gunaydınnn maıcımm
sabah erken kalkıp takımda maıyı gormek paha bıcılemez dıyesım geldııııcımden
sabah yataktan geceyı kacamaksız kapatmak ve kurt gıbı acıkmanın zevkı paha bıcılemez dıye kalkmıstım ama senı burda gormekkk yok yok o ayrı bı zevkk
200 gram haa duu nenn bende tartılcem de onceee bıı wc ye yapımm
sağol canım ama asıl sabah sabah seni burda görmek paha biçilemez...
maşallahın var erkenden kalmışın...
valla ben tuvalete falan çıkmayı beklemedim kahvaltım gecikmesin diye hemen tartıldım...
yinede gecikti... daha yeni yapıyorum...
bu arada elma diyetinden vazgeçtim... listemi hiç aksatmadan diyetisyene gidene kadar uyacağım ama hç aksatmıcam bakalım neler olacak...
kız aksam dedım ya herıfım uyandırcak sabah dıyeee uyandırdı ısteee kahvaltı hazırlıyom hadı gell bırlıkte yapalım
67.7 yım ben maıcımm 200 gramda benden bu haftaa
hehe sen varsın bıde demı haın köfte yatcam dedın bizi pişledin bizi uyutup girmişnenn madem tukkanı kapattınız camları kapapılarıa kontrol etseydınız yaaa cam kapı acık kalmıs uleeennn hee sacınızı cekıcem ıkınızındee
hırsızı var 5 harflısı varrr bunun allallaaa
gelirsem ben dee kımın saçını cekcemı ııyi bılıyomben kapattıydım sudem gelmiş açmış benden sonra... onun saçını çek..
kız yedıgın yıyecekler hemen ertesi gunku kılonu etkıler mı nyoksa 1-2 gun sonrakı kılonun mu etkıler ben o konuda tam bılmıyom yanı ılk etapta vucuttakı ağırlııgından dolayı mı kılolu görünüyoz yoksa hemen yağa kas neyse depo halıne mı gelıyo.herkese günaydın bu arada... burası çok soğuk kar başlamış...
ama ben görev aşkıyla yanıp tutuşan ben kar soğuk demedim evime gittim tartıldım geldim veee kızlar kilo 61,8200 gr daha gitmiş... dünkü mercimek köfteler olmasa daha çok gidecekmiş demekki...
he çek anam çek zati anam bile çekmediydi benım saçımı ondan çok saçım varhe bakk dogru soyluyon bacımm leylaaa zaten ooo gelsın de sacını cekım onun ben
hepinizinde .bende kocamınkını kutladım bana ne dese ben senınkını kutluycaktım hakkını kaybettın dıyo[video=youtube;Rq6Nsu9B7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Rq6Nsu9B7Yk[/video]
inşallah bacım
sağol canım ama asıl sabah sabah seni burda görmek paha biçilemez...
maşallahın var erkenden kalmışın...
valla ben tuvalete falan çıkmayı beklemedim kahvaltım gecikmesin diye hemen tartıldım...
yinede gecikti... daha yeni yapıyorum...
bu arada elma diyetinden vazgeçtim... listemi hiç aksatmadan diyetisyene gidene kadar uyacağım ama hç aksatmıcam bakalım neler olacak...
hehe sen varsın bıde demı haın köfte yatcam dedın bizi pişledin bizi uyutup girmiş
gelirsem ben dee kımın saçını cekcemı ııyi bılıyom
kız yedıgın yıyecekler hemen ertesi gunku kılonu etkıler mı nyoksa 1-2 gun sonrakı kılonun mu etkıler ben o konuda tam bılmıyom yanı ılk etapta vucuttakı ağırlııgından dolayı mı kılolu görünüyoz yoksa hemen yağa kas neyse depo halıne mı gelıyo.
he çek anam çek zati anam bile çekmediydi benım saçımı ondan çok saçım var
hepinizinde .bende kocamınkını kutladım bana ne dese ben senınkını kutluycaktım hakkını kaybettın dıyo
yesemmi
inşallah bacım
kızlar bugun 72.6 yım daha dun 73.1 dim bende anlamıyom bu tartıyı.hadı hayırlısı cumaya en az 72 olsam ahhh ahh
kurtulcam bacım az kaldı inşmaşallah canım süpersin...hadi bakalım dikkat edersen görürsün inşallah... sen de kurtul artık şu 70lerden bak make le biz mazun olcez mayısta sen yanlız kalcen...
tartının markası ne canım.... benim eski sinboda öyleydi bi eksik bi fazla gösterirdi... sonra da 5 kilo eksik tartmaya başlamış...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
sonunda net oldu ve aranızdayım :) bu hafta bildirim yapamadım özür dilerim..
jnazzz hoşgeldin canmmm sonundaaa kavuştukkk :):))))
çok şükür sonunda...
hoşgeldin canım özlettin kendini...
nasılsın biz yokken cozutmadın dimi... vermişsindir kesin sen...
kız aksam dedım ya herıfım uyandırcak sabah dıyeee uyandırdı ısteee kahvaltı hazırlıyom hadı gell bırlıkte yapalım
67.7 yım ben maıcımm 200 gramda benden bu haftaa
neenn makeee inanmıyom gerçekten 67,7 mi oldun sen..
BEnde bugün tartıldım 67,7 çıktım aynı kilodayız yani şimdi.. Allahım yaa ben takıma geldiğimde sen 70 tin şimdi aynı kilodayız öyle mi kendinden utandım şimdi.. REZİL im ben rezillll...
Kınayın beni hepiniz...
ıste sız potınızı son 3 haftadır sererken tembelık ederken ben bos durmadım ee artık sende bos durmaaa sollamam an meselesı senı kuzumm
yawrum walla potişimi sersem üzülmüycem ama bende yimiyom içmiyom.. Sporumuda yapıyom.. regli dönemin geçsin tekrardan 66 lara düşmezsen haaa diycem bir sorun var.. Demekki yanlış yapıyom ben bi yerde
off makee yaaa..
Walla tebrik ediyom bacımm.. darısıda benim 62 yi falan görmeme inşallah ben 62 yi görüyüm kutlama yapcam burda hepiniz davetlimsiniz..
hepiciğine mutlı yıllaarrrrbugun ablamın dogum gunu hatta soyle bugun ıkı ablamında dogum gunuu dun enıstemınde 11 dede buyuk yegenımın dogum gunu dogum gunu haftamız syanıı
bende evde pasta almak yerıne kı cok kalorılı oturdum pudınglı pasta yaptım ablama haberı yok tabeee 1,5 paket petıbor bıskuvı 700ml yarım yaglı sut ve bı paket pudıng yanı totalde hepsını yesem 2000 kalorı fılan edıyo hepsını yemıycegıme goreeHem pasta yemıs olurum kı odaa bı catalı gecmez hemde kalorıden kurtulmus oluyom Zekı mıyım neyım
hadi inşallah en yakın zamanda görürsün 62yi halay çekeriz beraberyawrum walla potişimi sersem üzülmüycem ama bende yimiyom içmiyom.. Sporumuda yapıyom.. Regli dönemin geçsin tekrardan 66 lara düşmezsen haaa diycem bir sorun var.. Demekki yanlış yapıyom ben bi yerde
off makee yaaa..
Walla tebrik ediyom bacımm.. Darısıda benim 62 yi falan görmeme inşallah ben 62 yi görüyüm kutlama yapcam burda hepiniz davetlimsiniz..
kızlr ben medim 2 gündür.makecim kızma nolur.gelmesem deee dikkat ettim.ama bağırsak problemim var ve regl yaklaştı inş biraz da olsa veririm heee.yoksa yakarım kendimi yaaaa
çok geçmiş olsun ayy hastayken ınsan baska sey düşünemiyo yaselam kızlar nasılsınızzz 3 gündür girmeye çalışıyorum siteye giriyorum ama 5 sn içinde hataraporu verip kapatıyor sştede problem var dedşm ama herkes girmiş
bşraz okudum geçmişi sıkıyönetim başlamış . ben teni okudum kaptanım umarım kızmassın
maicim gewçmiş olsun inşallah ateşiniz düşmüştür
ben de zor bir hafta geçiriyorum. eşim zona oldu ve ağrıdan kıvranıyor zavallım pazar gecesi acile gittik artık ağrıdan . tansiyonu da epey düşmş rapor aldık 1 hafta
ben de iştyen izin aldım 2 gün yarın nöbetçiyim mecburen gidicem
bu arada ne yediklerime dikkat ettim ne de spor yapabildim
ama şimdi sizdeki azmi görünce motive oldumben de
öffffffff eşimi böyle görmeye dayanamıyorum acı çekiyooooo ve ilaçlar fayda etmiyor ne kadar berbat ağrıdığın tahmin edebiliyorum sırf ağrı için hastaneye yatanları biliyorum inşallah geçer bugün 5. günümüz hala aynı
kız daha kocana gardırobu komple yenılketcen ya ne zamandı mayısta mı 55olursan dıyawrum walla potişimi sersem üzülmüycem ama bende yimiyom içmiyom.. Sporumuda yapıyom.. regli dönemin geçsin tekrardan 66 lara düşmezsen haaa diycem bir sorun var.. Demekki yanlış yapıyom ben bi yerde
off makee yaaa..
Walla tebrik ediyom bacımm.. darısıda benim 62 yi falan görmeme inşallah ben 62 yi görüyüm kutlama yapcam burda hepiniz davetlimsiniz..
fıstık msn ye gelsene yavkızlr ben medim 2 gündür.makecim kızma nolur.gelmesem deee dikkat ettim.ama bağırsak problemim var ve regl yaklaştı inş biraz da olsa veririm heee.yoksa yakarım kendimi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?