Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar kızlarr
bugün ki menümü yazayım
kahvaltıda 1 kase k fleks
2 zeytin, biraz peynir ve çeyrek dilim kızarmış ekmek
öğlen 1 kase çorba
arada 2 tane çokoprens( işte bu olmadı
akşam 1 kase çorba biraz da helva yedim kızlar
bugünki yediklerim bunlar çok saçma beslendiğimin farkındayım
düzene oturtacağım inşalllah
spor olarakta 1 mil +500 adım leslie

canım cuma en az 69 olmalısın.ben de ınş 71 olmak istiyom
afiyet olsun canım

geçmiş olsun balım

bana uyar ben zaten cuma ve pazartesi tarlıyodum bundan sonra salı cuma tartılırım

günaydın kuzularımmmmm şimdi kepek ekmekden yaptığım tostumu kemirdim ara menü olarak bi avuc leblebi yicem

öğle yemeği olarak 1 bardak hazır corbalardan içerim aksam yemeği olarakda yanımda uydurmasyon olarak yapacağım havuclu tavuklu yoğurt götürcem :) bilmiyom nasıl bişi cıkıcak ortaya

koğuş ictimaya kalk
selam kızlar
khavlatım marulla sütlü müsli

kızlar şimdi doktorum programında ayça hanımı dinledim bundan sonra çikolata ve pastayı aklınızdan bile geçirmeyin çünküüüüüüüüüüüüü

1 paket çikolata 10 diilim beyaz ekmek demekmiş
1 dilim pasta 20 dilim beyaz ekmek demekmiş
1 gofret 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 ufak kase recel demekmiş

hadi bakalım yiiyin yiyebilrseniz

ayrıca güsel bi tarif aldım tatlı krizine girinceee 1 muzu 1 yada 2 cevizi ezip için 1 tatlı kaşığı kakao koyunca cok hos bi tatloı cıkıyormus ortaya ben mutlaka denicem özellikle regl dönemlerimde

evet ben de dinledim... hatta dinlerken yanında mercimek köfte yuvarlıyodum mideme...çok kaçırdım yine mercimek köfteyi bi daha yapmıcam...

evet ben de dinledim... hatta dinlerken yanında mercimek köfte yuvarlıyodum mideme...çok kaçırdım yine mercimek köfteyi bi daha yapmıcam...

yapma kuzum yapma yada doktorun dediği gibi tadını çıkara çıkara ye dilimizin üstündeki tat dokuları ilk lokmada alıyomus hazzı 9/10.lokmada bile ilk lokmadaki tada göre yiyomus yani bunun 1 lokmasıda aynı 25 lokmasıda bak ben bugün çeyrek ekmek dönerimide yedim ki eskiden yarım ekmek yerdim ama aksamı hafif tutcam salatamı yicem dengelicem önemli olan tada bakıp brakmak

cok bıtkınım dunden berı spor yapmayınca bouo herhaldee soukda olsa yarım saat yuruddum geldım

cok bıtkınım dunden berı spor yapmayınca bouo herhaldee soukda olsa yarım saat yuruddum geldım

hasta olmazsın inşallah canım...
burası çok soğuk valla sobanın başından ayrılamıyorum...
bu arada 9. takım açılacakmış sanırım.... paylaşımda konuşuyolar gördün mü...

mrb kızlar her zamankinden farklı bi gün degildi aslında.. sabah kahvaltı daha sonra spor'a git bugun 75 dk yaptım sporumu eve geldim duşumu aldım acaip terlemiştim sabah kahvaltıdan önce sadece ıc kıyafetlerıyle tartıya cıkdım 96.8 gördüm bu cok güzel

iyi akşamlar arkadaşlarr
inanılmaz bi abur cubur yeme krizindeyim kendimi frenlemek için geldim yanınıza
ama oğlumda durmuyor
bucak mağdurum yazdıklarını yeni okudum canımyaa bitter çikolata yiyince 5 dilim ekmek mi yemiş oluyorum yoksa
bugün yediklerimi yazayım kızlar
sanah 1 kase k fleks biraz peynir
öğlen 3 tane çiğköfte çeyrek dürümle

ikindi yarım elma 1 şişe soda
akşam 6 gibide 1 kase çorba
ama yaptığım en kötü şey yediğim bitter çikolataydı dayanamıyorum bu tada malesef
birde 3 mil leslie yürüdüm

hasta olma balım kım gelip sana bakacak

haha
yıne kapanmazsa

nen takım napıyonuz nenn gelebıldım sonundaaa annem kacırdıgı dızılerı ızlemek ıstedı bı ortagım daha cıktı pc ye

yok bebemm sen yazınca sımdı baktımm acılmıs herhalde hayırlısı olsunn
artık sonuncu olmıcanız 10 cu olcanız haa 11 takım olduk nede olsaa

yarın ara olcum yapıyoz dımı nennnnnnn

valla ben yapıcam ara ölçümü...benim motivemi artırıyodu çünkü... eğer artma varsa çarşamba perşembe dengeleyip en azından eski kilomda çıkıyodum artı olmuyodu yani cuma günü...

bu arada salı çarşamba perşembe elma diyeti yapıp bu hafta etap birincisi olcem...

nen takım napıyonuz nenn gelebıldım sonundaaa annem kacırdıgı dızılerı ızlemek ıstedı bı ortagım daha cıktı pc ye
vah anam işin zor kaynanam da bana yapıyodu bi ara deliriyodum

ben yarın tartrılcam topiğe yazıcaz mı yarıunkı kılomuzu

iyi akşamlar arkadaşlarr
oğlumu uyuttum eşimin çayını çerezini verdim bulaşık makinesini çalıştırdım evi toparladım malum her yer oyuncak:) çamaşırları astım vede geldim aslında ütüde var ama yarına kalsın oda
klasik ev hanımı muhabbeti oldu benimki:)
3-4 sene önce bugünü anlatsalar bana hadi bee derdim:) ünv.koridorlarındayken hiç aklıma gelmezdi
ama bugünlerimize de şükür dimi
helede evleneceksin 8 ay sonra bi bakmışsın 9 kilo almışsın bide o kiloyla hamile kalmışsın deselerdi çok gülerdim sanırım
ama acı gerçek bi zamanlar 58-59 kiloyla diyetisyene gitmiştim şimdi 70 kiloyum
hayatımın özeti gibi oldu yazdıklarım
neyseee
çok şükür sağlıklıyım mutluyum bide dünya tatlısı bi oğlum var daha ne olsun
şimdi geçmişe bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…