Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol canım ama asıl sabah sabah seni burda görmek paha biçilemez...
maşallahın var erkenden kalmışın...
valla ben tuvalete falan çıkmayı beklemedim kahvaltım gecikmesin diye hemen tartıldım...
yinede gecikti... daha yeni yapıyorum...
bu arada elma diyetinden vazgeçtim... listemi hiç aksatmadan diyetisyene gidene kadar uyacağım ama hç aksatmıcam bakalım neler olacak...

kız aksam dedım ya herıfım uyandırcak sabah dıyeee uyandırdı ısteee kahvaltı hazırlıyom hadı gell bırlıkte yapalım
67.7 yım ben maıcımm 200 gramda benden bu haftaa

kız aksam dedım ya herıfım uyandırcak sabah dıyeee uyandırdı ısteee kahvaltı hazırlıyom hadı gell bırlıkte yapalım

harikasın canımmm ben yaptım sana afiyet olsun...
sabah kahvaltımda
5 yaprak marul
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 ceviz
1 bardak yeşil çay içtim

hehe sen varsın bıde demı haın köfte yatcam dedın bizi pişledin bizi uyutup girmiş

ben kapattıydım sudem gelmiş açmış benden sonra... onun saçını çek..
gelirsem ben dee kımın saçını cekcemı ııyi bılıyom

kız yedıgın yıyecekler hemen ertesi gunku kılonu etkıler mı nyoksa 1-2 gun sonrakı kılonun mu etkıler ben o konuda tam bılmıyom yanı ılk etapta vucuttakı ağırlııgından dolayı mı kılolu görünüyoz yoksa hemen yağa kas neyse depo halıne mı gelıyo.
he bakk dogru soyluyon bacımm leylaaa zaten ooo gelsın de sacını cekım onun ben
he çek anam çek zati anam bile çekmediydi benım saçımı ondan çok saçım var

[video=youtube;Rq6Nsu9B7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Rq6Nsu9B7Yk[/video]

hepinizinde .bende kocamınkını kutladım bana ne dese ben senınkını kutluycaktım hakkını kaybettın dıyo
yesemmi

inşallah bacım
kızlar bugun 72.6 yım daha dun 73.1 dim bende anlamıyom bu tartıyı.hadı hayırlısı cumaya en az 72 olsam ahhh ahh

maşallah canım süpersin...hadi bakalım dikkat edersen görürsün inşallah... sen de kurtul artık şu 70lerden bak make le biz mazun olcez mayısta sen yanlız kalcen...

tartının markası ne canım.... benim eski sinboda öyleydi bi eksik bi fazla gösterirdi... sonra da 5 kilo eksik tartmaya başlamış...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
sonunda net oldu ve aranızdayım :) bu hafta bildirim yapamadım özür dilerim..
jnazzz hoşgeldin canmmm sonundaaa kavuştukkk :):))))

kurtulcam bacım az kaldı inş
tartım kıng canım.
2 mil leslie yaptım duşa gidiyom

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
sonunda net oldu ve aranızdayım :) bu hafta bildirim yapamadım özür dilerim..
jnazzz hoşgeldin canmmm sonundaaa kavuştukkk :):))))

çok şükür sonunda...
hoşgeldin canım özlettin kendini...
nasılsın biz yokken cozutmadın dimi... vermişsindir kesin sen...

çok şükür sonunda...
hoşgeldin canım özlettin kendini...
nasılsın biz yokken cozutmadın dimi... vermişsindir kesin sen...

çok cozutmadım canım aldğımı sanmıyorum bkalım artık cuma gnü ne cıkacak tartıda.. ama haftada 2-3 gün pilates yapıyorum göbüş gidiyo az az.. ama ynede en fazla göbüş var kafayı yicemmm alt taraf hiç kalmadı.. üst çok

selam kızlar nasılsınızzz 3 gündür girmeye çalışıyorum siteye giriyorum ama 5 sn içinde hataraporu verip kapatıyor sştede problem var dedşm ama herkes girmiş
bşraz okudum geçmişi sıkıyönetim başlamış . ben teni okudum kaptanım umarım kızmassın
maicim gewçmiş olsun inşallah ateşiniz düşmüştür
ben de zor bir hafta geçiriyorum. eşim zona oldu ve ağrıdan kıvranıyor zavallım pazar gecesi acile gittik artık ağrıdan . tansiyonu da epey düşmş rapor aldık 1 hafta
ben de iştyen izin aldım 2 gün yarın nöbetçiyim mecburen gidicem
bu arada ne yediklerime dikkat ettim ne de spor yapabildim
ama şimdi sizdeki azmi görünce motive oldumben de
öffffffff eşimi böyle görmeye dayanamıyorum acı çekiyooooo ve ilaçlar fayda etmiyor ne kadar berbat ağrıdığın tahmin edebiliyorum sırf ağrı için hastaneye yatanları biliyorum inşallah geçer bugün 5. günümüz hala aynı

ahh canım çok çok geçmiş olsun çok şidetli olur onun ağrısı...
iinşallah iyileşir bi an önce canım... tekrar geçmiş olsun...

neenn makeee inanmıyom gerçekten 67,7 mi oldun sen..
BEnde bugün tartıldım 67,7 çıktım aynı kilodayız yani şimdi.. Allahım yaa ben takıma geldiğimde sen 70 tin şimdi aynı kilodayız öyle mi kendinden utandım şimdi.. REZİL im ben rezillll...
Kınayın beni hepiniz...

ıste sız potınızı son 3 haftadır sererken tembelık ederken ben bos durmadım ee artık sende bos durmaaa sollamam an meselesı senı kuzumm

ıste sız potınızı son 3 haftadır sererken tembelık ederken ben bos durmadım ee artık sende bos durmaaa sollamam an meselesı senı kuzumm

yawrum walla potişimi sersem üzülmüycem ama bende yimiyom içmiyom.. Sporumuda yapıyom.. regli dönemin geçsin tekrardan 66 lara düşmezsen haaa diycem bir sorun var.. Demekki yanlış yapıyom ben bi yerde
off makee yaaa..
Walla tebrik ediyom bacımm.. darısıda benim 62 yi falan görmeme inşallah ben 62 yi görüyüm kutlama yapcam burda hepiniz davetlimsiniz..

reglı donemı ıse o zman uzulme ebacım reglıden sona bı anda gıdıyoo ben sana dııım ama sakın veremıyom dıye bırakım deme reglı sonu en az 1 kılo gıdıyobacımm

hadı ınsallah canım 62 yı gor butun takımlarda kutlma yapcem senın adına gobek atcem temammıı

bugun ablamın dogum gunu hatta soyle bugun ıkı ablamında dogum gunuu dun enıstemınde 11 dede buyuk yegenımın dogum gunu dogum gunu haftamız syanıı

bende evde pasta almak yerıne kı cok kalorılı oturdum pudınglı pasta yaptım ablama haberı yok tabeee 1,5 paket petıbor bıskuvı 700ml yarım yaglı sut ve bı paket pudıng yanı totalde hepsını yesem 2000 kalorı fılan edıyo hepsını yemıycegıme goree hem pasta yemıs olurum kı odaa bı catalı gecmez hemde kalorıden kurtulmus oluyom zekı mıyım neyım

kızlr ben medim 2 gündür.makecim kızma nolur.gelmesem deee dikkat ettim.ama bağırsak problemim var ve regl yaklaştı inş biraz da olsa veririm heee.yoksa yakarım kendimi yaaaa

hepiciğine mutlı yıllaarrrr
valla süpersin kaptan iyi düşünmüşsün
hadi inşallah en yakın zamanda görürsün 62yi halay çekeriz beraber
kızlr ben medim 2 gündür.makecim kızma nolur.gelmesem deee dikkat ettim.ama bağırsak problemim var ve regl yaklaştı inş biraz da olsa veririm heee.yoksa yakarım kendimi yaaaa

hayıııırrrrr yakma kendiniiiiii regl oncesi normalk fazla çıkmaaannn kıyma kendineeee :95:

çok geçmiş olsun ayy hastayken ınsan baska sey düşünemiyo ya
kız daha kocana gardırobu komple yenılketcen ya ne zamandı mayısta mı 55olursan dı

fıstık msn ye gelsene yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…