Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydın ınnukumm afıyet olsun canımmm

elıptıgını her hafta 5 dk suresını uzat cok etkısını goruceksın 20 dk dana sona

sabahhh menum nennn

yarım dılım ekmek ( canım ıstemedı)
haslanmı syumurta( sahanda yapcaktım yag kokusu ıstemedı canım )
2 tane sıyah zeytın
1 dılım beyaz lıght peynır

yarım lıtre su

sınırsız cay sekersız

yesılc ayım eksıkk onu ıccemm sona yuruyus yapcem ama hava cok soguk gozukuyo burdan bakıncaaa
ıcım donuyo ama olsun yurucemm
sabah tartıldım 67.4 cıktım :26:

kızlar sabah ki menümü yazıyorum

2 dilim kepek ekmeğ
üzerine incecik labne sürdüm
1 zeytin
yarım domates yedim
2 fincan sekersiz cay içtiim

ara öğün olarakda bi avuc beyaz nohut yicem

kızlar sabah ki menümü yazıyorum

2 dilim kepek ekmeğ
üzerine incecik labne sürdüm
1 zeytin
yarım domates yedim
2 fincan sekersiz cay içtiim

ara öğün olarakda bi avuc beyaz nohut yicem

afıyet olsun benım guzel magduremmm almısın lıghtlarııı markettenn cadı senıı

gunaydın ınnukumm afıyet olsun canımmm

elıptıgını her hafta 5 dk suresını uzat cok etkısını goruceksın 20 dk dana sona

cnımcım saol sanada afiyet olsun tatlım..
Eliptik için normalde 15 dk 5 seviyesinde çalıştıktan sonra 15 dk da 1. programı 2 tur çalışıyorum.. yani toplamda 30 dk yapıyor.. ama dün salonda kimse yoktu tek çalıştım açtım tv yi dizi seyrede seyrede sonra baktım tıkırtılar geliyor dedim şimdi beni kitliyip buraya gidecekler dedim.. ondan eliptiği sadece 1. program 2 tur çalıştım :))

anladım canım kılıtleselerdı sabaha kadar spor yapardın korkudan da erıyıp muma donerdın nen

Merhaba ben geldim kızlar.Takım kendini toparlıyor.Bu çok iyi oldu.Bana da gaz geldi.
Sabah 2 ince dilim çavdar ekmeği,domates,peynir,haşlanmış yumurta ve patates,maydanoz,salça sos yedim
ara maden suyu
yarım litre suyunu da içtim

kızlar hemen öğle menümü yazıyorum makecim senin listene pek uymadı sanırsam ama diyetisyen listem gibi oldu

1 kase yoğurt çorbası içtim
2 dilim kepek ekmeği yedim
5 tane zeytin yedim

yarım litre suyumu tamamlamısdım simdi bi yarım daha içerim gerçiçorbadan midem cumbur cumbur ama

yoğurt çorbası bildiğimiz pirinçli yoğurtlu yumurtalı değil mi...
öyleyse ekmek çok olmuş canım...akşama dengelersin...

ben de yazayım menülerimi...
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kk labne
1 avuç kadar maydanoz
1 bardak yeşil çay
1 ceviz

ara 1 gevrek

öğle 5 mercimek köfte
1 bardak ayran

öğleden sonra bu saate kadar 8 tane yulaflı bisküvi yedim 2 barak ta yeşil çay içtim... hastalık dolayısıyla metabolizmam yavaşladı sanırım...:26:
yulaflı çok iyi geliyo kızlar hem kalorisi az hem yeşil çayla beraber tuvalete çıkmyı kolaylaştırıyo tavsiye ederim... tabi çok aşırıya kaçmamak kaydıyla...

akşama da karnabahar haşlayıp yoğurtlayıp yemeyi dşünüyorum...

çok sağol canım... ateşleri düştü oğlan ayağa kalktı ama kızım baygın yatıyor... inşallah oda iyileşir hemencecik... değişim listesini diyetisyen vermişti bana da... bi ara diğerlerini de yazayım...

yok kuzum ben prinçli sevmediğim için sadece yoğurt ve yumurtayla yapılıyo ondan yedim iki dilim ekmek
tmm tatlım afiyet olsun ozaman...
kızlar herkez birbirini uyarsın bu hafta...
herkes en az 100 gr verecek
bu hafta mutlaka ilk üçe girmemiz lazım...
hatta salı günü bi ara tartı günü yapalım make olmaz mı...
en azından çarşamba perşembe önlem alırız...:44:

yokya erkenden cıkmak motivyi bozar olmadı diye biz tedbiri elden bırakmayalım sadece cuma tartılalım

Son düzenleme:
ya evet eskısı gıbı salı gunu tartılalım derım bende ama oylama yapalım aramızda ve bu kez dısıplınlı davranalım derım ben kızlarr

salı gunu eksılme olmazsa yenıden son bı yaplandırma yaparız cumay akadar benden okey bu ama ortak bı karar ıcın oylamaya sunalım olurmu kızlar

aksma mercımek corbası ıctım bı kase
2 dılım koy ekmegı
1 tane domates sogus yaptım

yarım saatte elıptıkk

1 lıtre su 1 fıncan yesıl cay kendımı bıtkın hıssedıyorum ama uzanıcam bırazzz

slmm kslarrr.bu gün kaçırdım ipin ucunu .hep ööle oluyo.menülerim iyi ama kaç zamandır cips sayıklıyodum kocişim sabah almış.bi de börek yedim 2 dilim.kaçtı ipin ucu yaaa.bu hafta toplamam lazım yoksa halim harap.Allah tan tempom çok da kilo almıyorum koruyorum en azından.offf yiyince kendimden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…