- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım cuma en az 69 olmalısın.ben de ınş 71 olmak istiyomslmm kslarrr.bu gün kaçırdım ipin ucunu .hep ööle oluyo.menülerim iyi ama kaç zamandır cips sayıklıyodum kocişim sabah almış.bi de börek yedim 2 dilim.kaçtı ipin ucu yaaa.bu hafta toplamam lazım yoksa halim harap.Allah tan tempom çok da kilo almıyorum koruyorum en azından.offf yiyince kendimden nefret ediyorum.
afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlarr
bugün ki menümü yazayım
kahvaltıda 1 kase k fleks
2 zeytin, biraz peynir ve çeyrek dilim kızarmış ekmek
öğlen 1 kase çorba
arada 2 tane çokoprens( işte bu olmadı
akşam 1 kase çorba biraz da helva yedim kızlar
bugünki yediklerim bunlar çok saçma beslendiğimin farkındayım
düzene oturtacağım inşalllah
spor olarakta 1 mil +500 adım leslie
geçmiş olsun balımçok sağol canım... ateşleri düştü oğlan ayağa kalktı ama kızım baygın yatıyor... inşallah oda iyileşir hemencecik... değişim listesini diyetisyen vermişti bana da... bi ara diğerlerini de yazayım...
bana uyar ben zaten cuma ve pazartesi tarlıyodum bundan sonra salı cuma tartılırımya evet eskısı gıbı salı gunu tartılalım derım bende ama oylama yapalım aramızda ve bu kez dısıplınlı davranalım derım ben kızlarr
salı gunu eksılme olmazsa yenıden son bı yaplandırma yaparız cumay akadar benden okey bu ama ortak bı karar ıcın oylamaya sunalım olurmu kızlar
kızlar şimdi doktorum programında ayça hanımı dinledim bundan sonra çikolata ve pastayı aklınızdan bile geçirmeyin çünküüüüüüüüüüüüü
1 paket çikolata 10 diilim beyaz ekmek demekmiş
1 dilim pasta 20 dilim beyaz ekmek demekmiş
1 gofret 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 ufak kase recel demekmiş
hadi bakalım yiiyin yiyebilrseniz
ayrıca güsel bi tarif aldım tatlı krizine girinceee 1 muzu 1 yada 2 cevizi ezip için 1 tatlı kaşığı kakao koyunca cok hos bi tatloı cıkıyormus ortaya ben mutlaka denicem özellikle regl dönemlerimde
evet ben de dinledim... hatta dinlerken yanında mercimek köfte yuvarlıyodum mideme...çok kaçırdım yine mercimek köfteyi bi daha yapmıcam...
cok bıtkınım dunden berı spor yapmayınca bouo herhaldee soukda olsa yarım saat yuruddum geldım
hasta olma balım kım gelip sana bakacakcok bıtkınım dunden berı spor yapmayınca bouo herhaldee soukda olsa yarım saat yuruddum geldım
hahahasta olmazsın inşallah canım...
burası çok soğuk valla sobanın başından ayrılamıyorum...
bu arada 9. takım açılacakmış sanırım.... paylaşımda konuşuyolar gördün mü...
hasta olmazsın inşallah canım...
hasta olmazsın inşallah canım...
vah anam işin zor kaynanam da bana yapıyodu bi ara deliriyodumnen takım napıyonuz nenn gelebıldım sonundaaaannem kacırdıgı dızılerı ızlemek ıstedı bı ortagım daha cıktı pc ye
ben yarın tartrılcam topiğe yazıcaz mı yarıunkı kılomuzuyok bebemm sen yazınca sımdı baktımm acılmıs herhalde hayırlısı olsunn
artık sonuncu olmıcanız 10 cu olcanız haa 11 takım olduk nede olsaa
yarın ara olcum yapıyoz dımı nennnnnnn
vah anam işin zor kaynanam da bana yapıyodu bi ara deliriyodum
ben yarın tartrılcam topiğe yazıcaz mı yarıunkı kılomuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?