iyi akşamlar arkadaşlarr
oğlumu uyuttum eşimin çayını çerezini verdim bulaşık makinesini çalıştırdım evi toparladım malum her yer oyuncak:) çamaşırları astım vede geldim aslında ütüde var ama yarına kalsın oda
klasik ev hanımı muhabbeti oldu benimki:)
3-4 sene önce bugünü anlatsalar bana hadi bee derdim:) ünv.koridorlarındayken hiç aklıma gelmezdi
ama bugünlerimize de şükür dimi
helede evleneceksin 8 ay sonra bi bakmışsın 9 kilo almışsın bide o kiloyla hamile kalmışsın deselerdi çok gülerdim sanırım
ama acı gerçek bi zamanlar 58-59 kiloyla diyetisyene gitmiştim şimdi 70 kiloyum
hayatımın özeti gibi oldu yazdıklarım
neyseee
çok şükür sağlıklıyım mutluyum bide dünya tatlısı bi oğlum var daha ne olsun
şimdi geçmişe bi bakayım
ohh ohhh ne güzel maicim azalttınız şafağıatarsa 69
gülsümcüm maşallah sana canımmrb kızlar her zamankinden farklı bi gün degildi aslında.. sabah kahvaltı daha sonra spor'a git bugun 75 dk yaptım sporumu eve geldim duşumu aldım acaip terlemiştim sabah kahvaltıdan önce sadece ıc kıyafetlerıyle tartıya cıkdım 96.8 gördüm bu cok güzel
ay benim annemde ne zaman pc yi elime alsam sağlık bakanlığına mail attırırdı :)nen takım napıyonuz nenn gelebıldım sonundaaaannem kacırdıgı dızılerı ızlemek ıstedı bı ortagım daha cıktı pc ye
maicim elma diyeti çok sağlıksız canımya deneme bencevalla ben yapıcam ara ölçümü...benim motivemi artırıyodu çünkü... eğer artma varsa çarşamba perşembe dengeleyip en azından eski kilomda çıkıyodum artı olmuyodu yani cuma günü...
bu arada salı çarşamba perşembe elma diyeti yapıp bu hafta etap birincisi olcem...
afiyet olsun şekerimsabahhh menum nennn
yarım dılım ekmek ( canım ıstemedı)
haslanmı syumurta( sahanda yapcaktım yag kokusu ıstemedı canım )
2 tane sıyah zeytın
1 dılım beyaz lıght peynır
yarım lıtre su
sınırsız cay sekersız
yesılc ayım eksıkk onu ıccemm sona yuruyus yapcem ama hava cok soguk gozukuyo burdan bakıncaaa
ıcım donuyo ama olsun yurucemm
sabah tartıldım 67.4 cıktım:26:
innuk cum sen istanbulda anadolu yakasında idin dimi canım? sanki öyle hatırlıyorumcnımcım saol sanada afiyet olsun tatlım..
Eliptik için normalde 15 dk 5 seviyesinde çalıştıktan sonra 15 dk da 1. programı 2 tur çalışıyorum.. yani toplamda 30 dk yapıyor.. ama dün salonda kimse yoktu tek çalıştım açtım tv yi dizi seyrede seyrede sonra baktım tıkırtılar geliyor dedim şimdi beni kitliyip buraya gidecekler dedim.. ondan eliptiği sadece 1. program 2 tur çalıştım :))
reyhancım afiyet olsun canımMerhaba ben geldim kızlar.Takım kendini toparlıyor.Bu çok iyi oldu.Bana da gaz geldi.
Sabah 2 ince dilim çavdar ekmeği,domates,peynir,haşlanmış yumurta ve patates,maydanoz,salça sos yedim
ara maden suyu
yarım litre suyunu da içtim
canımya çok üzüldüm yavrularınaçok sağol canım... ateşleri düştü oğlan ayağa kalktı ama kızım baygın yatıyor... inşallah oda iyileşir hemencecik... değişim listesini diyetisyen vermişti bana da... bi ara diğerlerini de yazayım...
ben varım canımtmm tatlım afiyet olsun ozaman...
kızlar herkez birbirini uyarsın bu hafta...
herkes en az 100 gr verecek
bu hafta mutlaka ilk üçe girmemiz lazım...
hatta salı günü bi ara tartı günü yapalım make olmaz mı...
en azından çarşamba perşembe önlem alırız...:44:
benden de okey kaptanımya evet eskısı gıbı salı gunu tartılalım derım bende ama oylama yapalım aramızda ve bu kez dısıplınlı davranalım derım ben kızlarr
salı gunu eksılme olmazsa yenıden son bı yaplandırma yaparız cumay akadar benden okey bu ama ortak bı karar ıcın oylamaya sunalım olurmu kızlar
teo cum seni gördüğüme çok sevindim canım üzülmüştüm yokluğunGünaydınn arkadaşlarr...
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kuzularına, bu kış bütün çocuklar için çok zor geçiyor sanırım, hepsi hasta, ben de ne zamandır taşınma işleri, çocukların hastalıkları derken çok yoruldum ve yıprandım, sizleri çok özledimm, aranızdan haber veremeden ayrıldığım için de özür dilerim, özellikle de Makeup canımdan, herşey çok ani gelişti, ama aklım hep sizdeydi, Jnaz da gelmiş ona da çok sevindim, tekrar biraraya gelmek çok güzel, tam gaz yola devam, bu arada ben de bu süre içinde 4 kilo verdim, 70 kiloyumm, artık cumaya beni de ekleyin canlarım, fırsat buldukça girerim...
atarsa 69
bacası tuten ocagından yemekkokusu geen sıcak bı ev kac kadının ozlemele hayal ettgı bı hayat
allah agız tadını bozmasın guzelımm
kızzz abooo ne kadan az kalmısss oyy bak bunu gorunce mayıs ayının yaklastıgınıı hıssettımm
ayy sınır oldumm annemın telefonu bıtmedı aksamdan berı benım basım agrıdıı yaafff maı bı eılıptık yapım ben yatmadan annnem mayıs da 60 yada altı olmam lazım 2 mayıs dogum gunum yaaa bı resım cekıp koyamadım suraya bugun eskıden gıydıgım small beden esohmanımı gıydım nenn kalcalarım kuculmus resmen foto cekım dedım nasıl becercegımı bılemedım ablamda makıneyı sagolsun cantasından cıkarmaz ay bak yıne sınır oldum telden ceksem nasıl yuklıcem ara kablosu kayıpp ayyy delı olcem
make imm bende 11 mayıs doğumluyum bak aynı burçtanmışız
sakin ol güzelim ablan gelsin alırsın makineyi koyarsın
afiyet olsun reyhan cımMerhaba kızlar.Ben geldim.Sanki yıl oldu görüşmeyeli.Ancak yazabiliyorum.Ama korkmayın bozmadım diyeti.Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek bir küçük kase tavuk çorbası
ara yok vakit bulamadım
Yarım litre su
öğlen 2 dilim çavdar ekmeği,bir kase çorba 2 zeytin
ara 1 elma
sade maden suyu
akşam 4 kaşık patatesli tavuk haşlama bir bardak yoğurt,taze sarımsak 2 ince dilim çavdar ekmeği
ara 4 kestane
sade maden suyu
40 dk yürüyüş bandında hafif tempoda koşu
ay pasta dedinde canım bende oğlumun doğumgünü için pasta bakıp duruyorum içim bayıldı resmen :)kız ben ablama sık sık gıcık oluurm makıne ıle ılgılı degıl yarın dogum gunu parta ıstıyo delı etcek benııı yaaa
aa evet burclarımız aynı takımda baya boga burcu var bılıyon dımıı
kızlar ben geldimm yahu su sınavlarımın derdine ben hiç spor yapamıyomm ama bitsihon sınavlar hepinizi geccem nennn
make imm bende 11 mayıs doğumluyum bak aynı burçtanmışız
sakin ol güzelim ablan gelsin alırsın makineyi koyarsın
Bu arada yarın tartılmaya ben de varım
herkese iyi geceler kızlar..
tükkanı kapatıyom...
sabah ilk gelen açar artık...
dükkanı ben kapatıyom maicik hiçboşa heveslenme
nenn madem tukkanı kapattınız camları kapapılarıa kontrol etseydınız yaaa cam kapı acık kalmıs uleeennn hee sacınızı cekıcem ıkınızındee
hırsızı var 5 harflısı varrr bunun allallaaa
herkese günaydın bu arada... burası çok soğuk kar başlamış...
ama ben görev aşkıyla yanıp tutuşan ben kar soğuk demedim evime gittim tartıldım geldim veee kızlar kilo 61,8200 gr daha gitmiş... dünkü mercimek köfteler olmasa daha çok gidecekmiş demekki...
ben kapattıydım sudem gelmiş açmış benden sonra... onun saçını çek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?