Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

naber kıslarrr, bugün protein günü yapmaya çalışıcam şimdiye kadar iyi gittim , ama nöbetçiyim ,inşallah akşama bozmam
sabah 1.5 hasşlanmış yumurta 1 kk peynir
ara şewkrsiz nescafe
öğle ızgara köfte 6 tane , cola zero
çok az yemişim inşallah akşama cozutmam
kaç gündür evdeydim yediklerime dikkat etmedim hemen 60 olmuşum, cumaya 59 olmalıyım

bence hiç de çok değil... hatta ekmeğin az bile...ama yumurta ve peyniri aynı gün yeme canım... benim listeme göre haftada iki gün yumurta diğer günler 1 kk peynir hakkım var...

slmm fıstıklar bakıyorum gidiyor kilolar kaptanım makem naberrr???bu haberleremutlu oluyosundur eminimm bu hafta derecedeyiz anlaşılan

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17451

bunları görmeniz lazım kızlar...
144 den 68 e düşmüş...
ben 7 kilo veremezken millet 76 kilo veriyo...

vayyy süper değişim heee.helalllll kadınaaa
gündüz nefsime yenildiğim akşam ise yemeyerek telafi ettiğim bir günden merhabaaaaaa herkeseee

iyi akşamlar kızlar...
bugün yedklerim
sbah1 kase kflex
ara eti form bskvi 4/3
öğleyarım pors. şehriye çrbası
1 kase yoğurt çorbası
1 pors. kadar kabak yemeği
2 dlim ekmek
ara4 petibör
akşam1 kase kflex
ara1 portakal
15 gr kadar helva (canım tatlı çektide)

nıhayet gelebıldım kızlar ooo guzel haberler var shrvyz hadıınsallahh

ay ben bugun 1 elma yedım allam hıc bıseyyıyesım yokk sımıde yataga gırdım bı bakım sıze erken yatıcem ınsallah dun sabah 5 mı neydı uyuyabıldıgımde

canımcım o gece msn ye bekledık senı ama yeni görmüşün

bak bu haftayı sayarsan 12 hafta var her hafta 1 kılo versen 55 olursun canım sık dişini ya hayal olmasın göster eşine gününü harcat parasını üste çıkmasın o.

afiyet olsun bacım

ben geldim kimseler yookkkkkk kar tatili kurs yok kendimi attım dısarı karın altında bi dolaşdım ki sormayın pek güseldi çok özlemişim kar yağısını
kız sen ankaradamısın?

takımadamı kar tatılı verdınız nen
hehe

balım nerdesın nyıne görüşemiyok

sen bize yatcem dıyon sona gece söbe yapıyon .dükkanı kapatıyoz sona ceeeee

Ben geldim ama yine kimse yok.Erken giremiyorum koşturmacadan. Bu saaatlerde de kimse olmuyor.Ben bugün yediklerimi sıralayayım hemen
Sabah 2ince dilim çavdar ekmeği,domates,tere,peynir
ara bir elma
öğlen fırında balık marulsalatası 1 dilim ekmek
ara 1 muz
sade maden suyu
yarım avuç kuru üzüm
akşam 3 kaşık ıspanak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

nen kar yağdı hepiniz mi tatil oldunuz kismeler yok ortalıklarda ben sabah uyanır uynamaz cıkdım o fatura senin bu fatura benim kosturdum bi saat kar altında pek ii geldi soğuk falan ama içim açıldı valla eve gelene kadar 12 oldu hemen iki dilim kepek ekmeği kızarttım 1 dilim kaşar peyniri 1 dilim örgü peynir birazcıkda çeçil aldım tabağıma canım nasıl peynir çekmiş baksanıza 1 bardakda meyve suyu aldım kahvaltımı ettimm

sonra evi toparlamaya başladaım 3 katlı evde kosturmak ii oluyo şimdide ders calısmaya oturcemmmmm geldiğimde bikaç kişi burda olsun nennnnnn

aclıkdan oluyorum sankı bıde uykusuzlukdan tabııı yıne sabahladım daynabıldıgımkadar dayanıp uykumu duzene sokucam

ama su dakıka ıtıbarııle asla kacamak su bu yapmamam lazımm ufuk da iş gozuktu bana allah ızın verırse yıne bı bank olcek gıbııı ama sımdılıkk hıc bısey soylemıcemde konusmıcam da ne zman konussam ısın hayrı kacıyoo bı nazar mı deyıyo ne oluyosa ısım olmuyo herneyseee
ama mulakatlara kadar 36 beden olan takımlarımın ıcıne gırmem lazım yoksa ustume gıycek kıyafetım yok gorusmede

ay kuzum insallah hayırlısı neyse o olsun bende evdeyim yaaa sürekli yemek yiyesim geliyo ders calısmaıyorum sanki sürekli acım yaaaaaaaaaa

merheba kızlarr
dün akşam tam bebeği uyutuyordum ki tlf geldi çaya misafir gelecekmiş
o yüzden giremedim gittiklerinde de 2 ye geliyordu
bugünde bi koşuşturmaca sormayın
18 i oğlumun doğumgünü ve aile içinde kutlayacaktık annem aradı sabah bu haftasonu kutlasak olur mu diye. abim 15 inde kıbrısa gidecekmiş iş için annemlerinde umre tarihi belli olmuş 19 u. dolayısıyla planlar aksadı bi aksilik olmazsa cumartesi gelecekler. dolayısıyla sabahtan beri çarşı işlerimi hallettim bide bellona ya uğradım dedesi oğluma genç odası alacakmış git modeli beğen getirsinler dedi . şimdide odasını düzenlemem ve boşaltmam gerekiyor en geç cumartesiye takımın gelmesi lazım çünkü
iki ayağım bi pabuca girdi :)
ve oğlumun doğumgünü için düşündüğüm şeylerin çoğunu yapamayacağım vakit yetmiyor malesef neyse hayırlısı olsun
bana gelince
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir ve 2 tane zeytin yedim
daha öğle yemeği yemedim ne yiyeceğimi de bilmiyorum
bana önümüzdeki haftaya kadar izin verin kızlarya şu doğum günü telaşesini atlatayım daha sık gireceğim inşallahh

bence hiç de çok değil... hatta ekmeğin az bile...ama yumurta ve peyniri aynı gün yeme canım... benim listeme göre haftada iki gün yumurta diğer günler 1 kk peynir hakkım var...
canımcım aslında yumurta yemeyecektim ama bebeğim yemeyince onunkinide yedim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17451

bunları görmeniz lazım kızlar...
144 den 68 e düşmüş...
ben 7 kilo veremezken millet 76 kilo veriyo...
ahh ahh sorma canım

make im inşallah hayırlısı olur hakkında güzelim
sorma sudem ya malesef kaçırmışım
reyhancım afiyet olsun
peynir günü yapmışsın bucağım :)
ayy gün demişken yeni duydum burda kadınlar çekirdek günü yapıyorlarmış haftada bir gün buluşup:)
ay kuzum insallah hayırlısı neyse o olsun bende evdeyim yaaa sürekli yemek yiyesim geliyo ders calısmaıyorum sanki sürekli acım yaaaaaaaaaa

slm1. takımın güzel hatunları...
bu haftayı oldukça iyi geçirdim gibi kendi açımdan..
yarın inşallah derecedeyiz kızlar....

bu arada sabah tan bu yana yediklerimi yazayım..

Kahvaltı
1/2 porsiyon menemen
2 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz
1/2 domates
1/2 salatalık
maydanoz

ara 3 tane eti form yulaflı bisküvi
1 bardak neskafe

öğlen
tavuklu salata
1 kase çorba
2 yemek kaşığı kereviz

ara 3 tane etiform bisküvi
1 yemek kaşığı kuru üzüm

cok acımmmm uykusuzumm basım agrıyooo ama vazgecmıcemmmm bu kılolar gıdıcekkk takımlarımınn ıcıne gırıcemm topuklu ayakkabı gıydıgımde artık agırlıgımdan topukları kırılsın ıstemıyommm basım agrıyo ulennnnnnnn

ayy çok güldürdün beni kuzucuğum ya hiç ağırlığından topuklar kırılırmı geçmişini unut sen artık geçmişteki sen değilsin. o günler çoooook uzaklarda kaldı artık öyle korkular yok. sadece o gğnlere dönmemek için sağlıklı yiyoruz aczıcıkta sevdiğimiz sporlardan yapıyoruz o kadarrrr bitti gitti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…