canım benım hosgeldın valla jnaz ve senın tekrar aramıza donmenıze ne cok sevındımm varya bugunun mutlu haberıde senden geldıı ay cok ıyı oldu ınan
bu arada yenı evın hayırlı ugurlu olsun guzelım allah agız tadyla oturmayı nasıp etsınn tasınma ıslerı fılan vermısın yıneee cadı senı
Teşekkür ederim tatlım,koşuşturma ve elma sirkesiyle verdim 4 kiloyu, kızlar bende elma sirkesi çok işe yaradı, size de tavsiye ederim, günde 3 defa dolaptan çıkarıp başıma dikiyorum bi yudum, hemen bağırsaklarım çalışıyo, üstüne de bir bardak su, hiç içmeyen bi denesin derim ben
bende kokusunu sevmıyom ya ama ugruna kılo vermek varsa oalabılırcanım hosgeldın
bende bı ara ıcmıstım 3 4 hafta once sırke bıtınce almayı usendım o zmanda cok ıse yaramıstı bendee ama ben ballı fılan yaptım 1 hafta duzenlı ıctımdı o zman bende aliim usenmıyeyım su sırekyı bı daha ama tadından dıolayıı hep bı kıvırasım gelıyo nedense
mapıstan çıkmışın bebem gözün aydınnasılsınız bakalım kuzucuklarım benim özledim
öp bacım öpkızlar 200 grda benden gitmiş bilginize sabah tartıyı öpes,m geldi valla
kızlar 200 grda benden gitmiş bilginize sabah tartıyı öpes,m geldi valla
sağol canım inşallah çabuk geçerçok geçmiş olsun ayy hastayken ınsan baska sey düşünemiyo ya
ayyy salatada bile tahammül edemiyorum sirkeye i keşke içebilsemTeşekkür ederim tatlım,koşuşturma ve elma sirkesiyle verdim 4 kiloyu, kızlar bende elma sirkesi çok işe yaradı, size de tavsiye ederim, günde 3 defa dolaptan çıkarıp başıma dikiyorum bi yudum, hemen bağırsaklarım çalışıyo, üstüne de bir bardak su, hiç içmeyen bi denesin derim ben
benim için de öp canımm o tartıyııııkızlar 200 grda benden gitmiş bilginize sabah tartıyı öpes,m geldi valla
ohh ohh ne güzelnerdesınız nen
msn de kımse yok,
burda kımse yok
2 mıl yaptım yıne ohhh
afiyet olsun reyhamcımKızlaaaar merhaba ancak gelebildim.100 gr vermişim ya....Hiçte bozmadım diyeti ama cuma alacağım emeklerimin karşılığını.
Bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmek peynir domates
ara bir elma
öğlen karnıbahar yoğurt iki dilim ekmek
ara yok
yarım litre su
akşam fırında balık domates soğan 2 ince dilim çavdar ekmeği
1 muz
sade maden suyu
sıcak su çok işe yarıyor bende deneyeyim en iyisi:)97.0 gördüm gece cok su ıcdım ya cok sıcakdı ondan oldu galıba
cumbocum yanlış anladın tatlım dersane değiljaleeeee ne yapıyosun çok yoğunsun dersane çocuk çabucak düşersin önceki kilona
her gün 200 desek cumaya 800 gr garanti o zaman:)kızlar 200 grda benden gitmiş bilginize sabah tartıyı öpes,m geldi valla
maşallahın var canımkız aksam dedım ya herıfım uyandırcak sabah dıyeee uyandırdı ısteee kahvaltı hazırlıyom hadı gell bırlıkte yapalım
67.7 yım ben maıcımm 200 gramda benden bu haftaa
olursun tabi sudeminşallah bacım
kızlar bugun 72.6 yım daha dun 73.1 dim bende anlamıyom bu tartıyı.hadı hayırlısı cumaya en az 72 olsam ahhh ahh
gizemmm hoşbuldum tatlım bundan sonra buralardayım inşallahhgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
sonunda net oldu ve aranızdayım :) bu hafta bildirim yapamadım özür dilerim..
jnazzz hoşgeldin canmmm sonundaaa kavuştukkk :):))))
canımya çok geçmiş olsun eşine rabbim acil şifalar versinselam kızlar nasılsınızzz 3 gündür girmeye çalışıyorum siteye giriyorum ama 5 sn içinde hataraporu verip kapatıyor sştede problem var dedşm ama herkes girmiş
bşraz okudum geçmişi sıkıyönetim başlamış . ben teni okudum kaptanım umarım kızmassın
maicim gewçmiş olsun inşallah ateşiniz düşmüştür
ben de zor bir hafta geçiriyorum. eşim zona oldu ve ağrıdan kıvranıyor zavallım pazar gecesi acile gittik artık ağrıdan . tansiyonu da epey düşmş rapor aldık 1 hafta
ben de iştyen izin aldım 2 gün yarın nöbetçiyim mecburen gidicem
bu arada ne yediklerime dikkat ettim ne de spor yapabildim
ama şimdi sizdeki azmi görünce motive oldumben de
öffffffff eşimi böyle görmeye dayanamıyorum acı çekiyooooo ve ilaçlar fayda etmiyor ne kadar berbat ağrıdığın tahmin edebiliyorum sırf ağrı için hastaneye yatanları biliyorum inşallah geçer bugün 5. günümüz hala aynı
neenn makeee inanmıyom gerçekten 67,7 mi oldun sen..
BEnde bugün tartıldım 67,7 çıktım aynı kilodayız yani şimdi.. Allahım yaa ben takıma geldiğimde sen 70 tin şimdi aynı kilodayız öyle mi kendinden utandım şimdi.. REZİL im ben rezillll...
Kınayın beni hepiniz...
bugun ablamın dogum gunu hatta soyle bugun ıkı ablamında dogum gunuu dun enıstemınde 11 dede buyuk yegenımın dogum gunu dogum gunu haftamız syanıı
bende evde pasta almak yerıne kı cok kalorılı oturdum pudınglı pasta yaptım ablama haberı yok tabeee 1,5 paket petıbor bıskuvı 700ml yarım yaglı sut ve bı paket pudıng yanı totalde hepsını yesem 2000 kalorı fılan edıyo hepsını yemıycegıme goreehem pasta yemıs olurum kı odaa bı catalı gecmez hemde kalorıden kurtulmus oluyom zekı mıyım neyım
kızlr ben medim 2 gündür.makecim kızma nolur.gelmesem deee dikkat ettim.ama bağırsak problemim var ve regl yaklaştı inş biraz da olsa veririm heee.yoksa yakarım kendimi yaaaa
canımyaa yeni gördüm yazdığınıjnazım bacım msn gelırmısın bı hadıseee var koss koss bacım
herkese günaydın bu arada... burası çok soğuk kar başlamış...
ama ben görev aşkıyla yanıp tutuşan ben kar soğuk demedim evime gittim tartıldım geldim veee kızlar kilo 61,8200 gr daha gitmiş... dünkü mercimek köfteler olmasa daha çok gidecekmiş demekki...
gunaydınnn maıcımm
sabah erken kalkıp takımda maıyı gormek paha bıcılemez dıyesım geldııııcımden
sabah yataktan geceyı kacamaksız kapatmak ve kurt gıbı acıkmanın zevkı paha bıcılemez dıye kalkmıstım ama senı burda gormekkk yok yok o ayrı bı zevkk
200 gram haa duu nenn bende tartılcem de onceee bıı wc ye yapımm
kız daha kocana gardırobu komple yenılketcen ya ne zamandı mayısta mı 55olursan dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?