Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bacası tuten ocagından yemekkokusu geen sıcak bı ev kac kadının ozlemele hayal ettgı bı hayat
allah agız tadını bozmasın guzelımm

ohh ohhh ne güzel maicim azalttınız şafağı
gülsümcüm maşallah sana canım
nen takım napıyonuz nenn gelebıldım sonundaaa annem kacırdıgı dızılerı ızlemek ıstedı bı ortagım daha cıktı pc ye
ay benim annemde ne zaman pc yi elime alsam sağlık bakanlığına mail attırırdı :)
maicim elma diyeti çok sağlıksız canımya deneme bence
afiyet olsun şekerim
çok yorma kendini
vee maşallah diyorum kilona da bende
pazar günü tartıldığımda 70.7 idim
bu sabah 70.3
artık yarında tartılırım
innuk cum sen istanbulda anadolu yakasında idin dimi canım? sanki öyle hatırlıyorum
reyhancım afiyet olsun canım
[QUOTEre=maibeyaz;18020039]ben de yazayım menülerimi...
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kk labne
1 avuç kadar maydanoz
1 bardak yeşil çay
1 ceviz

ara 1 gevrek

öğle 5 mercimek köfte
1 bardak ayran

öğleden sonra bu saate kadar 8 tane yulaflı bisküvi yedim 2 barak ta yeşil çay içtim... hastalık dolayısıyla metabolizmam yavaşladı sanırım...:26:
yulaflı çok iyi geliyo kızlar hem kalorisi az hem yeşil çayla beraber tuvalete çıkmyı kolaylaştırıyo tavsiye ederim... tabi çok aşırıya kaçmamak kaydıyla...

akşama da karnabahar haşlayıp yoğurtlayıp yemeyi dşünüyorum...[/QUOTE]
afiyet olsun maicim çok güzel beslenmişsin
canımya çok üzüldüm yavrularına
inşallah şimdi daha iyilerdir
ben varım canım
benden de okey kaptanım
teo cum seni gördüğüme çok sevindim canım üzülmüştüm yokluğun
evin hayırlı olsun
maşallah kiloda vermişsin bundan sonra daha da bi sarılacağız bu işe inşallahh

kızzz abooo ne kadan az kalmısss oyy bak bunu gorunce mayıs ayının yaklastıgınıı hıssettımm

ayy sınır oldumm annemın telefonu bıtmedı aksamdan berı benım basım agrıdıı yaafff maı bı eılıptık yapım ben yatmadan annnem mayıs da 60 yada altı olmam lazım 2 mayıs dogum gunum yaaa bı resım cekıp koyamadım suraya bugun eskıden gıydıgım small beden esohmanımı gıydım nenn kalcalarım kuculmus resmen foto cekım dedım nasıl becercegımı bılemedım ablamda makıneyı sagolsun cantasından cıkarmaz ay bak yıne sınır oldum telden ceksem nasıl yuklıcem ara kablosu kayıpp ayyy delı olcem

make imm bende 11 mayıs doğumluyum bak aynı burçtanmışız
sakin ol güzelim ablan gelsin alırsın makineyi koyarsın

Merhaba kızlar.Ben geldim.Sanki yıl oldu görüşmeyeli.Ancak yazabiliyorum.Ama korkmayın bozmadım diyeti.Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek bir küçük kase tavuk çorbası
ara yok vakit bulamadım
Yarım litre su
öğlen 2 dilim çavdar ekmeği,bir kase çorba 2 zeytin
ara 1 elma
sade maden suyu
akşam 4 kaşık patatesli tavuk haşlama bir bardak yoğurt,taze sarımsak 2 ince dilim çavdar ekmeği
ara 4 kestane
sade maden suyu
40 dk yürüyüş bandında hafif tempoda koşu

make imm bende 11 mayıs doğumluyum bak aynı burçtanmışız
sakin ol güzelim ablan gelsin alırsın makineyi koyarsın

kız ben ablama sık sık gıcık oluurm makıne ıle ılgılı degıl yarın dogum gunu parta ıstıyo delı etcek benııı yaaa

aa evet burclarımız aynı takımda baya boga burcu var bılıyon dımıı

kızlar ben geldimm yahu su sınavlarımın derdine ben hiç spor yapamıyomm ama bitsin sınavlar hepinizi geccem nennn

afiyet olsun reyhan cım
ay pasta dedinde canım bende oğlumun doğumgünü için pasta bakıp duruyorum içim bayıldı resmen :)
boğa burcu çok mu var sevindim o zaman hayatım mayıs ayı herkes doğumgününde istediği kiloya iner artık
kızlar ben geldimm yahu su sınavlarımın derdine ben hiç spor yapamıyomm ama bitsihon sınavlar hepinizi geccem nennn

hoşgeldin canımm
hadi bakalım bekliyoruz

herkese iyi geceler kızlar..
tükkanı kapatıyom...
sabah ilk gelen açar artık...

dükkanı ben kapatıyom maicik hiçboşa heveslenme

herkese iyi geceler kızlar..
tükkanı kapatıyom...
sabah ilk gelen açar artık...

dükkanı ben kapatıyom maicik hiçboşa heveslenme

nenn madem tukkanı kapattınız camları kapapılarıa kontrol etseydınız yaaa cam kapı acık kalmıs uleeennn hee sacınızı cekıcem ıkınızındee

hırsızı var 5 harflısı varrr bunun allallaaa

ben kapattıydım sudem gelmiş açmış benden sonra... onun saçını çek..

herkese günaydın bu arada... burası çok soğuk kar başlamış...
ama ben görev aşkıyla yanıp tutuşan ben kar soğuk demedim evime gittim tartıldım geldim veee kızlar kilo 61,8200 gr daha gitmiş... dünkü mercimek köfteler olmasa daha çok gidecekmiş demekki...

gunaydınnn maıcımm

sabah erken kalkıp takımda maıyı gormek paha bıcılemez dıyesım geldııı ıcımden

sabah yataktan geceyı kacamaksız kapatmak ve kurt gıbı acıkmanın zevkı paha bıcılemez dıye kalkmıstım ama senı burda gormekkk yok yok o ayrı bı zevkk

200 gram haa duu nenn bende tartılcem de onceee bıı wc ye yapımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…