Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bızımde canım artık ıcımızden gelmıyo ben eskı takımı mıozledım bu sekılde benımde ıcımden gelmıyoo ne muabbetler ederdık ama sımdıı ooo cok ayıp cokkkkkkkkkkk

bızımde canım artık ıcımızden gelmıyo ben eskı takımı mıozledım bu sekılde benımde ıcımden gelmıyoo ne muabbetler ederdık ama sımdıı ooo cok ayıp cokkkkkkkkkkk

Boş ver ya bu kadar üzme kendini biz muhabbete başlayalım.Gelen olur elbet arkamızdan.Ne zaman katıldın bu gruba?

Boş ver arkadaşım çok takma ya..Biz muhabbetlere başlayalım gelen katılır muhabbete.Ben düzenli olarak öğleden sonra girerim sen de girersen muhabbet ederiz günü değerlendiririz.Ne zamandır bu takımdasın?

takımı ben jnaz ve teodase actık agustosun sonuda ramazandı ıste 78 kılo ıle basladım maratona ılk zmanalr hıc gıtmedıı 3 aydır gayet ıyıı gıdıyo kılom canım

ben sımdılk hep gııryom ogleden sona sabah aksam sırf yazanvarsa bıseyler yazım dıye ama 3 4 haftadır yok fena gevsedıler artık benımde sabrım tastı gercekten

iyi geceler kızlar...
yarın ara tartı günümüzmüş ama benim bugün sonuçlar biraz kötydü. yarım kilo fln almş görünüyorum ama şişlik olsa grek oda cumaya gider heralde..

make bende eski takımı çok özledim .. 1 günde sayfalarca muhabbet ederdikkk ahh ahhh

ohh maşallah bu ne laaaa öğlen pasta akşama köfte... köfteler yağda kızardı sanırım kuru köfte nasıl oluyo bilmiyom ama inşallah yağda kızamamıştır...

tatlım patates yediğin zaman ekmeğini 1 dilim düşür istersen...benim diyetisyenim öyle demişti...

olsun canım
saol canım hıc bısey ıstemıyo malum durumdan dolayı cok heycanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyo sankı yatcem sımdı zaten sabah kalkıp yurucem

en her sabah okula giderken yarım saat yürüyorum zatennn..
bugünde son 2 ders bedendi . hiç oturmadım basket oynadım baya... dönerkende yürüdüm yarım saat ohh misssss

ben sabah ve öğleyi yazmıştım...
ara da yarım paket altınbaşak bisküvi 2 bardak yeşil çay içtim...
akşam da
marul kırmızı lahana havuç ve soğandan yaptığım yağsız salatayla geçiştirdim....

ayyy benim deli kafa gelmişşş çok özledim nan ben bu smileyi...

tatlım patates yediğin zaman ekmeğini 1 dilim düşür istersen...benim diyetisyenim öyle demişti...[/QUOTE]

doğru söylüyorsun arkadaşım teşekkür ederim.Patatesle birlikte kabakta olduğu için es geçtim galiba

Ben senin yerinde olsaydım o bisküvi yerine neler yerdim neler.Oradan aldığın kalori ben ce ara için fazla canım.

Ben senin yerinde olsaydım o bisküvi yerine neler yerdim neler.Oradan aldığın kalori ben ce ara için fazla canım.

valla diyetisyen dedi... ya 1 ince dilim ekmek
ya 5 altınbaşak bisküvi
ya da 4 grisini
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
domates salatalık...

benimki fil diyeti de azcık...

kıs dikaktınden bişi kaçmıyo haaaa
ya sulu köfte değil anlamında bu arada sıfır yag .bide ızgara yaptım kupkuru köfte oldu.

iyi geceler kızlarr
kaç gündür uğrayamıyorum cumartesi pazar çok yoğundum hazırlıklar ve misafirle geçti. çok şükür atlattık bu telaşeyi de . ama oğlumu görmeliydiniz teyzeleri beyaz gömlek siyah gravatıyla çok yakışıklıydı:)
bugünde temizlikle geçti. netede giremedim malesef 9 dan beri eşimde pc işleri varmış kapatır kapatmaz ben açtım yatmadan önce bi bakayım dedim
makeee ne oldu sana bacım kızmakta haklısın evet ama sakın bırakma bizi olurmu bundan sonra bahanem kalmadı daha sık girmeye çalışacağım ama çocuk ev bazen hiçç vakit bulamıyorum oturmaya . bugün öğlen bi kaç kez açtım pc yi ama bebekten ne mümkün ortalığı yıkıyor resmen
diyete gelince koşuşturmaktan doğru dürüst bişey yiyemedim yarın tartılacağım umarım fark vardır yoksa bile cumaya inşallah size mahcub olmamaya çalışacağım
şimdi gidip yatayım felaket yorgunum
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

kızlarr yazdıklarınızı okudum ve çokk haklısınız
bende bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım sizsiz kesinlikle olmuyor

cumbom çok sağol canımm
kımse gelmemıs

elma yıyıp yatıyom nen yarın buralarda olun serdık ıycene yıne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…