Haklısın arkadaşım herkes kendi sağlığ için burada.Sen kimsenin başına bekçi koyamazsın ki.Önceden de söylediğim gibi burada amaç paylaşımla kilo vermek canım.İnan kimse olmayınca insanın yazası da gelmiyor.Bakıyorum kimse yok çıkıyorum.
bızımde canım artık ıcımızden gelmıyo ben eskı takımı mıozledım bu sekılde benımde ıcımden gelmıyoo ne muabbetler ederdık ama sımdıı ooo cok ayıp cokkkkkkkkkkk
bızımde canım artık ıcımızden gelmıyo ben eskı takımı mıozledım bu sekılde benımde ıcımden gelmıyoo ne muabbetler ederdık ama sımdıı ooo cok ayıp cokkkkkkkkkkk
Boş ver arkadaşım çok takma ya..Biz muhabbetlere başlayalım gelen katılır muhabbete.Ben düzenli olarak öğleden sonra girerim sen de girersen muhabbet ederiz günü değerlendiririz.Ne zamandır bu takımdasın?
Pardon iki kere oldu.Bu arada maden suyu içiyorum canın isterse sen de aç bir tane
öğlen
kuru fasülye,yaprak sarma,pasta
akşam
kuru köfte, ayran,marul maydonoz.
hafta sonu saatlerce elbise giyip çıkardım kızlar 1 sene öncekı kıloma ulaştım hatta birazda altına indim.
aynaya baktıkça kendımı daha bi mutlu hissedıyorum.arkadasım vucudumun cok sıkılastıgını söyledi.
demekkı emeklerımzı boşa gıtmıyo.fazla kılo veremesem bıle sıkılasmış olamma cok sevınıyorum.
inşALLah 9 kılo daha verırıdde 65 te sabitlerim.
hepinize teşekkür ediyorum.sizler sayesınde verdım yoksa evde asla dıyet yapamam hızımı burdan alıyorum.ve bunu az cok yaşam şeklıme dönüştürdüm.inşallah da böle devam eder.sadece hafta sonları şehırdışına cıkınca ve misafir gelınce cozutuyom bıraz
Ben geldim ama yine kimse yok.Bu saatlerde kimsecikler olmuyor herhalde.
Makeciğim katılıyorum sana birbirimizle daha iyi ilişki kurmalıyız çünkü biz birlikte hareket ederek birinciliğe çıkabiliriz.En azından herkes gün içinde yediklerini ve yaptıklarını yazarsa daha iyi motive oluruz.Örnek alırız birbirimizden.Bugün yediklerim
sabah bir dilim ekmek,1 çay bardağı süt,bir dilim peynir
ara yarım elma
öğlen 4 kaşık nohut yemeği, yoğurt,2 dilim ekmek
ara 2 kayısı kurusu
1 hurma
2 fındık
akşam 4 kaşık fırında patates ve kabak,yoğurt 2 ince dilim ekmek sarımsak
olsun canım
saol canım hıc bısey ıstemıyo malum durumdan dolayı cok heycanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyo sankı yatcem sımdı zaten sabah kalkıp yurucem
olsun canım
saol canım hıc bısey ıstemıyo malum durumdan dolayı cok heycanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyo sankı yatcem sımdı zaten sabah kalkıp yurucem
ben sabah ve öğleyi yazmıştım...
ara da yarım paket altınbaşak bisküvi 2 bardak yeşil çay içtim...
akşam da
marul kırmızı lahana havuç ve soğandan yaptığım yağsız salatayla geçiştirdim....
ayyy benim deli kafa gelmişşş çok özledim nan ben bu smileyi...
Ben senin yerinde olsaydım o bisküvi yerine neler yerdim neler.Oradan aldığın kalori ben ce ara için fazla canım.
kıs dikaktınden bişi kaçmıyo haaaaohh maşallah bu ne laaaa öğlen pasta akşama köfte... köfteler yağda kızardı sanırım kuru köfte nasıl oluyo bilmiyom ama inşallah yağda kızamamıştır...
tatlım patates yediğin zaman ekmeğini 1 dilim düşür istersen...benim diyetisyenim öyle demişti...
Maibeyazcım diyet listende bisküvi var mı?Bana bisküvi kola kuruyemiş yasak.
gunaydın kızlar
masallahımız var takım takımlıkdan cıktı artık lutfen hergun ugrayıp paylasımlarınızı yapmanızı gunluk yedıklerınızı yazmanızı rıca edıyorum aksı takdırde malesef dıskalıfıye sebebı oldugu ıcın bende bunu uygulamak durumunda kalıcam
2 gun ısım oluyo takıma ugrayamıyorum hemen bır bası bosluk hemen bı gevseklık ya zayıflamıcaksanız nıye ugrasıyonuz nıye ugrastırıyosunuz takımda motıvesı olanlarda sırf bu sebepden dolayı takıma ugramak ıstemıyolar
lutfen artık toplayın kendınızı sartlara uyum saglamayanı gerceten dıskalıfıye edıcem
okuyan okudum desın lutfenn
haklısın canım sonuna kadar...
her gün yazardım ben buraya ama inanki takıma uğrayasım bile gelmiyo artık...
kimse olmuyo ki kendi kendime yazıp duruyorum...bakıyorum altta online olanlar oluyo ama hiç bir şey yazmadan çıkıp gidiyolar...
yaa bi merhaba demek kaç dk alır ki...
biz bi takımız ve amacımız beraber zayıflamak...
o yüzden herkes günlük yediğini yaptığını yazmak zorunda zaten...
yoksa yazmayacaksa paylaşmayacaksan neden takıma katılıyorsun... tek başına zayıfla...
bence make herkes günlük girip giremeyeceğini söylesin... günlük en az 1 kez girip yediklerini yaptıklarını paylaşamayacakları takımdan çıkar.... takımlara yerleşebilmek için bekleyen bir sürü üye var...
yaz geliyo herkes gevşedi... kimse istemiyor mu yazın tiril tiril açık renk giysilerle gezmek... yoksa herkes sağından solundan fışkıracak yağlarımı saklamak istiyor bu yaz..
geçen hafta iyiydik bakın 2. olduk... bu hafta ve önümüzdeki haftalarda aynı performansı bekliyoruz kızlar... hadi bakalım bi açılın ve dediğim gibi paylaşımda bulunamayacaklar zamanı olmayanlar lütfen söylesin... ben 24 saatimin 5 dk sını takıma ayıramıyorum günlük uğrayıp 1 mesaj bile yazamıyorum diyenler lütfen takımdan ayrılsın kaptanımızı da zor durumda bırakmasın...
kaptan da işe başlayacak yakında Allah izin verirse, korkuyorum ozaman kimse uğramayacak takım kapanacak diye...
takımın kapanmasını istemeyen herkes lütfen biraz çaba göstersin...
ve kızlar bir rica daha herkes günlük menüsünü yazacak ve her kes olumlu yada olumsuz mutlaka eleştiride bulunacak... çok güzel olmuş ya da ekmek fazla olmuş, salatan az olmuş vs ne yazarsanız yazın ama mutlaka herkes birbirini eleştirecek anlaştık mı kızlar...
kaptanım, maicim okudum yazdıklarınızı sonuna kadar haklısınız , yedikelrimizi yazmak yetmez diğerlerinin yedikjelrini de eleştirelim ve makecim dediğin gibi eğer kilo vermiyceksek burda işimiz ne ayrılalım takımdan , 2. olduk herkes gevşedi ,bu hafat 1. olalım diye uğraşmak gerekiyor , sonuna kadar katılıyorum size
bugün yediklerim
1 dilim atm buğday ekmeği, 1 kk peynir 1 sütlü şekersiz nescafe
öğle 1 simit 1 ayran düşünüyorum
akşama da zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt yiycem kalorisini hesaplayıp yazarım sonra
bundan sonra 1000 caloriyi geçmemeye çalışıcam
geçen hafta spora gidemedim malum eşim evde raporluydu , ama evde göbek hareketleri emkik falan çalıştım , artık salona devammmm
tamam canımm hadı bakalımm takımın carkları calısması lazım bı tanemız eksık olursa carkk ıslemez
afıyet olsun bu arada benden guzel beslenmısın
ben sımdı yuruyuse cıkıyorumm evı temızledım heycandan kalbım yerınden fırlıycak sankıı telefonumun her calısında zıplıyorum resmen kızlarrr 15,30 16 ya kadar bugunun umıdı devam etcek olmazsa yarın yenı bı heycan baslıcak kalbımın dayanbılmesı ıcınde spor yapım dımıı
ıcım ıcıme sıgmıyo canlarım telefon calsa mulakat tarıhım bellı olsa oturcam aglıcem oylee bı duygu bırıkımı oldu ıcımde cok bekledım ve lutfen hersey guzel olsun artık basımdakı karabulutlar gıtsınn ayy ben daha yazarsam gozlerım dolmaya baslıcekk burnumm akmaya basladı bılemm ahanda ben cıkıyomm nen
allah kımseye esegını kaybettırıp aratmasın yarabbım
cumbom çok sağol canımmannaaaaaaammmm coşmuşsun bacımm bi dur bi nefes al bak beni de gaza getirdin
bu kadar panik tüm takıma yeter
kolay gelsin canım
ilk yaşınız hayırlı olsun allah uzun ömür versin kuzucuma
al işte olacağı bu yapma bu kadar stressssss
kımse gelmemıs
elma yıyıp yatıyom nen yarın buralarda olun serdık ıycene yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?