Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım hoşgeldiniz kızlar...
inşallah hep beraber yaza incecik gireceğiz...

eyvahhh make regl oluyooo kaçınnnn

off maım cosmaya basladın sen yıne 6 mercımek koftemı nen senın bu kıloların sebebı mercımek kofte barı yagını az koy nen cok cekıyo yagıı

bunun harıcınde ıyısın steeperına kavusmana sevındım bak sımdı okudum artık sporrsu gun gecmıcek

yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım hoşgeldiniz kızlar...
inşallah hep beraber yaza incecik gireceğiz...

yenı arkadslarımız var eevt bı kac kurbanlık kuzu daha banaaa ahahh hepsınıı ınceltcemm ulenn

karnım agrıyo nenn bu tavuklar ne cekıyo hergun hergun ben onu dusunuyom yıne bız ayda bı yasıyoz yazık nen tavuklara acıdım bak sımdı aklıma geldııı

he fıstık ya aranmaz mı yerın.
takımın has elemanısın.

make majezik kullanmıyon mu?ağrını hemen keser

eyvahhh make regl oluyooo kaçınnnn
haha çok haklısın

bak tavukları bilem düşünüyon ne kibar hatunsun.ne düşüncelisin.

aynı avatarı kullanan bacılar biriniz değiştirin bari.
karıştıryom sizi görsel hafızam daha iyi resme bakmak daha kolay gelıyo adınıza bakmaktansa
kıslar ya insanın yedikçe yiyesi geliyo.iştahı açılıyo.gözü yiyecek arıyo.
dur demek lazım.yemek yemekte mutluluk veriyo.kılo vermekte arasında tercih yapmak çok zor.ama ben ıkısını de yapcem inşş.sporu arttırıp mutlu olcam.hepinizi seviyom.iyiki varsınız.

Bugün yediklerimi sayıyorum millet:)))

Sabah kahvaltısı: 1 bardak yeşil çay yarım litre su
Öğlen :Yağsız kıymalı yumurta 5 kaşık kadar ve 2 ince dilim tam tahıllı buğday ekmeği
Akşam :1 kasa tatlandırıcı ile yapılmış sütlaç
ve şimdi tekrar yeşil çayy:82::82:

1 kasa mı

nan nolcak 6 taneden eskiden ben diyim 15 sen de 20 sudem desim 30 kesin yiyomuşumdur...
ayy şimdi düşündüm de ne çok yiyomuşum... öküz benim yanımda halt etmiş...
bi kerem ben mercimek köfteden değil ilaçlardan kilo aldım...

aşk olsun senin beni 30 metreden tanıman lazım....

bu arada akşam yemeğim

bahçeden topladığım otlardan ve 1 domates ve 1 taze soğanla yaptığım yarım limon sıktığım ve bir tutam tuz attığım hiç yağ katmadığım salatadan 1 tabak yedim...

yani altı üstü 1 tabak salata yedim

gene flood yapmaya başladım...
ben kaçıyom... örgü örcem daaa spor yapcam daaaa çocukları doyurcem çok işim var çok...

aaaowww bu nedır yawww kız napıyon sen allah senı cok dengesız yapıyosun bak soylım ben sana boyle gıderse bı yerde tıkanır kalırsın

sabah kahvaltını duzgun yap bı guzel doyur karnını ama mutlaka saat 10 dan once yapmıs ol oglene kadar suyunu yesıl cayını ıc

oglende yıne guzelce mamanı ye ama abartma yarım lıtre suyunu ıc

aksam ısee karbonhıdratlı yemeklerden tatlılardan vs uzak dur daha cok proteınne yonel bı bardak yogurt vs gıbı suyunu ıc tabe

yatmadan da bı bardak sut ıc bak bende dahıl cok ac kaldık ama olmadı kuzum ınan 1 verdıysek 3 aldık kendımden bılıyom yaa aksamı bosalt bak hersey daha kolay olcek

1 kasa sokoldum bende nen ne yapıyo bu kız fıl dıyetımı acep dedım
Açlıktan kafa kalmamış kase olucak::)))))):81::81:
hee bende fıll dıyetı yapıyosan yanlıs yerdesın onun topıkı baska dıcektım neyseee

kız mercımek sısırmıyomuydu abo 10 tane yesem manda gıbım yatarım ben bıde ustune su ıcerım 1 haftalık erzak ıcerde hahahah

aşk olsun senin beni 30 metreden tanıman lazım....

he bacım yaa dogru dııdınn sen ıste sudem bugun gozu donmus yemek yıyo herhall delı etcek benı

slm kızlarr bende yeni fırsat bulup girebildim nete
yediklerimi sıralayayım
sabah;
1 kk peynir
1 dilim ekmek
kuşluk;
2 kuru kayısı
öğle;
4 kaşık makarna
2 kaşık sote tavuk
0 yağda pişmiş patates (actifry saolsun )
yoğurt
ikindi;
muz
akşam
1 dilim çeyreği kadar havuçlu kek
1 paket çubuk kraker :26:

ben ne çok kalorili şey yemişim ya.. regl zamanıma geldi yine bu diyet işi hiç durmadan yemek yiyesim var benimmmm :18: neyse gidiyim de bi yeşil çay demliyip yürüyüş yapıyım cezalıyım

aslında cok yememıssın ama hemen vucudda sekere ve ardından yaga donusen seyler yemıssın tavuk ve kucuk peynırden bask bısey goremedım dıyetıneyararlı bıseyler kekı zaten gormemezlıkden gelıyorum havuzlu olmasını hıc hıc dıllendırmıyorum malum havuz pısınce sekerı ve kalorı artan bı besın hadı tum bunları yaptın cubuk krakerın ne ısı var bu menude su nerde sekerım

ye yee sona da yurım de olduu sekerım delırtmeyın nen benı bak hepınız menusune dıkkat edıyom bu hafta hem reglı krızı deme bana sen benım reglı krızıme sahıt olmadın daha olmanıda ıstemem bak gunum yakın ayagını denk all

saka bı yanaa kuzum duzelıcek besleneme tarzlarını duzene sokucez hep bırlıkde nen ben verdıysem hepnız verırsınız kalıbımı basarım buna benım ılk dıyete basladıgımda gece yemem krızlerım vardı yarım ekmek yer dıyettteyım dıye gun boyu dolanırdım ama kımse gormeyınce o yarım ekmek kalorılı sayılmazkı hadı bakem afıyet olsun cezanıkendın vermısın ama bı dahakıne ben vercem cezanızı ahahah takım takım dolandırcem nen duzensız beslenenıı

ay agzım sulandı sen yazınce ılahı maııı sen sımdı ona eksı kulakda koymusundurr agzımın suyu aktı yemın ederım afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…