklım hep sizdeydi, Jnaz da gelmiş ona da çok sevindim, tekrar biraraya gelmek çok güzel, tam gaz yola devam, bu arada ben de bu süre içinde 4 kilo verdim, 70 kiloyumm, artık cumaya beni de ekleyin canlarım, fırsat buldukça girerim...

kuzum çok geçmiş olsun insallah cabucak iyileişir yavruların

Günaydın canlarımmm

Bu gün sabah kahvaltımı yazayım hemen..

yarım domates
yarım salatalık
7 tane yeşil zeytin
20 gr pınar beyaz peynir
maydanoz
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak yeşil çay

ara
3 tane eti form meyveli yulaflı bisküvi
1 bardak yeşil çay

yarım literlik suyumde bitmek üzere..

Dün akşam Sporum
30 dk yürüyüş bandı
15 dk eliptik
5 dk bisiklet
Toplam 400 cal yaktım
ayırca
30*4 set mekik (üst mide)
15*3 set alt karın
25*4 set sopa çevirme
hareketlerimi yaptım..
Dün akşam eve gidince sadece salata yedim büyük bir kase yanında 2-3 dilim tam buğday ekmeği
yatmadan öncede 4 kuru kayısı yedim o kadar..

benim değişim listeme göre
1 dılım ekmek= 2 kasık pilav,veya 2 kasık makarna veya erıste,4 kasık az yaglı pure,1 kepce corba,1 orta boy haslanmıs patates

canım degısımlerı sana sorcam bundan sona bak ne guzel acıklamaısın agzına saglık

cok cok gecmıs olsun canım allahım tez zmanda sıfasını versın ama korkma bı an once ıylesırler annesı kıyamam yaa cok gecmıs olsun canım

canım benım hosgeldın valla jnaz ve senın tekrar aramıza donmenıze ne cok sevındımm varya bugunun mutlu haberıde senden geldıı ay cok ıyı oldu ınan

bu arada yenı evın hayırlı ugurlu olsun guzelım allah agız tadyla oturmayı nasıp etsınn tasınma ıslerı fılan vermısın yıneee cadı senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…