merhaba kızlarrr
nerelerdesin bakimm
burası öyle güzel ki bembeyaz heryer tabii evden çıkmadığım için bana güzel geliyor rabbim yardımcısı olsun çalışanların
bugün yediklerime gelince
kahvaltıda 1 ad. domates, 1 kk peynir, 4 zeytin , 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği
ne çok yemişim yaa :)
ilk defa bu kadar mükellef kahvaltı ettim sıkılmışım k fleks ten
bence hiç de çok değil... hatta ekmeğin az bile...ama yumurta ve peyniri aynı gün yeme canım... benim listeme göre haftada iki gün yumurta diğer günler 1 kk peynir hakkım var...
ana benim diyetisyene bakarsan hergün ye yumurtaa demişdiii
peynirle mi ye dedi..
ewet kuzum aynen öle dedi ben yumurtayı sevmediğim için haftada 2 defa zor yiyorum hatta bazen 1 kez
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17451
bunları görmeniz lazım kızlar...
144 den 68 e düşmüş...
ben 7 kilo veremezken millet 76 kilo veriyo...
canımcım o gece msn ye bekledık senı ama yeni görmüşünohh ohh ne güzel
afiyet olsun reyhamcım
sıcak su çok işe yarıyor bende deneyeyim en iyisi:)
cumbocum yanlış anladın tatlım dersane değil
el nakışıyla ilgili bir kurs bugün gittim sadece
ama inşallah veririm çabucak
her gün 200 desek cumaya 800 gr garanti o zaman:)
maşallahın var canım
olursun tabi sudem
gizemmm hoşbuldum tatlım bundan sonra buralardayım inşallahh
canımya çok geçmiş olsun eşine rabbim acil şifalar versin
canımyaa yeni gördüm yazdığını
bak bu haftayı sayarsan 12 hafta var her hafta 1 kılo versen 55 olursun canım sık dişini ya hayal olmasın göster eşine gününü harcat parasını üste çıkmasın o.Mayıs sonu 54 olunca canım ama nasıl olcak bilmiyorum( bu gizidişle işler zor benim normalde ocak sonu 65 şubat sonu 62 olmam lazımdı martın yarısı oldu daha hala 67-68 lerdeyim off yarabbim nolcak böylee bana yeni ciciler haram galiba..
afiyet olsun bacımmerhaba kızlarrr
nerelerdesin bakimm
burası öyle güzel ki bembeyaz heryer tabii evden çıkmadığım için bana güzel geliyor rabbim yardımcısı olsun çalışanların
bugün yediklerime gelince
kahvaltıda 1 ad. domates, 1 kk peynir, 4 zeytin , 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği
ne çok yemişim yaa :)
ilk defa bu kadar mükellef kahvaltı ettim sıkılmışım k fleks ten
kız sen ankaradamısın?ben geldim kimseler yookkkkkk kar tatili kurs yok kendimi attım dısarı karın altında bi dolaşdım ki sormayın pek güseldi çok özlemişim kar yağısını
hehetakımadamı kar tatılı verdınız nen
balım nerdesın nyıne görüşemiyokslmm fıstıklar bakıyorum gidiyor kilolar kaptanım makem naberrr???bu haberleremutlu oluyosundur eminimm bu hafta derecedeyiz anlaşılan
vayyy süper değişim heee.helalllll kadınaaa
gündüz nefsime yenildiğim akşam ise yemeyerek telafi ettiğim bir günden merhabaaaaaa herkeseee
sen bize yatcem dıyon sona gece söbe yapıyon .dükkanı kapatıyoz sona ceeeeenıhayet gelebıldım kızlar ooo guzel haberler var shrvyz hadıınsallahh
ay ben bugun 1 elma yedım allam hıc bıseyyıyesım yokk sımıde yataga gırdım bı bakım sıze erken yatıcem ınsallah dun sabah 5 mı neydı uyuyabıldıgımde
nen kar yağdı hepiniz mi tatil oldunuz kismeler yok ortalıklarda ben sabah uyanır uynamaz cıkdım o fatura senin bu fatura benim kosturdum bi saat kar altında pek ii geldi soğuk falan ama içim açıldı valla eve gelene kadar 12 oldu hemen iki dilim kepek ekmeği kızarttım 1 dilim kaşar peyniri 1 dilim örgü peynir birazcıkda çeçil aldım tabağıma canım nasıl peynir çekmiş baksanıza1 bardakda meyve suyu aldım kahvaltımı ettimm
sonra evi toparlamaya başladaım 3 katlı evde kosturmak ii oluyoşimdide ders calısmaya oturcemmmmm geldiğimde bikaç kişi burda olsun nennnnnn
aclıkdan oluyorum sankı bıde uykusuzlukdan tabııı yıne sabahladım daynabıldıgımkadar dayanıp uykumu duzene sokucam
ama su dakıka ıtıbarııle asla kacamak su bu yapmamam lazımm ufuk da iş gozuktu bana allah ızın verırse yıne bı bank olcek gıbııı ama sımdılıkk hıc bısey soylemıcemde konusmıcam da ne zman konussam ısın hayrı kacıyoo bı nazar mı deyıyo ne oluyosa ısım olmuyo herneyseee
ama mulakatlara kadar 36 beden olan takımlarımın ıcıne gırmem lazım yoksa ustume gıycek kıyafetım yok gorusmede
canımcım aslında yumurta yemeyecektim ama bebeğim yemeyince onunkinide yedimbence hiç de çok değil... hatta ekmeğin az bile...ama yumurta ve peyniri aynı gün yeme canım... benim listeme göre haftada iki gün yumurta diğer günler 1 kk peynir hakkım var...
ahh ahh sorma canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17451
bunları görmeniz lazım kızlar...
144 den 68 e düşmüş...
ben 7 kilo veremezken millet 76 kilo veriyo...
slmm fıstıklar bakıyorum gidiyor kilolar kaptanım makem naberrr???bu haberleremutlu oluyosundur eminimm bu hafta derecedeyiz anlaşılan
vayyy süper değişim heee.helalllll kadınaaa
gündüz nefsime yenildiğim akşam ise yemeyerek telafi ettiğim bir günden merhabaaaaaa herkeseee
make im inşallah hayırlısı olur hakkında güzelimnıhayet gelebıldım kızlar ooo guzel haberler var shrvyz hadıınsallahh
ay ben bugun 1 elma yedım allam hıc bıseyyıyesım yokk sımıde yataga gırdım bı bakım sıze erken yatıcem ınsallah dun sabah 5 mı neydı uyuyabıldıgımde
sorma sudem ya malesef kaçırmışımcanımcım o gece msn ye bekledık senı ama yeni görmüşün
bak bu haftayı sayarsan 12 hafta var her hafta 1 kılo versen 55 olursun canım sık dişini ya hayal olmasın göster eşine gününü harcat parasını üste çıkmasın o.
afiyet olsun bacım
kız sen ankaradamısın?
hehe
balım nerdesın nyıne görüşemiyok
sen bize yatcem dıyon sona gece söbe yapıyon .dükkanı kapatıyoz sona ceeeee
reyhancım afiyet olsunBen geldim ama yine kimse yok.Erken giremiyorum koşturmacadan. Bu saaatlerde de kimse olmuyor.Ben bugün yediklerimi sıralayayım hemen
Sabah 2ince dilim çavdar ekmeği,domates,tere,peynir
ara bir elma
öğlen fırında balık marulsalatası 1 dilim ekmek
ara 1 muz
sade maden suyu
yarım avuç kuru üzüm
akşam 3 kaşık ıspanak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
peynir günü yapmışsın bucağım :)nen kar yağdı hepiniz mi tatil oldunuz kismeler yok ortalıklarda ben sabah uyanır uynamaz cıkdım o fatura senin bu fatura benim kosturdum bi saat kar altında pek ii geldi soğuk falan ama içim açıldı valla eve gelene kadar 12 oldu hemen iki dilim kepek ekmeği kızarttım 1 dilim kaşar peyniri 1 dilim örgü peynir birazcıkda çeçil aldım tabağıma canım nasıl peynir çekmiş baksanıza1 bardakda meyve suyu aldım kahvaltımı ettimm
sonra evi toparlamaya başladaım 3 katlı evde kosturmak ii oluyoşimdide ders calısmaya oturcemmmmm geldiğimde bikaç kişi burda olsun nennnnnn
ay kuzum insallah hayırlısı neyse o olsun bende evdeyim yaaa sürekli yemek yiyesim geliyo ders calısmaıyorum sanki sürekli acım yaaaaaaaaaa
cok acımmmm uykusuzumm basım agrıyooo ama vazgecmıcemmmm bu kılolar gıdıcekkk takımlarımınn ıcıne gırıcemm topuklu ayakkabı gıydıgımde artık agırlıgımdan topukları kırılsın ıstemıyommm basım agrıyo ulennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?